-
Γράφεις αυτό:
Ο χρήστης alfista έγραψε:
...αλλά ήταν ένα post για το drive και την αντίδραση των alfisti με τα αναμενόμενα αποτελέσματα...Και μετά μας προτείνεις αυτό:
...Αυτό μήπως να το σκεφτούνε κάποιοι άλλοι;...
σχετικά με την παρατήρηση ότι κάποιοι μπορεί να το έχουνε πάρει πολύ σοβαρα!!
Τι να σου πω? Η δημοσίευση του Γιάννη θα προκαλέσει την αντίδραση των...Alfisti!!! Και?!!!
Επαναλαμβάνω!
Την όλη ιστορία με τους Αλφίστι, VAGisti, BMWisti και πάει λέγοντας, δεν μπορώ να την καταλάβω!!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Επαναλαμβάνω!
Την όλη ιστορία με τους Αλφίστι, VAGisti, BMWisti και πάει λέγοντας, δεν μπορώ να την καταλάβω!!!Ποιά ιστορία ακριβώς; Διευκρίνησέ το!
Μάλλον εννοείς το γεγονός πως ορισμένοι είναι λάτρεις μιας φίρμας και της ιστορίας της; Και που δεν το καταλαβαίνεις τί έγινε; Δεκάρα δε δίνουν! -
lock it now.......
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Την όλη ιστορία με τους Αλφίστι, VAGisti, BMWisti και πάει λέγοντας, δεν μπορώ να την καταλάβω!!!Εγώ απ'την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω την ιστορία με τους αντιΑλφίστι, αντιVAGisti, αντιBMWisti.
Νίκο, με προσβάλλουν τα εμπρηστικά σχόλια σαν αυτά που έκανε ο popol@ros για τα email των alfisti με το χαρακτηριστικό XAXAXAXA (Σας θυμίζει τίποτα; ;)) Και με προσβάλλει το γεγονός ότι ακόμα τον υποστηρίζουν σχεδόν όλοι.
Μόλις μας έδειξε και τον σκοπό του:
lock it now.......
Τώρα σιγουρεύτηκα 100%. Over my dead body!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γράφεις αυτό:...αλλά ήταν ένα post για το drive και την αντίδραση των alfisti με τα αναμενόμενα αποτελέσματα...
Και μετά μας προτείνεις αυτό:
...Αυτό μήπως να το σκεφτούνε κάποιοι άλλοι;...
σχετικά με την παρατήρηση ότι κάποιοι μπορεί να το έχουνε πάρει πολύ σοβαρα!!
Τι να σου πω? Η δημοσίευση του Γιάννη θα προκαλέσει την αντίδραση των...Alfisti!!! Και?!!!
Επαναλαμβάνω!
Την όλη ιστορία με τους Αλφίστι, VAGisti, BMWisti και πάει λέγοντας, δεν μπορώ να την καταλάβω!!!AN διάβασες τη δημοσίευση του Γιάννη αυτή ήταν που ανέφερε το drive και την αναμενόμενη αντίδραση των alfisti, ειρωνεύοντας τις παλαιότερες διαφωνίες με τον εν λόγω 'περιοδικό' . Δεν έκανε μια δημοσίευση η οποία προκάλεσε αντιδράσεις. Αυτό το καταλαβαίνεις ή πρέπει να το πω πιο ακόμα πιο απλά;
Y.Γ. Για να μην ψάχνεις τη δημοσίευση στην παραθέτω εδώ
(φανταζομαι ποσα e mail θα δεχτει το περιοδικο απο οργισμενους αλφιστι ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑχαΑΧΧΑαχΑΧΧΑαχαχΧΑΧΑχαΧΑΑΧΑΧΑΧ)
Ελπίζω τώρα να λύθηκε η παρεξήγηση.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν υπάρχουν ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ threads, ούτε δικά μας, ούτε ανήκουν σε καμία μάρκα, ούτε τίποτα. Το φόρουμ είναι ένας δημόσιος χώρος, ανοιχτός στον καθένα να πει την άποψή του σε όποιο θέμα του αρέσει να την πει. ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ, στο πνεύμα του κανονισμού, με ευπρέπεια και χωρίς προσβολές προς άλλους χρήστες και προκλητικά ποστς.
Σας παρακαλώ όλους, ας συνεχίσουμε στο θέμα.
[moderator]
OK, άρα αν μπω σε κάποιο thread VAGάκηδων κι αρχίσω να τους τη λέω για τα οχήματά τους δεν θα θεωρούμαι αγενής...
