-
Το κάνει και όταν το βάζεις στο ζεστό; Τέτοιοι ήχοι συνήθως δημιουργούντα από τη συστολή/διαστολή υλικών και συχνότερα στην ψύξη.
Ναι. Προχθές το έκανε όταν είναι στο ζεστό. Η συστολή διαστολή είναι καλή εξήγηση, αλλά ακούγεται συνέχεια και όχι για λίγο.
-
Καλησπερα παιδια.Ειμαι καινουριος opelakias με ενα corsa 1.4 sport twinport.Aν και καινουριο εχω κανει αρκετες αλλαγες.Φιμε τζαμια,ελατηρια H&R,φιλτροχοανη,εξατμιση.Θελω να βαλω 17αρες ζαντες με 205/40.Εχει βαλει κανεις και αν ναι ποιες οι εντυπωσεις του?Το προηγουμενο μου αυτοκινητο μου ηταν punto GT οποτε μην μου πειτε οτι θα το κοψω πολυ γιατι δεν με ενδιαφερουν πλεον τα πολλα γκαζια
-
Ο χρήστης SharpShooter έγραψε:
Το κάνει και όταν το βάζεις στο ζεστό; Τέτοιοι ήχοι συνήθως δημιουργούντα από τη συστολή/διαστολή υλικών και συχνότερα στην ψύξη.
Ναι. Προχθές το έκανε όταν είναι στο ζεστό. Η συστολή διαστολή είναι καλή εξήγηση, αλλά ακούγεται συνέχεια και όχι για λίγο.
Στο service πήγαινέ το χαλαρά. Ό,τι και να φταίει, πρέπει να αλλαχθεί/διορθωθεί εντός εγγύησης. Αν δεν είσαι άτυχος, ίσως έχει ξεσφίξει κάποιο κλιπάκι και τρέμει κάτι μέσα στο ταμπλό όταν λειτουργεί ο κλιματισμός. Αλλά και άτυχος να είσαι και να χρειάζεται αντικατάσταση κάτι ακριβό, η εγγύηση καλύπτει τα πάντα αφού έχεις το αμάξι μόνο 1,5 χρόνο.
-
Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης SharpShooter έγραψε:
Δεν κλείνεις ένα ραντεβού να σου κοιτάξουν το αυτοκινητάκι σου λέω εγώ
-
Καλημέρα σε όλους,
Πήγα το Σάββατο στην Auto Exelixis,όπου είδα στο περίπτερο του Μπουλέκου μια συσκευή(νομίζω λεγόταν sprint booster) η οποία βελτιώνει την απόκριση του γκαζιού στα μοντέλα με ηλεκτρονικό γκάζι(opel kai group VAG).Η τιμή του είναι 200 ευρώ και επειδή με ενδιαφέρει,μήπωσ ξέρει κάποιος αν πράγματι δουλεύει αποτελεσματικά κα αν δημιουργεί προβλήματα;
Ευχαριστώ προκαταβολικά
-
200 ευρώ?
-
Ο χρήστης cliff έγραψε:
200 ευρώ?Ναι!!! 200 ευρώ μάλιστα ήταν η προσφορά για την έκθεση!!!Είναι μια μικρή ηλεκτρονική συσκευή που τοποθετείται μετά το γκάζι και ενισχύει το σήμα.Όσο αναφορά την αποτελεσματικότητά του άκουσα καλά λόγια,όμωσ δεν ξέρω μήπως δημιουτγεί άλλα προβληματα στα ηλεκτρικά.Επιπλέον νομίζω πωσ είναι ακριβό γι'αυτό που ουσιαστικά είναι,αλλά μάλλον επειδή είναι μονοπώλιο
-
Ποια η χωρα κατασκευης των opel που ερχονται εδω. Γερμανία ή κάτι άλλο(Τουρκία...);
-
Τα Astra είναι Βελγικά.
