-
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Παρόλα αυτά ο τύπος αυτός συμφωνεί με τον Marchionne... όσο εσύ με τον pasxo....
Το να υποστήριζει κανείς ότι πρόκειται για μεταμφιεσμένη Μaserati GT ...είναι αν μη τι άλλο αστείο,καθώς η GT είναι μακρύτερη πάνω από μισό μέτρο και οι αναρτήσεις της δεν είναι ίδιες με της 8c...
Tςςς μισό μέτρο.... λεπτομέρειες..... στις αφίσσες όλα ίδια δείχνουν
-
nikolaki k saxoyra , εγω δεν εχω αλλα λεφτα ν αγορασω την tbi , αν ειχα θα την επαιρνα ευχαριστως . Αφου πρωτα ξεφορτωνομουν το πασσατ το οποιο , ναι μεν ασφαλεστατο κ μια χαρα επιδοσεις εχει , κατα τ αλλα το εχω βαρεθει κ με την 159 δεν συγκρινεται...
Βtw , saxo , στις ερωτησεις που σου εκαναν ολοι , εσυ προτιμησες να εξαφανιστεις ...γτ πραγματικα δεν μπορεις να βρεις αντικειμενικες απαντησεις . Στα 1.8 και τουρμπο , καλυτερο αυτοκινητο απο την 159 το αντιστοιχο Α4 οχι απλως δεν ειναι , δεν εχουν καμια επαφη , τι να κανουμε τωρα , ετσι ειναι. -
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Στα 1.8 και τουρμπο , καλυτερο αυτοκινητο απο την 159 το αντιστοιχο Α4 οχι απλως δεν ειναι , δεν εχουν καμια επαφη , τι να κανουμε τωρα , ετσι ειναι.Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε, ψαξε να βρεις την επαφή της 159 με αυτοκίνητα ίδιων χρημάτων (πχ octavia5, passat, avensis κτλ)
Μην πέφτεις στο τριπάκι των ιδεολόγων και ιστοριολάγνων αλφίστι: αν δεν εμφάνιζαν τον tbi (ή αργούσε κι'άλλο η παρουσίασή του), η 159 πήγαινε για εθελούσια απόσυρση ήτοι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας σαν το πιο γερμανοποιημένο και συγχρόνως εμπορικά αποτυχημένο σεντάν τους
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Άσε όλα τα περιοδικά να βγάζουν πιο ολοκληρωμένη επιλογή το Α4... τι περισσότερο ξέρουν όλοι αυτοί από τον pasxo και τους λοιπούς?Φιλος δε με ενδιαφερει καμια συγκριση με δημοσιογραφο ειδικου τυπου.Ουτε εγω ειμαι ο θεος της γνωσης ουτε ομως κι ο δημοσιογραφος μπορει να με πεισει για κατι που το σπουδασα (και δεν ειχα παθος να το διαβασω σε περιοδικα επειδη ειναι η λοξα μου σαν μερικους εδω μεσα...)και το εκτελω επαγγελματικα(δε μιλαω μονο για μενα αλλα και για αρκετους εδω μεσα).Επομενως ουτε εχω κανενα συνδρομο κατωτεροτητας,οπως εσυ,απεναντι στον δημοσιογραφο,ουτε το παιζω αυθεντια στον τομεα,οπως και να ηθελες δεν θα μπορουσες. Επομενως δε μου λεει τιποτα καποιο σχολιο δημοσιογραφου.Υπαρχουν βεβαια και ανθρωποι-επαγγελαμτιες του χωρου που ουτε στο μικρο τους δαχτυλακι δε θα φτασω ποτε.So what? Επειδη γραφει το οτιδηποτε οι 4τροχοι πρεπει να το πιστεψω εφοσον δε συμφωνουν με τη θεωρια μου την οποια εγω μεσα μου μπορω να ξερω αν ειναι σωστη;;Αυτα θα τα κανεις εσυ κι οσοι εχουν την...λοξα.
τελευταια σοβαρη απαντηση οπως καταλαβες,δε συνηθιζω να μιλω σοβαρα με ζωαδια. -
Ο χρήστης Alba Parietti έγραψε:
Με όλο το σεβασμό............
αλμπα θα μου κανεις κι εσυ τον κλαμπ βραδιατικα?
το πρωτο και βασικο πραγμα που εθιξα ειναι οτι δε μπορουμε να μιλαμε για ενα αυτοκινητο το οποιο παραγεται σε μολις 500+ 500 κομματια για λιγους και εκλεκτους..
ειναι σαν να μην υπαρχει και μονο στοχο εχει να ανεβασει το κυρος της φιρμας.δεν εχει στοχο ουτε να σαρωσει σε πιστες ουτε να κλεψει πωλησεις..απο κει και περα δε με νοιαζει τι χρησιμοποιησε και καλως πηρε τμηματα απο αλλα αυτοκινητα , γιατι αλλιως απο πού να παρει? απο την 156?
