-
η λεπτομερεια, που δεν ειναι λεπτομερεια, ειναι οτι ο κοτσαδορος πρεπει να αφαιρειται οταν ΔΕΝ ρυμουλκει, και ας εχει αδεια, οπως λεει και το αρθρο.
Το ιδιο μου ειχε πει και ο πωλητης παληα σε ενα αμαξι που ενδιαφερομαουν, 'εχει ΚΑΙ αφαιρουμενο κοτσαδορο'...'κανονικο του λεω, θελω, γιατι θα μου τον κλεψουν'...και μου εξηγησε
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Βρηκα και το http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 103272.asp
Ναι αλλά αυτό που αναφέρει σχετικά με τη κάλυψη ή μη ζημιών από την ασφαλιστική εννοεί τον μπροστινό που φορούσε τον κοτσαδόρο.
το αρθρο λεει οτι δεν καλυπτει η ασφαλιστικη αν γινει ατυχημα με ρυμουλκουμενο που δεν δηλωθηκε στην ασφαλιστικη.
Οταν δεν ρυμουλκει κατι, ο κοσταδορος πρεπει να αφαιρεθει
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Βρηκα και το http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... 103272.asp
Ναι αλλά αυτό που αναφέρει σχετικά με τη κάλυψη ή μη ζημιών από την ασφαλιστική εννοεί τον μπροστινό που φορούσε τον κοτσαδόρο.
το αρθρο λεει οτι δεν καλυπτει η ασφαλιστικη αν γινει ατυχημα με ρυμουλκουμενο που δεν δηλωθηκε στην ασφαλιστικη.
Οταν δεν ρυμουλκει κατι, ο κοσταδορος πρεπει να αφαιρεθει
Ναι βρε, το ξέρω...το είπαμε αυτό.
Το θέμα είναι τι μπορεί να γλιτώσει ο φίλος σε ατύχημα το οποίο έφταιγε, πέφτοντας σε αυτοκίνητο με κοτσαδόρο, αλλά με κάλυψες πλήρως με την απάντησή σου.
-
Καλησπέρα σε όλους.Έχω κάποιες ερωτήσεις: Τι γνώμη έχετε για την Αιγαίον;
Μέχρι τώρα ήμουν AIG-CHARTIS μικτή με 330/εξάμηνο (μικτή) και επειδή έκανα 2 μικροατυχήματα (με παμπάλαια αμάξια)
μου κατέβασαν τον bonus malus 4 μονάδες και στην ανανεώση αυτού του εξαμήνου μου τα πήγαν 470!Όπως καταλαβαίνετε ψάχνω για άλλη εταιρεία και δυστυχώς βλέπω ότι οι μικτές ξεφεύγουν πολύ..
Τα καλύτερα που βρίσκω είναι 177/6μηνο σε Αιγαίον και 260/6μηνο σε AXA και έχουν και οι 2 νομική και οδική.
***Αξίζει μικτή για το αμάξι μου? (5000 τρέχουσα εμπορική αξία)
Η Αιγαίον είναι αξιόπιστη;
Οι τιμές είναι απο insurance market, να το προχωρήσω ως ασφαλές και αξιόπιστο ή να απευθυνθώ κατ ευθείαν
στις εταιρείες αυτές;Υπάρχει περίπτωση να πληρώσω το συμβόλαιο το οποίο τώρα ανανεώνεται απο μόνο του υποχρεωτικά
και πόσο χρόνο έχω να το ακυρώσω με ποιες διαδικασίες;
Το ξέρω ότι κούρασα αλλά πρώτη φορά το ψάχνω τόσο πολύ γιατί μου ζητάνε πολλά χρήματα για να ανανεώσω.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας. -
η αιγαιον ειναι μεσα σε αυτες που ακουγονται οτι θα εχουνε την τυχη της εβιμα..
σου εχει ερθει της ΑΙG?? αν δεν το πληρωσεις ακυρωνεται μονο του.. -
H ΑΙΓΑΙΟΝ πάντως την προηγούμενη χρονιά τα πήγε καλά...
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113005528Και βρήκα και αυτά :
http://prasinomilogr.blogspot.gr/2011/0 ... 11-40.html
http://athenstock.blogspot.gr/2013/02/b ... _5024.html...
