-
Ειχα ενα τροχαιο στις 17/10 τα τιμολογια τα εδωσα στις 6/11!
ο αλλος οδηγος εκανε δηλωση και στην αρχη οι ασφαλιστηκες ειπαν οτι δεν θα παμε με φιλικο διακανονισμο γιατι χτυπησαμε και μια κολονα φωτισμου!!
στις 25/11 μου ειπαν απο την αλλη ασφαλεια (PROTON) οτι πρεπει να παρω τα τιμολογιακαι να τα παω στην δικη μου(ευρωπαικη πιστη) γιατι τελικα θα παμε με φιλικο διακανονισμο(και οτι και καλα ηδη εχει δωθει εγκριση απο την εταιρια να μου δωση η δικη μου τα λεφτα) ενω απο την δικη μου μου ειπαν οτι ξεκιναει η διαδικασια απο την αρχη και θα περασουν 30 μερες!!
Σε ποσες μερες ειναι υποχρεωμενη η ασφαλιστηκη να σου δωσει τα χρηματα?
το αμαξι το εχω 2,5 χρονια υπαρχη περιπτωση να μην παρω ολο το ποσο(2700)?
ευχαριστω εκ τον πρωτερον!!! -
Ψάχνω για μικτή αυτό τον καιρό, οι προτάσεις από εθνική είναι 1300 το χρόνο με απαλλαγή 300 euros και τα αντίστοιχα στην αγροτική είναι 980, στην ευρωπαική πρόνοια 960, στην ευρωπαική πίστη 920, στην allianz 1060 και στην general union 750, τι ισχύει με την τελευταία και είναι τόσο φτηνή? για τις άλλες που αναφέρω τι εμπειρία έχετε?
το αυτοκίνητο είναι καινούργιο αξίας 24000 και 10 φορολογήσιμους ίππους.
αν υπάρχει και καμιά άλλη καλή πρόταση, καλοδεχούμενη -
H general union ανηκει στον ομιλο Ασπις,που βολοδερνει και ακροβατει εδω και χρονια,δεν θα την προτιμουσα για μικτη ασφάλιση.
Η Αγροτικη ασφαλιστικη ειναι ΟΚ,θα αλλαξει αφεντικο συντομα και θα ανεβασει τα τιμολογια της ενδεχομενως.
Η Εθνικη πληρωνει παντα δυσκολα.
Για τις αλλες δεν εχω γνωμη. -
Ο χρήστης mamias έγραψε:
Ψάχνω για μικτή αυτό τον καιρό, οι προτάσεις από εθνική είναι 1300 το χρόνο με απαλλαγή 300 euros και τα αντίστοιχα στην αγροτική είναι 980, στην ευρωπαική πρόνοια 960, στην ευρωπαική πίστη 920, στην allianz 1060 και στην general union 750, τι ισχύει με την τελευταία και είναι τόσο φτηνή? για τις άλλες που αναφέρω τι εμπειρία έχετε?
αν υπάρχει και καμιά άλλη καλή πρόταση, καλοδεχούμενηΤσεκαρε και την interamerican http://www.anytimeonline.gr . Δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο απαλλαγης, φανταζομαι αν τους τηλεφωνησεις θα μπορεις να το κανεις στα μετρα σου.
-
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
αν υπάρχει και καμιά άλλη καλή πρόταση, καλοδεχούμενηΤσεκαρε και την interamerican http://www.anytimeonline.gr' target='_blank . Δεν ειμαι σιγουρος για το ποσο απαλλαγης, φανταζομαι αν τους τηλεφωνησεις θα μπορεις να το κανεις στα μετρα σου.
