-
για να ξερετε , δεν γινεται να ζητησω τη δηλωση καποιου αλλου απο την ασφαλιστικη του , μονο στο δικαστηριο μπορουν να φανουν αυτα.
αναγκαστικα προχωραω με νομικη προστασια και βλεπουμε -
Φίλε μου μιλάς απευθείας με τον κλάδο ζημιών της κάθε ασφαλιστικής ή προσπαθείς να συνεννοηθείς μέσω τρίτων;
Ο άλλος άνθρωπος στη δήλωση του είχε παραδεχτεί πως ευθυνόταν, πως ευθυνόσασταν και οι 2 ή μόνο εσύ; Αν είχε κάνει θετική δήλωση (πως ήταν υπαίτιος) δεν δικαιολογείται όλη αυτή η ιστορία.
Το αν είχε κάνει θετική ή αρνητική δήλωση μπορείς να το μάθεις μέσω της δικής σου ασφαλιστικής (μάθε τον αριθμό φακέλου του ατυχήματος και μίλα απευθείας με τον κλάδο ζημιών στα κεντρικά).
-
καταλαβες Vasgti μεχρι που φτανει η βρωμα? εχω μιλησει με τους παντες.
ο πισω που με χτυπησε (αφου με τρακαρε επεσα στον μπροστινο) εχει κανει θετικη δηλωση και η κολοασφαλιστικη του μου λεει οτι δηλωσε οτι ειχα τρακαρει ΗΔΗ με τον μπροστινο οταν με χτυπησε και αρνηται να μου πληρωσει το μπροστα και μου λενε οτι φαινεται και απο τη ζημια (αν ειναι να φανει κατι απο τις ζημιες θα φανει αυτο που λεω εγω γιατι ειναι η αληθεια).το θεμα ειναι οτι αυτα ειναι ψεματα γιατι εγω ξερω οτι ο πισω μου εχει δηλωσει αγνοια για το αν εγω ειχα τρακαρει πριν ή με πεταξε αυτος και σε αυτη τη σταση θα παραμεινει.
απλα η ασφαλιστικη του κανει τον κινεζο και με οδηγει στη νομικη οδο χωρις κανενα λογο.
-
@ patro ... έχεις νομική προστασία στο συμβόλαιο ?
Αν θέλεις πες μου ποια είναι η ασφαλιστική του .
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
παιδια ειχα ρωτησει αν ξερετε κατι για την intersalonika.υπαρχει προβλημα η ολα οκ με αυτη την εταιρια.
κανεις?Το λένε εδώ και πολλά χρόνια αλλά προς το παρόν βλέπω να είναι μόνο φήμες.
-
patro τώρα θυμήθηκα σε ποιο περιστατικό αναφερόσουν (απλά δεν έβρισκα το ποστ που το περιέγραφες).
Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει πίεση (προς όλες τις κατευθύνσεις). Ελπίζω στο δελτίο συμβάντων της τροχαίας να έχει καταγραφεί σωστά πως σε χτύπησαν από πίσω και έπεσες με τη σειρά σου στο μπροστινό όχημα.
-
patro....σχεδόν ίδια περίπτωση είχα το 2004 , η ασφαλιστική του άλλου οδηγού ήταν η Generali Union , δεν πιστεύω να είναι αυτή!
Λοιπόν φίλοι , εδω http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=15&t=10899&start=6585 θα βρείτε τη δική μου 'πονεμένη' πρόσφατη και σε εξέλιξη ιστορία.
Τελικά σήμερα έμαθα ότι ο τύπος έκανε αρνητική δήλωση , υποστηρίζοντας ότι εγω πήγα και έπεσα από πίσω του (παρά την καταδίκη του από το μονομελές που εκδικάσθηκε η υπόθεσή του , δεν συνετίσθηκε καθόλου).
Κάθε ιδέα , πρόταση , συμβουλή , ευπρόσδεκτη. -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Generali UnionΆλλο η Generali, που λειτουργεί κανονικά και άλλο η General Union που έκλεισε πέρυσι...
