-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
βασικα οσο ανεβαινουμε πιο πανω η αλφα ειναι απλα ανυπαρκτηΟ 4.7 με τα 450 ατμοσφαιρικά άλογα της 8c Competizione έχει άλλη άποψη.
-
Γιώργο το δίλιτρο Α4 υπερτερεί της 159 1.75 (μπράβο σας ρε, ωραίοι μάγκες... τα βάζετε με κινητήρα 250 κυβικών μικρότερο... ) στις επιδόσεις αλλά στην οδική συμπεριφορά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης το Audi έχει λίγο καλύτερα πλαστικα αλλά υστερεί σε εμφάνιση. Και λαμβάνοντας υπόψιν την διαφορά τιμής ή θα έπαιρνα 159 ή στα λεφτά του Α4 θα προτιμούσα μια 325 και θα ξεμπέρδευα μια και καλή...
-
Έμα τα χουμε ξαναπεί...μέχρι 50.000€ παίρνεις Alfa και καθαρίζεις...από κει και πέρα παίζεις σε BMW! Audi, Merc και μ@λ@κίες δεν υπάρχουν...(όπως στο ανέκδοτο 'καμπανάκια και μ@λ@κίες...)
-
πασχο εγω δεν κανω κοπτοραπτικη για να με συμφερουν οι συγκρισεις..
ναι υπαρχει μια καλη εκδοση της 159 και απο κει και κατω ή πανω στα κυβικα το χαος..
και μου το γυριζεις γυρω απο κει..εγω σου λεω συγκρινε μου τα 200 αλογα και των 2 , κυβικα , τιμες κτλ δε με νοιαζουν..
αμα το παμε σε θεμα τιμης στα 30+ Κ ειπα ειναι καλυτερη επιλογη η 159, ομως δεν ειναι καλυτερη επιλογη ουτε η 1.8 ,ουτε η 1.9 , ουτε η 2.2 , ουτε η 3.2 απο τον ανταγωνισμομου λες να συγκρινουμε τους 2 1.8 και γω σου λεω ελα να συγκρινουμε τα 2λιτρα ειτε μιλαμε για 2.2 ειτε για 1.9 εκει τι εχεις να μου πεις??
θα μου πεις οτι η 159 ειναι πιο φθηνη? αμα σου συγκρινω τη τσιμπημενη μιτο με το ibiza cupra και σου πω οτι με τα ιδια λεφτα παιρνεις πιο πολλα αλογα πιο σπορ στησιμο και dsg θα μου πεις οτι ειναι seat και εκει δε μετραει το οτι ειναι πιο φθηνο..ειναι εταιρεια χαμηλοτερου κυρους..
η αλφα ας δεχτουμε οτι δεν ειναι εταιρεια χαμηλοτερου κυρους απο την audi, ομως μονη της ξεφτιλιζεται και πουλαει 'ευκαιριες' οπου δεν τη παιρνει να πουλησει ακριβοτερα οχι γιατι θελει αλλα γιατι δε μπορει να κανει αλλιως..
οπου μπορουν (μιτο, 500) σε δαγκωνουν, οπου δεν μπορουν χαριζουν.
η 147 δεν ηταν παντα τοσο φθηνες και συγκρινονταν στη τιμη με Α3.
πες οτι η 147 παλιωσε, η 159 ομως δεν εχει παλιωσει τοσοεμενα δε με νοιαζει ποιος πουλαει φθηνοτερα και αν οφεληθηκαν επειδη τα 1.75 ειναι λιγα κυβικα και εχουν χαμηλοτερη φορολογια απο 2λιτρο..
στα 200 αλογα η audi πλεον εχει 2λιτρο , αρα με αυτο θα συγκρινεις..
αμα ειναι πιο φθηνη η 159 ειπαμε ειναι καλο deal , αλλα δε με νοιαζει..να μη συγκρινεται με τους premium
να συγκρινεται με passat και octaviaεσυ μην κανεις οτι δεν καταλαβαινεις..
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιώργο το δίλιτρο Α4 υπερτερεί της 159 1.75 (μπράβο σας ρε, ωραίοι μάγκες... τα βάζετε με κινητήρα 250 κυβικών μικρότερο... ) στις επιδόσεις αλλά στην οδική συμπεριφορά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης το Audi έχει λίγο καλύτερα πλαστικα αλλά υστερεί σε εμφάνιση. Και λαμβάνοντας υπόψιν την διαφορά τιμής ή θα έπαιρνα 159 ή στα λεφτά του Α4 θα προτιμούσα μια 325 και θα ξεμπέρδευα μια και καλή...ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!! αυτο ειναι το μοτερ που δινει 200 αλογα..παει ο 20vt..
