-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Τα 5.1 κανουν και για αυτοκινητα χωρις ABS;;;;
τα αλλαζουμε και αυτα ανα 2 χρονια;;;;Κάνουν και είναι απόλυτα συμβατά και με καλύτερα χαρακτηριστικά στον βρασμό και στη διάρκεια( μπορείς να τα αναμίξεις ) με Dot 3 - Dot 4, ασύμβατα με τα προηγούμενα ( με όλα δηλαδή ) είναι μόνο τα Dot 5.0
ευχαριστω
-
Ferodo ειναι. Πηρα dot 4 απο συνηθεια, θελω να τα αλλαξω στο σκοντα που τα εχω αμελησει καιρο. Θα κοιταξω για 5.1 την επομενη φορα, διαβασα οτι ειναι πολυ καλυτερα.
Tα 4άρια είναι φτην'α εκτός από τα πολύ ειδικά 4άρια της Motul και 2-3 άλλων εταιριών.
Τα 5.1 είναι καλύτερα παντού και ειδικά σχεδιασμένα για τις μικροβαλβίδες του ABS( Όχι τα 5.0, μην μπερδευτείς, αυτά είναι ασύμβατα με τα υπόλοιπα γιατί είναι σιλικονικής βάσης για μοτό και αγωνιστικά αμάξια, έχουν άλλες ιδιότητες )
Τα 4αρια της Ferodo ειναι υπερβολικα φθηνα, συνηθως ολα εχουν γυρω στα 7 ευρω το μισολιτρο, ενω αυτα στα 3.40 το μισολιτρο για αυτο η απορια μου. Δεν θελω να πληρωνω ακριβα τα υγρα, απλα ρωταω για αλλους λογους, καταλαβαινετε πιστευω.
-
Καλησπέρα παιδιά!
Στον τελευταίο έλεγχο ΚΤΕΟ μου βρήκαν διαφορά πέδησης 15-30% στον πίσω άξονα. Υπάρχει περίπτωση το μηχάνημα να έκανε λάθος λόγω του ESP; Toyota Avensis MY08.
Ευχαριστώ!
-
Στο φρενο ή στο χειροφρενο?
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στο φρενο...
-
Ο χρήστης TheoSalas έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!Στον τελευταίο έλεγχο ΚΤΕΟ μου βρήκαν διαφορά πέδησης 15-30% στον πίσω άξονα. Υπάρχει περίπτωση το μηχάνημα να έκανε λάθος λόγω του ESP; Toyota Avensis MY08.
Ευχαριστώ!
Μη δινεις και πολυ σημασια στο ΚΤΕΟ.......
Πριν λιγα χρονια ειχα παρει το punto της κουνιαδας μου να το περασω ΚΤΕΟ,μου εβγαλαν τα αμορτισερ αποδοση κατω απο 50% και τα φωτα ασθενικα.........
Μετα απο 2χρονια στον επανελεγχο ηταν ολα οκ -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Στον τελευταίο έλεγχο ΚΤΕΟ μου βρήκαν διαφορά πέδησης 15-30% στον πίσω άξονα. Υπάρχει περίπτωση το μηχάνημα να έκανε λάθος λόγω του ESP; Toyota Avensis MY08.
Ευχαριστώ!
Πριν λιγα χρονια ειχα παρει το punto της κουνιαδας μου να το περασω ΚΤΕΟ,μου εβγαλαν τα αμορτισερ αποδοση κατω απο 50% και τα φωτα ασθενικα.........
Μετα απο 2χρονια στον επανελεγχο ηταν ολα οκΤα φίατ βελτιώνται με τον καιρό ε;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά!
Ευχαριστώ!
Μετα απο 2χρονια στον επανελεγχο ηταν ολα οκΈχεις δίκιο μάλλον. Γράφουν 'αθώες' παρατηρήσεις έτσι για να φαίνεται ότι βρίσκουν ατέλειες και ότι δεν περνάνε όλα αέρα - πατέρα. Καλού κακού θα τα τσεκάρω πάντως.
-
Ναι,καλου/κακου κανε εναν ελεγχο.........αλλα δεν νομιζω να εχεις τοσο μεγαλη αποκλιση,σε ενα σχετικα καινουριο αυτοκινητο
-
Θα σου ελεγα να πας σε ενα αλλο ΚΤΕΟ και να ζητησεις εναν εκουσιο ελεγχο στα φρενα.... αν θυμαμε καλα κοστιζει 5€.... αυτος ειναι ενας καλος μπουσουλας για το αν βγαλει τα ιδια νουμερα ή διαφορετικα!
