-
Εγώ με Osram nightbreaker η μια κράτησε 15 μήνες και η άλλη 16 μήνες με 30000χλμ το χρόνο και καθημερινά τα φώτα στο auto που σημαίνει 6 με 8 φόρες άναψε σβήσε για τη διαδρομή που κάνω (6 τούνελ και είσοδο έξοδο στο υπόγειο γκαράζ) καθημερινά....
Τώρα αγόρασα PIAA hyrer arros...περιμένω να έρθουν ..... και θα γράψω εντυπώσεις....είμαι με απλές Η7 κάνα 3μηνο άλλα δεν την παλεύω άλλο.... -
Ο χρήστης antonn έγραψε:
μια φορα απο την ΤΟΥΟΤΑ phillips που αυξανουν την ενταση και ειναι λευκα λεει, αλλα λιγο κιτρινα ειναι, μια χρονια κρατησαν
μετα εβαλα TOYOTA phillips αυτες με την μεγαλυτερη ενταση δυνατη, παλι ενα χρονο
τωρα τελευταια phillips white vision λιγο κιτρινο φως, λευκοτερο απο το κανονικο αλλα λευκο με τιποτε, ενα χρονο ζωης και αυτες
οι Ocram nightbreaker 3 χρονια ζωηςΤι εννοείς;;;;;τι είναι Φίλιπς και τις έβαλες στην τουοτα ;;;;
-
Και εγω εχω τις crystal vision 2,5-3 χρονια και αντέχουν ακόμα. Γενικα πάντως οι Phillips ακούγεται να είναι περισσότερο αντοχής. Και εγώ πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα αν σκεφτείς ότι σιχαίνομαι τον κιτρινο φως .
Στάλθηκε από το SM-T560 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
μια φορα απο την ΤΟΥΟΤΑ phillips που αυξανουν την ενταση και ειναι λευκα λεει, αλλα λιγο κιτρινα ειναι, μια χρονια κρατησαν
μετα εβαλα TOYOTA phillips αυτες με την μεγαλυτερη ενταση δυνατη, παλι ενα χρονο
τωρα τελευταια phillips white vision λιγο κιτρινο φως, λευκοτερο απο το κανονικο αλλα λευκο με τιποτε, ενα χρονο ζωης και αυτες
οι Ocram nightbreaker 3 χρονια ζωηςΤι εννοείς;;;;;τι είναι Φίλιπς και τις έβαλες στην τουοτα ;;;;
Ναι, οι λάμπες που σου βάζουν στην Toyota είναι philips.
Βάζουν τις longlife ή τις white vision αν ζητήσεις καλύτερα φώταSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Οσοι αναφερετε οτι οι λαμπες αυτες και μετα απο 3 χρονια δεν εχουν καει , πειτε ομως και τι χρηση κανετε. Αν οδηγεις βραδυ μια στο τοσο ή της αναβεις για ενα λεπτο που περνας απο τουνελ λογικο μπορει να σου κρατησουν ακομη και 10ετια ... Τι γινεται ομως αν τις χρησιμοποιεις καθημερινα πχ για μια ωρα, για ποσο καιρο θα αντεξουν???
Οποτε με μισές πληροφοριες δινεται και λαθος εντυπωση .Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ακόμα και οι δρόμοι που κινείσαι παίζει ρόλο.Αν προκαλεί πολλές ταλαντώσεις φυσικό είναι να επηρεάζει και το νήμα της λάμπας.
-
τις λαμπες μου τις αλλαζαν στην αντιπροσωπια η ΤΟΥΟΤΑ βαζει με χρεωση με το σημα της και μεσα το σημα της Phillips πανω στην λαμπα. Μακρας διαρκειας ειναι της μανας του και μετα ως βελτιωση Extravison και whitevision που δεν ειναι και αρκετα λευκες, τις δευτερες τις εβαλα επισης σε μαγαζι για δευτερη φορα. Ενα χρονο ταριφα εχουν με πολλη ηπια χρηση ειδικα οι τελευταιες με ελαχιστη νυχτα και καθολου εκτος δρομου
-
Ο χρήστης tedd έγραψε:
Οσοι αναφερετε οτι οι λαμπες αυτες και μετα απο 3 χρονια δεν εχουν καει , πειτε ομως και τι χρηση κανετε. Αν οδηγεις βραδυ μια στο τοσο ή της αναβεις για ενα λεπτο που περνας απο τουνελ λογικο μπορει να σου κρατησουν ακομη και 10ετια ... Τι γινεται ομως αν τις χρησιμοποιεις καθημερινα πχ για μια ωρα, για ποσο καιρο θα αντεξουν???
Οποτε με μισές πληροφοριες δινεται και λαθος εντυπωση .Στάλθηκε από το Vodafone Smart ultra 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σωστή παρατήρηση. Πάντως για εμένα οι osram είναι κορυφαίες. Στο ατος άλλαξα της μαμάς Η4 μετά από 13 χρόνια γιατί τις βαρέθηκα. Στο Μάζντα στη 10ετια Η11. Ειδικά στο Μάζντα που τα φώτα δεν σβήνουν ποτέ, καταλαβαίνετε για τι μακροζωία μιλάμε. Το ωραίο είναι ότι και στις δύο περιπτώσεις αλλάχτηκαν με Φίλιπς!!!!
-
Έβαλα κάτι led απο ebay που ψάχνοντας στο youtube τις βρήκα ως τις πιο ποιοτικές και δημιουργούσαν δέσμη.
