-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
αυτο ειναι η μεγαλύτερη μπαρούφα καθώς όλοι οι ασφαλιστές σε παραπέμπουν στην ασφαλιστική. και για να το λέω προφανώς την έχω παθει με ασφαλιστές.υ.γ 2 χρονιά έχει ενας θείος μου anytime, μια χαρά εξυπηρετικοί είναι μια φορά που χρειάστηκε.. ΝΑΙ πήρε τηλ το τηλεφωνικό κέντρο τους.
Αυτό από μόνο του τα λέει όλα. Η 'εξυπηρέτηση' της anytime και ο κύριος κορμός της είναι ακριβώς αυτό. Ένα τηλεφωνικό κέντρο και αυτοί που απαντάνε υπάλληλοι call center. Αν σου αρκεί κάθε φορά που καλείς να μιλάς με διαφορετικό άτομο και να πρέπει κάθε φορά να επαναλαμβάνεις το πρόβλημά σου από την αρχή, να εύχεσαι να μη σου τύχει ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα (και δεν μιλάμε για απλή περίπτωση π.χ. τύπου αποζημίωση θραύσης κρυστάλλων).
Τώρα για το πρώτο που έγραψες σαφώς και δεν ισχύει. Το ότι έτυχε να πέσεις εσύ σε κάποιους μη σωστούς επαγγελματίες δεν σημαίνει πως ισχύει αυτό για το σύνολο του κλάδου (όπως και σε κάθε χώρο άλλωστε). Ένας σωστός και επαγγελματίας ασφαλιστής οφείλει να είναι δίπλα σου όταν τον χρειαστείς και να βοηθήσει με κάθε τρόπο να λυθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.
-
Για 10 ευρω επιπλεον ανα αυτοκινητο ανα 6μηνο προτιμώ ΟΤΙ και να γινει να παιρνω ENA και μονο τηλέφωνο τον ασφαλιστή μου.
Κι απο κει και περα ΔΕΝ ξαναασχολουμαι ειτε φταιω ειτε δεν φταιω...
Ασφαλισμένος στην 'μαμα' της anytime... -
Ο χρήστης pefkiotis έγραψε:
και εγώ τρελαίνομαι!!!!!! Το 35αρι όμως δεν ισχύει. ισχύει όμως ότι άμα κάνεις ζημιά έχει αύξηση στα ασφάλιστρα. Επίσης ισχύει οτι σίγουρα με ασφαλιστή θα εξυπηρετηθείς πολύ καλύτερα. Δεν ισχύει βέβαια ότι δε πληρώνει. Μια χαρά πληρώνει. Ασφαλιστής είμαι και εγώ αλλά η αλήθεια να λέγετε. Γι αυτό πληρώνομαι φυσικά και απο το πελάτη για να του ανοίγω τα μάτια όχι να του πετάω στάχτη...
φίλε matador μην αμελήσεις να ασφαλίσεις το τρέιλερ είναι σοβαρό και πολύ επικίνδυνο. Επίσης θα πρότεινα εγώ για άλλους 15 λόγους που αναφέρω σε προηγούμενα ποστ να πας σε ασφαλιστή και όχι σε on line ασφάλιση.Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τελικά συναντήθηκα με τον ασφαλιστή μου χθες και ανανεώσαμε το συμβόλαιο που είχαμε. Προσθέσαμε και το τρέιλερ. Μιλήσαμε αρκετή ώρα, και επειδή ασφαλίζω 3 αυτοκίνητα σε αυτόν ήθελα να είμαι ξεκάθαρος απέναντί του. Δεν μου κακολόγησε την Anytime όπως την άλλη φορά, μπορώ να πω πως με κατάλαβε αρκετά και μάλιστα μου είπε πω εφόσον δεν κάνω και ζημιές, παλιό αμάξι είναι, όφελος θα έχω. Μου είπε ορισμένα θέματάκια που προέκυψαν με την Anytime, και με προβλημάτισε λίγο. Τέλος πάντων το συμβόλαιο που έκανα βγήκε 14 ευρώ παραπάνω. Συμφωνώ ότι είναι καλύτερα να έχεις ασφαλιστή, αλλα ασφαλιστή στα δύσκολα, σωστό. Όχι μόνο στα εύκολα. Στο παρελθόν είχα και εγώ θέματα με ασφαλιστές σε σημείο που μόνο στα χέρια δεν ήρθαμε, και τελικά την λύση την βρήκα μόνος μου με επισκέψεις στις ίδιες τις εταιρείες.