Πρόσεξε τι γράφεις: 'Να τους την πω για τα οχήματά τους'... να πεις την γνώμη σου για το αυτοκίνητο, κανείς δεν είπε όχι. Να κοροϊδεύεις τον άλλο όμως για το αυτοκίνητό του?
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ειλικρινά αδυνατώ κι εγώ να καταλάβω το φανατισμό με τις μάρκες. Πρέπει να μπούμε στα δικά ΜΑΣ τόπικ, να υποστηρίξουμε τα αυτοκίνητά ΜΑΣ, τους 'δικούς' ΜΑΣ και πάει λέγοντας... Γιατί? Δεν το καταλαβαίνω ειλικρινά...
Προτιμήσεις, έχουμε ΟΛΟΙ. Από την προτίμηση όμως, μέχρι το φανατισμό υπάρχει μεγάλη απόσταση, όπως συζητήσαμε και στο τόπικ περί οπαδών. Σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ για εκατομμυριοστή φορά να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
lock it now.......
Κώστα, αν υπονοείς ότι ο ποπολάρος είχε σκοπό να κλειδωθεί το τόπικ, κατά την ταπεινή μου άποψη πέφτεις έξω φίλε. Ίσα ίσα, όταν οδήγησε την 159, σχεδόν μόνο καλά σχόλια έγραψε ο άνθρωπος. Απλά, στηλιτεύει ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που δεν του αρέσουν, τόσο κακό είναι αυτό πια?
Περί κλειδώματος, συμφωνώ. Το τόπικ δεν πρόκειται να κλειδωθεί. ΑΛΛΑ, όπως ζήτησα και παραπάνω, οι τόνοι πρέπει να παραμείνουν χαμηλοί.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πρόσεξε τι γράφεις: 'Να τους την πω για τα οχήματά τους'... να πεις την γνώμη σου για το αυτοκίνητο, κανείς δεν είπε όχι. Να κοροϊδεύεις τον άλλο όμως για το αυτοκίνητό του?Σε ένα ανοιχτό θέμα θα εκφράσω την άποψή μου, ακόμη κι αν κράξω την εταιρεία για τις ενέργειές της και τα αυτοκίνητά της, αφήνοντας τον αγοραστή απ'έξω, γιατί έδωσε τα λεφτά του κι αγόρασε κάτι που θεωρεί ότι ταιριάζει στις ανάγκες του. Βέβαια, αν είναι κανένας τελειωμένος Αυστραλός που'χει κάνει τ'αμάξι να μη βλέπεται, το πράγμα αλλάζει.
Από την άλλη όμως, δες το εξής. Έχουμε π.χ. ένα υποφόρουμ για τα εκτός δρόμου, τα τζιποειδή, τα SUV κλπ. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για offroading και τα SUV τα σιχαίνομαι. Να μπω στο υποφόρουμ 'Εκτός δρόμου' και ν'αρχίσω το πατιρντί είναι απλώς απρέπεια. Ομοίως δεν θα μπω στο θέμα 'Audi forum' αφού ούτε Audi έχω ούτε μ'ενδιαφέρουν, δεν θα μπω στο θέμα 'VAG forum' για να βρίσω τη VW και τους πελάτες της και πάει λέγοντας για την εκάστοτε εταιρεία. Καλώς ή κακώς (καλώς κατά τη γνώμη μου), τα θέματα αυτά τα άνοιξαν για να συζητήσουν άνθρωποι που τους ενώνει το κοινό ενδιαφέρον τους για κάποια εταιρεία της οποίας αυτοκίνητα έχουν όλοι τους ή θέλουν να αγοράσουν. Να μπω και να κάνω παράσιτα (όπως κάποιος 'αντικειμενικός' μπήκε εδώ μέσα) είναι απαράδεκτο.
-
Παράξενα πράγματα συμβαίνουν τελευταία.
Τό φόρουμ είναι ΔΗΜΟΣΙΟ.
Δέν είναι...ιδιόκτητο.Κανένας δέν έχει αγοράσει προσωπικό χώρο,έτσι δέν είναι;
Οποιος θέλει να κάνει συζητήσεις μόνο αναμεταξύ 'εκλεκτών',μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ΡΜ του,ή να πάρει τηλέφωνο στούς υπόλοιπους συνομιλητές του.Καί κάτι γενικότερο.
Οποιος δέν συμφωνεί με αυτά πού εμείς (οι οποιοιδήποτε...'εμείς' ) θεωρούμε 'σωστά',μπορεί καί να έχει δίκαιο.
