-
RTFM!!!!!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τελικα αυτοι οι κινητηρες ecotec, προσφερουν αληθινη οικονομια στην καταναλωση καυσιμου?
Απο την αλλη ολοι οι κατασκευαστες προσφερουν μια αναλογη τεχνολογια. Πχ η toyota μιλαει για τους vvti.
Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Τι λετε με τους ecotec?Βασικά εγώ τους ρώτησα και μου είπανε οτι πολλά ρωτάς ρε φιλαράκι και προσωπικά θέματα συζήτηση κομμένη. Πολύ τσαντίλα ρε φίλε πολύ...
Σου έχω καινούργια ερώτηση....
'Κάπου άκουσα οτι η γή είναι σφαίρα εσείς τι λέτε έχετε ακούσει κάτι ανάλογο?'Ποια αντιπροσωπεία σου μίλησε τόσο άσχημα ; Μπορείς με επιστολή να το κάνεις θέμα στην Opel.
-
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Τελικα αυτοι οι κινητηρες ecotec, προσφερουν αληθινη οικονομια στην καταναλωση καυσιμου?
Απο την αλλη ολοι οι κατασκευαστες προσφερουν μια αναλογη τεχνολογια. Πχ η toyota μιλαει για τους vvti.
Τι λετε με τους ecotec?Βασικά εγώ τους ρώτησα και μου είπανε οτι πολλά ρωτάς ρε φιλαράκι και προσωπικά θέματα συζήτηση κομμένη. Πολύ τσαντίλα ρε φίλε πολύ...
'Κάπου άκουσα οτι η γή είναι σφαίρα εσείς τι λέτε έχετε ακούσει κάτι ανάλογο?'Ποια αντιπροσωπεία σου μίλησε τόσο άσχημα ; Μπορείς με επιστολή να το κάνεις θέμα στην Opel.
Μπορώ να ζητήσω από την Opel να σταματήσει ο karib τις ερωτήσεις του στυλ ' η γή δεν είναι επίπεδη γιατί να είναι τα πατατάκια μου? ' ή ' η μυρωδιά της αστακομακαρονάδας που έπεσε στο κάθισμα φεύγει εύκολα?'
Μπορώ?
Ε αν μπορώ.....μην σου πώ οτι αγοράζω και Opel Agila ( σε χιλιάρι ακόμα καλύτερα )Υ.Γ Νόμιζα οτι όλοι ποια ξέραμε τον karib και οτι το παραπάνω post κανείς δεν θα το έπαιρνε σοβαρά....ΟΚ δεν τον ήξερες τώρα όμως τον ξέρεις
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
το νεο gt με τιμή κάτω απο τα 30000 ελπίζω.
για 35κ περίπου δεν λέγανε?
Μπαίνει στα πόδια του ΤΤ εκεί πάνω. Καλύτερα να το κρατήσουν χαμηλά να είναι διαφήμιση και για τα άλλα μοντέλα Opel
Πολύ πολύ δύσκολο να έρθει κάτω από τα 30Κ... (μακάρι βέβαια)
Τα 35Κ είναι η αναμενόμενη και αρκετά καλή τιμή.
Μπαίνει στα πόδια του ΤΤ αλλά είναι κάμπριο και έχει +60 άλογα.
Υπάρχει ανακοίνωση για τιμή
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
το νεο gt με τιμή κάτω απο τα 30000 ελπίζω.
για 35κ περίπου δεν λέγανε?
Μπαίνει στα πόδια του ΤΤ εκεί πάνω. Καλύτερα να το κρατήσουν χαμηλά να είναι διαφήμιση και για τα άλλα μοντέλα Opel
Πολύ πολύ δύσκολο να έρθει κάτω από τα 30Κ... (μακάρι βέβαια)
Τα 35Κ είναι η αναμενόμενη και αρκετά καλή τιμή.
Μπαίνει στα πόδια του ΤΤ αλλά είναι κάμπριο και έχει +60 άλογα.
