-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Τι ειναι αυτα τα ''καλουδια''?
TIS=
Technical Information SystemAs far as i know, περιλαμβάνει κωδικούς βλαβών, όπως και διαδικασίες επίλυσης προβλημάτων κτλ κτλ
Αααα..οκ!
Πολυ μεγαλα τα ειδα..γι'αυτο.. -
Παιδιά υπάρχει κανένα συνεργείο για οπελ στα Νότια προάστια?
Δεν πετάνε νερό τα μπροστινά πητσιλιστήρια, και μάλλον χάλασε το μοτεράκι -νερό έχει μέσα- να του ρίξουν μια ματιά!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Παιδιά υπάρχει κανένα συνεργείο για οπελ στα Νότια προάστια?Δεν πετάνε νερό τα μπροστινά πητσιλιστήρια, και μάλλον χάλασε το μοτεράκι -νερό έχει μέσα- να του ρίξουν μια ματιά!
Mηπως εχει φρακαρει απο τα αλατα; Τομ οτερακι το ακους να δουλευει;;;
-
Το μοτεράκι το ακούω γμτ, μα είναι δυνατόν να φρακάρανε και τα 2 μαζί?
τι διάολο πέτυχε στο δρόμο το μητσοτάκη ο πατέρας μου?
Βρωμοopel
-
Α το δικο μου χαλαει, το αλλαζω δουλευει για 2 μηνες και μετα παλι παπαλα . Να βαζεις απεσταγμενο νερο.
-
Εμένα μου χάλασαν οι πίσω κλειδαριές!!! Σαν αφορμή θα έλεγα ότι είναι που τις έβαλα στο παιδικό. Αυτό τουλάχιστον μου φάνικε εκτός αν ήταν σύμπτοση! Η αντιπροσωπία ζητάει 220 για την αγορά τους και 70 περαστικά!!! Καλά είναι με τα σωστά τους; Να είναι καλά ο Αποστόλης που βοήθησε και ρίξαμε το κόστος.
-
Ρε παιδιά πείτε κάποιο συνεργείο -όχι αντιπρωσοπεία- στα Νότια προάστια, γιατί η κοπέλα μου μετά το τρακάρισμα έχει κάποιο πρόβλημα, βασικά προσπάθησα να βρω αυτοί οι ήχοι απο πού έρχονται αλλά @@, δνε είναι 106 αυτό
σε καποιο φασμα στροφών ακούγετε κάτι σαν βουητό, σαν να είναι απο το διαφορικό, είχε πολύ κινηση και δεν μπόρεσα να δω αν το κανει κα ιμε 3η ή μόνο με 2ρα....βοηθηστε λίγο!
-
Δηλαδή όχι εξουσιοδοτημένο; Δεν ξέρω κάποιο, αλλά αν δεν βγάλει άκρη με τα μη εξουσιοδοτημένα, ξαναρώτα.
Μπας και θέλει καλύτερη φαναρτζοδουλειά; -
Εξουσιοδοτημένο δεν με πειράζει, αντιπροσωπεία να μην είναι!
-
Συνέχεια από εδώ: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 646#769646
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Στα μέγαρα το opc δεν γλιστράει καθόλου και με δευτέρα στις στροφές και καρφωτές.Και πού το ξέρεις εσύ?
Γιατί, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είχες οδηγήσει OPC στα μέγαρα, θα ήξερες ότι το αυτοκίνητο είναι τόσο 'δράκος', που σπινιάρει και την 3η στις περισσότερες στροφές.Τώρα ότι οι δρόμοι είναι γυαλί και δεν μπορούν να βγούν 240 άλογα απο 2 τροχούς αυτό δεν είναι κάτι περίεργο. Απλά σε άσχημο δρόμο πατάς λιγότερο γκάζι και βγαίνουν 180 απο τα 240 άλογα. Εκεί δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Στις πόσες ακριβώς στροφές βγάζει 180 ίππους το μοτέρ;
Τα αυτοκίνητα με τέτοια ιπποδύναμη πρέπει να οδηγούνται με το μυαλό και μετά με το πόδι.
