-
Λες ο φανατισμος να ειναι το φιλτρο του στριψίματος ? Γιατι τωρα να χω 192 αλογα και να μου μοιραζουν τσαγακια στα λιμανακια και πατρων-κορινθου δεν ειναι και το ιδανικοτερο.
-
Και αυτος στην ιδια λουμπα εχει πεσει...καμια διαφορα...ολοι οι φανατικοι εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα
-
Εγω παντως δεν παραπληροφορώ.Μιλάω με επιχειρηματα.
-
χμμ θα συμφωνήσω εν μέρη οτι οι Alfa στρίβουν κάπως καλύτερα αλλα για να μην τα γενικεύουμε συγκρίνω ίδιες ιπποδυναμεις (120hp) με E46 και A156.
Αλλα η Mercedes να στρίβει καλύτερα απο BMW κατα κανόνα είναι ανέκδοτο:)
-
ΟΧΙ. Δεν ισχυριστηκα οτι οι μερτσε στριβει καλυτερα της μπεμπας.Εγω έχω κανει καποιες συγκρισεις οταν ειχα την lybra1,6 παρακαλω με 316 ευθειες στροφες κ 318 στροφες.Μη μιλησω για την DEDRA 2L
-
Ο χρήστης LDriver έγραψε:
Εγω παντως δεν παραπληροφορώ.Μιλάω με επιχειρηματα.Που ακριβώς είναι τα επιχειρήματα σου όταν λες ότι οι BMW δεν στρίβουν σαν τα ιταλικά?
-
Εγω παντως δεν παραπληροφορώ.Μιλάω με επιχειρηματα.φοβερά επιχειρήματα... (φταίνε οι 'αντι-αλφίστι' μετά)
-
Oύτε οι BMW στρίβουν.
Πάμε παρακάτω...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Oύτε οι BMW στρίβουν.Πάμε παρακάτω...
μα καλά, που ζεις και σύ; δεν ήξερες ότι μόνο οι Alfa/Lancia -η Fiat; - στρίβουν; (και με ηλεκτρονικά και χωρίς)
-
Δεν εχει νοημα να συνεχισω.Ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει αυτα που θελει και αυτα που του λενε.Δεν εχει νοημα να συνεχισω.Μονο και μονο γιατι σ'αυτο το τοπικ μιλαμε για Αλφα και τα καλα τους.Ci vediamo
-
Συγκριτικα με τα αντιστοιχα ιταλικα οχι.Και αμα πριν ημουν οπαδος των ιταλικων μετα την clk ειμαι φανατισμενος.Δεν απαντάω τίποτα. Η υπογραφή μου είναι αρκετη
-
Και θα επαναλαβω και ας πειτε οτι θελετε...BMW,MERC., δεν στριβουν!!Έλεος...έλεος...έλεος...!!!
-
-
Α!Όχι!
Μην το αφήνετε τώρα που ζεσταθήκαμε!
Αν θέλετε να περιορίσουμε στην BMW θα πω έτσι τυχαία ...Z3!!!
Αν οι Βαυαροί σέβονταν τους πελάτες τους δεν πρέπει να έβγαζαν ποτέ αυτό το αμάξι όσο πατούσε στην συγκεκρμένη ανάρτηση.
Αν θέλετε να το πλατύνουμε ευχαρίστως πάλι!Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ένα πιο 'θανατηφόρο' -κυριολεκτικά δυστυχώς - παράδειγμα , ένα με δυο ίδια οδοντικά σύμφωνα... -
Τι; Τι λες;
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Αν οι Βαυαροί σέβονταν τους πελάτες τους δεν πρέπει να έβγαζαν ποτέ αυτό το αμάξι όσο πατούσε στην συγκεκρμένη ανάρτηση.Όλες οι μάρκες έχουν βγάλει αυτοκίνητα 'ντροπή' για τους πελάτες τους και τους φαν τους. Να θυμίσω την Alfa Romeo Arna, την Porsche Cayenne (πόσοι ΗΔΗ κάτοχοι Πόρσε λέτε να την αγόρασαν?) κλπ κλπ
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ôé; Ôé ëåò;Κώστα είσαι γάτος!!!
-
Με 'γεια και το καινούριο μας σπίτι!
-
Α!Όχι!
Αν θέλετε να περιορίσουμε στην BMW θα πω έτσι τυχαία ...Z3!!!Τυχαία, Z4.
-
Α!Όχι!
Αν θέλετε να περιορίσουμε στην BMW θα πω έτσι τυχαία ...Z3!!!
Αν οι Βαυαροί σέβονταν τους πελάτες τους δεν πρέπει να έβγαζαν ποτέ αυτό το αμάξι όσο πατούσε στην συγκεκρμένη ανάρτηση.
Αν θέλετε να το πλατύνουμε ευχαρίστως πάλι!Μόλις μου ήρθε στο μυαλό ένα πιο 'θανατηφόρο' -κυριολεκτικά δυστυχώς - παράδειγμα , ένα με δυο ίδια οδοντικά σύμφωνα...Μήπως πρέπει κι εγώ να αρχίσω το 'lkaro-κράξιμο' ;;;
Alfa Romeo 159 & 159TBi