-
ναι εχω νομικη προστασια , η ασφαλιστικη του ειναι ο φοινικας.
γενικα ειναι τακτικη ολων? των ασφαλιστικων αυτη η αντιμετωπιση για να δουν αν οντως λες αληθεια και ποσο μακρια θα το τραβηξεις , το θεμα ειναι οτι αφου θελουν να παιξουν αυτο το παιχνιδι ποκερ πρεπει να εχουν ενα εξτρα κοστος αν το χασουν.στην αναμονη ειμαι.
-
Τελικά με τις ασφαλιστικές πρέπει να 'τρίζεις' λίγο τα δόντια.
Ο Φοίνικας τόσες ημέρες μου τα μασούσε....'εκλεισε το καταστημα της Λάρισας , δεν τον βρίσκουμε κλπ κλπ'.
Σήμερα μόλις τους έστειλα μια επιστολή ότι αν δεν επικοινωνήσουν **άμμεσα **μαζί μου θα κινηθώ με νομικά μέσα....κάλεσαν μέσα σε 10 λεπτά. και ω το θαύματος βρέθηκε ο φάκελος , ο αριθμός του , ο υπεύθυνος του φακέλου , το τηλέφωνό του , όλα! -
Κάποιος που να γνωρίζει γιατί νομίζω ότι πληρώνω πολλά...
Έχουμε και λέμε...
Αυτοκίνητο 1 έτους με εργ αξία 21500€ και κάλυψη στα πάντα εκτός απο μεικτή, ποσά πρέπει να πληρώνω το 6 μηνο; -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχουμε και λέμε...
Αυτοκίνητο 1 έτους με εργ αξία 21500€ και κάλυψη στα πάντα εκτός απο μεικτή, ποσά πρέπει να πληρώνω το 6 μηνο;Έχει σημασία πού μένεις και τι κυβισμό είναι το αυτοκίνητο...
Αν μιλάμε για την ΜιΤο, και μένεις Αθήνα, λογικά πρέπει να είσαι κάτω από 280€ για να είναι ΟΚ.
Για επαρχία, γύρω στο 250άρι...Εννοείται, για το συμβόλαιο του 2ου χρόνου, η αξία του αυτοκινήτου σου μειώνεται αρκετά (τουλάχιστον 15%...).
Η anytimeonline.gr για κάποιο λόγο δεν μου βγάζει αποτελέσματα για να σου πω το ακριβές κόστος...
Ίσως έχει κάποιο πρόβλημα και μπορείς να το δοκιμάσεις αργότερα.Εγώ γύρισα τελικά την 120i σε μεικτή (με απαλλαγή 1000€ ) και είμαι λίγο πάνω από 1000€ το χρόνο...
(Με διεύθυνση επαρχίας )
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Έχουμε και λέμε...
Αυτοκίνητο 1 έτους με εργ αξία 21500€ και κάλυψη στα πάντα εκτός απο μεικτή, ποσά πρέπει να πληρώνω το 6 μηνο;Μολις εκλεισα συμβόλαιο 6μηνο στην Victoria.
πυρος κλοπης και ολα τα αλλα εκτος απο μεικτη και οδικη, 243,00€ για ασφαλισμενη αξια 24000,00€
στο 20ευρο παιζουν Αγροτική, ευρωπαϊκη πιστη, ιντερλάιφ ...για μικτη η αγροτικη μου εδινε 530,00€, 550,00 η ευρωπαϊκη πιστη και 460,00€!!! η Πρωτη (που ειχα)
(απαλλαγες απο 400,00, 440,οο και 400,οο€ αντιστοιχα) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Έχουμε και λέμε...
Αυτοκίνητο 1 έτους με εργ αξία 21500€ και κάλυψη στα πάντα εκτός απο μεικτή, ποσά πρέπει να πληρώνω το 6 μηνο;Μολις εκλεισα συμβόλαιο 6μηνο στην Victoria.
