-
Μια στιγμή. Γιατί δεν μπορείς να διακόψεις το συμβόλαιο; Τι σημασία έχει πώς έκανες το συμβόλαιο; Δεν είναι καταχρηστικός όρος αυτό;
Μήπως αντί να μπλέξεις το αφήσεις για έναν χρόνο και να τους σουτάρεις μετά;
-
Για διάβασε τους όρους για δύο σημεία:
-
δικαίωμα υπαναχώρησης
-
μπας και κάπου λέει ότι έλαβες γνώση για κάτι και δεν σου έχουν στείλει τα στοιχεία
-
-
Τον άλλον μήνα λήγει η 6μηνη δωρεάν που έχω για την αγορά του αμαξιου και είδη έχω ξεκινήσει να ψαχνω για το τι θα κάνω και που θα παω , για την ώρα έχω ασφαλεια πυρός-κλοπής κτλ με την Minetta έχει κανείς εμπειρία με την συγκεκριμένη εταιρεία; Πραγματικά δεν έχω διαβάσει τίποτα πουθενά..και για την ωρα δεν εχω χρειαστεί οτιδήποτε. Σκέφτομαι να κάνω για πρώτη φορά Μικτή μίας και το αμάξι είναι καινούργιο...
Οι προηγούμενες εμπειρίες είναι από ιντερσαλονικα που δεν ξανα μπλέκω...και anytime που έχουμε και αλλο αμάξι ασφαλισμένω εκει και θα παρω έκπτωση αμα κάνω και αυτό..
Τριτοτεταρτες επιλογές είναι Interlife και HD αλλά βγαινουν πολύ φτηνές και με προβληματίζει κάπως αυτό..
Τελευταία επιλογή AXA
-
Ποιο πάνω λέμε για τις μικτές ασφάλειες.Έχω κάνει anytime μικτή αν έχεις και επιπλέον έκπτωση γιατί όχι?
H HD βγαίνει φτηνή αλλά έχει μεγάλες απαλλαγές! Η axa είναι από τις καλύτερες αλλά πολύ ακριβή εμένα!
-
HD και interlife δεν με βλέπω προς τα εκεί η απαλλαγή είναι στα 1000 (και όσο ρίχνεις ανεβαίνει το κασε.. ) τι να το κάνω..
Anytime μου βγάζει στα 350 απαλλαγή και το πακέτο είναι σε καλή τιμή
AXA είναι πολύ ακριβή ισχύει αυτό
Θα παρω και μια προσφορά από minetta να δω τι γίνεται κ εκεί
-
Διάβασε καλά το συμβόλαιο γιατί τα 350ε της anytime είναι σε συνεργείο συνεργαζόμενο googlαρε τα συνεργεία να δεις ποια είναι , έχει και εξουσιοδοτημένα (οπελ)! αν πας σε δικό σου συνεργείο είναι 500-600ε η απαλλαγή!
Επίσης στα κρύσταλλα η απαλλαγή είναι 100% αλλά και πάλι σε δικούς τους ( Φίλης -carglass κ.α) πολύ καλοί στην πιάτσα αλλά δεν θα σου βάλουν γνήσια κρύσταλλα , αν πχ χρειαστείς να αλλάξεις το παρ μπρίζ και είναι καμιάς περίεργης τεχνολογίας αυτοί θα σου βάλουν απλό αν πας αντιπροσωπεία κάτι θα πληρώσεις .
Αν θες να πας εξωτερικό δεν σε καλύπτει πουθενά παράμόνο την οδική βοήθεια -πράσινη κάρτα και νομική προστασία !
Νομίζω η anytime θα σου κάνει και έκπτωση λόγο υπάρχων συμβολαίου και στο χρόνο ανανέωσης θα έχεις άλλη μία έκπτωση οπότε η διαφορά με την απλή θα είναι πολύ κάτω από τα διπλά χρήματα !
