-
Ιεροσυλία για την Alfa
ΜΑ ποιος τα αλλάζει?
Ιεροσυλία για την Alfa
Ιεροσυλία για την Alfa
Ιεροσυλία για την Alfa
Ιεροσυλία για την Alfa
Ιεροσυλία για την Alfa
Ιεροσυλία για την Alfa -
ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!
-
Ηρθε το ΤΕΛΟΣ!!!
Ηρθε το ΤΕΛΟΣ!!!!
Μετανοειται!!!! -
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Ιεροσυλία για την VWΜΑ ποιος τα αλλάζει?
Ιεροσυλία για την VW
Ιεροσυλία για την VW
Ιεροσυλία για την VW
Ιεροσυλία για την VW
Ιεροσυλία για την VW
Ιεροσυλία για την VWΔοκίμασε έτσι: Αlfa
Είναι censored η λέξη Alfα... -
Ουπς το ειχα ξεχασει
καλο μηνα να εχουμε!!!
Ιεροσυλία για την Alfα
-
Ντροπή, αίσχος κι όνειδος
να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες κι οι εμπνευστές της κακόγουστης και κακοήθους πλάκας
-
Καλό μήνα παίδες! Τώρα ολα καλά!!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ντροπή, αίσχος κι όνειδοςνα τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες κι οι εμπνευστές της κακόγουστης και κακοήθους πλάκας
Ναι, εσύ discordia μην τυχόν και δεν ειρωνευτείς, δε θα σου πάει καλά η μέρα...
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ντροπή, αίσχος κι όνειδος
να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες κι οι εμπνευστές της κακόγουστης και κακοήθους πλάκας
Ναι, εσύ discordia μην τυχόν και δεν ειρωνευτείς, δε θα σου πάει καλά η μέρα...
αν κάποιοι έχουν χάσει το χιούμορ τους δεν φταίω. Πως γίνεται η πλειονότητα των χρηστών να βρήκε πολύ καλό το μπάχαλο που έγινε με τις μάρκες και ελάχιστοι να το θεωρούν προσβολή;
-
Εγώ πάντως το βρήκα πολύ καλό!!
-
Κυριακή μεσημέρι και αν είμαι λίγο χαλασμένος σκεπτώμενος το GTCC που δεν θα μπορούσα να θαυμάσω από κοντά, εμφανίστηκε το τέρας.
Γυρνάω και την κοιτάω απόλες τις μεριές και θαυμάζω τις 18άρες κομψοτεχνήματα που αποδεικνύουν ότι λιγότερες ίντσες σε διαμέτρο στην 159 απλά την μειώνουν.
Ότι καλύτερο λοιπόν που συγκεκριμένες είναι ακτινωτές (ναι μαρέσουν οι ακτίνες)
Μετά από μια μικρή βόλτα στην θέση του συνοδηγού ήρθε η ώρα να κάτσω στην θέση εργασίας.
Το ταμπλό από την θέση του οδηγού πραγματικά έχει άλλη απόψη. Στραμένο προς τον οδηγό όπως σε παλιότερες BMW και με υλικά που ζηλευούν Merc, Bimers αλλά και Jag δείχνει απίστευτα λουσάτη και τα καθίσματα θυμίζουν απλά την πιο αναπαυτική πολυθρόνα του σπιτιού σας.
Σου δίνουν την εντύπωση ότι μπορείς να κάνεις τον γύρο της Ευρώπης χωρίς να κουραστείς να κάθεσαι.
Θέση οδήγησης υποδειγματική με τα πάντα στα σωστά σημεία και το ποίημα επιλογέας ταχυτήτων με αίσθηση S2000 σου λέει ότι είσαι μέσα στην νέα Ράτσα Alfa που ευστοχά χρησιμοποιήτε από την διαφημιστική καμπάνια της εταιρίας.Start button (τύφλα ναχει το S που ζήλευα....) συμπλέκτη και ο 2.2 παίρνει μπροστά.
Πρώτη και φύγαμε για Βάρκιζα.
4 ατόμα μέσα (όλη η οικογένεια) και το χέρι μου πάει αμέσσα στον αυτόματο κλιματισμό που δουλευεί είδη μόνος του για να πάψει να κάνει αυτός έστω και την παραμικρή χρήση του 2.2
2η κίνηση στο κουμπί ASR/EBD για να σβήσει συνηθισμένος από την δικιά μου και το πρώτο σχόλιο, γιατί τα σβήνεις αυτά?
Μα για να δούμε αν σπινάρει ή γλυστράει.Βουρ για λιμανάκια και στροφές. Τιμόνι ξυράφι και δεν παν να λένε οι πριοδικάριοι, φρένα για σεμινάριο και φυσικά αίσθηση Alfa.
Ωπ μα που πάω, ξέχασα του συνεπιβάτες μου.
Αφου λοιπόν έχω φτάσει Βαρκίζα ακούω από πίσω....Τίμο πολύ τρέχεις.
Χλωμά πρόσωπα στον καθρέφτη αποδεικνύουν ότι το αμάξωμα πέρνει μεγάλες κλισείς ωστόσο τα Bridgestone RE050A παρακαλώ δεν την άφησαν να ξεκωλήσει πουθενά.
Το βάρος της δεν φαινόταν στις στροφές ούτε και στο φρενάρισμα. Η μούρη κολλημένη κάτω, γκάζι και στρίψειν αλά Alfa.
