-
Και σε περίπτωση οδικής βοήθειας μη ατυχήματος, πάλι δεν έρχονται ξανά και ξανά για το ίδιο πρόβλημα. Δε μπορεί εγώ να έχω τελειωμένη μπαταρία και να τους φωνάζω κάθε 2 μέρες να μου βάζουν μπροστά το αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Και σε περίπτωση οδικής βοήθειας μη ατυχήματος, πάλι δεν έρχονται ξανά και ξανά για το ίδιο πρόβλημα. Δε μπορεί εγώ να έχω τελειωμένη μπαταρία και να τους φωνάζω κάθε 2 μέρες να μου βάζουν μπροστά το αυτοκίνητο.Καλα αυτο ειναι αυτονοητο ρε φιλε.
Αντε να ερθουν 2 συνεχομενες αν εχεις μεινει και δεν εχεις αλλαξει μπαταρια.
Επειδη το ρωτησα ομως, αν ειχες αποδειξη οτι την ειχες αλλαξει μια μερα πριν και ξανα-εμενες τοτε ερχονται -
Να κάνω κάποιες ερωτήσεις γιατί μιλούσα με φίλο και με μπέρδεψε. Έχω αυτοκίνητο στο όνομά μου, το οδηγάει άλλο άτομο τρακάρει με δική του υπαιτιότητα. Ποιος πληρώνει τις σωματικές βλάβες των επιβαινόντων; Ο οδηγός ή η ασφαλιστική μου; Ο οδηγός δεν είναι μεθυσμένος ή μαστουρωμένος.
Η άλλη περίπτωση είναι να τρακάρει πιωμένος. Εκεί ποιος πληρώνει; Ο οδηγός ή εγώ που είμαι ο ιδιοκτήτης;
Υπάρχει ασφάλεια που ασφαλίζει τον οδηγό και ασφάλεια που ασφαλίζει το αυτοκίνητο; -
Αν ο οδηγός ειναι οκ (διπλωμα, ποτο κλπ) πληρώνει η ασφάλεια του αυτοκινητου
Αν ο οδηγός έχει πιει, πληρώνει η ασφάλεια και μετα τα ζητάει απο τον ιδιοκτήτη (κι αν υπαρει τραυματισμος-θανατος είναι πολλά τα λ7 ) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Αν ο οδηγός ειναι οκ (διπλωμα, ποτο κλπ) πληρώνει η ασφάλεια του αυτοκινητου
Αν ο οδηγός έχει πιει, πληρώνει η ασφάλεια και μετα τα ζητάει απο τον ιδιοκτήτη (κι αν υπαρει τραυματισμος-θανατος είναι πολλά τα λ7 )Σε ευχαριστώ bebe
-
Γνωρίζει κάποιος αν για τη νομική προστασία της ARAG πρέπει να υπάρχει και ασφαλιστήριο συμβόλαιο εκεί ή μπορεί η ασφάλιση να είναι αλλού; Πχ το όχημα να είναι ασφαλισμένο στην Interamerican και η νομική προστασία στην ARAG.
-
Αν αναφέρεσαι σε ξεχωριστό συμβόλαιο νομικής προστασιας, προφανώς δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα να εχεις την ασφάλεια κάπου αλλου
Μεχρι πρόσφατα είχα το αυτοκίνητο στην Ατλαντική Ενωση και ξεχωριστή νομική προστασία στην ARAG.
Αν κάποιος μπορεί να το καλύψει οικονομικά εγώ θα πρότεινα πακέτο καλυψης από τις εξειδικευμένες εταιρείες νομικής προστασίας (ARAG ή DAS) για το αυτοκίνητο του (και όχι μόνο).
-
Ο χρήστης babakos έγραψε:
Αν αναφέρεσαι σε ξεχωριστό συμβόλαιο νομικής προστασιας, προφανώς δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα να εχεις την ασφάλεια κάπου αλλουΜεχρι πρόσφατα είχα το αυτοκίνητο στην Ατλαντική Ενωση και ξεχωριστή νομική προστασία στην ARAG.