-
Χαίρομαι που κατέληξες στον ασφαλιστή σου. Πέρα από τα προβλήματα που τυχόν να είχες να σε ενημερώσω οτι και εγώ είχα κάποτε προβλήματα με το χασάπη μου αλλά δεν έκοψα το κρέας ούτε το αγοράζω από το βλάχο κατευθείαν.... Απλά άλλαξα χασάπη!!!!
-
-
Παιδιά ποτέ ποτέ μην κλείσετε ασφάλεια από το ίντερνετ χωρίς ασφαλιστή, γιατί αυτός είναι που θα σας φροντίσει όταν υπάρξει ανάγκη.
-
Ναι σίγουρα θα τα βγάλει από την τσέπη του. Ότι να ναι
-
Ο χρήστης Harleyquinn έγραψε:
Παιδιά ποτέ ποτέ μην κλείσετε ασφάλεια από το ίντερνετ χωρίς ασφαλιστή, γιατί αυτός είναι που θα σας φροντίσει όταν υπάρξει ανάγκη.http://www.nextdeal.gr/Ει�% ... CE%B1.html
Ασφαλιστής είσαι;
Το λινκ που έβαλες τι λέει εκτός απο αριθμό άρθρων ; -
Κανενα νεο απο τη ταυτοποιηση των ανασφαλιστων και την αναζητηση προστιμων?
Βαρεθηκα να ειμαι ο μαλακας που πληρωνω και γνωστοι να το παιζουν εξυπνοι.
Το τελευταιο χρονο αν δεν πληρωνα για το αμαξι που κινητε μονο στις γιορτες και αργιες θ εβγαζα το προστιμο κλπ.
Και μην μου πειτε για ελεγχους κλπ...
Αστυνομια σε ελγχο ή μπλοκο εχω να πετυχω χρονια! -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Το τελευταιο χρονο αν δεν πληρωνα για το αμαξι που κινητε μονο στις γιορτες και αργιες θ εβγαζα το προστιμο κλπ.
Αστυνομια σε ελγχο ή μπλοκο εχω να πετυχω χρονια!ναι, αφου περασε το σοκ στα ΕΛΤΑ απ τον αυξημενο ογκο αλληλογραφιας, ουρες κανουν οι αποδεκτες των ενημερωτικων για να πληρωσουν το προστιμο!
-
Ο χρήστης Harleyquinn έγραψε:
Παιδιά ποτέ ποτέ μην κλείσετε ασφάλεια από το ίντερνετ χωρίς ασφαλιστή, γιατί αυτός είναι που θα σας φροντίσει όταν υπάρξει ανάγκη.Αυτό από που προκύπτει;
Ρωτάω, γιατί η δική μου εμπειρία άλλα λέει για τα περί 'φροντίδας' ...
-
Προσωπική εμπειρία από ασφαλιστές τη τελευταία 12 ετία.
Άλλαξα 4 με 5 ασφαλιστές. Με εξαίρεση έναν ασφαλιστή που ήταν γνωστός και δε χρειάστηκε να επεμβεί στα δύσκολα (π.χ. ατύχημα) σε όλες τις περιπτώσεις ατυχήματος, θραύσης κρυστάλλων, οδικής βοήθειας, ενημέρωσης που χρειάστηκα πάντα έτρεχα μόνος.
Η μοναδική επικοινωνία με τον ασφαλιστή ήταν το τηλέφωνο όταν καθυστερούσα να πληρώσω το ασφάλιστρο.
Γιαυτό τους έστειλα στο καλό, είμαι σε online το τελευταίο χρόνο και σε οτι χρειάστηκα με ένα απλό τηλεφωνάκι έβγαινε αμέσως άκρη (και στα δύσκολα).
