-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Απ' όσα λένε τα πρώτα reviews είναι ενα ακόμα ασφαλές, ουδέτερο μικρό με ηλεκτρική κρεμαγιέρα και οτι αυτό συνεπάγεται... Προφανώς και δεν ειναι Stilo, αλλα παλι αυτο δεν λέει και πολλά...
Η ΒMW E90 έχει ηλεκτρική κρεμαγιέρα... κρίμα
απο ποτε???
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απ' όσα λένε τα πρώτα reviews είναι ενα ακόμα ασφαλές, ουδέτερο μικρό με ηλεκτρική κρεμαγιέρα και οτι αυτό συνεπάγεται...Προφανώς δεν διαβάζεις 4Τροχούς οι οποίοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την αίσθηση του τιμονιού του νέου Grande Punto! Μάλιστα είναι καλύτερο από του αυτοκινήτου της χρονιάς...
'Μας αρέσει: H oδική του συμπεριφορά'
Αν και δεν είμαι σίγουρος οτι ισχύει αυτό, το να συγκρίνουμε το τιμόνι μιας 3αρας με αυτό ενός Punto ή ενός Stilo είναι τουλάχιστον αστείο...
Και η σύγκριση του τιμονιού μιας 3άρας με αυτό μιας 147 ή 156 πάλι αστεία φαίνεται...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Προφανώς δεν διαβάζεις 4Τροχούς οι οποίοι έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την αίσθηση του τιμονιού του νέου Grande Punto! Μάλιστα είναι καλύτερο από του αυτοκινήτου της χρονιάς...
'Μας αρέσει: H oδική του συμπεριφορά'
εσύ διαβάζεις ή διαβάζεις μόνο επιλεκτικά;
-
Και η σύγκριση του τιμονιού μιας 3άρας με αυτό μιας 147 ή 156 πάλι **αστεία **φαίνεται...
...όσο και η σύγκριση αυτών με αυτό της 159.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Απ' όσα λένε τα πρώτα reviews είναι ενα ακόμα ασφαλές, ουδέτερο μικρό με ηλεκτρική κρεμαγιέρα και οτι αυτό συνεπάγεται... Προφανώς και δεν ειναι Stilo, αλλα παλι αυτο δεν λέει και πολλά...
Η ΒMW E90 έχει ηλεκτρική κρεμαγιέρα... κρίμα
απο ποτε???
EPS.... υπάρχει και στις σπορ Z4.....
-
@ AlfaRomeo:
Βρές μου ένα νέο μοντέλο που σε γνωριμία οποιοδήποτε περιοδικού δεν λαμβάνει γενικώς διθυραμβικά σχόλια.
Μέχρι και για Megane μου, με το χιλιοθαμμένο τιμόνι και την αδιάφορη συμπεριφορά, θυμάμαι πως διαβάζοντας στη γνωριμία των 4Τ το παρουσίαζε ως το καλύτερο στην κατηγορία του...
Οσο για το
Και η σύγκριση του τιμονιού μιας 3άρας με αυτό μιας 147 ή 156 πάλι αστεία φαίνεται...
φαντάζομαι καταλαβαίνεις οτι μόνο σε εσένα φαίνεται αστεία, έτσι;
-
@ AlfaRomeo:
Βρές μου ένα νέο μοντέλο που σε γνωριμία οποιοδήποτε περιοδικού δεν λαμβάνει γενικώς διθυραμβικά σχόλια.
Αυτό τώρα πρέπει να το λάβω ως σοβαρή απάντηση;
Από την παραπάνω παρατήρηση κατέληξες στο συμπέρασμα πως το νέο Punto είναι ένα συνηθισμένο μικρό αυτοκίνητο 'με ηλεκτρική κρεμαγιέρα και οτι αυτό συνεπάγεται'...; Ή μήπως διαβάζεις ανάποδα το περιοδικό;Νά γιατί εκρήγνυμαι αρκετές φορές εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
απο ποτε???
αν δεν είχε πως θα δούλευε και το Active Steering;
BMWs new optional Active Steering eliminates this compromise and moves steering technology to a new level by making wheel inputs more direct at slow speeds on twisting roads and when parking, but more indirect and stable at higher speeds on straighter roads, when steering inputs can have more of a dramatic effect.