Παρατήρηση πρώτη λοιπόν, πάμε για αντιστρεπτικές οπώσδηπότε!Στον γυρισμό κι ενώ τα φώτα ξαψνικά ανάβουν μόνα τους! (όχι δεν είναι βλάβη βρε κουτά, έχει αισθητήρες!)
Μετά από 2 λεπτά ανάβει και το φωτάκι του Airbag.
Ο να αυτά μου κάνει λέει ο θείος μου και φοβάμαι μην σκάσει κανας αερόσακος στην μούρη ου.
Μην ανησυχείς του λέω θα βρούμε άκρη.
Τη ακρή ρε μου λέει: αυτοί εκεί στην Spicar είναι άσχετοι!
Τους το πήγα και θέλανε 2 μέρες για να πάνε όπως μου είπαν ψάχνοντας.
Ε του λέω αυτό περαν της ασχετοσύνης τουλάχιστον είναι ειλικρινείς, τώρα ξέρεις ότι δεν θα την πας εκεί....Ποιότητα κύλισης ΑΑ ακόμα και με τα 18άρια 225/45
Δύναμη? Σε φιλικό ανοιγμά με μια GT 2lίτρη με ένα άτομο μέσα κι εγώ με 4 και μόλις 1500 χλμ στο οδόμετρο 1 καρότσα στην πρώτη αλλή μια στην 2α και μετά πιάσαμε την κουβέντα
Σίγουρα δεν είναι 3.2 είναι κάπου μεταξύ 2λλιτρου twinspark 156 και 2.5 V6.
Ωστόσο η ροπή είναι αφθόνη ακόμα και στις 1.000 σαλ.Nέα Ράτσα Alfa λοιπόν με εσωτερική αίσθηση Sport - Limo!!!!
Ούτε BMW Ούτε Μerc ούτε Saab δεν μοιάζει με την 159
Είναι μοναδική και της φαίνεται απέξω αλλά ακόμα περισσότερο από μέσα είτε οδηγάς είτε ρεμβάζεις νομίζοντας ότι κάνεις βόλτα πάνω σε μαγικό χαλί που ακόμα και με 18άρες δεν καταλαβαίνει τίποτα από τους Ελληνικούς καρόδρομους.Μπράβο Θείε
-
-
159 sw spot
http://upload.alfa145.com/files/24/159_SW.mpg -
Έχουμε τελικά νέα για το πότε θα έρθει η Sportwagon στην Ελλάδα ;
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 59&pl=true
-
Χθες την πηρα για μια βολτα.
Το εσωτερικο πολυ ομορφο και καλοφτιαγμενο.
Η θεση οδηγησης καλη αν και θα την ηθελα λιγο πιο χαμηλη.
Το χειροφρενο σε τελειως αβολη θεση (πολυ δεξια).
Ξεκιναμε και...θελει αρκετο γκαζι για να ξεκινησει...ο συμπλεκτης ελαφρυς και προοδευτικος, το πενταλ του γκαζιου με πολυ μικρη διαδρομη ως το τερμα -ισως και επιτηδες για να μπορεις να επιταχυνεις γρηγορα καθως το αρκετο βαρος δεν κρυβεται.
Ο μοχλος με μικρες και σαφεις διαδρομες αλλα αρκετα σφιχτος και λιγο σκαλωνε απο 1η σε 2α και 3η.
Οι στροφες ανεβαινουν με καλο εως πολυ καλο ρυθμο αλλα μαζι παραγεται και ενα οχι ακριβως ενοχλητικο αλλα περιεργο σφυριγμα.
Οταν αφηνεις το γκαζι αργουν να κατεβουν (λες και εχει πολυ βαρυ σφονδυλο) και σε γρηγορη αλλαγη απο 1η σε 2α παρουσιαζεται κλωτσημα.
Οι αναρτησεις σε καλο εως μετριο οδοστρωμα ειναι ενδοτικες και αθορυβες, σε κακο οδοστρωμα (κατεβασμα την Μαρινου Αντυπα - ο δρομος απο το Πρακτικερ για το Φοινικα) κανουν θορυβο και σε μερικα σημεια (με μολις 40 χλμ/ωρα) τερματιζουν οι μπροστα.
Το τιμονι αμεσο και γρηγορο αλλα η αισθηση του λιγο αποκομμενη (καμμια αντιδραση στον παραπανω δρομο).
Το κρατημα αρκετα εως πολυ καλο αλλα σχεδον καμμια ρυθμισιμοτητα (στη στροφη αν αφησεις το γκαζι μαζευει μονο τη μουρη ενω ο κωλος μενει στην τροχια του).
Συνολικα μπορω να πω πως μου αρεσει, αν ηταν δικο μου θα αλλαζα τα ελατηρια με σκληροτερα και θα εκανα κατι για τα καθισματα καθως πασχουν λιγο στην πλευρικη στηριξη. -
Ρε παιδια που πηγε η alfa απο τη Θεσ/νικη; Στη Μοναστηριου μου ειπε ο κολητος μου οτι εκλεισε, στην Εθν. Αντιστασης εγινε Daihatsu ψαχνουμε να βρουμε για testdrive την sportwagon και δεν ξερουμε που να παμε.
-
στην μοναστηριου ενοης ανοιξε και 2ο γιατι ειδη υπηρχε ενα της εμικο
μετα την DHL της εθνικης αντιστ. που πηγε??? για ενημερωστε -
-
felleas Δε φαίνονται οι φωτο.
Alfa Romeo 159 & 159TBi