-
Ο χρήστης techon1 έγραψε:
βασικα οσο ανεβαινουμε πιο πανω η αλφα ειναι απλα ανυπαρκτη
Ο 4.7 με τα 450 ατμοσφαιρικά άλογα της 8c Competizione έχει άλλη άποψη.
το R8 V10 που ειναι αυτοκινητο παραγωγης που μπορει να παρει ο καθενας και οχι συλλεκτικη προχειροδουλεια για να γινει αφισα εχει επισης αλλη αποψη
-
Γιώργο το δίλιτρο Α4 υπερτερεί της 159 1.75 (μπράβο σας ρε, ωραίοι μάγκες... τα βάζετε με κινητήρα 250 κυβικών μικρότερο... ) στις επιδόσεις αλλά στην οδική συμπεριφορά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης το Audi έχει λίγο καλύτερα πλαστικα αλλά υστερεί σε εμφάνιση. Και λαμβάνοντας υπόψιν την διαφορά τιμής ή θα έπαιρνα 159 ή στα λεφτά του Α4 θα προτιμούσα μια 325 και θα ξεμπέρδευα μια και καλή...
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!! αυτο ειναι το μοτερ που δινει 200 αλογα..παρι ο 20vt..
Μην τρελαίνεσαι ρε!! Ντάξει σόρρυ! Θα πάρω τηλ στην FPT να βγάλει και 2.0Τ ή κάνει detuned τον Tbi στα 160 για να μπορεί να παίζει στα ίσια με τον TSi!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
μπράβο σας ρε, ωραίοι μάγκες... τα βάζετε με κινητήρα 250 κυβικών μικρότερο... )Ναι γιατί όπως φαίνεται ο 1.8 της Alfa μπορεί να κοντράρει τον 2λιτρο του Audi άνετα!Όσο για την 325 που λες ναι καλή και μια χαρά είναι και να πηγαίνεις συνέχεια με το πλάι ωστόσο είμαι φαν του quattro το οποίο δεν αλλάζω για κανένα λόγο.Σύμφωνοι δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο μια Alfa ή μια ΒΜW είναι όμως αποτελεσματικό!
-
Ο χρήστης vartan έγραψε:
μπράβο σας ρε, ωραίοι μάγκες... τα βάζετε με κινητήρα 250 κυβικών μικρότερο... )
Ναι γιατί όπως φαίνεται ο 1.8 της Alfa μπορεί να κοντράρει τον 2λιτρο του Audi άνετα!Όσο για την 325 που λες ναι καλή και μια χαρά είναι και να πηγαίνεις συνέχεια με το πλάι ωστόσο είμαι φαν του quattro το οποίο δεν αλλάζω για κανένα λόγο.Σύμφωνοι δεν είναι τόσο ευχάριστο όσο μια Alfa ή μια ΒΜW είναι όμως αποτελεσματικό!
Δεκτόν αυτό. Το είχαμε και στο νήμα του GTR αυτο το θέμα. Άλλος προτιμάει την αγωνιστική αίσθηση της 430, άλλος την φιλικότητα του GTR...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ!!! αυτο ειναι το μοτερ που δινει 200 αλογα..παρι ο 20vt..
Μην τρελαίνεσαι ρε!! Ντάξει σόρρυ! Θα πάρω τηλ στην FPT να βγάλει και 2.0Τ ή κάνει detuned τον Tbi στα 160 για να μπορεί να παίζει στα ίσια με τον TSi!
μα δεν τρελαινομαι (ειδικα με τον Αλεξανδρο) , απλα τα πολλα αλογα τα δινει πλεον ο 2λιτρος , εβγαλαν και τον 1.8 να υπαρχει ενα μοτερ με 160 για να μπαινει στα οικογενειακα (γιατι ο τουρμποκομπρεσσορας δεν κολλαει , οχι οπως ο 1.4 τβ που μπαινει παντου ) αλλα δεν ειναι αυτη η δουλεια του..
απλα ρε συ οποτε παμε να συγκρινουμε ΤΤ με brera αρχιζουν οι αλλες κατηγοριες και τα αλλα πατωματα και τωρα μου βαζετε τη συγκριση σε συγκεκριμενο budget για να ερθει στα μετρα σας.