- Δεν μπορεις να τοκανεις στα μετρα σου
- Η απαλλαγη ειναι 1000 ευρω
-
ΜΗΝ πάτε με τίποτα στην Aspis. Το ασφάλιστρο το παρέλαβα με τα πολλά ζόρια 1,5 μήνα μετά την έναρξη της ασφάλισης. Παρόλα αυτά ενώ είχα ζητήσει μικτή ασφάλιση και είχε γίνει πραγματογνωμοσύνη το ασφάλιστρο ήταν χωρίς μικτή. Επικοινωνόντας με την Aspis έμαθα ότι η πραγματογνωμοσύνη είχε χαθεί. Φυσικά δεν έκαναν τον κόπο να με ενημερώσουν... Πριν τη μετάθεσή μου στην Ορεστιάδα και μετά από πολλές πιέσεις προς την ασφαλιστική από την ασφαλίστριά μου της είπαν ότι θα με καλέσουν για να έρθουν για πραγματογνωμοσύνη από Τετάρτη-Παρασκευή, μιας και Σάββατο ταξίδευα. Αμ δε, κανείς δεν πήρε τηλ. Αντίθετα, τη Δευτέρα πήρε τηλ ο πραγματογνώμωνας τον πατέρα μου και τον ρώτησε πότε να περάσει να δει το αμάξι Εκεί ο πατέρας μου του τα έψαλε λίγο και αποδείχτηκε ότι αυτός είχε κάνει και την αρχική πραγματογνωμοσύνη που χάθηκε. Ψάχνει λοιπόν λίγο και λέει ότι τη βρήκε, οπότε υποτίθεται ότι θα κινηθεί και η διαδικασία έκδοσης αυτής της τιμημένης πρόσθετης πράξης μικτής ασφάλισης. Αμ δε για δεύτερη φορά. Την Τρίτη παίρνει τηλ κάποιος άλλος τον πατέρα μου και του λέει ότι τηλεφωνεί από Ορεστιάδα και να κανονίσουν πότε να δει το αμάξι . Ε μου έδωσε το τηλέφωνό του ο πατέρας μου και ελπίζω κάποια μέρα μέσα στη βδομάδα να μπορέσουμε να συντονιστούμε για να γίνει αυτή η μαμημένη πραγματογνωνοσύνη με 3,5 μήνες καθυστέρηση...
-
Από 01/06/09 θα εφαρμόζονται τα νεα αυξημένα όρια καλύψεων όπως προστάζει ο εναρμονισμός με την ΕΕ. Αναμένονται σεβαστές αυξήσεις.
Ήδη το νέο μου ασφαλιστήριο που παρέλαβα σήμερα το οποίο λήγει στις 10/06/09 έχει μια μικρή επιβάρυνση με την αιτιολογία προσαύξηση για εναρμονισμό καλύψεων στα πρότυπα της ΕΕ από 01/06/09 - 10/06/09 (για δέκα μέρες δηλαδή).
Νομίζω η κάλυψη των 500,000 γίνεται 2,500,000 και οι υλικές ζημιές από 100,000 σε 500,000 οπότε πάμε για +15-20% από το καλοκαίρι.
Όποιος είναι στην αγορά αυτοκινήτου ας σταθμίσει και αυτό γιατί μεγαλώνουν τα νούμερα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Λίγο καιρό μετά τις διαρροές που έκαναν λόγο ακόμα και για οκτώ λουκέτα επιχειρήσεων, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr στη …διακεκαυμένη ζώνη βρίσκονται τέσσερις τουλάχιστον επιχειρήσεις του κλάδου, μικρομεσαίου χαρακτήρα (οι δύο με έδρα στη Μακεδονία), εκ των οποίων οι δύο (με έδρα την Αττική) έχουν επικέντρωση στον κλάδο του αυτοκινήτου.
Θα εκπλαγω απίστευτα αν απο την λιστα αυτων των 2, λειπει η Ιντερσαλονικα....
-
Η eurostar τι λέει? Με παροτρύνει ο ασφαλιστής μου.
-
Έχω διαβάσει πολλά σχόλια για την General Union, στην πλειοψηφία κακά ( ως προς το οτι πήγαινε για κλείσιμο παλιά).
**Έχει αλλάξει τίποτα? **
Μου έκανε μία ασυναγώνιστη προσφορά για μικτή ( 11 φ. ίπποι , αξία 13.500, ΒΜ2 0% απαλλαγή) € 390 (με τόπο κατοικίας επαρχία). Αυτή τη στιγμή έχω Υδρόγειο και πληρώνω με απαλλαγή € 300, €440 το 6μηνο...
Ρωτάω γιατί είχα καλή άποψη για την συγκεκριμένη εταιρία... -
Ο χρήστης paladin έγραψε:
Έχω διαβάσει πολλά σχόλια για την General Union, στην πλειοψηφία κακά ( ως προς το οτι πήγαινε για κλείσιμο παλιά).