πυρος κλοπης και ολα τα αλλα εκτος απο μεικτη και οδικη, 243,00€ για ασφαλισμενη αξια 24000,00€
στο 20ευρο παιζουν Αγροτική, ευρωπαϊκη πιστη, ιντερλάιφ ...για μικτη η αγροτικη μου εδινε 530,00€, 550,00 η ευρωπαϊκη πιστη και 460,00€!!! η Πρωτη (που ειχα)
(απαλλαγες απο 400,00, 440,οο και 400,οο€ αντιστοιχα)εγώ για 21500 πληρώνω 320 το εξάμηνο...
πολλά είναι λες?
ασφάλεια για τα πάντα, οδική, νομικη προστασία, πυρός, κρυστάλλων , τρομοκρατική ενέργεια κλπ κλπ
στειλε με ένα πμ αν δεν σου κάνει κόπο πληροφορίες -
ΜΕ οδικη οι τιμες ειναι:
Βικτωρια 271€
ευρωπαϊκη πιστη 310ε
Ιντερλάιφ 300+
Πρωτη 303€ (την αναφερω ενδεικτικα επειδη ειχα την προσφορα, δεν ηταν στις υποψηφιες)
anytime (interamerican) 315 € με 15% εκπτωσηΒεβαια υπαρχουν καποιες εκπτωσεις λογω επαρχίας και η βικτωρια σου κανει μια μικρη εκπτωση επιπλεον αν εχεις 2 παιδια κατωα απο 8 ετων
-
Καλό θα είναι να ψάξεις ακόμα περισσότερο την αγορά και να μην ρωτάς μόνο τιμές αλλά και το κατά πόσο πληρώνουν.
Η Πρώτη (Πρότον) είναι σε 'καραντίνα' και αν δεν βρεθεί αγοραστής-επενδυτής μέχρι τέλους Αυγούστου κλείνει. Εγώ τρέχω να πάρω την αποζημίωση μου πριν κλείσει (με τράκαρε μια κάρια που βγήκε από STOP και έχει και Πρώτη).Για τις υπόλοιπες ρώτα να μάθεις κατα πόσο γρήγορα αποζημιώνουν, και μην ρωτήσεις ασφαλιστή θα σου πει ότι είναι όλα ρόδινα και όλες πληρώνουν. Ρώτα ένα φαναρτζή να σου πει, εγώ που έτρεχα αυτόν το καιρό με το τρακάρισμα έμαθα. Δεν θέλω να σου πω τι και για ποίες για να μην με νομίσεις ότι λέω κακά για κάποιες ασφαλιστικές ώστε να σε ρίξω σε κάποια άλλη.
Ρώτα φαναρτζή και θα μάθεις.Επίσης ζήτα να σου δώσουν τους όρους πριν πληρώσεις, κοίτα να δεις τι γράφουν και πως το γράφουν. Μην ακούς τι σου λένε απλά κάτσε και διάβασε καλά τι σου πουλάνε.
-
Ο χρήστης nrg_polini έγραψε:
Punto mk2 sporting '03 βγήκε μάλλον ολική. Στο καρ παίζουν 3700 - 6000 ευρώ. Πόσα λέτε να δώσουν? (Αγροτική). Παίζει παζάρι?
Αν παιζει λεει...ειδικα αν μιλανε με δικηγορο γινεται κανονικοτατο παζαρι!
Δίνουν 3500ε .Ποιος πρέπει να μιλήσει μαζί τους? Εγώ? Η ασφάλειά μου? 2 μπράβοι?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Punto mk2 sporting '03 βγήκε μάλλον ολική. Στο καρ παίζουν 3700 - 6000 ευρώ. Πόσα λέτε να δώσουν? (Αγροτική). Παίζει παζάρι?
Δίνουν 3500ε .Ποιος πρέπει να μιλήσει μαζί τους? Εγώ? Η ασφάλειά μου? 2 μπράβοι?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Οι ασφαλιστικές έχουν τυφλοσούρτη το AutoΤρίτη οπότε κανονικά πρέπει να πάρεις 4700.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Οι ασφαλιστικές έχουν τυφλοσούρτη το AutoΤρίτη οπότε κανονικά πρέπει να πάρεις 4700.
Kαι εγώ αυτό περίμενα αλλά λένε 3500ε!!!
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