-
Εν τελη έχω πάρει από παντού προσφορές HD μου βγαίνει η ποιο φτηνη , θα έκλεινα σε anytime αλλά το σκέφτομαι ακόμα ανάμεσα σε anytime και minetta (που έχει τσιμπημένη τιμή για Μικτή με έκπτωση. Σε πυρος/ολική μου δίνουν πολύ καλή τιμή) απλά στην minetta έχουν επίσημα συνεργασία με την αντιπροσωπεία και το service που πήρα το αμαξι οπότε σε οτιδήποτε και αν γίνει το παω εκει με την ασφάλεια και τελείωσα, απαλλαγή στα 500
Στα κρύσταλλα απ οτι είδα όλες οι ασφάλειες συνεργάζονται με carglass και φιλης.. οπότε υποθέτω είναι το ίδιο πράγμα.. με διάφορες στις απαλλαγές και τα ποσά
Επίσης κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση είναι για Allianz στο ψάξε ψάξε έχω βρει πολλές, πολλές όμως κακίες κριτικές.. για ποσά που δεν επιστρεφονται και δεν πληρώνονται
Στα συν τις minettas ότι έχει ποιο πολλές ασφάλειες για εξωτερικό απ οτι είδα. Θα αποφασίσω οσονούπω
-
Καλησπερα, θελω να κανω μια οικονομικη ασφαλεια σε μικρο αυτοκινητο 11ετιας 1200cc 70 ιπποι.
να εχω την τυπικη νομικη καλυψη που χρειαζεται + ισως θραυση κρυσταλλων χωρις βεβαια τον φοβο λουκετου.Απο οτι εχω δει εδω στο νημα θετικα σχολια για τις εξης anytime direct hellas να κοιταξω μια αποτις 2 καποια αλλη πιο οικονομικη
μιας και λιγα χιλιομετρα τον χρονο?Αξιζει να την κανω online, η καλυτερα σε καπιο γραφειο μεσαζωντα? καπιο σαιτ?
αν ειναι μικρη η οικονομικη διαφορα, παω καλυτερα σε γραφειο να ρωτησω.Σε ποιες ασφαλιστικες βρηκατε καλες τιμες αυτη την περιοδο?
με εξυπηρετει εξαμηνου,
-
Edit [Mod]
-
Καλησπερα, θελω να κανω μια οικονομικη ασφαλεια σε μικρο αυτοκινητο 11ετιας 1200cc 70 ιπποι.
να εχω την τυπικη νομικη καλυψη που χρειαζεται + ισως θραυση κρυσταλλων χωρις βεβαια τον φοβο λουκετου.Απο οτι εχω δει εδω στο νημα θετικα σχολια για τις εξης anytime direct hellas να κοιταξω μια αποτις 2 καποια αλλη πιο οικονομικη
μιας και λιγα χιλιομετρα τον χρονο?Αξιζει να την κανω online, η καλυτερα σε καπιο γραφειο μεσαζωντα? καπιο σαιτ?
αν ειναι μικρη η οικονομικη διαφορα, παω καλυτερα σε γραφειο να ρωτησω.Σε ποιες ασφαλιστικες βρηκατε καλες τιμες αυτη την περιοδο?
με εξυπηρετει εξαμηνου,
Ποιο φτηνές από αυτές τις δύο δεν νομίζω να βρεις , η anytime έχει και ασφάλεια με περιορισμένα χιλιόμετρα ( By the mile) αν δε κάνεις πολλά !
Την θραύση κρυστάλλων την οδική βοήθεια και ολική-μερική κλοπή τα θεωρώ πολύ απαραίτητα και τα έκανα και στο παλιό -σχεδόν 20ετίας- αυτοκίνητο , μιλάμε για 17-18ε το μήνα όλα μαζί!
Εγώ κατά τύχη βρήκα ασφαλίστρια της Interamerican και μου έκανε καλύτερη προσφορά από αυτή του site της anytime , αλλά έκανα μικτή οπότε ίσως να είχε ποιο μεγάλο κέρδος για μπορέσει να παίξει με έκπτωση .
-
Hellas Direct ξερουμε αν ασφαλιζει ακριβα αυτοκινητα. Πχ 2008 GT3, 2017 Audi RS7?
