-
Ποια είναι η πιο καλή;
-
Και οι 3 που εβαλες καλες ειναι γι αυτο στο ειπα
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλες όσες είναι στο 'φιλικό διακανονισμό' είναι καλές από όσα έχω καταλάβει.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όλες όσες είναι στο 'φιλικό διακανονισμό' είναι καλές από όσα έχω καταλάβει.Είναι αυτές οι 3;
-
Ναι είναι.
Με την Anytime εδώ και χρόνια έχουμε καλή συνεργασία. Σε 2 τρακαρισματα ήταν πολύ γρήγορη και άνετη η εξυπηρέτηση.
-
Ο Νεος Ποσειδων επισης αν υπαρχουν και αλλες επιλογες εχει καλο ονομα και μ εχει αποζημιωσει εως και το 70% της εμπορικης αξιας σε ατυχημα με παλιο αυτοκινητο πολυ γρηγορα μαλιστα.
-
Νομίζω οτι η Anytime είναι η πιο φτηνη,ασφαλίζεσαι μέσω ίντερνετ και έχει δικό της άριστο συνεργείο.Είναι επίσης πολύ αξιόπιστη.Ο Νεος Ποσειδων μπορεί να είναι αξιόπιστος,αλλά σε μένα είναι άγνωστη εταιρεία και είμαι λίγο επιφυλακτικός με τις μικρές εταιρείες.
-
Μικρη εταιρια ηταν. Γιατι κι εγω τοτε δε τη γνωριζα οταν με πηγε ο ασφαλιστης, αλλα μεχρι και διαφημιση στη τηλεοραση θυμαμαι να βλεπω πλεον..
Φυσικα ειναι μια προταση , η οποια δεν ειναι καν στο αρχικο ποστ και απλα ειπα να την αναφερω. -
Ο χρήστης Κ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ έγραψε:
Νομίζω οτι η Anytime είναι η πιο φτηνη,ασφαλίζεσαι μέσω ίντερνετ και έχει δικό της άριστο συνεργείο.Είναι επίσης πολύ αξιόπιστη.Αν με τρακαρουν, θα ήθελα το αυτοκίνητο να φτιαχτεί στην αντιπροσωπεία. Ποια ασφάλεια το επιτρέπει αυτό;
-
Ο χρήστης Dr_Michael έγραψε:
Νομίζω οτι η Anytime είναι η πιο φτηνη,ασφαλίζεσαι μέσω ίντερνετ και έχει δικό της άριστο συνεργείο.Είναι επίσης πολύ αξιόπιστη.
Αν με τρακαρουν, θα ήθελα το αυτοκίνητο να φτιαχτεί στην αντιπροσωπεία. Ποια ασφάλεια το επιτρέπει αυτό;
Στην Anytime φιλος που ειχε προσφατα θεμα (αλλα εφταιγε αλλος που ειχε αλλη ασφαλεια και πληρωνε με φιλικο διακανονισμο) του ειπαν να παει στο δικο τους συνεργειο αλλα επεμενε για αντιπροσωπεια και τελικα τους επεισε. Θελουν ομως λιγη συζητηση γιαυτο. Νομιζω λιγο πολυ σε ολες ετσι γινεται. Αν πιεσεις σε αφηνουν να το πας εκει που θες.
-
Για καλη τιμη δες και Hellas Direct.
Εβγαλα μολις πριν λιγες μερες καινουριο αυτοκινητο αξιας 19k με 280 ευρα (με ολικη και μερικη φυσικα).
Δεν ξερω τι παιζει απο αποψη αν τρακαρεις μιας και στο προηγουμενο που ειχα και παλι την ιδια δεν ειχα τρακαρει αλλα απο τιμες και αμεση εξυπηρετηση τηλεφωνικα ή για την οδικη που χρειαστηκα 2 φορες ηταν αψογοι -
Αποφεύγετε ξένες ασφαλιστικές με πρακτόρευση εδώ.
-
Για ποιο λόγο η Anytime έχει δικά της συνεργεία;
Κερδίζει κάτι από αυτό;Εκτός αν δεν αφορά όλους τους πελάτες αλλά μόνο όσους έχουν συγκεκριμένες καλύψεις στο ασφαλιστήριο.