εγω δεν ειμαι ανθρωπος που καταδικαζω τις 'συγγενειες' εσεις θελετε να κανετε τα δικα σας να ξεωριζουν ειτε ειναι punto ειτε ειναι maserati
το οτι τα τμηματα αυτα δουλευαν καλα σε αλλα αυτοκινητα δε βρισκω γιατι πρεπει να δουλεψουν ή να μη δουλεψουν καλα και στην 8c..δε νομιζω καποιος να βγαζει αυτοκινητο και να λεει αφου πχ το ψαλιδι αυτο δουλευει καλα στο χ αυτοκινητο θα πρεπει να δουλεψει καλα και στο y , λογικα γινονται δοκιμες..και εκει αναρωτιεμαι εγω τι παιζει με την 8c, γιατι ναι μεν ολα ακουγονται τελεια , αλλα στο δρομο διαφοροι ταπεινοι δημοσιογραφισκοι παραπονιουνται..
και δεν εχουν λογο (συμφερον) να παραπονεθουν γιατι το αυτοκινητο οπου προκειται να πουλησει θα πουλησει δεν παει να σπασει ταμεια ουτε να βρεθει ποτε στον οποιονδηποτε ανταγωνισμο
ισα ισα που θα περιμενα απο παντου διθυραμβικα σχολια αφου τους αφησαν να οδηγησουν ενα τοσο σπανιο οχημα..απο κει και περα ειναι ή δεν ειναι αληθεια οτι εγιναν διορθωσεις στην καμπριο εκδοση της 8c και διορθωσαν ατελειες που ειχε η κλειστη?
αν ειναι αληθεια τοτε δε μιλαω αδικα για ξεπετα ουτε τρολλαρω..
αν οχι τοτε εχω αδικο..
απλα σε ενα τοσο ακριβο αυτοκινητο δε περιμενα να βγαλουν beta version γιατι μπορει να μην το εβγαλαν για να ανταγωνιστει μιας και οι λιγοστοι πελατες ηταν σιγουροι, ομως δεν παυουν να εχουν δωσει ενα τεραστιο ποσο χρηματων... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Επειδη γραφει το οτιδηποτε οι 4τροχοι πρεπει να το πιστεψω εφοσον δε συμφωνουν με τη θεωρια μου την οποια εγω μεσα μου μπορω να ξερω αν ειναι σωστη;;Αυτα θα τα κανεις εσυ κι οσοι εχουν την...λοξα.
τελευταια σοβαρη απαντηση οπως καταλαβες,δε συνηθιζω να μιλω σοβαρα με ζωαδια.πασχο περιμενω μια μερα να μου αναλυσεις με επιστημονικο τροπο που χανει το Α4 σε σχεση με την 159
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Επειδη γραφει το οτιδηποτε οι 4τροχοι πρεπει να το πιστεψω εφοσον δε συμφωνουν με τη θεωρια μου την οποια εγω μεσα μου μπορω να ξερω αν ειναι σωστη;;Αυτα θα τα κανεις εσυ κι οσοι εχουν την...λοξα.
τελευταια σοβαρη απαντηση οπως καταλαβες,δε συνηθιζω να μιλω σοβαρα με ζωαδια.πασχο περιμενω μια μερα να μου αναλυσεις με επιστημονικο τροπο που χανει το Α4 σε σχεση με την 159
Δυσκολο να ανοιξουμε κουβεντα σε καφε πχ,οι δυο μας για τεχνικα.Δεν αξιζει κιολας.Με εχεις δει ποτε να ανοιγω κουβεντα (εκτος του υποφορουμ στα τεχνικα και την κουβεντα με τον κικιζα για τα χωροδικτυωματα;) Αυτα τα λιγα που μπορει να ξερω εγω σαν ασχετος δεν τα διατυπωνω σωστα.Δεν τα εχω 'δουλεψει' στο κεφαλι μου.Εσυ αντιθετως που τα εχεις δουλεψει πολλες φορες (παμπολλες ) θα προσπαθεις να μου εξηγεις το αυτονοητο το οποιο εσθ ξερεις οτι ειναι αυτονοητο.Με πιανεις φανταζομαι.τεσπα,ειμαστε οφφ τοπικ.
-
αυτο που θελω να πω ειναι οτι ενω σιγουρα δεν εχω τις γνωσεις σου , παρολα αυτα ξερω οτι δε μπορεις να μου αποδειξεις κατι τετοιο γιατι ειναι πολλα τα στοιχεια που σου λειπουν για να καταληξεις σε ενα τετοιο συμπερασμα.
για αυτο υπαρχουν οι πιο 'πεζες' προσεγγισεις οπως αυτες των δοκιμων, μετρησεων και χρονων στη πιστα..