Εστω καί μία στίς χίλιες να ισχύει.
Εξετάστε τίς απόψεις ΟΛΩΝ.
Νομίζω ότι είναι χρησιμότερο ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Τό μόνο τού ελλάτωμα,είναι ότι είναι δύσκολο να αφήσουμε τίς θέσεις μας,λόγω τού εγωισμού μας,οπότε προτιμάμε μερικές φορές να τού δείξουμε τήν πόρτα χάρην ευκολίας. -
κουράστηκα πια με αυτήν την ιστορία....
...και μην πει κανείς 'μην τα διαβάζεις τα θέματα ρε φίλε' ,γιατί θα γράψει ανοησία ολκής για διάφορους λόγους..
Υ.Γ φίλε Κωνσταντίνε (Κyan) κάνεις,πραγματικά,μεγάλο λάθος για τον popolaro και τις προθέσεις του...
Λύστε την παρεξήγηση με π.μ και θα με θυμηθείς!
-
Mη χτυπάτε τον ποπολάρο!
Το παιδί ξέρει απίστευτα στέκια για παιδάκια.
-
Σε ένα ανοιχτό θέμα θα εκφράσω την άποψή μου, ακόμη κι αν κράξω την εταιρεία για τις ενέργειές της και τα αυτοκίνητά της, αφήνοντας τον αγοραστή απ'έξω, γιατί έδωσε τα λεφτά του κι αγόρασε κάτι που θεωρεί ότι ταιριάζει στις ανάγκες του. Βέβαια, αν είναι κανένας τελειωμένος Αυστραλός που'χει κάνει τ'αμάξι να μη βλέπεται, το πράγμα αλλάζει.
Από την άλλη όμως, δες το εξής. Έχουμε π.χ. ένα υποφόρουμ για τα εκτός δρόμου, τα τζιποειδή, τα SUV κλπ. Εγώ δεν ενδιαφέρομαι για offroading και τα SUV τα σιχαίνομαι. Να μπω στο υποφόρουμ 'Εκτός δρόμου' και ν'αρχίσω το πατιρντί είναι απλώς απρέπεια. Ομοίως δεν θα μπω στο θέμα 'Audi forum' αφού ούτε Audi έχω ούτε μ'ενδιαφέρουν, δεν θα μπω στο θέμα 'VAG forum' για να βρίσω τη VW και τους πελάτες της και πάει λέγοντας για την εκάστοτε εταιρεία. Καλώς ή κακώς (καλώς κατά τη γνώμη μου), τα θέματα αυτά τα άνοιξαν για να συζητήσουν άνθρωποι που τους ενώνει το κοινό ενδιαφέρον τους για κάποια εταιρεία της οποίας αυτοκίνητα έχουν όλοι τους ή θέλουν να αγοράσουν. Να μπω και να κάνω παράσιτα (όπως κάποιος 'αντικειμενικός' μπήκε εδώ μέσα) είναι απαράδεκτο.
ναι, δεν κράζεις τα SUV, όπου σταθείς κι όπου βρεθείς κι ούτε τις 'κυράτσες' που τα αγοράζουν, άρα και τους ιδιοκτήτες, ούτε κανέναν ιδιοκτήτη καμιάς μάρκας.
Ευτυχώς
-
Προφανώς δεν διάβασες αυτό που έγραψα ή απλώς προσπαθείς να μου χωθείς. Σταμάτα να μαμάς το θέμα αυτό. Αρκετά έπαιξες.
-
Προφανώς δεν διάβασες αυτό που έγραψα ή απλώς προσπαθείς να μου χωθείς. Σταμάτα να μαμάς το θέμα αυτό. Αρκετά έπαιξες.Παρθένο είναι το καημένο
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
lock it now.......
Κάτσε ρε Κώστα, μισό λεπτό.
Θα συμφωνήσω καταρχήν ότι όντως το ποστ του Γιάννη ήταν προκλητικό, ιδίως το γέλιο στο τέλος. Γιάννη, sorry άλλα έτσι είναι.
Αλλά, από εκεί και πέρα, αυτό το over my dead body δεν το πολυκατάλαβα. Μου το εξηγείς λίγο;
Όλα τα θέματα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο. Όταν ξεφεύγουν, γίνονται συστάσεις, διαχωρίζονται κλπ. Αν συνεχίσουν να ξεφεύγουν με συνεχείς προσβολές και αντιπαλότητες, ξαναγίνονται συστάσεις και διορθώσεις. Στο τέλος, η συνέχεια στο ίδιο τροπάριο οδηγεί σε κλείδωμα. Για όλα τα θέματα ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ!