δε με νοιαζει αν πουλαει φθηνα η αλφα αν πουλαει φθηνα να συγκριθει με skoda
ειπα στα λεφτα αυτα και μονο με το συγκεκριμενο μοτερ ειναι η καλυτερη επιλογη , αλλα μη το γενικευουμε -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Έμα τα χουμε ξαναπεί...μέχρι 50.000€ παίρνεις Alfa και καθαρίζεις...από κει και πέρα παίζεις σε BMW! Audi, Merc και μ@λ@κίες δεν υπάρχουν...(όπως στο ανέκδοτο 'καμπανάκια και μ@λ@κίες...)Συμφωνώ με τον stefan147 100%
Άλφα μέχρι αυτό το budget
Αν τώρα είσαι ο μέγιστος χεράς και δεν σε καλύπτουν πραγματικά
και θέλεις πάρα πολλά άλογα και πάρα πολλά κυβικά,
κοιτάζεις τι μοντέλο έχει η BMW. Και άσε τα Άουντι να έχουν ποιοτικά εσωτερικά... -
βασικα οσο ανεβαινουμε πιο πανω η αλφα ειναι απλα ανυπαρκτη
Ο 4.7 με τα 450 ατμοσφαιρικά άλογα της 8c Competizione έχει άλλη άποψη.
το R8 V10 που ειναι αυτοκινητο παραγωγης που μπορει να παρει ο καθενας και οχι συλλεκτικη προχειροδουλεια για να γινει αφισα εχει επισης αλλη αποψη
το ρ8 το παιρνει ο καθενας..η 8c προχειροδουλεια..
απορω γιατι συνεχιζετε να ασχολειστε..
-
R 8 ?? αυτο που κουβαλαει τα νερα στον οδηγο του gtr ??
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
απορω γιατι συνεχιζετε να ασχολειστε..
αν εχεις απειρα λεφτα και πας να παρεις 8c θα φας πορτα, αν αυριο κερδισεις το λαχειο και πας να ζητησεις r8 θα στο δωσουν , αυτο εννοω ο καθενας..
η 8c ειναι ενα εξαιρετικα περιορισμενης παραγωγης αυτοκινητο, με λιγα λογια δεν ειναι πραγματικο δεν μας αφορα ουτε εμας , αλλα ουτε καν και τους περισσοτερους πλουσιους
το οτι εγινε προχειρα αποδεικνυεται οτι πολλα αρνητικα στην οδηγικη συμπεριφορας της κλειστης (η οποια εχει φαει μπολικο θαψιμο ) διορθωθηκαν στη καμπριο εκδοση..
αυτο δειχνει οτι εγινε ξεπετα και δεν εγιναν ολες οι απαραιτητες δοκιμες ετσι ωστε το αυτοκινητο να σκοτωνει..
ειναι αυτοκινητο αφισα ειτε θες να το καταλαβεις ειτε οχιR 8 ?? αυτο που κουβαλαει τα νερα στον οδηγο του gtr ??
ελα ρε βαργκα ατμοσφαιρικε πισωκινητε μου υποστηριζεις τουρμπατο 4κινητο με dsg ?
ή απλα το πας ιαπωνια vs γερμανια γενικακοιτα να βγαλετε εσεις το nsx γιατι το υβριδικο ταπερ πλησιαζει
-
βαργκας συγνωμη αλλα εισαι λαθος..δεν τα κουβαλαει για τον οδηγο του νισσαν,τα κουβαλαει για οταν παρει φωτια(ως αυθεντικοτατο αουντι,εεεε λαμποργκινι ηθελα να πω..)..
τελος τουκιουση συμφωνω,εχεις δικαιο αγορι μου..
-
Δεν υποστηριζω κανεναν , την γνωμη μου λεω , στα 1800 κυβικα με τουρμπο κ σε αυτη την κατηγορια , το 159 ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογη ...
p.s: Btw , ασε το nsx και δες οτι το civic mugen euro ειναι μολις 2 sec πιο αργο απο το ''φοβερο κ τρομερο'' R8...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Δεν υποστηριζω κανεναν , την γνωμη μου λεω , στα 1800 κυβικα με τουρμπο κ σε αυτη την κατηγορια , το 159 ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογη ...Aν είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή , πήγαινε αγόρασέ την... τζάμπα είναι
Άσε όλα τα περιοδικά να βγάζουν πιο ολοκληρωμένη επιλογή το Α4... τι περισσότερο ξέρουν όλοι αυτοί από τον pasxo και τους λοιπούς?
