-
Εγω αυτή την φορά άρχισα από το 0-100-0!
-
Το Εν Λευκώ και μετά τον Αντίλογο.
-
Πλέον θα αρχίσω να διαβάζω το δισέλιδο του Κουνίτη ...
-
Τώρα πλέον ξεκινώ με το 0-100-0 και από το κυρίως περιοδικό έτρεξα να διαβάσω τη στήλη που αφορά το Forum μας. Δυστυχώς όμως απογοητεύτηκα. Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω από τα τόσα ενδιαφέροντα θέματα που έχουμε συζητήσει επιλέχτηκε το συγκεκριμένο!!!
-
Λοιπόν, Αθηναίοι
το τεύχος Απριλίου βγήκε στα περίπτερα, ή ακόμα ?
-
Για να μην το έχουν ανεβάσει ακόμα στο ίντερνετ μάλλον δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα! Εν το μεταξύ στην Κρήτη μάλλον θα το περιμένουμε για πολύ... γιατί άκουσα ότι από αύριο έχει απαγορευτικό!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Λοιπόν, Αθηναίοιτο τεύχος Απριλίου βγήκε στα περίπτερα, ή ακόμα ?
Όχι! (καρατσεκαρισμένο )
-
Mάλλον σήμερα το πρωί βγαίνει (ελπίζω...)
1η Απριλίου εννοώ..
-
ÐÜíôùò åäþ óôï áíáôïëéêü Áéãáßï ôï âëÝðù íá Ýñ÷åôáé ðåñßðïõ óôéò 5 ôïõ ìçíüò.
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Πλέον θα αρχίσω να διαβάζω το δισέλιδο του Κουνίτη ..................που δεν έμεινε δισέλιδο........μεγάλωσε..............απέκτησε και αδελφάκι.......παχυ,που θα παχύνει ελπίζω περισσότερο,και που είναι 'δροσερό' και φρέσκο με άρθρα για νέα πρόσωπα σαν όλους εμας.
ΕΥΓΕ ΚΥΡΙΟΙ............
-
Αυτό βρήκα εδω νομίζω κολλάει
Θεωρώ το τεύχος 12/2005 ενα απο τα καλύτερα που έχω διαβάσει τελευταία και κακώς δεν το έχετε πάρι ακόμη....
Οχι τόσο για την άλλη πλευρά του 'γιατρού' όσο για το ένθετο με συμβουλές οδήγησης ......................
ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ το περίμενα πολύ καιρό......
-
Δεν κοιτάω ποτέ τα περιεχόμενα,πάω σελίδα-σελίδα απ' την αρχή γιατί θέλω να είναι άγνωστο το τι θα διαβάσω μετά
-
Παλια Εν Λευκω -> Αντιλογος -> Αγωνες και μετα το υπολοιπο περιοδικο.
Τωρα πρωτα να ενθετα (για να τελειωνουμε και να πεταχτουν οσα ειναι για πεταμα) και μετα το περιοδικο απο την αρχη με τη σειρα.
-
Aυτή τη φορά πρωτοτύπησα...
Αντιλογος...
Βrera...και μετά όλο το περιοδικό από την ανάποδη
-
ποιό θέμα κέντρισε το ενδιαφέρον μας αυτή τη φορά ?
Εν λευκώ
Αντίλογος
RS4όλα τα υπόλοιπα με τη σειρά απ΄την αρχή
-
Πρώτα το ξεφυλλίζω μια φορά και ύστερα το διαβάζω με τη σειρά απ' την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα. Δόξα τω θεώ είναι αρκετές οι ~30 μέρες ενός μήνα, καθώς και αυτές των ετών που ακολουθούν όπου ξαναδιαβάζω και ξαναδιαβάζω και ξαναδιαβάζω τα παλιά περιοδικά. Όχι τίποτα άλλο αλλά θέλω να σιγουρευτώ ότι δε μου ξέφυγε κάτι.
4 TΡΟΧΟΙ : Ποιά θέματα διαβάζουμε πρώτα ;