-
όχι να σε απογοητεύσω αλλά παλιότερα πήγαινε κανα 2 χρόνια για αποζημίωση από το επικουρικό.
-
http://www.zougla.gr/automoto/article/simvoleo-apatis
και με τα 2 χέρια
-
Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα 'κουλό' πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχει λήξει η ασφάλεια για το αυτοκίνητό μου και δεν την ανανέωσα καθώς ήμουν σε διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Βρέθηκε λοιπόν αγοραστής αλλά πρέπει να κάνω ταξίδι περίπου 300 χλμ για την μεταβίβαση (μοιράσαμε την απόσταση). Το πρόβλημά μου είναι ότι για μία μέρα κυκλοφορίας πρέπει να πληρώσω 3 μήνες ασφάλειας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!
-
Είχες καταθέσει πίνακες μετά που έληξε η ασφάλεια και όσο προσπαθουσες να το πουλήσεις;
-
Όχι, δεν έχουν κατατεθεί πινακίδες, η ασφάλεια έληξε πρόσφατα.
-
Αν είναι σίγουρο ότι θα το πάρει, ας το κάνει ο νέος αγοραστής ασφάλεια. Γίνεται.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αν είναι σίγουρο ότι θα το πάρει, ας το κάνει ο νέος αγοραστής ασφάλεια. Γίνεται.Να κάνει ασφάλεια πριν γίνει η μεταβίβαση στο όνομα του δεν νομίζω ότι γίνεται καθώς δεν είναι ακόμα νόμιμος ιδιοκτήτης και αυτό δεν κολλάει με τους ασφαλιστικούς νόμους.
Θα μπορούσε να γίνει καταχρηστικά και να βγεί προσωρινό σήμα αλλά ΑΝ σπάσει ο διάολος το πόδι του και συμβεί κάτι όταν ο παλιός ιδιοκτήτης το πηγαίνει στο ραντεβού μπορεί να κάνει τον κινέζο ο νέος ιδιοκτήτης (λογικό αυτό, για να μην τον κυνηγάνε) και να βρεθεί και ο παλιός μπλεγμένος σε ατύχημα με ανασφάλιστο όχημα.Η μόνη λύση για τον παλιό ιδιοκτήτη είναι να κάνει ασφάλεια για ένα τρίμηνο και μετά να ζητήσει διακοπή και επιστροφή των ΜΗ δεδουλευμένων.
Φυσικά θα κρατήσει και το σήμα για να το παραδόσει στην ασφαλιστική. -
προσωρινά σήματα που δίνανε για ένα μήνα δεν δίνουνε πλέον;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
προσωρινά σήματα που δίνανε για ένα μήνα δεν δίνουνε πλέον;Στην ΕΘΝΙΚΗ που ρώτησα προσφάτως μου είπαν πως έχουν καταργηθεί. Μόνο 6μηνης και 12μηνης διάρκειας πλέον.
-
παρεξήγησις, εννοούσα το προσωρινο χειρόγραφο σήμα για 1 μήνα όταν κάνεις νέο συμβόλαιο μέχρι να έρθει το κανονικό.
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
όχι να σε απογοητεύσω αλλά παλιότερα πήγαινε κανα 2 χρόνια για αποζημίωση από το επικουρικό.Το θεμα ειναι οτι ακομα δεν εχουν παραλαβει ουτε καν τους φακελους απο την διεθνη εχουν μονο στοιχεια σε ηλεκτρονικη μορφη και με πανε μηνα παρα μηνα για το ποτε θα ξεκινησουν τις υποθεσεις(μαλιστα μου πεταξε και την εξυπναδα οτι ολοι θελουμε να πληρωθουμε εδω και τωρα οσοι καλουμε στο τηλ..)τουλαχιστον να ηξερα φιλε θα στα δωουμε τοτε 1,2,5,10,20 μηνες οχι να ειμαι στο μαυρο σκοταδι...Αλλο που η δικια μου υποθεση ηταν και τελειωμενη απλα περιμενα να μου πουν ποτε και τι ποσο μου δινουν και μετα απο 15 μερες απο την τελευταια επαφη με την διεθνη εκλεισαν γαμω την γκαντεμια..
