-
Τα ηλεκτρονικα του Αστρα Κ εξακολουθουν να ειναι για πολλα ναρκωτικα
Ενω γενικα ειναι το καλυτερο αυτοκινητο που ειχα ποτε απο αποψη χωρων οδηγησης οικονομιας κλπ, ο πινακας οργανων πεταει ραντομ σφαλματα καπου καπου οταν το αναβω, που φευγουν μετα. Low fuel, low tire pressure, χωρις να ισχυουν. Αναρρωτιεμαι αν καποια στιγμη θα μπλοκαρει ολικα, προς το προν ερχονται και φευγουν -
Υπάρχει κανείς με corsa 1,0 με τα 115 hp να μου πει εντυπώσεις;
Κόστος service κλπ. -
Πιθανή η εξαγορά της Opel από την PSA!!!!
http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/pithani-i-exagora-tis-opel-apo-tin-psa
-
Μιλάμε για 'πιθανή' συμφωνία διακρατικού επιπέδου που φωνάζει ξωφθαλμα 'in your face' στους Γερμανούς...
Ανατωτιέμαι σε ποιο γήπεδο γκολφ να έγινε η πρώτη επαφή! [emoji41][emoji23][emoji106]
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
-
Κοντά στην τελική συμφωνία PSA και GM.To deal θα καταστήσει το γαλλικό group τον δεύτερο μεγαλύτερο κατασκευαστή αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες που δημοσίευσαν Bloomberg & Reuters, αυτές αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις μεταξύ GM και Γάλλων ίσως τελειώσουν άμεσα και μέσα στην επόμενη εβδομάδα να υπάρξουν οι τελικές ανακοινώσεις. Μάλιστα, οικονομικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι το κόστος της εξαγοράς μπορεί να ξεπεράσει τα 10 δις. ευρώ.
-
Θα δουμε και insignia με υδροπνευματική δηλαδή;
-
http://www.drive.gr/news/nea-montela/gn ... rossland-x
Ως συνήθως ότι SUV ίζει η Crossover ϊζει κάτω από 18-20κ δε παίζει ..
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Θα δουμε και insignia με υδροπνευματική δηλαδή;Ρε φιλε θες να παθω κανα εγκεφαλικο τωρα, δε με λυπασαι?
-
-
Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω την εξαιρετική ποιότητα συναρμογής και τη προσοχή στη λεπτομέρεια στην εφαρμογή της μάσκας του Astra K
Παραμένει εξαιρετικό αυτοκίνητο για μένα αλλά αν είσαι τελειομανής μάλλον δε πρέπει να προσανατολίζεσαι σε Opel γιατί το OCD θα χτυπήσει κόκκινο
-
Με το τιμονι ξανα ειχες προβλημα?
-
Υπαρχει κανεις με 1000αρι Αστρα για εντυπωσεις απο οδηγηση,ποιοτητα,οικονομια και αξιοπιστια;
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω την εξαιρετική ποιότητα συναρμογής και τη προσοχή στη λεπτομέρεια στην εφαρμογή της μάσκας του Astra KΠαραμένει εξαιρετικό αυτοκίνητο για μένα αλλά αν είσαι τελειομανής μάλλον δε πρέπει να προσανατολίζεσαι σε Opel γιατί το OCD θα χτυπήσει κόκκινο
Μαλλον καποιος της εχωσε μια οπισθεν με κεφι........δεν νομιζω το εργοστασιο να την αρμωσε ετσι!
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Με το τιμονι ξανα ειχες προβλημα?Οχι ευτυχως ολα καλα. Πλεον εχω μονο random μηνυματα-σφαλματα του τυπου push clutch to start engine ενώ η μηχανή είναι ήδη αναμένη, fuel level low ενώ έχει full καύσιμο, low tire pressure ενώ είναι μια χαρά τα λάστιχα. Έρχονται και φεύγουν αστραπιαία
Μαλλον καποιος της εχωσε μια οπισθεν με κεφι........δεν νομιζω το εργοστασιο να την αρμωσε ετσι!