Αλλά και αυτό πάλι είναι θέμα για συζήτηση. -
Κερδίζει από το ότι μειώνει το μέγεθος της ζημιάς που πληρώνει αφού μπορεί να ελέγξει καλύτερα τις εργασίες και το εργατικό κόστος. Δεν είναι υποχρεωτικό, αν θέλεις πηγαίνεις, αν δεν θέλεις δεν πηγαίνεις. Ωστόσο, για να το κάνει πιο ελκυστικό δίνει και κάποιες παροχές (π.χ. αυτοκίνητο αντικατάστασης που δεν δίνουν όλα τα εξουσιοδοτημένα).
Σε πρόσφατο μικροτρακάρισμα πάντως, παρόλο που έχω Intermarican πήγα σε εξουσιοδοτημένο για να μην έχω κάποιο δυνητικό θέμα με την εγγύηση αργότερα.
Προσοχή πάντως ποια ασφάλεια διαλέγουμε. Αν τυχόν και τρακάρεις και φταις και η ασφάλειά σου εκείνη την περίοδο τινάξει τα πέταλα, δεν θα σε φτάνουν 3 ζωές να ξεχρεώσεις (το επικουρικό αν δεν κάνω λάθος δεν έχει τα ίδια 'ταβάνια' σε ποσά κάλυψης). -
Έχω Anytime και στο αυτοκίνητο και στη μηχανή αλλά δεν είχα πάρει πρέφα αυτή την ιστορία με το Carpoint.
Πάντως το παρακάτω δεν το πολυκαταλαβαίνω. Δεν αφορά όλα τα περιστατικά ατυχημάτων;
Δηλαδή σε ένα ατύχημα όπου υπαίτιος είναι ο ασφαλιζόμενος της Anytime δεν το δέχονται το αυτοκίνητο;Ποιος μπορεί να επισκευάσει το αυτοκίνητό του στο CAR POINT
Μπορείτε να επισκευάσετε το αυτοκίνητό σας στο συνεργείο στο CAR POINT, εφόσον έχετε ασφάλεια αυτοκινήτου INTERAMERICAN και- Το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί ζημιές σε ατύχημα, α) χωρίς δική σας υπαιτιότητα, όπου έγινε Φιλικός Διακανονισμός ή β) χωρίς δική σας υπαιτιότητα με ανασφάλιστο όχημα.
- Το αυτοκίνητό σας έχει υποστεί ζημιές (από φωτιά, φυσικά φαινόμενα, μερική κλοπή κ.λπ.) και έχετε την αντίστοιχη προαιρετική κάλυψη.
- Έχετε κάλυψη για Ίδιες Ζημιές.
-
Το δεχονται αλλα το πληρωνεις αφου φταις
-
Και αυτό είναι το φυσιολογικό. Αλλά έτσι όπως το γράφουν είναι σαν να αποκλείουν αυτές τις περιπτώσεις.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και αυτό είναι το φυσιολογικό. Αλλά έτσι όπως το γράφουν είναι σαν να αποκλείουν αυτές τις περιπτώσεις.Δε νομιζω απλα θεωρουν αυτονοητο πως αμα φταις πληρωνεις. Εξαλλου δεν ειναι δικο τους συνεργειο. Οποτε παει οποιος να ναι
-
Αυτό που είναι στο Μαρούσι, είναι η παλιά κλασσική Opel Dynamotors που ακόμη αντέχει σαν συνεργείο.
Φυσικά έχει χάσει την αίγλη του, αλλά το παλεύει όσο μπορεί. Έχουν βάλει τώρα και ταμπέλα Interamerican CarPoint. -
Να κάνω μια βλακώδη ερώτηση;
Λήγει η ασφάλειά μου στις 21/10 και ώρα 00.00.
Η νέα ασφάλεια που πρέπει να κάνω θα πρέπει να ξεκινάει από τις 21/10 ή από τις 22/10;
Φοβάμαι μην μείνει ανασφάλιστο έστω και για μια μέρα και φάω το πρόστιμο.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