-
Ημουν και εγω εκει.... Αλλα στο πισω καθισμα δυστυχως!!!
Παντως ενα σχολιο θα κανω εγω: ΔΕΝ ΧΩΡΑΩ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ!!
Δηλαδη εμενα δεν μου αξιζει μια 159? Επειδη ειμαι 2 μετρα?!?!?Edit: Μολις εκανα το 147ο ποστ μου στην σελιδα 147 του thread τις 159!!
Ατιμη Alfa Romeo 147! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Δηλαδη εμενα δεν μου αξιζει μια 159? Επειδη ειμαι 2 μετρα?!?!?Edit: Μολις εκανα το 147ο ποστ μου στην σελιδα 147 του thread τις 159!!
Ατιμη Alfa Romeo 147!Κάτσε βρε συ! Χωράει ο sado που είναι 2.06 και δε χωράς εσύ;!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
popol@aros longest postΜου αρέσει που κατά τη συνήθη τακτική του έχει γεμίσει με τελίτσες το ποστ του...
Χαίρομαι που σου άρεσε η 159. Θα πάω να την οδηγήσω και εγώ. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Θα πάω να την οδηγήσω και εγώ.Κι εγώ (άααααντε! ). Θα πάω στην παρουσίασή της σε μιάμιση ώρα και ίσως κάνω και test-drive.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
popol@aros longest postΈχει κάνει και μεγαλύτερα
Οδήγησε και την καλή με τον 2.2. Τι του είπε πάλι του πωλητή ένα θεός ξέρει
Από βδομάδα λέω να κάνω και εγώ ένα test drive. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
popol@aros longest post
Έχει κάνει και μεγαλύτερα
Από βδομάδα λέω να κάνω και εγώ ένα test drive.ζηλιαρη.......
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ατιμη Alfa Romeo 147!Κάτσε βρε συ! Χωράει ο sado που είναι 2.06 και δε χωράς εσύ;!
αυτο θελω να το δω......θελω να δω πως ακριβως χωραει.....
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Επίσης μην 'τη φυλάς στη γωνία', δεν κερδίζει κανείς τίποτα έτσι, ούτε κι εσύ.Αυτό θα'πρεπε να το ακούσουν αρκετοί...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
popol@aros longest post
Τσόγλανε! Κι εγώ θέλω!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Αποκλειεται... Δεν υπαρχει περιπτωση να χωρεσε με τετοιο τροπο ωστε να μπορεσει να οδηγησει το αυτοκινητο χωρις να βρισκει το κεφαλι του στην οροφη!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
popol@aros longest post
Καλά ρε θα σου δείξω εγώ θα δείς τι θα πάθεις.
Θα κάνω test-drive την 3.2....μην σου πώ την Brera 3.2 και δεν θα σου πώ τίποτα -
κατι αλλο που ξεχασα να αναφερω και ειλικρινα μου εκανε εντυπωση ειναι το αισθητο ελαφρωμα του τιμονιου στα πολλα και η μερικη ασαφεια του.......
νιωθεις με αλλα λογια οτι δεν υπαρχει (ξερω τραβηγμενο αλλα καπως ετσι ειναι)...... -
Το έγραψαν και τα περιοδικά αυτό.
-
Εεεε φτανει ποια... ακομα και ο Popolaros τα τσεπωσε για θετικο review Καποιος να οδηγησει την 1.9 και να μας πει τι ψαρια πιανει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εεεε φτανει ποια... ακομα και ο Popolaros τα τσεπωσε για θετικο review Καποιος να οδηγησει την 1.9 και να μας πει τι ψαρια πιανει.τσοχλανι
-
από άλλο φόρουμ........
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
από άλλο φόρουμ........Λογικό, αν πρόκειται για την 1.9
-
Ο χρήστης dimitrios έγραψε:
από άλλο φόρουμ........υπαρχουν στιγμες που λεω στον εαυτου : να μαλακα που δεν πηρες οκταβια να τσαγιαζεις κοσμο..........
ΕΛΕΟΣ , ΕΛΕΟΣ
ΞΕΜΩΡΑΘΗΚΑΜΕ ΜΩΡΕ ΞΕΜΩΡΑΘΗΚΑΜΕ........
-
Από καγκουροφόρουμ είναι το εν λόγω θέμα;
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Από καγκουροφόρουμ είναι το εν λόγω θέμα;Νομίζω πως σου αξίζει μια διαγραφή φιλαρακο μου. Τέτοιες λαλακίες διαβάζεις καθημερινά στο 4TF, επομένως να υποθέσω πως χαρακτηρίζεις το τελευταίο καγκουροφόρουμ και μάλιστα πλαγίως...;
Alfa Romeo 159 & 159TBi