βεβαια υπαρχουν και οι ακομα πιο πεζες , οπως οτι 'οι αλφα στο στριψιμο δεν πιανονται ' και τα 'υποστροφικα vag '..
παντως καλα κανεις και δεν μπαινεις στον κοπο, εχουν προσπαθησει κι αλλοι συναδελφοι σου και δεν καταφεραν να βγαλουν ακρη μαζι μου
παρολα αυτα οποτε λεω μια μαλακια τρεχω να τη διορθωσω, προσπαθω να μαθω κατι οσο πιο σωστα μπορω και δεν παρουσιαζω τον εαυτο μου σαν ατομο με μηχανολογικες γνωσεις για να μου λες οτι τα χω 'δουλεψει' στο κεφαλι μου -
Ναι προφανως,αφου αντιληφθηκαν οτι αποτελεις επιβεβαιωση του γνωστου γνωμικου περι αριθμων R και βλακειας..
-
η οδηγηση δε γινεται με τη θεωρια ουτε με βιβλιο ιστοριας
-
αγοραρε λογικο δεν το βρισκεις να διαφωνουμε με καποια απο τα λεγομενα σου τοσο εγω οσο κ η αλμπα οσο κ οποιοσδηποτε αλλος?ειδικα οταν ξημερωβραδιαζεσαι εδω μεσα(κ καλα κανεις,δικαιωμα σου ειναι,ουτε που με αφορα) κ τα περισσοτερα απο αυτα που λες ειναι σε ιταλικα θεματα κ κυριως εναντιων των ιταλων,ριχνωντας συνηθως δολωματα κ γενικοτερα οντας σε φαση ''σε συζητηση-διαμαχη να βρισκομαστε''?
συγνωμη για του.γ.
οσο για το ''με ολο το σεβασμο..'',λογικο κ αναμενομενο να το κοροιδευεις..οπως μαθαινει κανεις..
καλη συνεχεια.. -
Δεν υποστηριζω κανεναν , την γνωμη μου λεω , στα 1800 κυβικα με τουρμπο κ σε αυτη την κατηγορια , το 159 ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογη ...
Aν είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογή , πήγαινε αγόρασέ την... τζάμπα είναι
Άσε όλα τα περιοδικά να βγάζουν πιο ολοκληρωμένη επιλογή το Α4... τι περισσότερο ξέρουν όλοι αυτοί από τον pasxo και τους λοιπούς?
Τζάμπα είναι 30 χιλιάρικα; Σιγά ρε large...
Εσύ πόσα έδωσες για το αυτοκίνητό σου; (Saxo;)
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Δεν υποστηριζω κανεναν , την γνωμη μου λεω , στα 1800 κυβικα με τουρμπο κ σε αυτη την κατηγορια , το 159 ειναι Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ επιλογη ...
Άσε όλα τα περιοδικά να βγάζουν πιο ολοκληρωμένη επιλογή το Α4... τι περισσότερο ξέρουν όλοι αυτοί από τον pasxo και τους λοιπούς?
Εσύ πόσα έδωσες για το αυτοκίνητό σου; (Saxo 1100;)
-
Ο χρήστης JohnCharles έγραψε:
Εσύ πόσα έδωσες για το αυτοκίνητό σου; (Saxo;)
Σωστός ο Μεγαλέξανδρος!!
-
Ενα ενδιαφερον βιντεακι για τον PuntoLord....
Αλφα 159 VS BMW 320d... Υπαρχουν κι αλλα βιντεακια με συμπεριφορα στο βρεγμενο της 159 αλλα ειναι τσοντα να τα βαλω ολα τωρα..
-
το τζαμπα ειναι ειρωνικο
τα λεφτα παραμενουν πολλα για μια αλφα -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενα ενδιαφερον βιντεακι για τον PuntoLord....Αλφα 159 VS BMW 320d... Υπαρχουν κι αλλα βιντεακια με συμπεριφορα στο βρεγμενο της 159 αλλα ειναι τσοντα να τα βαλω ολα τωρα..
πασχο το βιντεο που ειναι?η μονο σε εμενα δεν εμφανιζεται συνδεσμος?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
το τζαμπα ειναι ειρωνικο
τα λεφτα παραμενουν πολλα για μια αλφαθέλουν να το παίξουν και premium
...τελευταια σοβαρη απαντηση οπως καταλαβες,δε συνηθιζω να μιλω σοβαρα με ζωαδια.
Claude os, aperi oculos!
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
πασχο το βιντεο που ειναι?η μονο σε εμενα δεν εμφανιζεται συνδεσμος?εκανα εδιτ...
-
Claude os, aperi oculos!
Ανοιχτα τα εχω μην ανησυχεις απλα βλεπω αυτο που ισχυει..Μπεεεεεεεεεεεεεεε....
Alfa Romeo 159 & 159TBi