-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα ήθελα να δω όταν ετοιμάσουν την αγωνιστική πόσο θα ζυγίζει !!
Ποια αγωνιστικη...?? Απ'οτι ακουσα η Αλφα Ρομεο αποσωρει απο το WTCC!! Μηπως η 159 ηταν τοσο βαρια που δεν μπορεσαν να της κανουν λιγη... διαιτα??
Οντως η AR μάλλον θα αποχωρήσει από το WTCC (έρχεται η Lada βέβαια! ) αλλά για άλλους λόγους, όχι για το βάρος! (FIAT και Maserati παίρνουν το budget!!)
Ρε συ, κάνε λίγο κράτει!!!
Οι άλλοι κοροϊδεύουν πρήμιουμ και αξιοπιστίες, αλλά όχι και Λανταμποργκίνι!!!Μπράβο στους Ιταλούς αν φύγει η Άλφα Ρομέο από τους αγώνες, γιατί φέτος άκουσα πάνε για κερδοφορία, και δε λέει... Ας αυτοκτονήσουν και λίγο ακόμα (βλέπε Λάντσια) να ξεμπερδεύουμε...
-
Δεν κάνω πλάκα!!!
Οντως η Lada ανακοίνωσε ότι θα συμμετέχει από του χρόνου στο WTCC!!
Οσο για τους Ιταλούς.......δυστυχώς δεν θα μου δώσουν ποτέ πια την ευκαιρία να αγοράσω πάλι Lancia (που είναι η αγαπημένη μου φίρμα!)
-
Πλάκα - πλάκα, αυτό το θέμα θα εξαντληθεί μόλις βγει ο αντικαταστάτης της 159 για 'κει πάει η δουλειά
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Πλάκα - πλάκα, αυτό το θέμα θα εξαντληθεί μόλις βγει ο αντικαταστάτης της 159 για 'κει πάει η δουλειά\
Άντε, το γοργόν και χάριν έχει!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Να σκεφτώ .....
Τα διπλά τζάμια , οι παχιές μοκέτες , τα πίσω χειριστήρια του κλιμα , τα υποβραχιόνια , 2-3 αερόσακοι κλπ. κλπ. ..... μπορεί να φτάσει το βάρος στα 1452 κιλά
Για πιο κάτω θέλει πολύ αυστηρή ... GILLY DIETΘα ήθελα να δω όταν ετοιμάσουν την αγωνιστική πόσο θα ζυγίζει !!
Λάθος... για να ελαφρύνει θα βγάλεις λαμαρίνες
-
αφιερωμενο εξαιρετικα στους φιλους μου τους ιταλιανους
-
πιωμενος βρε τις τραβαγες τις φωτο???
-
.
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Έχω αρχίσει να ανακατεύομαι άσχημα όταν ακούω/διαβάζω αυτή τη λέξη....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πιωμενος βρε τις τραβαγες τις φωτο???.......χικ!!
....χικ ..χικ!!
-
Πάντως είναι ΚΟΥΚΛΑ, θα προσπαθήσω να ψήσω τον πατέρα μου να δώσουμε την Κ και να πάρουμε μια 159 2.2.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πιωμενος βρε τις τραβαγες τις φωτο???Οχι πιωμενος φιλε Σπυρο... Εαν προσεξες ολες οι αλλες φωτογραφιες ειναι καθαρες, μονο στις Alpha ομως ο φωτογραφος μας συγκινηθηκε... Ειναι δυνατον αλλωστε να μην συγκινηθεις βλεποντας τετοια αριστουργηματα?
-
μπα... η αληθεια ειναι οτι τραβηξα γυρω στις 350 φωτογραφιες, απο τις οποιες οι περισσοτερες βγηκανε κουνημενες..
ειδες καμια πχ απο το νεο octavia rs? -
μου φαινεται η Αλφα Ρομεο αντιγραψε το Μαζντα 6
-
Πράγματι ίδια είναι. Αφού μόλις είδα τη φωτογραφία νόμιζα πως ήταν η 159!!!!!!!!
-
ομως
εδω που τα λεμε, αν καταφερει να πλησιασει την αξιπιστια του mazda, καλα θα'ειναι -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
:lol:
ïìùò
åäù ðïõ ôá ëåìå, áí êáôáöåñåé íá ðëçóéáóåé ôçí áîéðéóôéá ôïõ mazda, êáëá èá'åéíáéΑυτό ισχύει για πολλά μοντέλα της αγορά και πιο ...βορειοδυτικής προέλευσης!!!
-
σιγουρα!
αλλωστε για αυτο αναφερεται συχνα το mazda στην κατηγορια.
-
Κ στο service της Μazda 156 8α η8ελες να βλεπεις?
-
Γιατί πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια οπότε ...
Πάντος μη ξανακούσώ για αξιόπιστα αυτοκίνητα όλα χαλάνε, MAZDA 6 συνάδελφου έφυγε για αλλαγή κινητήρα (έκαιγε λάδια σαν το αδερφάκι του RX μάλον ζύλευε ), φίλος δουλεύει σε εταιρεία leasing και έχει βαρεθεί να παρκάρει γαλικα στο συνεργείο ...
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
τερας αξιοπιστιας ειναι το 323f k mx3
αθανατα.Made in Japan 100%.
Alfa Romeo 159 & 159TBi