Στάλθηκε από το SM-T320 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε renault clio mk2 prefacelift εκδοση mtv με τον 1,2 φιλης μου νεας οδηγου μου λεει οτι το φρενο το πεταλ ειναι πολυ μαλακο και δεν πιανει αμεσος(διαπιστωμενο απ φιλο μου), δεν το εχω δει απο κοντα αλλα εχει κανενας ιδεα τι μπορει να φτεει εκτος απο υγρα φρενων και τακακια!? το αμαξι το ειχε ο παππους της οποτε απο συντηρηση οχι και τελεια...
-
Σε renault clio mk2 prefacelift εκδοση mtv με τον 1,2 φιλης μου νεας οδηγου μου λεει οτι το φρενο το πεταλ ειναι πολυ μαλακο και δεν πιανει αμεσος(διαπιστωμενο απ φιλο μου), δεν το εχω δει απο κοντα αλλα εχει κανενας ιδεα τι μπορει να φτεει εκτος απο υγρα φρενων και τακακια!? το αμαξι το ειχε ο παππους της οποτε απο συντηρηση οχι και τελεια...
-
Καλη εξαερωση, και δειτε το σεβρό.
-
σεβρό.
Σεβρό = Μαλακό κατσικίσιο δέρμα.
Σέρβο = Μηχανισμός
-
Πες του τι ειναι το σεβρό στη περιπτωση του, μην ψαχνει για κατσικες μεσα στη μηχανη!!
-
Η συνθηκη των Σεβρών κλπ
μαζευτηκαν σε ενα φρεναδικο και συζητησαν και συμφωνησαν
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πες του τι ειναι το σεβρό στη περιπτωση του, μην ψαχνει για κατσικες μεσα στη μηχανη!!καλησπέρα Γιάννη ελπίζω να συμφωνείς με τούτο το
Όλα τα σκούτερ με μικρές ρόδες είναι βέσπες
Όλα τα αυτόματα μοτοποδήλατα με μεγάλες ρόδες είναι παπιά
Όλα τα ταχύπλοα σκάφη είναι Κρίς-Κράφτ
Όλες οι μηχανές που χρησιμοποιούνται στις ληστείες είναι μεγάλου κυβισμού
Ότι πηγαίνει γρήγορα έχει ιλιγγιώδη ταχύτητα
Όλοι οι δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου είναι χεράδες και μηχανολόγοι που παίζουν στα δάχτυλα τα πάνταΌλοι οι μηχανισμοί είναι σεβρό
Όλοι ( σχεδόν ) οι Έλληνες το κεφάλι το έχουν μόνο για να στηρίζουν το καπέλο γιατί μέσα είναι άδειο και οι σκέψεις χτυπάνε εδώ και εκεί και τους προκαλούν πονοκέφαλο.Και τέλος θα έπρεπε το κόστος του internet να είναι 200€ τον μήνα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο από όσους πικραμένους γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούν.
Ζήτω η κάτοικοι υης Ελλάδας.
-
Ο χρήστης cson έγραψε:
Πες του τι ειναι το σεβρό στη περιπτωση του, μην ψαχνει για κατσικες μεσα στη μηχανη!!Σερβό, όχι σεβρό. Αυτό προσπαθούν να σου πούνε...
-
........
Και τέλος θα έπρεπε το κόστος του internet να είναι 200€ τον μήνα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο από όσους πικραμένους γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούν.
Ζήτω η κάτοικοι υης Ελλάδας.
Αν και η συμβολή σου στο forum, είναι μάλλον πολύ θετική, δε μπορώ να μην στηλιτεύω τέτοιες απόψεις/ συμπεριφορές
-
Ο χρήστης AEA4TF έγραψε:
Πες του τι ειναι το σεβρό στη περιπτωση του, μην ψαχνει για κατσικες μεσα στη μηχανη!!
Σερβό, όχι σεβρό. Αυτό προσπαθούν να σου πούνε...
Σωστοι.
Παντως οταν λεω σε καποιο μαστορα σέρβο το καταλαβαινει με τη δευτερη(μοιαζουν οι λεξεις) αντε πες σε κανεναν ηλεκτρολογο ενναλακτη αντι για δυναμο, θα σε κοιταζει στα ματια.
Φρένα!!! Εντυπώσεις και απόψεις