Για να παρεις προσφορα χρειαζεται απαραιτητα να εχεις βγαλει ηδη πινακιδες;
Παιζει καποιο εκπτωτικο code αυτον τον καιρο;
-
Βάζε τυχαίες πινακίδες μέχρι να σε βάλει στο πρόγραμμα και δοκίμασε τα αυτοκίνητα αν τα έχουν στο πρόγραμμα . Εκπτωτικό κωδικό αν θα βρεις στο mypraktiker
-
Γνωρίζει κωδικό κάνεις για έκπτωση αυτή την περίοδο στην HD;;
-
Για μπες στο mypraktiker μήπως ακόμα έχουν εκείνο το - 15%
-
Hellas direct εξακολουθεί να είναι 'σωστή'; Είναι να κάνω ανανέωση και δεν μου έχει χρειαστεί (ευτυχώς δλδ).
Είναι 10ε πάνω από anytime.
-
Hello guys,
Τις επόμενες ημέρες θα αγοράσω ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο και κάνω έρευνα αγοράς για να επιλέξω ασφαλιστική γιατί δεν έχω καμία ιδέα.
Βασικά κριτήριά για μένα είναι να έχει σχετικά καλό όνομα στην αγορά και προφανώς, χαμηλό κόστος ασφαλίστρων.
Μέχρι τώρα έχω διαβάσει πολύ καλά λόγια για την https://www.europaikipisti.gr/el/asfaleia-aytokinhtou, αλλά επειδή δε θέλω να πάρω γρήγορα απόφαση ήθελα να το ψάξω λίγο παραπάνω.
Έχετε να μου προτείνετε κάποια άλλη από προσωπική εμπειρία;
Ευχαριστώ -
Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι από τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές με έδρα την Ελλάδα, όμως δεν είναι από τις φθηνότερες στα ασφάλιστρα. Αρχικά πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι καλύψεις θες από το ασφαλιστήριο, π.χ. τις βασικές/υποχρεωτικές από το νόμο ή και τις προαιρετικές (κλοπή, φωτιά, χαλάζι, θραύση κρυστάλλων κλπ) ή και μικτή ασφάλεια (με τι ύψος απαλλαγής) ; Προτίμησε την δεύτερη κατηγορία. Αν έχεις γνωστό ή ασφαλιστή που συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Πίστη καλύτερα να πας τα πρώτα χρόνια και μετά βλέπεις. Να ξέρεις όλες μα όλες οι εταιρείες στις μεγάλες αποζημιώσεις προσπαθούν να κόψουν λεφτά. Αν έχεις φανοποιό ρώτα και αυτόν ποιες ασφαλιστικές αποζημιώνουν καλύτερα και γρηγορότερα.
Διάβασε και τις τελευταίες σελίδες του θέματος 'Ερώτηση για Ασφάλειες' για να πάρεις μια εικόνα https://forum.4troxoi.gr/περί-αυτοκίνησης/ερωτηση-για-ασφαλειεσ?page=145
-
Σήμερα αγόρασα τελικά ασφάλιση από HD.
Ισχύει η έκπτωση 15% που παίρνεις αν γραφτείς στο my myPraktiker.
Ελπίζω να μην είναι μούφα ασφάλιση, έχει πολύ μεγάλη διαφορά τιμής απ τις παραδοσιακές. Πέρυσι έκανα ετήσια ΑΧΑ με τα πάντα εκτός από μικτή, κι όλες τις εξτρά καλύψεις (νομική κάλυψη, οδική βοήθεια κλπ.) Με 295€. Φέτος λόγω λίγων χιλιομέτρων μου το ανανέωναν με 245€. Τελικά έκανα Μικτή με όλες αυτές τις καλύψεις για αντίστοιχο κεφάλαιο και απαλλαγή με 286€, όταν οι παραδοσιακές ξεκινάνε 470. Πολύ καλό για να είναι αληθινό...? Χωρίς μικτή έβγαινε 145...
-
Μια χαρα ειναι. Καλα εκανες
-
@piliourits αχρείαστη να είναι! Η τιμή είναι για 6μηνο σωστά?
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