Υ.γ.Κανενας που νε περιμενει απο επικουρικο και διεθνη ενωσηα πο εδω μεσα δεν υπαρχει..?
-
Παρών!!
απόζημιωση απο διεθνή Ένωση , μίλησα με την δικηγόρο μου και μου είπε απο το έπικουρικο σε κανά χρόνο το πολύ !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Παρών!!απόζημιωση απο διεθνή Ένωση , μίλησα με την δικηγόρο μου και μου είπε απο το έπικουρικο σε κανά χρόνο το πολύ !!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρεπει να ανακατεψω και δικηγορο..?
Σε κανα χρονο το πολυ απο την ημερομηνια του ατυχηματος ή απο την ωρα που ανοιγει φακελο το επικουρικο?
Αν ισχυει το πρωτο εχω φαει το μισο χρονο...
Εχεις επικοινωησει εσυ μαζι τους προσωπικα?Για να ταυτησουμε απαντησεις..? -
Ο χρήστης Hondac έγραψε:
Καλησπέρα! Θα ήθελα την βοήθειά σας σε ένα 'κουλό' πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Έχει λήξει η ασφάλεια για το αυτοκίνητό μου και δεν την ανανέωσα καθώς ήμουν σε διαδικασία πώλησης του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Βρέθηκε λοιπόν αγοραστής αλλά πρέπει να κάνω ταξίδι περίπου 300 χλμ για την μεταβίβαση (μοιράσαμε την απόσταση). Το πρόβλημά μου είναι ότι για μία μέρα κυκλοφορίας πρέπει να πληρώσω 3 μήνες ασφάλειας. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αποφύγω αυτό? Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια!να το φορτωσεις σε γερανο μεταφορικης;;
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
παρεξήγησις, εννοούσα το προσωρινο χειρόγραφο σήμα για 1 μήνα όταν κάνεις νέο συμβόλαιο μέχρι να έρθει το κανονικό.Βεβαίως και δίνεται αλλά σε καλύπτει μόνο για τις υποχρεωτικές εκ του νόμου αστικές ευθύνες κλπ.
ΑΝ εσύ θελήσεις να το ασφαλίσεις π.χ. με μικτή δεν είσαι καλυμμένος παρά μόνο όταν βγεί και πληρωθεί το κανονικό συμβόλαιο. -
Οι περισσότερες έχουν σταματήσει το προσωρινό χειρόγραφο σήμα επειδή υπήρχαν κρούσματα κακής χρήσης. Για μένα το πιο εύκολο είναι ασφάλεια τρίμηνη και να τη διακόψεις και να πάρεις το μη δεδουλευμένο πίσω ή να τη μεταβιβάσεις στο νέο κάτοχο.
Δεν ξέρω αν μιλήσεις απ'ευθείας με τα κεντρικά μιας εταιρείας αν μπορούν να σου κάνουν με συμφωνία ασφάλεια για διάστημα που δεν είναι στανταρ. -
η anytime δεν ασφαλιζει για κλοπη και φωτια;
για το Σουμπαρου μου βγαζει προσφορα μονο για τις 'απλες'
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
η anytime δεν ασφαλιζει για κλοπη και φωτια;για το Σουμπαρου μου βγαζει προσφορα μονο για τις 'απλες'
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, παλιότερα ασφάλιζε. Πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.
-
Φυσικα και ασφαλιζει, στο προγραμμα Plus.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
η anytime δεν ασφαλιζει για κλοπη και φωτια;
για το Σουμπαρου μου βγαζει προσφορα μονο για τις 'απλες'
Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, παλιότερα ασφάλιζε. Πάρε ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.
Φυσικα και ασφαλιζει, στο προγραμμα Plus.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
αυτο λεω...
δεν μου εμφανιζει το 'plus', μονο τα 2 φτηνα...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