-
Συνήθως το παίρνω από την πρώτη σελίδα,
αρχής γενομένης, το εν λευκώ.Αυτή τη φορά, μεταπήδησα στην BMW 3.
Έγραψαν πάλι... -
τον ΘΕΜΟ
-
Το πρώτο πράγμα που διαβάζω είναι η γελιογραφία του Στάθη (τον 'άνθρωπο που γελά' τον διαβάζω αργότερα.Ακολουθεί ξεφύλισμα,στάση και διάβασμα των Ε.Δ. του Κουνίτη και μετά ξανά ξεφύλισμα μέχρι το τέλος.Στη συνέχεια διαβάζω 'Εν Λευκώ' και μετά εξαρτάται από το μενού (προτιμητέα αγωνιστική γνωριμία)
-
από το 1984 που ξεκίνησα δειλά δειλά να αγοράζω 4Τ κ από το '86 που δεν μου λείπει ούτε ένα τεύχος πάντα το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να το ξεφυλλίσω όλο!
Παλιά για έναν περίεργο λόγο (ή μάλλον για να δω ακριβώς τι έχει κ να μην κολήσω ανάλογα με τον τίτλο του άρθρου...) από πίσω προς τα εμπρός!
Τώρα πια αυτό έχει αλλάξει κ το ξεφύλλισμα γίνεται 'κανονικά' από την αρχή προς το τέλος ρίχνοντας κάποιες ματιές σε λεζάντες κ σχόλια κ επισημαίνω το τι ακριβώς θέλω να διαβάσω πρώτα!Ένας άλλος λόγος πιστεύω ότι είναι ότι στα 15 σου έχεις όνειρα τρελλά κ φαντάζεσε ότι θα αποκτήσεις ότι καλύτερο οπότε ρίχνεις κλεφτές ματιές στα χαρακτηριστηκά των υπεραυτοκινήτων κ μετά 'κολάς' περισσότερο στις παρουσιάσεις κ δοκιμές κάνοντας όνειρα!
Στα 32 σου πλέον ξέρεις τι θέλεις, τι προτεραιότητες έχεις κ αν δεν έχεις ήδη σίγουρα θα είναι στα σχέδια σου η απόκτηση οικογένειας οπότε παύουν να σε ενδιαφέρουν μόνο οι παρουσιάσεις κ δοκιμές κ σημαντικότερο λόγο παίζουν οι προβληματισμοί και οι απόψεις σοβαρών ανθρώπων που έχουν πείρα κ άποψη σε κάποια θέματα!
Νομίζω ότι μέσα από το μεγάλο μου αυτό post (sorry ) καταλαβαίνετε γιατί επέλεξα 'άλλο', αφού δεν υπάρχει δεδομένη σειρά, αλλά πρώτα από όλα θα εντοπίσω κ θα διαβάσω σοβαρά θέματα που αναλύουν ο κ. Κ.Κ. κ οι συνεργάτες του μαζί με τις τεχνολογικές εξελίξεις κ στην συνάεχεια θα πάω σε δοκιμές κ ότι άλλο (εκτός κ αν υπάρχουν μέσα Γαλλικά τέρατα κ κυρίως Renault k Citroen ή αναφορά σε παλιά μοντέλλα )
Φιλικά
Νικόλας -
Κ.Κ., Στάθη, Δοκιμες-Συγκριτικες, Αντιλογο. Τον ΣΧ τον αφηνω τελευταιο (και τ' αγωνιστικα γενικα). Συχνα-πυκνα δεν καταλαβαινω τι γραφει κι εχω την αισθηση πως δεν τον ενδιαφερει να εξηγησει στους μη επαϊοντες...
-
Δεν υπάρχει μία τόσο προκαθορισμένη διαδικασία σε μένα. Ξεκινάω από αυτο που με ενδιαφέρει περισσότερο. Για παράδειγμα στο τεύχος Φεβρουαρίου θα ξεκίνούσα από τις ειδικές διαδρομές. Στο προηγουμενο τεύχος ξεκίνησα από το συγκριτικό ανάμεσα Golf και Civic. Τώρα τελευταία υπάρχει και το 0-100 που δεν με αφήνει καθόλου αδιάφορο...
