-
free bump που λενε και σε διαφορα φορουμ!
πηγαινα που λετε περιφερειακο καρεα και φορτωνα με τη μιλκα και βλεπω ξαφνικα κατι φωτα ξενα και να πλησιαζουν. με περασε με αρκετα παραπανω!
opel astra opc...
ωραιο φρουτο! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
πηγαινα που λετε περιφερειακο καρεα και φορτωνα με τη μιλκα και βλεπω ξαφνικα κατι φωτα ξενα και να πλησιαζουν. με περασε με αρκετα παραπανω!
opel astra opc...
ωραιο φρουτο!στην ευθεία σε πέρασε ή στην στροφή;
-
Τωρα που βγηκε ( ? ) το facelift, ισχυουν οι εκπτωσεις για το 'παλιο' astra?Βγαινει ακομα?Τιμες υπαρχουν?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
opel astra opc...
ωραιο φρουτο!στην ευθεία σε πέρασε ή στην στροφή;
με περασε λιγο πριν απο το τελος της ευθειας οταν σταματησα να επιταχυνω, επειδη θεωρησα πως τα ~180 που ειχα πιασει ηταν ικανοποιητικα.. οχι οτι αν συνεχιζα να επιταχυνω σε μια ευθεια δεν θα με περναγε..
Παρ' ολ' αυτα, ομως, ο τυπος μπηκε στη στροφη και οχι μονο μπηκε, βγηκε κι ολας! δεν υπηρχε περιπτωση να ακολουθησω! οπως ειπα:
ωραιο φρουτο! -
Εχετε ιδεα τι εχει παθει το sιte της Opel http://www.opel.gr και δεν ανοιγει εδω και τρεις μερες;;;;
Επισης γνωριζετε τα Zafira που ερχονται Ελλαδα, που κατασκευαζονται;;
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
Φιλε με το Αστρα, εγω δεν λέω πως δεν έχεις βγάλει στο δυναμόμετρο αυτά τα άλογα, μολις το μετρήσεις μπορώ να το ξαναμετρήσω στο καπάκι και να βγάλω 150 αν θες. Στο δρόμο τα δείχνει αυτα τα άλογα? Και μη μου πεις ότι ριχνει τοσο σε μαμα Astra G 1400 μαμα, μιλάω σε συγκριση με άλλα αμαξια...πως πάει.
Χωρις να θέλω να φανώ εριστικός το άστρα για το οποίο μιλάς (το έχει ο πατερας μου) είναι ταφος...καταφερες λοιπόν και το έκανες απλά κάσα...και? τι έγινε δλδ?Δεν σε βάζει σε σκέψεις ότι όπου και να γράψεις γίνεται μπάχαλο?
ναι με βαζει σε σκεψεις το Διεγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις (Moderator nass)
εσενα δεν σου λεει κατι οτι δυο δυναμομετρα εχουν βγαλει παραπλησια ιπποδυναμη και ροπη?το ενα τον Δεκεμβριο δημοσιευσε και την δυναμομετρηση ,οπου τα μαμα μοτερ τα εβγαλε μαμα αλογα!
η κασα που λες εχει με 4η 190 στις 7200σαλ και με 5η στις 6000σαλ 200km στο κοντερ με ανωτερη τελικη τα 215km...εως τωρα.
να αποδειξω τι εδω μεσα.δεν ξερετε ποσα λιτρα λαδια παιρνουν τα μοτερ σας ορισμενοι,θα μιλησουμε για βελτιωση?πληρωστε για αλλαγη λαδιων 150 -
Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω ένα-δυο πράγματα για να λύσω και εγώ με τη σειρά μου τις απορίες ενός φίλου που θέλει να πάρει το Astra GTC 1.8
-Η πραγματική του κατανάλωση πόσα λίτρα είναι περίπου?
-Ισχύει αυτό που διάβασα ότι ο 1.8 είναι της παλιάς γενιάς. Από αξιοπιστία δλδ έχουμε δείγματα, ξέρει κανένας κάθε πότε έχει service και αν έχει βγάλει προβλήματα?
-Το νέο GTC για πότε λένε θα έρθει με το καλόΑν έχει κάποιος χρόνο και διάθεση θα εκτιμούσα όποια βοήθεια, ευχαριστώ πολύ
-
Γιατι να παρει το 1.8 και οχι το 1.6Τ?
Υπαρχουν ανθρωποι που ακομα αγοραζουν το 1.8? -
Γιατί είναι πιο ακριβό!!! Θα βοηθούσες αρκετά αν έλεγες για ποιο λόγο να μην πάρει τον 1,8 πχ αξιοπιστία,...
Από θέμα απόδοσης καλύπτεται, εδώ και με το 1,6 έκανε άνετα τη δουλειά του. Θέλει ένα αμάξι που να κινείται αξιοπρεπώς με όσο λιγότερη δυνατή βενζίνη και αν μη τη άλλο τα 140 άλογα του 1,8 μπορεί να μη βάζουν φωτιά αλλά είναι σχετικά ικανοποιητικά -
Ο χρήστης ata έγραψε:
**Γιατί είναι πιο ακριβό!!! **Θα βοηθούσες αρκετά αν έλεγες για ποιο λόγο να μην πάρει τον 1,8...Το 1.8 Sport εχει 20.300ευρω
Το 1.6Τ Sport εχει 20.990ευρωΔιαφορα δηλαδη 690ευρω..σου φαινεται τρομερη?