Αν κάποιος μπορεί να το καλύψει οικονομικά εγώ θα πρότεινα πακέτο καλυψης από τις εξειδικευμένες εταιρείες νομικής προστασίας (ARAG ή DAS) για το αυτοκίνητο του (και όχι μόνο).
Να ρωτήσω όμως κάτι; Εγω στο αυτοκινητο μου ειχα ασφαλεια στην ERGO κ στις καλύψεις ειχα νομική προστασία.
Επειδη έτυχε κ χρειαστηκε, διαπίστωσα πως η νομική προστασια της ασφαλιστικης μου ήταν μέσω της DAS. Δηλαδή πλέον μιλούσα μόνο με αυτούς, συναντήθηκα στα γραφεία τους, ήταν απόλυτα ευγενικοί, συνεργάσιμοι κ τελικα δικαιωθηκαμε κιολάς πανηγυρικά. Το ερώτημα ειναι το εξής:Αφού οι ασφαλιστικές συνήθως στην κάλυψη νομική προστασία συνεργάζονται με μια εξ αυτων των εταιρειών, γιατί να κάνω έξτρα νομική; Θα σε ''προσεξουν'' περισσότερο αν έχεις ξεχωριστό συμβόλαιο;
-
Ο χρήστης matador3276 έγραψε:
Αν αναφέρεσαι σε ξεχωριστό συμβόλαιο νομικής προστασιας, προφανώς δεν υπάρχει κανενα πρόβλημα να εχεις την ασφάλεια κάπου αλλου
Μεχρι πρόσφατα είχα το αυτοκίνητο στην Ατλαντική Ενωση και ξεχωριστή νομική προστασία στην ARAG.
Να ρωτήσω όμως κάτι; Εγω στο αυτοκινητο μου ειχα ασφαλεια στην ERGO κ στις καλύψεις ειχα νομική προστασία.
Επειδη έτυχε κ χρειαστηκε, διαπίστωσα πως η νομική προστασια της ασφαλιστικης μου ήταν μέσω της DAS. Δηλαδή πλέον μιλούσα μόνο με αυτούς, συναντήθηκα στα γραφεία τους, ήταν απόλυτα ευγενικοί, συνεργάσιμοι κ τελικα δικαιωθηκαμε κιολάς πανηγυρικά. Το ερώτημα ειναι το εξής:Αφού οι ασφαλιστικές συνήθως στην κάλυψη νομική προστασία συνεργάζονται με μια εξ αυτων των εταιρειών, γιατί να κάνω έξτρα νομική; Θα σε ''προσεξουν'' περισσότερο αν έχεις ξεχωριστό συμβόλαιο;
Ίσως οι Arag και Das κάνουν καλύτερες τιμές στις ασφαλιστικές λόγω των πολλών συμβολαίων που συνάπτουν με τις δύο αυτές εξειδικευμένες εταιρίες νομικής προστασίας.
-
Καλησπερα,γνωστος οδηγωντας ενεπλακη σε τροχαιο με τραυματισμο προ μηνος-χωρις να φταιει-Η δικογραφια ετοιμαζεται και θα παρει το δρομο της(δεν υπαρχει θεμα συμβιβασμου απ'οτι εμαθα).Το αμαξι του κρινεται ασυμφορο προς επισκευη.Μπορει να προβει τοσο νωρις σε αγορα αλλου αυτοκινητου και τι επιπτωσεις θα εχει,νομικες πιθανως ή και ασφαλιστικες?
