Jun 12, 2013, 1:05 PM

Ο χρήστης pefkiotis έγραψε:
και εγώ τρελαίνομαι!!!!!! Το 35αρι όμως δεν ισχύει. ισχύει όμως ότι άμα κάνεις ζημιά έχει αύξηση στα ασφάλιστρα. Επίσης ισχύει οτι σίγουρα με ασφαλιστή θα εξυπηρετηθείς πολύ καλύτερα. Δεν ισχύει βέβαια ότι δε πληρώνει. Μια χαρά πληρώνει. Ασφαλιστής είμαι και εγώ αλλά η αλήθεια να λέγετε. Γι αυτό πληρώνομαι φυσικά και απο το πελάτη για να του ανοίγω τα μάτια όχι να του πετάω στάχτη...
φίλε matador μην αμελήσεις να ασφαλίσεις το τρέιλερ είναι σοβαρό και πολύ επικίνδυνο. Επίσης θα πρότεινα εγώ για άλλους 15 λόγους που αναφέρω σε προηγούμενα ποστ να πας σε ασφαλιστή και όχι σε on line ασφάλιση.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές. Τελικά συναντήθηκα με τον ασφαλιστή μου χθες και ανανεώσαμε το συμβόλαιο που είχαμε. Προσθέσαμε και το τρέιλερ. Μιλήσαμε αρκετή ώρα, και επειδή ασφαλίζω 3 αυτοκίνητα σε αυτόν ήθελα να είμαι ξεκάθαρος απέναντί του. Δεν μου κακολόγησε την Anytime όπως την άλλη φορά, μπορώ να πω πως με κατάλαβε αρκετά και μάλιστα μου είπε πω εφόσον δεν κάνω και ζημιές, παλιό αμάξι είναι,  όφελος θα έχω. Μου είπε ορισμένα θέματάκια που προέκυψαν με την Anytime, και με προβλημάτισε λίγο.  Τέλος πάντων το συμβόλαιο που έκανα βγήκε 14 ευρώ παραπάνω. 
  Συμφωνώ ότι είναι καλύτερα να έχεις ασφαλιστή, αλλα ασφαλιστή στα δύσκολα, σωστό. Όχι μόνο στα εύκολα. Στο παρελθόν είχα και εγώ θέματα με ασφαλιστές σε σημείο που μόνο στα χέρια δεν ήρθαμε, και τελικά την λύση την βρήκα μόνος μου με επισκέψεις στις ίδιες τις εταιρείες.