-
Το δικο μου παντως ειναι αγγλικο!!!!!!Το ειδα στα χαρτια που συνοδευουν το αυτοκινητο οταν πηγα στο υπουργειο για να βγαλω πινακιδες.Εχω και νεα με τα προβληματακια που ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ.Αυτο με τα φωτα και την λαμπα ειναι μαλλον η ιδεα μου αφου το ειδα και και με φιλους.Χτες πηγα στην οπελ οπου μου κοιταξανε το καθισμα και ο μηχανικος αποφανθηκε οτι θελει ψαξιμο και οτι μπορει να χρειαστει να βγει το καθισμα και ισως και η μοκετα-ταπετσαρια...Μου ειπαν να παω την πεμπτη το πρωι για να νου δωσουν και αυτοκινητο αντικαταστασης επειδη δεν ειχαν την συγκεκριμενη στιγμη.Δεν μου πολυαρεσει η ιδεα να βγουν τα παντα για ενα θορυβο του καθισματος.Βασικα δεν εχω καθησει να αχοληθω λιγο και εγω να δω τουλαχιστον τις 4 βιδες που λογικα θα εχει το καθισμα και μαλλον θα ειναι λυμενη καποια απο αυτες.
Το τριξιμο του τιμονιου στα πλαστικα εκεινη την ωρα δεν μου την εκανε και νομιζα οτι μαλλον θα ειχε σταματησει.Το βραδυ ομως μου το ξαναεκανε ελπιζω να μου το κανει και την πεμπτη το πρωι.
Σορρυ αν κουρασα αλλα νομιζω οτι ολους τους κατοχους μας ενδιαφεουν κατι τετοια.
-
Χτες πηγα στην οπελ οπου μου κοιταξανε το καθισμα και ο μηχανικος αποφανθηκε οτι θελει ψαξιμο και οτι μπορει να χρειαστει να βγει το καθισμα και ισως και η μοκετα-ταπετσαρια...Μου ειπαν να παω την πεμπτη το πρωι για να νου δωσουν και αυτοκινητο αντικαταστασης επειδη δεν ειχαν την συγκεκριμενη στιγμη.Δεν μου πολυαρεσει η ιδεα να βγουν τα παντα για ενα θορυβο του καθισματος.Βασικα δεν εχω καθησει να αχοληθω λιγο και εγω να δω τουλαχιστον τις 4 βιδες που λογικα θα εχει το καθισμα και μαλλον θα ειναι λυμενη καποια απο αυτες.
Μακάρι να μην έχει σπάσει η βάση του καθίσματος...
Φίλος με saxo είχε μια αντίστοιχη περίπτωση...
-
zeys13, που μένεις;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
zeys13, που μένεις;Δεν θα ηθελα να πω ακομα για να μην προσβαλω καταστασεις και αντιπροσωπειες αδικα.Παντως οχι αθηνα αν και το αυτοκινητο το πηρα απο Dynamotors στην αθηνα οπου εμεινα ικανοποιημενος
Κωστα 1970 μαλλον δεν θελω να μαθω τι γινεται αν εχει σπασει η βαση πραγμα που δεν το νομιζω λιγο δυσκολο.
-
Τίποτα δεν γίνεται. Στην αλλάζουν δωρεάν εντός εγγύησης και πάπαλα. Αν έχει σπάσει κάτι στο ίδιο το κάθισμα, σου αλλάζουν αυτό.
-
Ο χρήστης zeys13 έγραψε:
Το δικο μου παντως ειναι αγγλικο!!!!!!Το ειδα στα χαρτια που συνοδευουν το αυτοκινητο οταν πηγα στο υπουργειο για να βγαλω πινακιδες.Εχω και νεα με τα προβληματακια που ειχα γραψει σε προηγουμενο ποστ.Αυτο με τα φωτα και την λαμπα ειναι μαλλον η ιδεα μου αφου το ειδα και και με φιλους.Χτες πηγα στην οπελ οπου μου κοιταξανε το καθισμα και ο μηχανικος αποφανθηκε οτι θελει ψαξιμο και οτι μπορει να χρειαστει να βγει το καθισμα και ισως και η μοκετα-ταπετσαρια...Μου ειπαν να παω την πεμπτη το πρωι για να νου δωσουν και αυτοκινητο αντικαταστασης επειδη δεν ειχαν την συγκεκριμενη στιγμη.Δεν μου πολυαρεσει η ιδεα να βγουν τα παντα για ενα θορυβο του καθισματος.Βασικα δεν εχω καθησει να αχοληθω λιγο και εγω να δω τουλαχιστον τις 4 βιδες που λογικα θα εχει το καθισμα και μαλλον θα ειναι λυμενη καποια απο αυτες.Το τριξιμο του τιμονιου στα πλαστικα εκεινη την ωρα δεν μου την εκανε και νομιζα οτι μαλλον θα ειχε σταματησει.Το βραδυ ομως μου το ξαναεκανε ελπιζω να μου το κανει και την πεμπτη το πρωι.