Προφανώς. Όπως με το μυαλό πρέπει να γράφονται και τα ποστ σε ένα φόρουμ που διαβάζουν χιλιάδες άνθρωποι, νομίζοντας ότι αυτός που τα γράφει ξέρει 5 πράγματα.
Όπως έλεγε και ένας φίλος σε άλλο μήνυμα για να έχεις γνώμη σε κάτι πρέπει να το ξέρεις και όχι να το φαντάζεσαι.
Ακριβώς**.-**
Γι' αυτό, συγκρατήσου. -
O mod αναβει φωτιες?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Στα μέγαρα το opc δεν γλιστράει καθόλου και με δευτέρα στις στροφές και καρφωτές.
Και πού το ξέρεις εσύ?
Γιατί, αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είχες οδηγήσει OPC στα μέγαρα, θα ήξερες ότι το αυτοκίνητο είναι τόσο 'δράκος', που σπινιάρει και την 3η στις περισσότερες στροφές.Εδω πιστευω Σπυρο εχεις απολυτο δικιο
(αν θελετε και μια αποψη απο κατοχο )Μετα την προσφατη επισκεψη στα Μεγαρα (οχι με το αυτοκινητο μεσα ) και αφου με ''περιποιηθηκε'' ο ΒΑΣΙΛΗΣ σε μια πρωτη επαφη με την πιστα...αυτο που προσεξα ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των στροφων παιρνεται με 2α...
Ειναι δηλαδη μια πολυ ''σφιχτη'' πιστα που δεν ευνοει πολυ δυνατα αυτοκινητα...(που δεν ειναι αρκουντως καλα στημενα ισως ΟΚ)
Το αυτοκινητο σπιναρει με 2α στην ευθεια..οποτε καταλαβαινουμε ολοι τι γινεται με 2α στις στροφες!Αυτο που θα ηθελα να πω ομως ειναι οτι το αυτοκινητο δεν σου δινει την αισθηση του σουπερ στριψιματος..στον οδηγο δεν φτανει αυτο...(ακομα νομιζω πως σε διαφορες στροφες μπαινω καλυτερα με το punto που ειχα πριν )
Αυτο ομως δεν σημαινει πως δεν εχει στριψει με ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα...απλα εισαι αρκετα ''αποκομμενος απο τα δρωμενα''(οπως ειχαν γραψει πολυ σωστα τοτε οι 4Τ)Τα παιχνιδια με το γκαζι ΜΕΣΑ στη στροφη(αχρηστο κατ'εμε) αλλα και μετα το apex δεν απαγορευονται...θεμα συνηθειας περισσοτερο θα το ελεγα...να μπορεσεις να ''κοντρολαρεις'' τη ροπη που θα δωσεις.
Αλλη παρατηρηση για τις στροφες ειναι η ατσαλη επεμβαση του ESP οταν το παρακανεις (αντε και επιτηδες να δεις τι γινεται)...εκει το γυριζει σε αποτομη υπερστροφη...
Ο ισχυρισμος(και η απολυτοτητα αυτου) του** interland.gr **λοιπον, ειναι αστεια και προφανως δειχνει οτι δεν εχει οδηγησει το εν λογω αυτοκινητο!
Αυτααα!
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
αυτο που προσεξα ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των στροφων παιρνεται με 2α...Δεν ξέρω, αλλά με δράκο ροπής σαν το OPC (δεδομένη η υποστροφή ισχύος), εγώ μάλλον θα τις έπαιρνα όλες με 3η... εκτός από την Κ1 ίσως και την στροφή στο τέλος της ευθείας, αλλά κι αυτή παίζεται.
edit:
Μειονεκτήματα αυτού που λέω: σε στροφές όπως οι φιστικιές και πιο πολύ η Κ9 των πιτς, ίσως μείνεις από ροπή αν μπεις λίγο πιο αργά με 3η (πιθανώς ατούρμπιστος ή χωρίς να έχει 'φουσκώσει' καλά τουλάχιστον).