Τις έβαλα λοιπον και δείτε στις φωτός τα αποτελεσματα. Στη μεσαία σκάλα η βελτίωση είναι θεαματική ,χωρίς να τυφλώνουν , με δυνατό λευκό φως. Η ένσταση μου είναι στη μεγάλη σκάλα που ναι μεν παει κάμποσα μετρα μακρύτερα αλλά δεν έχει αυτή την ευστοχία των αλογόνου που βαρανε πολλά μετρα εμπρός και ίσια.
Επίσης ενα άλλο μειονέκτημα είναι οτι σε παλιά ραδιόφωνα χωρίς δυνατή κεραία έχει φύσημα όταν ανάβουν. Σε αλλα με εξωτερική κεραία δεν εχει θεμα.To kit είναι αυτό : https://m.ebay.com/itm/Nighteye-H4-9003 ... 2749.l2649
Στις φωτος τις βλεπετε φορεμενες σε skoda favorit του 1993 με τα εργοστασιακά του γυάλινα φανάρια. Το ίδιο ακριβως αποτέλεσμα έχει και σε lancer του 1995. Δοκιμάστηκαν και σε ενα σύγχρονο σχετικα φανάρι του 2006 hyundai tucson πλαστικο (καθαρισμένο απο το κιτρίνισμα ) και δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα πουθενά σε καμια σκάλα. Οι αλογόνου εκεί αποδίδουν κλάσεις καλυτερα.
Στις μισές φωτο δένεται μπλε ο φωτισμός ,δεν είναι όμως έκανε διόρθωση η φωτογραφική λογο του κιτρινου οδοφωτισμου, η πιο ρεαλιστική εικόνα ειναι οι πρωτες φωτο με το λευκό φως που ηταν εντελώς σκοταδι. -
Πρεπει να τα σηκωσεις λιγο τα φαναρια, πολυ κοντα φωτιζουν.
-
Λες ε? Ειδικα το αριστερό φανάρι ή και τα δυο?
Αμα προσεξεις η φορά τους είναι προς τα δεξια, δηλαδή το αμάξι το σταματημένο το πιάνει εντος της καμπίνας το φως μου. Πρεπει να στραβωνει.
Απο αντίθετο ρεύμα που εκανα δοκιμές δεν στραβωνω πάντως. Μονο δεξια. -
Στον τοιχο φαινετε οτι το δεξι φαναρι ειναι λιγο ψηλοτερα απο το αριστερο, η αποσταση φωτισμου σε επαρχιακο δρομο χωρις φωτισμο ειναι πολυ μικρη θα σε κανει συνεχεια να αναβεις τη μεγαλη σκαλα, ισως αν σηκωσει μονο το αριστερο σου φαναρι για να το ευθυγραμμισεις με το δεξι να γεμισει η περιοχη που πρεπει, απλα να δεις μετα και απο απεναντι τι γινετε για το θεμα στραβωματος των αλλων.
-
Δεν ξέρω πως είναι από τη θέση του οδηγού, αλλά στις φωτογραφίες,δύο πρώτες που είναι σε σκοτάδι, διακρίνω έντονες σκιές στη δέσμη και όχι ομοιόμορφο άπλωμα.
-
Φυσιολογικο ειναι αυτο αφου η φωτεινη πηγη δεν βγαζει φως σε 360 μοιρες οπως η λαμπα οποτε καποια τμηματα του καθρεπτη δεχονται και αντανακλουν εντονοτερο φως απο καποια αλλα.
-
Ο χρήστης Ηλιας Α έγραψε:
Φυσιολογικο ειναι αυτο αφου η φωτεινη πηγη δεν βγαζει φως σε 360 μοιρες οπως η λαμπα οποτε καποια τμηματα του καθρεπτη δεχονται και αντανακλουν εντονοτερο φως απο καποια αλλα.Έχεις δίκιο σε αυτό!
Οπότε ευχαριστώ αλλά ........δεν θα πάρω. Αγαπάμε αλογόνου
Ίσως είναι μια καλή λύση για τις λάμπες τις μεγάλης σκάλας, όσοι έχουμε. -
Το ότι δεν τυφλώνουν, το συμπέρανες από την.. έλλειψη σινιάλων των απέναντι ή ρώτησες κάποιους;
Η κατάσταση είναι τραγική κάθε βράδυ -
Στα μικρά φώτα, τα 5w5, αν μπούνε led τα αναγνωρίζει κανονικά ένα αυτοκίνητο που δεν έχει led μαμά η βγάζει error?η εξαρτάται από το αυτοκίνητο?
-
Ψάξε για λάμπες με Canbus για να μην βγάζει μήνυμα.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Το ότι δεν τυφλώνουν, το συμπέρανες από την.. έλλειψη σινιάλων των απέναντι ή ρώτησες κάποιους;
Η κατάσταση είναι τραγική κάθε βράδυΟδηγησε αλλος το αμάξι και γω κατεβαινα ανάποδα με άλλο αμάξι. Η πηγή είναι έντονη, δέσμη όμως υπάρχει (σε παρα πολλά μοντέλα λαμπων δεν υπαρχει δεσμη) αλλά σε καμια περιπτωση δεν σκάει στο υψος του οδηγού του αντίθετου ρεύματος. Όταν υπάρχει διάφορα υψους ομως πρεπει να τυφλωνει.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν ξέρω πως είναι από τη θέση του οδηγού, αλλά στις φωτογραφίες,δύο πρώτες που είναι σε σκοτάδι, διακρίνω έντονες σκιές στη δέσμη και όχι ομοιόμορφο άπλωμα.Το φανάρι είναι 30 ετων και σχεδιασμενο προφανώς πιο πριν. Έτσι είναι οι σκιές και με τα αλογόνου. Πάντως είναι πεντακάθαρα χωρίς κιτρινιλες εντος ή εκτός του φαναριου.
Βελτίωση στα φώτα;