-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
τα ανακαλυψαν και οι ιταλοι??? καλη φαση.....
Τους τα 'ανακάλυψαν' με το ζόρι!
ναι ναι... Όταν το Puntάκι χτύπαγε τα 4 αστέρια το 99, κάποιοι άλλοι είχαν χάσει τις προπέλες τους....
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
ναι ναι... Όταν το Puntάκι χτύπαγε τα 4 αστέρια το 99, κάποιοι άλλοι είχαν χάσει τις προπέλες τους....
Έχει προπέλα η 147?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχει προπέλα η 147?
Βλέπω ο 'οπαδισμός' καλά κρατεί (και για τους δύο σας). Δεν πειράζει, δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
και το σήμα 'Τ' έχασαν; ή μήπως ήταν το μοναδικό το Punto το 99;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Κορυφαίοι και οι 2!!!
-
Μπα ακόμα πιο κορυφαίοι είναι κάποιοι άλλοι πιο αντικειμενικοί!
-
Συνεχιζουμε ...! Αποκαλυφτηκε και η Sportwagon .
COLOR='Silver']
Alfa romeo 159 sportwagon[/COLOR]
Παντως ωραια δε μπορω να πω αλλα σαν την 156 sportwagon δεν ειναι...
-
Δεν μπορώ να διακρίνω τις διαφορές πίσω...
-
Το ομορφότερο station...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το ομορφότερο station...Μετά το Α4 κατά την γνώμη μου..
-
Καλά Kid είμαστε τηλεπαθητικοί, την ώρα που έγραφα το σχόλιο σκεφτόμουν 'στάνταρ θα απαντήσει ο Kid και θα αναφέρει το Α4 Avant'!
-
Καλά Kid είμαστε τηλεπαθητικοί, την ώρα που έγραφα το σχόλιο σκεφτόμουν 'στάνταρ θα απαντήσει ο Kid και θα αναφέρει το Α4 Avant'!Αν θες, σκέψου ότι θα περάσω αύριο το μάθημα γιατί αλλιώς δεν έχω ελπίδες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καλά Kid είμαστε τηλεπαθητικοί, την ώρα που έγραφα το σχόλιο σκεφτόμουν 'στάνταρ θα απαντήσει ο Kid και θα αναφέρει το Α4 Avant'!
Αν θες, σκέψου ότι θα περάσω αύριο το μάθημα γιατί αλλιώς δεν έχω ελπίδες..
The force is strong with this one... I'll medidate for you!
-
Το ομορφότερο station...http://www.audicanada.ca/common/images/ ... ant_lg.jpg
off topic
-
το Α4 αβαντ ειναι ομορφοτερο κατα τη γνωμη σας απο την 159 στεησον?
η στεησον 159 μου φαινεται παντως πολυ καλυτερη απο τη σενταν την οποια την ειδα σε ασημι και απο μακρια τη μπερδεψα με.....ασε να μην πω και ξεκινησει πολεμος!
πολυ ομορφη η στεησον....
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το Α4 αβαντ ειναι ομορφοτερο κατα τη γνωμη σας απο την 159 στεησον?η στεησον 159 μου φαινεται παντως πολυ καλυτερη απο τη σενταν την οποια την ειδα σε ασημι και απο μακρια τη μπερδεψα με.....ασε να μην πω και ξεκινησει πολεμος!
Ναι, ακόμα και από την 159, που είναι πολύ όμορφη
Γενικό 'κακό':lol: , θεωρώ τα station Audi, τα πιο όμορφα station που υπάρχουν
όπως επίσης:
http://www.germancarfans.com/photos/305 ... 020big.jpg -
Ο χρήστης technik έγραψε:
το Α4 αβαντ ειναι ομορφοτερο κατα τη γνωμη σας απο την 159 στεησον?
η στεησον 159 μου φαινεται παντως πολυ καλυτερη απο τη σενταν την οποια την ειδα σε ασημι και απο μακρια τη μπερδεψα με.....ασε να μην πω και ξεκινησει πολεμος!
Ναι, ακόμα και από την 159, που είναι πολύ όμορφη
Γενικό 'κακό':lol: , θεωρώ τα station Audi, τα πιο όμορφα station που υπάρχουν
όπως επίσης:
http://www.germancarfans.com/photos/305 ... 020big.jpgΜε αυτό συμφωνώ.....σε καμία περίπτωση όμως το Α4 station πιο ωραίο από την 159 station....Τεσπα περί ορέξεως....
-
Είτε είναι ομορφότερη είτε όχι, οφείλουμε σαν Έλληνες να την προτιμήσουμε έναντι της saloon.
Πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από το 'σύνδρομο της κούρσας', από το οποίο πάσχουμε σύμφωνα με τους ειδικούς.ΥΓ. Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά ειλικρινά δεν έχω ακούσει πιο ηλίθιο πράγμα από το 'σύνδρομο της κούρσας'.
-
Άγγελε εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός.. Συμφωνώ πάντως ότι πρέπει να ξεπεράσουμε το κόμπλεξ με τα sedan. Είχα πάει στην Ιταλία και τα περισσότερα ΙΧ ήταν station..
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Είτε είναι ομορφότερη είτε όχι, οφείλουμε σαν Έλληνες να την προτιμήσουμε έναντι της saloon.
Πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από το 'σύνδρομο της κούρσας', από το οποίο πάσχουμε σύμφωνα με τους ειδικούς.ΥΓ. Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, αλλά ειλικρινά δεν έχω ακούσει πιο ηλίθιο πράγμα από το 'σύνδρομο της κούρσας'.
Συμφωνώ απόλυτα με αυτό.
Alfa Romeo 159 & 159TBi