Σορρυ αν κουρασα αλλα νομιζω οτι ολους τους κατοχους μας ενδιαφεουν κατι τετοια.
Φίλε zeus, αν θέλεις την γνώμη μου, μην τους αφήσεις να κάνουν τίποτα στο αυτοκίνητο σου για μια βίδα. Όλα τα καθίσματα παίζουν λίγο ,και μην δίνεις πολύ σημασία. Εκτός και αν είναι τόσο πολύ ενοχλητικό, που θέλεις οπωσδήποτε να το κανείς.
Όλα αυτά φιλικά, επειδή έχω κακή εμπειρία από αντιπροσωπείες. -
Καλησπέρα σε όλους.Σε 2 εβδομάδες θα παραλάβω και εγώ το νέο opel astra 1.6 enjoy.Δεν πήρα την έκδοση elegance καθώς πιστεύω πως έχει αρκετά ηλεκτρονικά τα οποία δεν χρειάζονται.Πιστεύω ότι καλύτερα είναι να έχει περισσότερη ισχύ ο κινητήρας και λιγότερο εξοπλισμό.Στην ίδια τιμή βγαίνει και το elegance στα 1.4 λίτρα όμως!!!
Ασημογαλάζιο με μπλε-γκρι καθήσματα! Ανυπομονώ
-
Πάνω που είχα δει το μήνυμά σου στο Νεα Μοντέλα και σου έγραφα να περάσεις από το Opel Forum για εντυπώσεις όταν το οδηγήσεις.
Εγώ έχω το 1400άρι Enjoy με αρκετά extra, αλλά έπαιξα αρκετά μεταξύ αυτού του 1600 χωρίς αυτά. Το χρώμα θεωρώ πως είναι από τα καλύτερα του μοντέλου (μιλάμε για το Silver Lightning, έτσι;). Καλορίζικο.
-
Ευχαριστώ φίλε.Εσενα πως σου φαίνετε?Ωραίο έτσι?Εγώ μόνο τη μηχανή του έβαλα εμπρός και το ερωτεύθηκα Ναι αυτό το χρώμα που λες είναι.
Εσύ θα το έχεις με υπολογιστή ταξιδίου και ηλεκτρονικό κλιματισμό έτσι? Μου ειχαν προτείναι και μένα αυτή την έκδοση (1.4 enjoy με αυτά που αναφέρω) που ήταν και ετοιμοπαράδοτο.Προτίμησα να περιμένω 1 μήμα όμως για το 1.6.
Έχεις βάλει και άλλα αξεσουάρ???
-
Καλά όλα σε εμένα τυχαίνουν ή δεν γράφετε τις βλάβες σας!!!
Προχτές μετά από μικρή διαδρομή και μικρή επίσης στάση αρνήθηκε να εκκινήσει. Ούτε τσαφ τίποτα παρά μόνο όσο το γύριζε η μίζα. Φόρτωμα και επίσκεψη σε συνεργείο, όχι την αντιπροσωπία μια και η ώρα ήταν προχωρημένη. Διάγνωση φραγμένα μπεκ. Επισκευή την επομένη με κόστος 180 ευρώ χωρίς ΦΠΑ. Από ότι μου είπε ο τεχνικός είναι συχνή βλάβη στα Opel. Ισχύει; Είχε κανένας το ίδιο πρόβλημα;
OPEL FORUM