Γενικά πάντως ξεκινάω από θέματα για το αυτοκίνητο και στη συνέχεια προχωρώ στα κείμενα του Κ.Κ. και των υπολοίπων συνεργατών. Από εκεί και έπειτα, ανταποκρίσεις, επιστολές αναγνωστών, Setright και Formula 1. WRC λιγότερο και ελληνικούς αγώνες σπάνια...Ο χρήστης technik έγραψε:
Αλλά, πρός τί το Υπόμνημα ?
Προφανώς θα υπήρξε εντολή άνωθεν...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κ.Κ., Στάθη, Δοκιμες-Συγκριτικες, Αντιλογο. Τον ΣΧ τον αφηνω τελευταιο (και τ' αγωνιστικα γενικα). Συχνα-πυκνα δεν καταλαβαινω τι γραφει κι εχω την αισθηση πως δεν τον ενδιαφερει να εξηγησει στους μη επαϊοντες...Εμένα πάλι ανέκαθεν μου άρεσε το στυλ της γραφής του Σ.Χ. κ διάβαζα πρώτα αυτές τις δοκιμές (όταν δοκίμαζε κ έγραφε...) τώρα η αλήθεια είναι ότι αναφέρετε σε πολύ συγκεκριμμένα πράγματα και ανθρώπους (τις περισσότερες φορές) που ναι είναι γεγονός ότι μερικά από αυτά μένουν στην σφαίρα του μυστηρίου για εμάς τους υπόλοιπους ή μας δίνουν αφορμή να σκεφτούμε κ σχηματίσουμε μία άποψη για τα θέματα αυτά κ ίσως κ να μας προβληματίσουν ή να μας βάλουν στην διαδικασία να ψάξουμε και να βρούμε!
Φυσικά υπάρχει πάντα κ το ενδεχόμενο που διατύπωσες, αλλά κ σε από κοντά συζήτηση που είχα μαζί του στο παρελθόν (σε εκδηλώσεις των τεχνικών εκδόσεων κ κυρίως στα Μέγαρα ) δεν μου έδωσε αυτή την εικόνα ....
-
Εγω κρινω μονο τα γραπτα του... Προσωπικα δεν τον ξερω τον ανθρωπο! Εξαλλου δε συμβαινει παντα, αλλα τωρα τελευταια ολο και πιο συχνα. Απο κοντα μπορει να ειναι αλλος ανθρωπος!
-
μα φίλε μου δεν σε κατηγόρησα, ούτε εγώ τον γνωρίζω καλά!
με τις 2 φορές που μιλήσαμε από κοντά (πήγα κ του φορτώθηκα για λίγο...) δεν σημαίνει ότι τον ψιχολόγησα κιόλας ή ότι τον γνωρίζωΦιλικά
Νικόλας -
Πάντα το Εν λευκό πρώτο και μετά τα νέα.
-
Λίγες σελίδες έμειναν αδιάβαστες...
Πάει κιόλας
-
Κι εγώ πρώτα κάνω ένα γρήγορο ξεφύλλισμα και μετά αρχίζω το διάβασμα.
Πρώτα διαβάζω Εν Λευκώ, Ανθρωπο που γελά και Αντίλογο (επιλεκτικά) και μετά τα άλλα, ανάλογα με το ποια με κεντρίζουν πιο πολύ. Συνήθως πρώτο λόγο έχουν όλα τα αγωνιστικά.
Πολύ καλό και το 0-100-0 τελικά. -
ρε παιδια γιατι στα αρθρα οι δοκιμαστεσ αναφερονται σχεδον πανταμε τα αρχικα τουσ και οχι με το ονοματεπωνυμο τουσ?π.χ. Σ.Χ. , Κ.Π. κτλ
-
Στο τέλος του άρθρου ή στις αναφορές στους συνεργάτες εντός του άρθρου αναφέρονται τα αρχικά για συντομία. Κάτω από τον τίτλο ή τέλος πάντων σε εμφανές σημείο αναγράφονται πάντα τα στοιχεία αυτού ή αυτών που γράφουν το άρθρο καθώς και του φωτογράφου.