-
ρε!! γιατι πειραζετε τους αλφακηδες!?!?
τοσο πολυ σας πειραξε που εχουνε τα πιο ομορφα αυτοκινητα? -
απο οτι βλεπω γινονται παρεξηγησεις χωρις στην τελικη να φταιει κανεις παρα μονο οτι ειναι ενα απροσωπο μεσο επικοινωνιας και δεν φαινεται το υφος αυτου που λεει οτι λεει......
για να δωσω μια διευκρινηση(και πιστεψε με kyan ειναι η αληθινη και οχι για να κατευνασω τα πνευματα) για τον γελωτα που τοση (απο οτι φαινεται) διχονοια εφερε στους κολπους του φορουμ μας........
popol@ros έγραψε:
(φανταζομαι ποσα e mail θα δεχτει το περιοδικο απο οργισμενους αλφιστι ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑχαΑΧΧΑαχΑΧΧΑαχαχΧΑΧΑχαΧΑΑΧΑΧΑΧ)αυτο το γελιο πηγαινε κυριως φανταζοντας το ολο σκηνικο που θα επικρατησει μεσα στο περιοδικο και τα προσωπα των συντακτων οταν θα βλεπουν τα e mail των οργισμενων αλφιστι να τους κατηγορουν για το εν λογω θεμα...... τους φανταζομαι (επειδη τα ξερω τα παιδια) να προσπαθουν να δωσουν εξηγησεις σε ενα οργισμενο πληθος ΟΠΩΣ ακριβως ειχε γινει πριν δυο χρονια αν θυμαμαι καλα , τοτε που ειχε γινει το συγκριτικο αναμεσα στην alfa romeo GT και toyota celica TS οπου τελικα βγαλανε σαν καλυτερη την celica.........
σαν γιαννης και σαν συμφορουμιτης ουδεποτε ειχε προθεση να ειρωνευτω και ποσο μαλλον να χλευασω τα ατομα που ειναι φανατικοι υποστηρικτες της ιταλικης φιρμας..... και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ΟΛΟΙ μας ειμαστε αλφιστι με την γενικη εννοια του ορου.......
αυτα απο μενα και σαν επιλογο θα πω οτι ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ που επικρατει τοσος φανατισμος με την αλφα ρομεο (οχι μονο στο δικο μας το φορουμ αλλα και γενικως), νιωθω οτι πρεπει να ανοιχτει λιγο το μυαλο και να δεχτουμε ολοι μας και τα θετικα και τα αρνητικα της καθε εταιριας.......
Υ.Γ
κωστα (Kyan) ποτε δεν ειχα κατι μαζι σου και ουτε εχω , οπως σε σεβομουνα ετσι και σε σεβομαι αλλα θερμη παρακληση calm down....... δεν αξιζει.....
scullone το μονο που μπορω να πω ειναι αν μπορεις και θελεις να αποβαλεις λιγη απο την ειρωνια που σε διακατεχει....... -
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
αυτο το γελιο πηγαινε κυριως φανταζοντας το ολο σκηνικο που θα επικρατησει μεσα στο περιοδικο και τα προσωπα των συντακτων οταν θα βλεπουν τα e mail των οργισμενων αλφιστι να τους κατηγορουν για το εν λογω θεμα....Tα emails τα βλέπουν φαντάζομαι την ώρα που διαβάζουν το in.gr ή άλλα παρόμοια εξειδικευμένα sites απ' όπου αντλούν τις 'σωστές' και 'έγκυρες' πληροφορίες με τις οποίες γεμίζουν τις σελίδες του περιοδικού τον τελευταίο καιρό;
Και πάλι Γιάννη θεωρώ το ποστ σου άτοπο αλλά επειδή ξέρω ότι δεν το έγραψες με κακή πρόθεση it's ok with me. Ας πάμε παρακάτω. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Την όλη ιστορία με τους Αλφίστι, VAGisti, BMWisti και πάει λέγοντας, δεν μπορώ να την καταλάβω!!!
Εγώ απ'την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω την ιστορία με τους αντιΑλφίστι, αντιVAGisti, αντιBMWisti.
Νίκο, με προσβάλλουν τα εμπρηστικά σχόλια σαν αυτά που έκανε ο popol@ros για τα email των alfisti με το χαρακτηριστικό XAXAXAXA (Σας θυμίζει τίποτα; ;)) Και με προσβάλλει το γεγονός ότι ακόμα τον υποστηρίζουν σχεδόν όλοι.
lock it now.......