-
Έχω ergo, ετήσια 320 ευρώ και ασφαλίζουμε η αξία 11.500 για το 1000ρι φοκους του 2015. Ολα πλην μικτής. Η Hellas Direct ζητάει για τις ίδιες καλύψεις 90 ευρώ λιγότερα. Έχει κανείς εμπειρία από Hellas Direct; Ακούω περίεργα, όπως ότι προσφέρει κάλυψη κλοπής μόνο αν κλαπεί το αυτοκίνητο από τη διεύθυνση κατοικίας που δηλώνεις...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Έχω ergo, ετήσια 320 ευρώ και ασφαλίζουμε η αξία 11.500 για το 1000ρι φοκους του 2015. Ολα πλην μικτής. Η Hellas Direct ζητάει για τις ίδιες καλύψεις 90 ευρώ λιγότερα. Έχει κανείς εμπειρία από Hellas Direct; Ακούω περίεργα, όπως ότι προσφέρει κάλυψη κλοπής μόνο αν κλαπεί το αυτοκίνητο από τη διεύθυνση κατοικίας που δηλώνεις...Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είμαι στην HD αλλά δεν έχω να πω κάτι καθώς δεν έχω χρειαστεί να τη χρησιμοποιήσω να χτυπήσω ξύλο. Μου ακούγεται κουφό πάντως αυτό. Γενικώς με αρκετό κόσμο που έχω μιλήσει δεν έχει εκφράσει παράπονο και γενικώς δεν έχει ακουστεί ή γραφτεί κάτι.
Είμαι ευχαριστημένος με τις καλύψεις, μεικτή έχω και όλα έγιναν γρήγορα και πολύ επαγγελματικά.
Αν θέλεις 20 έκπτωση πες μου να σου στείλω κωδικό.
Sent from my G8141 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Καλημέρα. Αν θελεις, στείλε μου ένα pm για την έκπτωση. Αφορά νέους πελάτες, ή μπορεί να εφαρμοστεί και σε ανανέωση συμβολαίου; Έχω ήδη συμβόλαιο στην HD (μικτή), που πρέπει να ανανεωθεί στις επόμενες μέρες και δεν θα ήταν άσχημη μια επιπλέον έκπτωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
-
Ο χρήστης montechristo έγραψε:
Καλημέρα. Αν θελεις, στείλε μου ένα pm για την έκπτωση. Αφορά νέους πελάτες, ή μπορεί να εφαρμοστεί και σε ανανέωση συμβολαίου; Έχω ήδη συμβόλαιο στην HD (μικτή), που πρέπει να ανανεωθεί στις επόμενες μέρες και δεν θα ήταν άσχημη μια επιπλέον έκπτωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
Νομίζω αφορά νέους πελάτες αλλά στο έστειλα σε κάθε περίπτωση.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Νομίζω αφορά νέους πελάτες αλλά στο έστειλα σε κάθε περίπτωση.
Ευχαριστώ πολύ φίλε μου.
-
Δοκίμασε κωδικό κουπονιού 'Praktiker'
https://www.praktiker.gr/car-insurance
Δίνει 15% έκπτωση
Την τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησα δούλεψε και για ανανέωση. -
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
Δοκίμασε κωδικό κουπονιού 'Praktiker'
https://www.praktiker.gr/car-insurance
Δίνει 15% έκπτωση
Την τελευταία φορά που τον χρησιμοποίησα δούλεψε και για ανανέωση.Ευχαριστώ πολύ. Θα το προσπαθησω. Πάντως ένα σίγουρο 10% έχει κανείς με το κωδικό I love Hellas Direct.
-
Ένα από αυτά βάζετε, δε μπορείς όλα μαζί.
Βάλτε αυτό που σας συμφέρει, απλά αν έχετε κωδικό από άλλον κερδίζει και αυτός.
-
Βαλε praktiker, εγω αυτον βαζω σε καθε ανανεωση και τον δεχεται μια χαρα? 198€ για 1 χρονο και η anytiμε μου ζητουσε 150€ για εξαμηνο και χωρις νομικη βοηθεια...αντε γειαα!!!!
Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε όλους , έχει τύχει σε κάποιον ή έχετε ακούσει να του κλέψουν το αυτοκίνητο Ι.Χ ή Φ.Ι.Χ, καύσιμου diesel Euro 4 και προγενέστερου (με την απαγόρευση κυκλοφορίας στις ζώνες νομών Αττικής & Θεσσαλονίκης στην άδεια) και να μην το αποζημιώνει η ασφαλιστική εταιρεία ενώ πλήρωνε για την κάλυψη της ολικής κλοπής ;
Τι συμβαίνει σε αυτή την περιπτώση ;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