-
μικτή σχετικά φτηνή έχει η interasco. καλή εταιρία είναι και αξιόπιστη. Όσο για το κοτσαδόρο αυτό που παίζει είναι μόνο ενα πρόστιμο. Κανονικά πρέπει να βγαίνει αν δε ρυμουλκούμε κάτι. Στην ασφαλιστική δε δηλώνουμε το κοτσαδόρο αλλά το ρυμουλκούμενο, οτι είναι αυτό. Βάρκα τρέιλερ κτλ.
-
Για κοίτα και την Interlife....
-
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Για κοίτα και την Interlife....Έχει κανένας εμπειρία από την international life? Βρήκα έναν ασφαλιστή ο οποίος έχει ειδικά τιμές για πολυτέκνους (μόνο όμως μέσω international life), κ τον ρώτησα για ασφάλεια ακινήτου, και μου είπε μία φοβερή τιμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό... επίσης, σε περίπτωση που ασφαλίσω και αυτοκίνητα έχω επιπλέον έκπτωση... γενικά οι τιμές είναι πολύ καλές, σε σημείο που προβληματίζομαι μήπως παίζει τίποτα???
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Ο ασφαλιστής μου πρότεινε σε καλή τιμή την Generali 165/εξάμηνο. Την έχω ακουστά, αλλά απο ότι μου είπε
αυτοί δραστηριοποιούνται στο κλάδο υγείας και τελευταία μπήκαν στα αυτοκίνητα.Το ίδιο και για την Allianz, 220/εξάμηνο αλλά πιο δυνατό όνομα.
Έχει κανείς γνώμη/εμπειρία απο αυτές τις 2;
-
Ο χρήστης Yotis έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά.
Ο ασφαλιστής μου πρότεινε σε καλή τιμή την Generali 165/εξάμηνο. Την έχω ακουστά, αλλά απο ότι μου είπε
αυτοί δραστηριοποιούνται στο κλάδο υγείας και τελευταία μπήκαν στα αυτοκίνητα.Το ίδιο και για την Allianz, 220/εξάμηνο αλλά πιο δυνατό όνομα.
Έχει κανείς γνώμη/εμπειρία απο αυτές τις 2;
Ε όχι κι η generali τώρα τελευταία στα αυτοκίνητα...την είχαμε το μακρινό 1993 σαν ασφάλεια αυτοκινήτου! :???:
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Γιατί δε κάνετε το εξής ερώτημα στον εαυτό σας; Εάν επρόκειτο μέσα στο χρόνο να έχετε ενα πολύ σοβαρό ατύχημα ποιά εταιρία θα θέλατε να είχατε;;;;;;;............
-
Καλησπέρα, θα ήθελα την γνώμη σας. Είμαι ασφαλισμένος στην Prime Insurance. Σε 10 μέρες ανανεώεται το συμβόλαιο το όποιο θα κοστίσει 207 ευρώ, χωρις οδική βοήθεια. Το αυτοκίνητο είναι 22 ετών αλλά παρόλα αυτά το ασφαλίζω για αρκέτα πράγματα (θραύση κρυστάλλων, τρομοκρατικές κτλ...). Επίσης αρκετές φορές ρυμουλκώ μπαγκαζιέρα την οποία όμως δεν την έχω ασφαλισμένη.
Από περιέργεια μπήκα στην Anytime και είδα ότι με τις ίδιες καλύψεις που έχω τώρα + οδική + μπαγκαζιέρα θα κοστίσει 210 ευρώ. Το ερώτημά μου είναι αν η Anytime είναι αξιόπιστη, και αν γίνει 'στραβή' αν θα με τραβολογάνε, κ θα βρω άκρη;
Μίλησα με τον Ασφαλιστή μου πριν από κανά χρόνο για την Anytime και μόλις το άκουσε μου παρουσίασε 15 λόγους που δεν πρέπει να πάω. Φυσικά κατάλαβα πως την κακολογεί, αλλά μέσα στις υπερβολές του , μήπως υπάρχει και μια δόση αλήθειας;
Αρκετοί γνωστοί και φίλοι έχουν ασφαλιστεί στην Anytime αλλά δεν έχει τύχει ζημιά ώστε να έχω κριτήριο για σύγκρίσεις. Στην Prime είμαι σχεδόν 5 χρόνια, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Ποιά είναι η γνώμη σας; Τι λέτε να κάνω, να το ανανέωσω με 207 ή να πάω στην Anytime με 210 και περισσότερες καλύψεις; -
Ο ασφαλιστής σου τί λέει;
-
Μου είπε ότι δεν είναι αξιόπιστη, ότι δεν πληρώνει, ότι έχεις μεγάλες αυξήσεις στα ανανωτήρια, ότι αν γίνει ζημιά δεν τους βρίσκεις στα τηλέφωνα, και μου είπε 'το πιο σημαντικό' (το οποίο δεν το πιστεύω, αλλά δεν έχει και λογική) ότι για κάθε ζημιά που γίνεται με ευθύνη μου πληρώνω 35 ευρώ 'κάποια έξοδα' (σαν έξοδα φακέλου). Δλδ αν τρακάρω κάποιον πληρώνω 35 ευρώ, αν μου σπάσουν ένα τζάμι άλλα 35 ευρώ, τα οπόια έρχονται σαν αύξηση στο επόμενο συμβόλαιο. Γενικά την κακολογούσε...