Από θέμα απόδοσης καλύπτεται, εδώ και με το 1,6 έκανε άνετα τη δουλειά του. Θέλει ένα αμάξι που να κινείται αξιοπρεπώς με όσο λιγότερη δυνατή βενζίνη...
Ας παρει το 1.6(το απλο) τοτε που ειναι ακομα πιο φτηνο..με το 1.8 θα καει σιγουρα παραπανω!
-
Παιδιά μια ερώτηση και απο εμένα.
Εάν ο μη γέννητω, υπάρχει κάποια ρωγμή ή σπάσει εντελώς το πανοραμικό παρμπρίζ, τι γίνεται με το θέμα της αντικατάστασής του. Απο αντιπροσωρεία μου λένε πως οι ασφαλιστικές που συνεργάζονται καλύπτουν την θραύση κρυστάλλων με κάποιο έξτρα κόστος (10 -
Και από εμένα μία ερώτηση.
Έχω το astra 1.6Τ και το ερώτημα είναι αν παίρνει άφοβα 95άρα βενζίνη ή απαιτεί αποκλειστικά 100άρα.Διευκρινίζω ότι: ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι παίρνει κανονικά 95άρα, ένας μηχανικός στο τμήμα σέρβις της όπελ μου είπε κατοστάρα για να μην χτυπήσει κάποια στιγμή πυράκια στο μέλλον και στο site το ελληνικό λέει super anleaded (άντε να βγάλεις άκρη δηλαδή).
Αυτά τα πυράκια τι ήχο κάνουν όταν χτυπούν; Μήπως σαν τον ήχο που κάνουν τα ντίζελ;
Επίσης να πω ότι στο προηγούμενο γέμισμα έβαλα 40 λίτρα απλής αμόλυβδης, ενώ πριν από αυτό 100άρα, και έχω την αίσθηση ότι έχασε μέρος της σπιρτάδας του. Δεν μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα, μπορεί να είναι και ψυχολογικό. Δηλαδή να το συνήθισα και να μη νιώθω τόσο το τράβηγμα, όσο στην αρχή.
Όποιος γνωρίζει ας αναφέρει τις γνώσεις-εμπειρίες για να μου φύγει η απορία.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Φιλε με το Αστρα, εγω δεν λέω πως δεν έχεις βγάλει στο δυναμόμετρο αυτά τα άλογα, μολις το μετρήσεις μπορώ να το ξαναμετρήσω στο καπάκι και να βγάλω 150 αν θες. Στο δρόμο τα δείχνει αυτα τα άλογα? Και μη μου πεις ότι ριχνει τοσο σε μαμα Astra G 1400 μαμα, μιλάω σε συγκριση με άλλα αμαξια...πως πάει.
Χωρις να θέλω να φανώ εριστικός το άστρα για το οποίο μιλάς (το έχει ο πατερας μου) είναι ταφος...καταφερες λοιπόν και το έκανες απλά κάσα...και? τι έγινε δλδ?Δεν σε βάζει σε σκέψεις ότι όπου και να γράψεις γίνεται μπάχαλο?
ναι με βαζει σε σκεψεις το Διεγράφησαν προσβλητικές εκφράσεις (Moderator nass)
εσενα δεν σου λεει κατι οτι δυο δυναμομετρα εχουν βγαλει παραπλησια ιπποδυναμη και ροπη?το ενα τον Δεκεμβριο δημοσιευσε και την δυναμομετρηση ,οπου τα μαμα μοτερ τα εβγαλε μαμα αλογα!
η κασα που λες εχει με 4η 190 στις 7200σαλ και με 5η στις 6000σαλ 200km στο κοντερ με ανωτερη τελικη τα 215km...εως τωρα.
να αποδειξω τι εδω μεσα.δεν ξερετε ποσα λιτρα λαδια παιρνουν τα μοτερ σας ορισμενοι,θα μιλησουμε για βελτιωση?πληρωστε για αλλαγη λαδιων 150 -
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Έχω το astra 1.6Τ και το ερώτημα είναι αν παίρνει άφοβα 95άρα βενζίνη ή απαιτεί αποκλειστικά 100άρα.Διευκρινίζω ότι: ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι παίρνει κανονικά 95άρα, ένας μηχανικός στο τμήμα σέρβις της όπελ μου είπε κατοστάρα για να μην χτυπήσει κάποια στιγμή πυράκια στο μέλλον και στο site το ελληνικό λέει super anleaded (άντε να βγάλεις άκρη δηλαδή).
