-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Εσεις την βρισκετε λογικη την τιμη των 12500;
Ίσως , εξαρτάται από τη σοβαρότητα του τρακαρίσματος που είχες.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Οι ασφαλιστικές χρησιμοποιούν το Autotriti για να υπολογίζουν τις τιμές των μεταχειρισμένων, δεν πέρνουν σβάρνα τις μάντρες.
Τα 12500 ίσως είναι μια λογική τιμή ΑΛΛΑ για ένα αυτοκίνητο με βασικό εξοπλισμό και σίγουρα όχι για το δικό σου.
Τα 17.000 επίσης είναι νορμάλ τιμή για αυτοκίνητο ενός έτους που κόστιζε αρχικά 21.000 ευρώ.Κοίτα και άλλες εταιρείες καλύτερα.
Οκ, Ευχαριστω
Εσεις την βρισκετε λογικη την τιμη των 12500;
Ίσως , εξαρτάται από τη σοβαρότητα του τρακαρίσματος που είχες.
Επεσα λογω απροσεξιας σε μπροστινο αυτοκινητο με την ιλλιγιωδη ταχυτητα των 25 χλμ την ωρα (καθως τα αγαπητα energy saver, δεν λεγαν να βρουν προσφυση στη γλιτσα της Σπυρου Λουη) . Βεβαια αυτα τα 25 χλμ μεταφραζονται σε αλλαγη καπο-φτερων (ειχαν απο ενα μικρο τσακισμα, αλλα αλλαχτηκαν) ,ψυγειων και λοιπων συμπαραμαρτούντων που ειναι εκει μπροστα, αλλα σασι κινητηρας ηταν απειραχτα...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Αν μιλάμε για την περίπτωση της kalokyra αναφέρει ότι είναι ολική...
Αν μιλάμε για άλλη περίπτωση μάλλον έχω μπερδέψει τα μπουτιά μου...
Εγω εχω μπερδευτει
Γραφει πραγματι οτι ειναι ολικη, αν και η πρακτικη που ακολουθει η εταιρια δεν ειναι αυτη της ολικης καταστροφης.
Κι εγω γραφω στην αρχη οτι ειναι ολικη, μετα οτι δεν ειναι, ο,τι να'ναι...Δεν κατάλαβα γιατί μπερδευτήκατε. Το αυτοκίνητο για να φτιαχτεί θέλει τουλάχιστον 9000€. Εφόσον η τρέχουσα τιμή του μοντέλου είναι 8000€, μιλάμε για ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. Εγώ γνωρίζω 2 περιπτώσεις αποζημιώσεων: 1) Η ασφαλιστική δίνει λιγότερα από την τρέχουσα αξία και σου αφήνει το αυτοκίνητο να το πουλήσεις για ανταλλακτικά ώστε να συμπληρώσεις το ποσό της αξίας, και 2) Σου δίνει όλο το ποσό και της μεταβιβάζεις το αυτοκίνητο να το κάνει ό,τι θέλει.
Με μπερδεύει το γεγονός ότι η ασφαλιστική θέλει πρώτα να το μεταβιβάσω σε ιδιώτη και μετά να με αποζημιώσει. Αν εγώ το μεταβιβάσω και δε με πληρώσει, τι θα κάνω; Μου είπαν ότι σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνω αγωγή, πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έχω το αυτοκίνητο στην κατοχή μου. -
τη διεγραψα
-
Δηλαδή ο πρώτος, τον οποίο χτύπησες από πίσω και προφανώς έχει ζημιές τις οποίες θα κάλυπτε η ασφαλιστική του χωρίς βάρος για τον ίδιο προτίμησε να φύγει αντί να κάτσει και να καταγραφεί το γεγονός για να αποζημειωθεί;
Ή φοβήθηκε ότι η καραμπόλα έγινε από δική του μ@λ@κι@ και την έκανε ή δεν μας τα λες καλά .