-
Μόνο ότι πουλάει ο καθένας είναι καλό. Τα άλλα όλα είναι μάπα, απατεώνες, άχρηστα κλπ. Για τα 35€ πάρε τους τηλέφωνο και ρώτα τους αλλά παράξενο μου φαίνεται, εκτός και αν είναι απαλαγή η οποία ισχύει για καλύψεις προς εσένα και όχι προς τρίτους (πχ θραύση). Από όσο ξέρω η anytime προστασία bonus malus δεν έχει ούτε επί πληρωμή.
-
Διάβασα τους όρους ασφάλισης ,δεν αναφέρει πουθενά κάτι τέτοιο. Αλλά σκέφτομαι τόσα χρόνια υπάρχει η anytime, δεν θα το είχε αναφέρει κάποιος πελάτης ώς παράπονο ώς απαράδεκτο; Γι'αυτό δεν τον πιστεύω. Πάντως πρέπει να είναι γενικό το φαινόμενο , πως μόλις ασφαλιστικοί πράκτορες ακούν για anytime τρελαίνονται...
-
και εγώ τρελαίνομαι!!!!!! Το 35αρι όμως δεν ισχύει. ισχύει όμως ότι άμα κάνεις ζημιά έχει αύξηση στα ασφάλιστρα. Επίσης ισχύει οτι σίγουρα με ασφαλιστή θα εξυπηρετηθείς πολύ καλύτερα. Δεν ισχύει βέβαια ότι δε πληρώνει. Μια χαρά πληρώνει. Ασφαλιστής είμαι και εγώ αλλά η αλήθεια να λέγετε. Γι αυτό πληρώνομαι φυσικά και απο το πελάτη για να του ανοίγω τα μάτια όχι να του πετάω στάχτη...
φίλε matador μην αμελήσεις να ασφαλίσεις το τρέιλερ είναι σοβαρό και πολύ επικίνδυνο. Επίσης θα πρότεινα εγώ για άλλους 15 λόγους που αναφέρω σε προηγούμενα ποστ να πας σε ασφαλιστή και όχι σε on line ασφάλιση. -
[quote='pefkiotis' Επίσης ισχύει οτι σίγουρα με ασφαλιστή θα εξυπηρετηθείς πολύ καλύτερα. .[/quote]
αυτο ειναι η μεγαλύτερη μπαρούφα καθώς όλοι οι ασφαλιστές σε παραπέμπουν στην ασφαλιστική. και για να το λέω προφανώς την έχω παθει με ασφαλιστές.
υ.γ 2 χρονιά έχει ενας θείος μου anytime, μια χαρά εξυπηρετικοί είναι μια φορά που χρειάστηκε.. ΝΑΙ πήρε τηλ το τηλεφωνικό κέντρο τους.
-
πόσες φορες την έχεις ''πάθει'' με ασφαλιστές; και τι έπαθες; εγώ εχω δει λόγω επαγγέλματος περισσότερους ασφαλισμένους να τη πατάνε. Εγώ δεν είπα οτι ο κάθε θείος σου δε θα εξυπηρετηθεί. Εγώ είπα που θα εξυπηρετηθεί καλύτερα. Και δεν είναι μπαρούφα. Μπαρούφα είναι να προσπαθήσεις να πείσεις τον εαυτό σου οτι αυτό που βρήκες και μάλιστα εύκολα γιατί στο εβαλαν να το βλέπεις συνέχεια είναι το καλύτερο και το πιο φτηνό. Αλλά δεν είναι το πιο φτηνό έχει και πιο φτηνά και πιο καλά!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