Υπάρχει ανακοίνωση για τιμή
-
στη Γερμανία έχει ανακοινωθεί βασική τιμή 29900 και μάλιστα νομίζω οτι είναι με το ΦΠΑ 16% και όχι τον 19% που θα ισχύει απο 1/2007 οπότε και θα αρχίσουν να παραδίδονται τα αυτοκίνητα. Οπότε πιστεύω μιλάμε για την γειτονιά των 35κ με αρκετή σιγουριά για την Ελλάδα.
[quote='wannabe στο θέμα για το μελλοντικό Opel GT']απο σήμερα είναι στο γερμανικό site της Opel με αρχική τιμή 29.900
-
μην ξεχνάμε οτι το GT είναι cabrio οπότε παίρνει κάτι παραπάνω στη τιμή λόγω φορολόγησης
Τελικά φορολογούνται extra τα cabrio?
Δεν το έχω δει πουθενά γραμμένο και σίγουρα δεν υπάρχει κατά την εισαγωγή μεταχειρισμένων.Δεν ήξερα ότι το Asrta OPC έχει την ίδια τιμή Ελλάδα-Γερμανία!
Αν γίνει το ίδιο με το GT... έχει να γίνει πάρτυ!!!
Μιλάμε για ένα αυτοκίνητο που με το σχετικό 'σκάλισμα' θα κυνηγά Μ3 Ε46!Όσο για τον κινητήρα, παντού στα Αμερικάνικα Forum για Sky Redline (πρακτικά το GT) και Solstice γράφουν για άμεσο ψεκασμό!
Γνωρίζετε τίποτα σχετικό? -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπορώ να ζητήσω από την Opel να σταματήσει ο karib τις ερωτήσεις του στυλ ' η γή δεν είναι επίπεδη γιατί να είναι τα πατατάκια μου? ' ή ' η μυρωδιά της αστακομακαρονάδας που έπεσε στο κάθισμα φεύγει εύκολα?'
Μπορώ?
Ε αν μπορώ.....μην σου πώ οτι αγοράζω και Opel Agila ( σε χιλιάρι ακόμα καλύτερα )Υ.Γ Νόμιζα οτι όλοι ποια ξέραμε τον karib και οτι το παραπάνω post κανείς δεν θα το έπαιρνε σοβαρά....ΟΚ δεν τον ήξερες τώρα όμως τον ξέρεις
Δεν κατάλαβα . . . Μπορείτε να μου εξηγήσετε ;
-
Κοίτα λίγο τα θέματα που έχει ανοίξει ο karib και θα καταλάβεις.
-
Ερωτησεις σε στυλ:'Γιατι μαμα ....;'
-
ΟΚ. Κατάλαβα.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
ΟΚ. Κατάλαβα.Πλάκα δεν έχει ?
-
Έχει όντως πλάκα.
-
καλημέρα σε όλους,
βασικά αναρωτιέμαι αν θα παρουσιαστεί αστρα 4 θ (συγνώμη αν είναι λίγο ασχετο αλλα θέλω να αποφύγω το βέκτρα) -
Είχαν κυκλοφορήσει κάτι φτιαχτές φωτογραφίες, αλλά μάλλον δεν θα δούμε τέτοιο πράγμα. Αφού θες σεντάν οπωσδήποτε, θα σου πρότεινα το Mazda 3 1600 Touring Clima.
-
σ'ευχαριστώ Μανο για την απάντηση αλλα επειδή πιστεύω στο Mercedes σκαρί και Opel μηχανή θα πάρω το Βέκτρα 1.600 με τις ασθενικές επιδόσεις
-
ΟΚ εγώ θα βάλω αυτό το emot κανένα παραπάνω σχόλιο
-
οποιος ενδιαφερεται για πραγματα απο DBILLA μπορει να μου στελει pm.
για γραναζια εκκεντροφορων,εκκεντροφορους κτλ.επισης για γνησια ανταλακτικα με 30% εκπτωση για ολα τα μοντελα opel....
-
υπαρχει καμια ιστοσελιδα να δω συγκριτικα τι καταναλωνουν τα μοντελα τις opel?
OPEL FORUM