Άσε που αν είσαι σταθερός αναγνώστης τους ξέρεις από τα αρχικά ή ακόμα και από το στιλ γραφής. -
Καταρχήν ένα ξεφύλλισμα, μετά το Εν Λευκώ, ακολουθούν οι δοκιμές που με ενδιαφέρουν, ο Αντίλογος και μετά οι αγώνες. Οπως και να έχει, σε μία δύο μέρες το διαβάζω όλο.
Ο τρόπος που γράφει ο Σ.Χ είναι ιδιαίτερος, μπορώ να πω ότι μου αρέσει, αν και πολλές φορές αυτά που γράφει δεν αφορούν τους πολλούς. Σαν άτομο μου είναι συμπαθής, τουλάχιστον από τα γραφόμενα του εδώ και 15 χρόνια που διαβάζω ανελλιπώς τους 4τροχούς. Από κοντά τον έχω δει μια δυό φορές (στο safetrack) και μου φάνηκε πολύ εντάξει. -
Αρχικά κι εγώ ξεφύλισμα (όλο το περιοδικό) και μετά διάβασμα (πάλι όλο το περιοδικό) με τη σειρά που εμφανίζονται τα άρθρα!
Το μόνο που δεν διάβαζα ήταν η στήλη του Ζουράρι (γιατί ούτε μία φορά δεν είπε κάτι που να θεώρησα σοβαρό - συνήθως διάβαζα τον τίτλο) και πλέον το μόνο που ΔΕΝ διαβάζω είναι η στήλη του Καργάκου (χωρίς να μ' ενδιαφέρει τι λέει - ούτε καν τον τίτλο δεν διαβάζω), γιατί μου την δίνει το άνευ νοήματος κόλλημα με το πολυτονικό!! (και σας παρακαλώ, μην μου πείτε τα περί ορθογραφίας και σωστών Ελληνικών...)
-
Οταν υπήρχε **ο Δήμου **(στους 4Τ εννοώ...) ξεκινούσα από κεί.Η γνώμη μου είναι ότι απλώς δεν παιζεται ο άνθρωπος!!!
Τωρα ξεκινώ από το Στάθη και μετά πάω στις 'συγκριτικές δοκιμές'Καργάκο, Αναστασιάδη, Ρουμελιώτη,Βιτάλη=ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ!!!
Βασιλικό,λίγο.
Τριάντη, ανελλιπώς.
Ο Μιχαηλίδης 'κάτι θέλει να πει' αλλά δεν πολυκαταλαβαίνω 'τι'.
Μου δίνει πάντως την εντύπωση ότι , ασφυκτιά που ζει εδώ και όχι..π.χ στο νότιο Κένσινγκτον.Τον 'ΚΚ' εξακολουθώ να τον διαβάζω (έξις δευτέρα φύσις) ...αλλά τωρα πια με συνοδεία καφέ και κουλουριού γιατί τελειώνοντας την ανάγνωση , νιώθω σα να επέστρεψα από μνημόσυνο!
Δεν ξέρω αν παρατηρήσατε αλλά το τρέχον τεύχος έχει σαν 'καλεσμένο του μήνα' τον .......
Και αναρωτιόμουν...που να χάθηκε αυτή η ψυχή!!
Επήλθε μάλλον κορεσμός από το 'γαρ πολύ της ΤV'..δεν είναι λίγο πράμα να γυρνάς με το ...ράντζο σου από 'χωρίον εις χωρίου'(=από κανάλι σε κανάλι).
Αυτοσυστήνεται και ως...ωδοποιός-'Σε συνάντησα στην πλαζ και φορούσες τυρκουάζ' και ως 'πνευματικός ακτιβιστής'.
Αυτό το τελευταίο ας μην το σχολιάσω καλύτερα...ως γνωστόν στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις!!
.... ΗΜΑΡΤΟΝ ! -
Αυτό πού ΔΕΝ διαβάζω στό περιοδικό,είναι τά άρθρα γιά τά Αυστραλέζικα...ριάλιτι.
Είναι δυνατόν ρέ γμτ; -
CLS: το καλύτερο αυτοκίνητο του κόσμου ?
Αυτό μοιάζει να λέει ο Κ.Κ. στον 'αντίλογο'.......
-
Για άλλη μια φορά...
-Εν λευκώ
-Αντίλογος
...
-Με τη σειρά απ' την αρχή
4 TΡΟΧΟΙ : Ποιά θέματα διαβάζουμε πρώτα ;