The system works by offering a fully variable steering ratio between 10:1 at standstill to 20:1 at higher speeds. This is made possible by incorporating an electric motor with an additional planetary gear transmission, with two input shafts located in a split in the steering column. One of these shafts is connected to the steering wheel, the second, powered by the motor and using the transmission, serves to impose an additional steering angle on the planetary gearing dependent on road speed. In the simplest terms, at low speeds the motor and transmission spins in the same direction as the input on the steering wheel, effectively tightening up the ratio and making the car turn in quicker. At higher speeds the reverse happens with the motor working against steering wheel input.
-
Καλέ μου άνθρωπε, δεν αμφισβητώ οτι το νέο Πούντο ειναι ενα πολύ καλό αυτοκίνητο... Αλλα μην το κάνουμε και το Άγιο Δισκοπότηρο της αυτοκίνησης!
Σύμφωνα με το ίδιο τέστ των 4Τ:
'...ουδέτερα χαρακτηριστικά με σχεδόν ανεπαίσθητες τάσεις υποστροφής...'
βλέπε δηλαδή οποιοδήποτε σημερινό μοντέλο της κατηγορίας εκτός λίγων εξαιρέσεων (Φιέστα, Κλιό ΙΙ κ.λ.π.).
-
lkar το active steering θα μπορούσε να λειτουργήσει και με υδραυλικό ή και με τιμόνι χωρίς υποβοήθηση, είναι ανεξάρτητος ο τρόπος λειτουργίας του.
-
Αλλα για χάρη του συγκεκριμένου τόπικ ίσως καλύτερα να συνεχίζαμε αλλού τη συζήτηση...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
@ AlfaRomeo:Βρές μου ένα νέο μοντέλο που σε γνωριμία οποιοδήποτε περιοδικού δεν λαμβάνει γενικώς διθυραμβικά σχόλια.
Μέχρι και για Megane μου, με το χιλιοθαμμένο τιμόνι και την αδιάφορη συμπεριφορά, θυμάμαι πως διαβάζοντας στη γνωριμία των 4Τ το παρουσίαζε ως το καλύτερο στην κατηγορία του...
Οσο για το
Και σε μένα πάντως αστεία φαίνεται...
-
Ο χρήστης Nicat_147 έγραψε:
@ AlfaRomeo:
Οσο για το
Η άποψη ενός alfista δεν πιάνεται φίλε μου!
-
@ AlfaRomeo:
Οσο για το
Η άποψη ενός alfista δεν πιάνεται φίλε μου!
Ενός Lancista όμως ?
-
Παραδέχομαι ότι είμαι εμπαθής.
Παρόλα αυτά, και θεωρώντας τις bmw κορυφαία αυτοκίνητα, είναι πιστεύω αντικειμενικό πως μέχρι και το 99 τα μικρά τουλάχιστον μοντέλα της σειράς 3 είχαν προβληματική οδική συμπεριφορά.
Δεν το λέω εγώ. Μου το βεβαιώνουν άνθρωποι πιστοί στη εν λόγω εταιρία. -
Ο χρήστης Nicat_147 έγραψε:
είναι πιστεύω αντικειμενικό πως μέχρι και το 99 τα μικρά τουλάχιστον μοντέλα της σειράς 3 είχαν προβληματική οδική συμπεριφορά. Μου το βεβαιώνουν άνθρωποι πιστοί στη εν λόγω εταιρία.Αντικειμενικότατο...Οι διθύραμβοι του ξένου τύπου βέβαια είναι υποκειμενικοί, προφανώς...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
είναι πιστεύω αντικειμενικό πως μέχρι και το 99 τα μικρά τουλάχιστον μοντέλα της σειράς 3 είχαν προβληματική οδική συμπεριφορά. Μου το βεβαιώνουν άνθρωποι πιστοί στη εν λόγω εταιρία.
Αντικειμενικότατο...Οι διθύραμβοι του ξένου τύπου βέβαια είναι υποκειμενικοί, προφανώς...
Του γερμανικού τύπου ή γενικά;
-
Μιλάω κυρίως για Αγγλία και Ιαπωνία. Γερμανικό τύπο δε διαβάζω
-
Καμμία BMW δεν είχε ποτέ προβληματική οδική συμπεριφορά.
Αυτό που είχαν τα BMW ειδικά οι 3άρες ήταν πολλά προβλήματα. Οι μικρές όμως σχετικά πωλήσεις των μοντέλων και η υπεροψία των ιδιοκτητών τους, δεν τα άφηναν ποτέ να βγουν στην επιφάνεια. -
Η Ε30 είχε πρόβλημα! Στην πίσω ανάρτηση! Που το 'μετέδωσε' και στην Ε36 Compact!
Alfa Romeo 159 & 159TBi