Αυτά τα πυράκια τι ήχο κάνουν όταν χτυπούν; Μήπως σαν τον ήχο που κάνουν τα ντίζελ;
Επίσης να πω ότι στο προηγούμενο γέμισμα έβαλα 40 λίτρα απλής αμόλυβδης, ενώ πριν από αυτό 100άρα, και έχω την αίσθηση ότι έχασε μέρος της σπιρτάδας του. Δεν μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα, μπορεί να είναι και ψυχολογικό. Δηλαδή να το συνήθισα και να μη νιώθω τόσο το τράβηγμα, όσο στην αρχ
ή.
στα turbo Οσο καλυτερη βενζινη βαζεις τοσο καλυτερη αποδοση σε ιπποδυναμη θα εχεις...
απλα με 95 αρα βγαζεις λιγοτερα αλογα και ροπη.τιποτα κακο στο μοτερ δεν κανεις..
πειρακι θα ακουσεις αν με 4η ανεβεις μια ανηφορα και εχεις 50km για πχ στο κοντερ..θα ακους κοφτους θορυβους σαν μικροεκρηξεις... -
Ο χρήστης nikox έγραψε:
Επίσης να πω ότι στο προηγούμενο γέμισμα έβαλα 40 λίτρα απλής αμόλυβδης, ενώ πριν από αυτό 100άρα, και έχω την αίσθηση ότι έχασε μέρος της σπιρτάδας του. Δεν μπορώ να πω όμως με βεβαιότητα, μπορεί να είναι και ψυχολογικό. Δηλαδή να το συνήθισα και να μη νιώθω τόσο το τράβηγμα, όσο στην αρχή.
Μπες σε ενα fsi 1600 me 95ατα να δεις τι σημαινει να βαραει πυρακια. Βαλε οτι βενζινη βρεις, απλη σουπερ νοθευμενη και δεν θα εχεις καποιο προβλημα
-
ενα λεπτο ρε φιλε.
εδω οι κατοχοι VW με FSI λενε κατηγορηματικα οτι το αμαξι δουλευει κανονικα χωρις πειρακια με 95 αρα.
εσυ λες οτι βαραει πυρακι το μοτερ χαλαρα...
ΤΟΤΕΣ το TFSI σε 2.0 και 1.4 που υπαρχουν μεχρι τωρα τι κανει?
αν ειναι ετσι οπως το λες υπαρχει θεμα...
θα με αναγκασεις να παρω test drive ενα 1.6 FSI να βαλω το air condition εμπρος και να δοκιμασω με 95 αρα και 30+ βαθμους εξωτερικη θερμοκρασια στην ανηφορα που δοκιμαζα εγω το astra για να δω αν χτυπαω πειρακι οταν εφτιαξα το προγραμμα και ανεβασα την συμπιεση...
αν θες 100 αρα οταν εχεις ενα VW-AUDI και 150€ για αλλαγη λαδιων σε μια αντιπροσωπεια...συγνωμη σε 4 χρονια αυτα που θα δωσω για συντηρηση και καυσιμα ας παρω μια BMW...εκτος αν καποιοι με VW νομιζουν οτι εχουν παρει BMW...
-
απο την αρχη της παραγωγης τους κ μεχρι καποια στιγμη το 2005-2006 νομιζω ολα τα fsi που εβγαιναν απο το εργοστασιο ειτε ηταν αυτο με τα 90 ειτε ηταν αυτο με τα 200 απαιτουσαν 100αρα βενζινη.εχει φιλος golf 1.6 fsi του 2004 κ μου ειπε οτι ποτε δεν εχει βαλει 95αρα γιατι ακριβως δεν το προτεινει ο κατασκευαστης.τωρα νομιζω,τα καινουρια μοντελα δεχονται κανονικα κ 95αρα.
-
το να μην το προτεινει ο κατασκευαστης σημαινει ειτε θα εχει μικροτερες επιδοσεις και λογικο,ειτε θα εχουμε προβλημα..αρα πειρακι λογω υψηλου avans..
λες μετα το 2006 να εκοψε avans το εργοστασιο και να συνιστα 95 αρα?
-
εγω ηξερα οτι ο κατασκευαστης ειχε προβλεψει ως βενζινη 100αρα κ μονο για να δουλευει σωστα το συστημα fsi κ καποια στιγμη αλλαξαν καπως τη λειτουργια(ουσιαστικα ακουστηκε οτι καταργηθηκε το fsi) γι να δεχεται κανονικα 95αρα.τσπ φυσικα δεν ειμαι κ ο πλεον αρμοδιος για να μιλησει πανω στο θεμα μιας κ δεν ειδικευομαι πολυ στα group vag απλα αυτα ειχα ακουσει.ελπιζω να βοηθησα
-
ΡΕ ΦΙΛΕ fsi ΔΕΝ καταργηθηκε ποτε..αμεσος ψεκασμος ειναι απο το 2004 εως σημερα .
στην Γερμανια δεν εχουνε 100 αρα βενζινη στα περισσοτερα βενζιναδικα ...
εκει 95 αρα και diesel δουλευει στο full...εδω στην Αμερικη 91 και 93 οκτανια δινει σαν καυσιμο η APR που ειδικευεται στο tuning για AUDI και VW...
http://www.goapr.com/Audi/products/ecu_ ... _8pa3.html
OPEL FORUM