Αν κρίνω από την κεντρική κονσόλα που το πλαστικό τρίζει όποτε του ρθει, το σπρώχνω με το χέρι κάνει ένα κλικ πιάνει και σταματάει για καμια βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια, τους έχω ικανούς για όλα
-
Η μονη δικαιολογια που βρισκω ειναι πως προκειται για το πολυ πρωτα πρωτα που παραχθηκαν.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Η μονη δικαιολογια που βρισκω ειναι πως προκειται για το πολυ πρωτα πρωτα που παραχθηκαν.Ναι, λογικά. Δε με πολυαπασχολούν οι λεπτομέρειες γιατί είναι εργαλείο δουλειάς αυτό το αυτοκίνητο. Αν ήταν ιδιωτικής χρήσης και είχε τα προαναφερθέντα προβλήματα θα πηγαινοερχόμουν στο συνεργείο για το παραμικρό (και μάλλον θα είχα φάει αρκετό χρόνο στα συνεργεία ). Τώρα το αφήνω να κάνει τα δικά του εφ όσον δουλεύει σωστά στα σημαντικά σημεία.
-
ε ενταξει συμβαινουν και αυτα μπορεις να το επισκευασεις στην εγγυηση αμα υπαρχει εργοστασικο προβλημα
εγω σαν κατοχος astra παλαιοτερης γενιας και συγκεκριμενα astra h 1.6 turbo cosmo 5d ειμαι πολυ ευχαριστημενος και μεχρι στιγμης δεν μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα εκτος απο εναν ηχο απο το βολαν που το κανουν ολα τα turbo στο ξεκινημα απο νεκρο σε πρωτη κατα την εκκινηση οταν ειναι κρυο μετα απο 3-4 λεπτα σταματαει βεβαια ισως φταιει και οτι το δουλευα με προγραμμα και συγκεκριμενα με ροπη 30 και 220 αλογα μιας και βολαν δισκος εχουν περιορισμενες αντοχες. Πλεον το εχω ξυλωσει το προγραμμα και καποια στιγμη οταν ειναι απαραιτητο θα το φτιαξω (μιας και το πηγα αντιπροσωπεια και μου ειπαν πως δεν υπαρχει κανενα προβλημα ειναι εντελως φυσιολογικο λογω υλικων) Κατα τα αλλα αν και 10 ετιας αυτοκινητο πλεον στο δρομο δεν συναντα κανενα εμποδιο και προσπερνα με ανεση αρκετα νεα τουρμπατα μικρου κυβισμου εννοειται μιας και επισης το δικο μ ειναι μικρου κυβισμου καθως και αρκετα 2 λιτρα ατμοσφαιρικα οπως και μεγαλυτερου κυβισμου suv τα περναω αερα -
Ναι το βολαν που συνοδευει τον 1.6Τ ακουγεται μετα απο λιγη χρηση και θα ακουγεται ακομα κι αν το αλλαξεις μετα απο λιγα χιλιομετρα. Ειναι λογω υλικου, δεν ειναι λειτουργικο προβλημα.
Ενταξει δεν ειναι ακριβως 'συμβαινουν αυτα', το Astra K εχει γενικως σημαδια προχειροτητας σε σημεια της κατασκευης του αμαξωματος.
Αναρρωτιεμαι γιατι κανενας δημοσιογραφος αυτοκινητων δεν μιλαει για τετοια θεματα ποτε βεβαια και πρεπει να τα ακους μονο απο ιδιοκτητες
Πχ εδω το τελειωμα της οροφης προς το πορτ παγκαζ.
Χυμα και απροκαληπτα ζεσταμενο / σφυρηλατημενο γυρισμα της λαμαρινας οπως να'ναι, τσαλακωμενο μεταλο. Ειναι ετσι σε ολα τα Astra K, οχι δεν εχει φαει στουκα.
ΟΚ στο 99% των περιπτωσεων δε φαινεται και δεν το προσεχει κανεις, αλλα σε αλλα αυτοκινητα της κατηγοριας (η και μικροτερης) δεν ειχα δει τετοια ψεγαδια. Η και να υπηρχαν, ειχαν φροντισει να τα κρυψουν.
Γι αυτο δε μου κανει εντυπωση που η μασκα εχει αποκτησει κι αυτη μποσικα και πετσικαρε.
Κατα τα αλλα απο πλευρας κινητηρας-κιβωτιο-αναρτηση το αμαξι ειναι το καλυτερο της κατηγοριας που εχω οδηγησει (και εχω να το συγκρινω με Golf VI πχ).
-
H OPEL στην PSA με 2,2δισ ευρώ...
http://www.protothema.gr/economy/articl ... di-22-dis/
Πλέον 'γαλλικά' τα OPEL...
-
Ξενερα
Sent from my iPad using Tapatalk
OPEL FORUM