-
τη διεγραψα
-
τη διεγραψα
-
Πριν απο μερικούς μήνες τρακαρα στην συμβολή των οδών Αρχιεπισκόπου Ιεροθέου και Μεσολλογίου στην Πάτρα( Ειμαι κάτοικος πατρών).Τοσο εγώ όσο και η οδηγός του αλλου οχήματος που με τράκαρε (Παραβίασε stop) Eιχαμε την ιδια ασφαλιστικη εταιρια την commercial value της οποιας η άδεια λειτουργίας ανακλήθηκε.To θέμα είναι πότε θα πάρω τα λεφτά μου απο το επικουρικό κεφάλαιο γιατι εχω κάνει αγωγή κατα του Επικουρικου και η υπόθεση έχει πάρει δικάσιμο στις 30 Σεπτεμβρίου.Αν καποιος ξέρει ας μου δώσει μια απάντηση γιατι έδωσα 4.151 ευρώπουλα για να επισκευαστεί.
-
Punto mk2 sporting '03 βγήκε μάλλον ολική. Στο καρ παίζουν 3700 - 6000 ευρώ. Πόσα λέτε να δώσουν? (Αγροτική). Παίζει παζάρι?
-
Ο χρήστης COOL ALEXIS έγραψε:
β)η ΕΘΝΙΚΗ έχει ελάχιστο ποσό απαλλαγής τα 200 ευρώ (ή εναλλακτικά 400 ευρώ)και αποδέχεται την κάλυψη για οχήματα εως 10 ετών.
Από 1/7/2010 η κατώτερη απαλλαγή γίνεται 400 €
Ισχύει αυτό; Ευκαιρία να την κόψουμε τη μικτή.
-
Με έχει πιάσει μια ανασφάλεια ένα πραγμα και λέω να γυρίσω την BMW 120i σε μεικτή...
Από 550€ το χρόνο, πάω στα 1000€ με 1000€ απαλλαγή στην Interamerican και όλες τις υπόλοιπες καλύψεις...
Κάνω μ@λακία;
Για πείτε, γιατί την δευτέρα με βλέπω να αλλάζω πακέτο!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Με έχει πιάσει μια ανασφάλεια ένα πραγμα και λέω να γυρίσω την BMW 120i σε μεικτή...Από 550€ το χρόνο, πάω στα 1000€ με 1000€ απαλλαγή στην Interamerican και όλες τις υπόλοιπες καλύψεις...
Κάνω μ@λακία;
Μην πειράζεις τίποτα
Μέχρι το Δεκέμβρη που θα έχουμε βαρέσει κανονάρα , η μπεεμβού θα κάνει κοντά στα 300 ευρώ ή ανταλλαγή με ένα ντενεκέ λάδι
Οπότε, άσε να πάνε χαμένες μόνο οι καγκουρομεμβράνες που έβαλες -
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Με έχει πιάσει μια ανασφάλεια ένα πραγμα και λέω να γυρίσω την BMW 120i σε μεικτή...
Από 550€ το χρόνο, πάω στα 1000€ με 1000€ απαλλαγή στην Interamerican και όλες τις υπόλοιπες καλύψεις...
Κάνω μ@λακία;
Μην πειράζεις τίποτα
Μέχρι το Δεκέμβρη που θα έχουμε βαρέσει κανονάρα , η μπεεμβού θα κάνει κοντά στα 300 ευρώ ή ανταλλαγή με ένα ντενεκέ λάδι
Οπότε, άσε να πάνε χαμένες μόνο οι καγκουρομεμβράνες που έβαλεςΕ τότε να το κάνω άμεσα, αν γίνουν τόσο χάλια τα πράγματα, θα την... σπρώξω από την Πίνδο να πάρω την αποζημείωση (@@ρια, θα έχει κλείσει και η ασφαλιστική! ).
Με τον carbon κοτσαδόρο τι θα γίνει;
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Punto mk2 sporting '03 βγήκε μάλλον ολική. Στο καρ παίζουν 3700 - 6000 ευρώ. Πόσα λέτε να δώσουν? (Αγροτική). Παίζει παζάρι?Αν παιζει λεει...ειδικα αν μιλανε με δικηγορο γινεται κανονικοτατο παζαρι!