**Έχει αλλάξει τίποτα? **
Μου έκανε μία ασυναγώνιστη προσφορά για μικτή ( 11 φ. ίπποι , αξία 13.500, ΒΜ2 0% απαλλαγή) € 390 (με τόπο κατοικίας επαρχία). Αυτή τη στιγμή έχω Υδρόγειο και πληρώνω με απαλλαγή € 300, €440 το 6μηνο...
Ρωτάω γιατί είχα καλή άποψη για την συγκεκριμένη εταιρία...Εχω και εγω General Union, 30.000 ευρω αξια αυτ/του, 0% απαλλαγή κτλ, και δίνω 680 εξαμηνο... Και απο εξυπηρέτηση πααααρα πολύ καλη! Οτι την χρειάστηκα, με καλυψε παντως... Δεν ρωτησα αλλου, παντως, οκ, ειναι πολλα τα 700 ευρω αλλα στην περιπτωση αυτη 'τα εχει βγαλει τα λεφτα της'!
-
Ευχαριστώ Άννα!
-
χαζη απορία που ενδεχομένως να έχει απαντηθεί στις προηγούμενες σελιδες του thread: σε περίπτωση τρακαρίσματος με δικιά μου υπαιτιότητα (πχ παραβίαση stop), εγώ αποζημιώνομαι απο την ασφαλιστική μου λόγο μικτής ασφάλειας?
-
Επειδή είναι τεράστιο το thread και δεν μπορώ /προλαβαίνω /θέλω να το διαβάσω απο την αρχή θα ήθελα να ρωτυήσω το εξής:
Εάν έχει κάποιος μικτή που να περιλαμβάνει και ολική/μερική κλοπή και ζημιές απο εμπρησμό/τρομοκρατική/οχλο... (που είναι της μόδας), τότε αυτή η ασφάλεια τον καλύπτει μόνο εάν το αυτοκίνητο είναι στο δρόμο, ή ισχύει και για μέσα σε πάρκινγ ( π.χ. υπόγειο, ή πάρκινγκ επι πληρωμής, ή ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας);;;;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Επειδή είναι τεράστιο το thread και δεν μπορώ /προλαβαίνω /θέλω να το διαβάσω απο την αρχή θα ήθελα να ρωτυήσω το εξής:
Εάν έχει κάποιος μικτή που να περιλαμβάνει και ολική/μερική κλοπή και ζημιές απο εμπρησμό/τρομοκρατική/οχλο... (που είναι της μόδας), τότε αυτή η ασφάλεια τον καλύπτει μόνο εάν το αυτοκίνητο είναι στο δρόμο, ή ισχύει και για μέσα σε πάρκινγ ( π.χ. υπόγειο, ή πάρκινγκ επι πληρωμής, ή ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας);;;;
Ισχύει παντού....
Thnx
Με καθυσήχασες !!!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ισχύει παντού....
Thnx
Με καθυσήχασες !!!
κακώς.
μια ερώτηση ειναι,πάρε τον ασφαλιστή σου κ κάνε την.
ο διάολος εχει πολλά ποδάρια και κανένα απο αυτά δε φοράει prada..... -
Λίγο άσχετο, αλλά να μην ανοίξω άλλο θέμα.
Σχετικά με ασφάλεια σε μηχανή, τι προτείνετε? Σε ψιλοφθηνό, αλλά να μην κλείσει την άλλη εβδομάδα... -
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Λίγο άσχετο, αλλά να μην ανοίξω άλλο θέμα.
Σχετικά με ασφάλεια σε μηχανή, τι προτείνετε? Σε ψιλοφθηνό, αλλά να μην κλείσει την άλλη εβδομάδα...Δεν έχει διαφορά με την ασφάλιση αυτοκινήτου, να φροντίσεις όμως να προσθέσεις και νομική προστασία οπωσδήποτε στο πακέτο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ισχύει παντού....
Eξαρταται απο τους ορους...αλλα σιγουρα το ιδιωτικο parking προσμετράται θετικα.
Σε δημοσια parking,σε σταθμους τρενων/πλοιων/λεωφορειων κτλ μπορει να υπαρχουν εξαιρεσεις
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