-
ή απλα το πας ιαπωνια vs γερμανια γενικα
όχι το πάει στο anything > vag
-
η 8c ειναι ενα εξαιρετικα περιορισμενης παραγωγης αυτοκινητο, με λιγα λογια δεν ειναι πραγματικο δεν μας αφορα ουτε εμας , αλλα ουτε καν και τους περισσοτερους πλουσιους
το οτι εγινε προχειρα αποδεικνυεται οτι πολλα αρνητικα στην οδηγικη συμπεριφορας της κλειστης (η οποια εχει φαει μπολικο θαψιμο ) διορθωθηκαν στη καμπριο εκδοση..
αυτο δειχνει οτι εγινε ξεπετα και δεν εγιναν ολες οι απαραιτητες δοκιμες ετσι ωστε το αυτοκινητο να σκοτωνει..
ειναι αυτοκινητο αφισα ειτε θες να το καταλαβεις ειτε οχιΜε όλο το σεβασμό.Δεν φτάνει που μαζί με πέντε-έξη άλλους έχετε,με τις ευλογίες ή την ανοχή του μαγαζάτορα,καταγαμήσει όλες ανεξαιρέτως τις ενότητες των ιταλικών μοντέλων και ιδίως της AR.....φτάνεις τώρα στο σημείο να γράφεις και εντελώς ανυπόσταστα πράγματα.
Η 8C ούτε προχειροφτιαγμένη είναι,ούτε Μaserati με άλλο ένδυμα.Για την ακρίβεια πρόκειται για το ακριβώς αντίθετο.Η 8C σχεδιάστηκε από την Alfa και πάνω σε αυτήν θα στηριχθεί η επόμενη Ghibli (ή όπως αλλιώς την ονομάσουν).
Βέβαια είναι η ίδια η Maserati Spa που βάζει (μαζί με τη Ferrari SpA)τρικλοποδιές στο δίκτυο διάθεσης της 8C στις ΗΠΑ!!Αλλά όλοι αυτοί οι τύποι είναι προστατευόμενοι του τελευταίου intoccabile της οικογένειας Agnelli,o οποίος δεν δίνει δεκάρα για την Alfa....και το μόνο που είχε το θράσος να πει κατά τη διάρκεια της εσωτερικής παρουσίασης της, ήταν ένα ψυχρό 'bel colore'.Παρόλα αυτά ο τύπος αυτός συμφωνεί με τον Marchionne... όσο εσύ με τον pasxo....Και πριν προλάβεις να μου μιλήσεις για τη χρήση του κινητήρα από το Maranello,σου λέω ότι η προέλευση δεν αποτελεί κανέναν απολύτως πρόβλημα αν υπάρχει η τελειότητα.Και στην περίπτωση της 8C αυτή υπάρχει.Δεν είναι ανάγκη να αποκρυβεί το οτιδήποτε.
Φυσικά για σένα είναι απλούστερο να πιστεύεις σε αυτό που θα σου διηγηθούν οι δημοσιογράφοι.
Εγώ τουλάχιστον είχα την ευκαιρία να ακούσω απευθείας από τον ίδιο τον Egger και το team του πώς γεννήθηκε το αυτοκίνητο,από πού κατάγεται και ποιά κομμάτια του έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί αλλού ή είναι εντελώς καινούρια..Το να υποστήριζει κανείς ότι πρόκειται για μεταμφιεσμένη Μaserati GT ...είναι αν μη τι άλλο αστείο,καθώς η GT είναι μακρύτερη πάνω από μισό μέτρο και οι αναρτήσεις της δεν είναι ίδιες με της 8c...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Δεν υποστηριζω κανεναν , την γνωμη μου λεω , στα 1800 κυβικα με τουρμπο κ σε αυτη την κατηγορια , το 159 ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογη ...
Aν είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή , πήγαινε αγόρασέ την... τζάμπα είναι
Άσε όλα τα περιοδικά να βγάζουν πιο ολοκληρωμένη επιλογή το Α4... τι περισσότερο ξέρουν όλοι αυτοί από τον pasxo και τους λοιπούς?
viewtopic.php?f=15&t=11721&start=2790#p1630303
Alfa Romeo 159 & 159TBi