Αν νομίζετε οτι αξίζει να πετάς +30Ε για ασφαλιστή κάντε το. Μη λοιδορείται όμως τις online οτι όλες είναι άχρηστες. -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Αστυνομια σε ελγχο ή μπλοκο εχω να πετυχω χρονια!Εχω γραψει αρκετα για το θεμα και το παρακολουθω απο περσι ,ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ,απλά ήταν εξαγγελίες όλα περι διασταυρωσεων - προστιμων στη ΔΟΥ κτ κτλ και περιπου αυξηθηκε κατα 10-12% η πελατεια των ασφαλιστικών με ότι αυτο συνεπάγεται .
Στη ευρυτερη περιοχη της Λαμιας ειναι παρα πολλά τα ανασφαλιστα ιχ ( μεγαλη πλειοψηφια τα αγροτικά στα γυρω χωρια ) ,ενω εχουν πυκνώσει οι μαιμου πινακιδες ( μεταξοτυπια σε τσιγκο ) σε πολλα εντος και εκτός πόλης ,κανεις δεν ασχολειται ... -
Ο χρήστης body125z έγραψε:
Προσωπική εμπειρία από ασφαλιστές τη τελευταία 12 ετία.
Άλλαξα 4 με 5 ασφαλιστές. Με εξαίρεση έναν ασφαλιστή που ήταν γνωστός και δε χρειάστηκε να επεμβεί στα δύσκολα (π.χ. ατύχημα) σε όλες τις περιπτώσεις ατυχήματος, θραύσης κρυστάλλων, οδικής βοήθειας, ενημέρωσης που χρειάστηκα πάντα έτρεχα μόνος.
Η μοναδική επικοινωνία με τον ασφαλιστή ήταν το τηλέφωνο όταν καθυστερούσα να πληρώσω το ασφάλιστρο.
Γιαυτό τους έστειλα στο καλό, είμαι σε online το τελευταίο χρόνο και σε οτι χρειάστηκα με ένα απλό τηλεφωνάκι έβγαινε αμέσως άκρη (και στα δύσκολα).
Αν νομίζετε οτι αξίζει να πετάς +30Ε για ασφαλιστή κάντε το. Μη λοιδορείται όμως τις online οτι όλες είναι άχρηστες.+1
-
Πάει και η Διεθνής Ένωσης. Τι κάνουμε τώρα? Πάνω από τα μισά R.A.C ήταν ασφαλισμένα εκεί.
-
Στείλε ένα mail στον κυρ Φώτη. Θα καθαρίσει αυτός.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πάει και η Διεθνής Ένωσης. Τι κάνουμε τώρα? Πάνω από τα μισά R.A.C ήταν ασφαλισμένα εκεί.http://www.cretalive.gr/economy/view/65 ... wsis/90896
-
Τα περί δικαστικής απόφασης για Express Service κι Εθνική Ασφαλιστική είναι ράδιο-αρβύλα που ξεκίνησε από blog και το υιοθέτησαν zougla-μακεδονία, ή ισχύει; Δεν έχω καταφέρει να το βρω σε σοβαρό ειδησεογραφικό site.
http://www.makthes.gr/news/economy/106265/
http://www.zougla.gr/greece/article/ist ... 3-dis-evro -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πάει και η Διεθνής Ένωσης. Τι κάνουμε τώρα? Πάνω από τα μισά R.A.C ήταν ασφαλισμένα εκεί.ΚΑι ειχα τρακαρισμα με το αμαξι με πελατη αυτης της εταιριας και εχουν περασει 3 βδομαδες περιπου και ακομα τιποτα και διαβασα και αυτο και εχω φρικαρει..Και ο empirognomonas μου το εβγαλε ολικη και περιμενα να δω τι λεφτα θα μου δωσουν..Τωρα ξερετε τι σεναριο παιζει αν κλεισει οντως?Εχει περιθωριο μεχρι 15 ιουλιου να καλυψει το κεφαλαιο της..ΠΩ τι κανω τωρα εχω μεινει και χωρις αμαξι..
Υ.γ.Μια ζωη τουw πληρωνεις και μολις χρειαστει να σε πληρωσουν αυτοι σου βγαζουν το λαδι γαμω την π$@!$α μου!!
-
Θεωρητική ερωτηση.
Το αρχειο καταγραφής του GPS ειναι αξιοποιησιμο σε περιπτωση που χρειαστει να δειχθει το ετρεχα / δεν ετρεχα?
Εχει χρονο - τοπο και στιγμιαια ταχυτητα.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