Το ίδιο ακριβώς είναι Κώστα! Και οι υπέρ και οι κατά!
Σε προσβάλει το σχόλιο?!! Σε προσβαλει ότι οι άλλοι τον υποστηρίζουν Κώστα?!
Υπο ποιά ιδιότητα σε προσβάλει? Του 'Alfisti'?! Που σημαινει τι ακριβώς?
Γιατι αν θεωρείς τον ευατό σου, άτομο που δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο, δεν αντιλαμβάνομαι πως σε προσβάλει!Και κάτι ακόμα.
Οπως είπε και ο Στέλιος. Ολα τα θέματα αντιμετωπίζονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!
Το 'over my dead body' τι υπονοεί?
Οτι επειδή αφορά την Alfa Romeo θα μείνει ανοιχτό οτιδήποτε και αν συμβεί? Δεν νομίζω!ΥΓ. Μήπως ξεχνάς και την ιδιότητα που έχεις σε αυτό το Φόρουμ?
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
απο οτι βλεπω γινονται παρεξηγησεις χωρις στην τελικη να φταιει κανεις παρα μονο οτι ειναι ενα απροσωπο μεσο επικοινωνιας και δεν φαινεται το υφος αυτου που λεει οτι λεει......για να δωσω μια διευκρινηση(και πιστεψε με kyan ειναι η αληθινη και οχι για να κατευνασω τα πνευματα) για τον γελωτα που τοση (απο οτι φαινεται) διχονοια εφερε στους κολπους του φορουμ μας........
popol@ros έγραψε:
(φανταζομαι ποσα e mail θα δεχτει το περιοδικο απο οργισμενους αλφιστι ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑχαΑΧΧΑαχΑΧΧΑαχαχΧΑΧΑχαΧΑΑΧΑΧΑΧ)αυτο το γελιο πηγαινε κυριως φανταζοντας το ολο σκηνικο που θα επικρατησει μεσα στο περιοδικο και τα προσωπα των συντακτων οταν θα βλεπουν τα e mail των οργισμενων αλφιστι να τους κατηγορουν για το εν λογω θεμα...... τους φανταζομαι (επειδη τα ξερω τα παιδια) να προσπαθουν να δωσουν εξηγησεις σε ενα οργισμενο πληθος ΟΠΩΣ ακριβως ειχε γινει πριν δυο χρονια αν θυμαμαι καλα , τοτε που ειχε γινει το συγκριτικο αναμεσα στην alfa romeo GT και toyota celica TS οπου τελικα βγαλανε σαν καλυτερη την celica.........
σαν γιαννης και σαν συμφορουμιτης ουδεποτε ειχε προθεση να ειρωνευτω και ποσο μαλλον να χλευασω τα ατομα που ειναι φανατικοι υποστηρικτες της ιταλικης φιρμας..... και δεν πρεπει να ξεχναμε οτι ΟΛΟΙ μας ειμαστε αλφιστι με την γενικη εννοια του ορου.......
αυτα απο μενα και σαν επιλογο θα πω οτι ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ που επικρατει τοσος φανατισμος με την αλφα ρομεο (οχι μονο στο δικο μας το φορουμ αλλα και γενικως), νιωθω οτι πρεπει να ανοιχτει λιγο το μυαλο και να δεχτουμε ολοι μας και τα θετικα και τα αρνητικα της καθε εταιριας.......
Υ.Γ
κωστα (Kyan) ποτε δεν ειχα κατι μαζι σου και ουτε εχω , οπως σε σεβομουνα ετσι και σε σεβομαι αλλα θερμη παρακληση calm down....... δεν αξιζει.....
scullone το μονο που μπορω να πω ειναι αν μπορεις και θελεις να αποβαλεις λιγη απο την ειρωνια που σε διακατεχει.......Εντάξει Γιάννη, φαίνεται ότι σε παρεξήγησα και σου ζητώ συγγνώμη γι'αυτό. Ξέρεις είμαστε λίγο ευαίσθητοι οι alfisti γιατί είμαστε πολύ συχνά στόχοι ειρωνικών και συγκαταβατικών σχολίων από πολλούς, και όταν αντιδρούμε σε αυτά βρίσκουμε το μπελά μας από πάνω.
-
it's ok αδερφε....... δεν εγινε και τιποτε
Alfa Romeo 159 & 159TBi