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Punto mk2 sporting '03 βγήκε μάλλον ολική. Στο καρ παίζουν 3700 - 6000 ευρώ. Πόσα λέτε να δώσουν? (Αγροτική). Παίζει παζάρι?Αν παιζει λεει...ειδικα αν μιλανε με δικηγορο γινεται κανονικοτατο παζαρι!
fixed
-
ωχ, κατάλαβα...
-
ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.
εν γνωση του ο ασφαλιστης της εταιριας που πρεπει να με πληρωσει μου λεει ψεματα , μου λεει οτι ο πελατης του εχει δηλωσει πραγματα που ξερω οτι δεν εχει δηλωσει , μου λεει οτι φαινεται απο τη ζημια αυτο που υποστηριζουν (αλλα δεν μπορει γιατι λενε ψεματα) , η θεση τους ειναι ανισχυρη και ομως επιμενουν να με κοροιδευουν.
θα μου δωσουν τη δηλωση του πελατη τους , ή θα μου δωσουν καμια πλαστη?
αν δεν λυθει αυριο, μεθαυριο θα γινουν οι απαιτουμενες ενεργειες για δικαστικα.το θεμα ειναι οτι αν ηχογραφησω αυτα που μου λενε μπορω να το τραβηξω παρα πολυ μακρια και να φαει μηνυση και ο ασφαλιστης και η ασφαλιστικη και ας τα βρουν μετα με τον πελατη τους γιατι θα αποδειχθει οτι μου λενε ψεματα εσκεμμενα. ξερω φυσικα οτι στο δικαστηριο δεν περνα ενα ντοκουμεντο εκτος αν εχει ληφθει παρουσια εισαγγελεα.
τι μπορω να κανω? -
Ο χρήστης patro έγραψε:
ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.εν γνωση του ο ασφαλιστης της εταιριας που πρεπει να με πληρωσει μου λεει ψεματα , μου λεει οτι ο πελατης του εχει δηλωσει πραγματα που ξερω οτι δεν εχει δηλωσει , μου λεει οτι φαινεται απο τη ζημια αυτο που υποστηριζουν (αλλα δεν μπορει γιατι λενε ψεματα) , η θεση τους ειναι ανισχυρη και ομως επιμενουν να με κοροιδευουν.
θα μου δωσουν τη δηλωση του πελατη τους , ή θα μου δωσουν καμια πλαστη?
αν δεν λυθει αυριο, μεθαυριο θα γινουν οι απαιτουμενες ενεργειες για δικαστικα.το θεμα ειναι οτι αν ηχογραφησω αυτα που μου λενε μπορω να το τραβηξω παρα πολυ μακρια και να φαει μηνυση και ο ασφαλιστης και η ασφαλιστικη και ας τα βρουν μετα με τον πελατη τους γιατι θα αποδειχθει οτι μου λενε ψεματα εσκεμμενα. ξερω φυσικα οτι στο δικαστηριο δεν περνα ενα ντοκουμεντο εκτος αν εχει ληφθει παρουσια εισαγγελεα.
τι μπορω να κανω?Παρε απο τον πελατη τους ενα ακριβες αντιγραφο της δηλωσης του ή (αν δεν το εχει ουτε αυτος) μια υπευθυνη δηλωση του, για το πως εγινε το ατυχημα, διοτι μπορει να τον βαλουν να τα αλλαξει (για τον ιδιο δεν παιζει ρολο, ενω αυτοι προσπαθουν να μειωσουν στο μισο την αποζημιωση σου).
-
θα ζητησω τη δηλωση απο την ασφαλιστικη και θα σας πω, ο πελατης δεν εχει αλλαξει καμια δηλωση απο τοτε που εγινε το ατυχημα , εκεινη η δηλωση με καλυπτει και εκθετει την ασφαλιστικη καθως μαλιστα λενε οτι ο πελατης τους εχει δηλωσει αλλα και τον θιγουν και αυτον.
-
ο ασφαλιστης σου τι σου λεει ? μηπως πρεπει να συμβουλευτεις το ασφαλιστικο τμημα της ασφαλιστικης σου εταιρειας ?
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