Πλεονεκτήματα:
- μειώνεις το σπινιάρισμα
- γλιτώνεις μια αλλαγή στην ευθεία που ακολουθεί, μεγάλη υπόθεση.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αυτο που προσεξα ειναι οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των στροφων παιρνεται με 2α...
Δεν ξέρω, αλλά με δράκο ροπής σαν το OPC (δεδομένη η υποστροφή ισχύος), εγώ μάλλον θα τις έπαιρνα όλες με 3η... εκτός από την Κ1 ίσως και την στροφή στο τέλος της ευθείας, αλλά κι αυτή παίζεται.
Οχι...δεν εννοω οτι υποθετω οτι ετσι θα επαιρνα τις στροφες εγω..λεω απο την εμπειρα που ειχα με την bmw (που τις επαιρνε με 2α) αν κανεις το ιδιο με το opc...θααα...υπαρχει...προβλημα τελος παντων!
Ελπιζω να μπορεσω να μπω καποια στιγμη και να δοκιμασουμε και με 3η καποιες στροφες οπως λες!
-
Ψάξτο με τόν τρόπο που προτείνει ο Σπύρος.Ο κινητήρας του,απ'ότι θυμάμαι απο τα διοαγράμματα ροπής/ιπποδύναμης,είναι πολύ δυνατός απο χαμηλά.
Με 'μία πάνω' ίσως αλλάξει δραματικά ο τρόπος που στρίβει -
Ρε αθεόφοβοι.... Βάλατε φωτιά στα γραφεία της Opel;;;; Είπαμε δε στρίβουν αλλά όχι και έτσι....
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ρε αθεόφοβοι.... Βάλατε φωτιά στα γραφεία της Opel;;;; Είπαμε δε στρίβουν αλλά όχι και έτσι....Εεεε...σορρυ...δεν το ηθελα.
Τι να κανω ομως...αφου δεν μου αλλαζουν το καθισμα που τριζει!
Αναγκαστηκα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Το μοτεράκι το ακούω γμτ, μα είναι δυνατόν να φρακάρανε και τα 2 μαζί?τι διάολο πέτυχε στο δρόμο το μητσοτάκη ο πατέρας μου?
Βρωμοopel
Και να πέτυχε τον Μητσοτάκη δεν θα του βούλωναν απο μέσα πρός τα έξω. Πές του μπαμπά σου λοιπόν να βάζει αποσταγμένο νερό που έχει 1 ευρώ τα 5 κιλά απο το super. Γιατί αλλιώς τον βλέπω να τον κυνηγάει και η μαμα σου με το βουλωμένο σίδερο
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εμένα μου χάλασαν οι πίσω κλειδαριές!!! Σαν αφορμή θα έλεγα ότι είναι που τις έβαλα στο παιδικό. Αυτό τουλάχιστον μου φάνικε εκτός αν ήταν σύμπτοση! Η αντιπροσωπία ζητάει 220 για την αγορά τους και 70 περαστικά!!! Καλά είναι με τα σωστά τους; Να είναι καλά ο Αποστόλης που βοήθησε και ρίξαμε το κόστος.Ποιο έχεις?
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Εμένα μου χάλασαν οι πίσω κλειδαριές!!! Σαν αφορμή θα έλεγα ότι είναι που τις έβαλα στο παιδικό. Αυτό τουλάχιστον μου φάνικε εκτός αν ήταν σύμπτοση! Η αντιπροσωπία ζητάει 220 για την αγορά τους και 70 περαστικά!!! Καλά είναι με τα σωστά τους; Να είναι καλά ο Αποστόλης που βοήθησε και ρίξαμε το κόστος.
Ποιο έχεις?
Το astra G του 98 στα 1400. Τελικά όντως η βλάβη προήλθε μετά από την ενεργοποίηση των παιδικών κλειδαριών. Το τελικό κόστος 100 ευρώ μόνο για τις κλειδαριές που μου βρήκε ο Αποστόλης (ευχαριστώ φίλε) και πέρασα μόνος μου με λίγη τηλεφωνική βοήθεια.
OPEL FORUM