-
παιδιά θέλω να αγοράσω το MG ZR 160 και θέλω να μου πείτε σχόλια για το αμάξι αυτό...
-
παιδιά θέλω να αγοράσω το MG ZR 160 και θέλω να μου πείτε σχόλια για το αμάξι αυτό...
-
-
Φίλε μου, είναι το Rover 25, σε πιο ¨άγριο¨ στύλ;
-
Δυστυχώς, συγκρινόμενο με τον ανταγωνισμό... μόνο κινητήρας.
Ξεπερασμένο και 'εγγλέζικο' (με ότι καλό ή -κυρίως- κακό σημαίνει αυτό).Να' ταν τουλάχιστον κανένα κελεπούρι, να το συζητούσαμε...
-
Τα 160 αλογα που ισως εντυπωσιαζουν ειναι το μονο θετικο στο συγκεκριμενο αμαξι.Κατα τ'αλλα πλήρως απαρχαιομένο και σε καμια περιπτωση δεν αξίζει τα λεφτα του.
Καλύτερα να κοιτάξεις για κατι αλλο.... -
Καλωήρθες στο forum 'μας'.
Για το ερώτημα σου τωρα, έχω ένα συνάδελφο και φίλο με rover 25 και μου είπε να σου πω:
'Μακρυά αν θέλεις το καλό σου...' -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Καλωήρθες στο forum 'μας'.
Για το ερώτημα σου τωρα, έχω ένα συνάδελφο και φίλο με rover 25 και μου είπε να σου πω:
'Μακρυά αν θέλεις το καλό σου...'Γενική ομολογία όλων τών ροβεράκηδων.
-
Τα παράπονα τα άκουγα από τον καιρό του 216 και αφορούσαν τα ηλεκτρικά. Μετά από τόσα χρόνια δεν βελτιώθηκε η κατάσταση; Είναι κρίμα γιατί και το σουλούπι του ZR160 μου αρέσει και η μηχανή του είναι καλή.
Είδατε τις επετειακές εκδόσεις των MG TF; Αυτή η πράσινη 'Goodwood' μου αρέσει πάρα πολύ...
http://mg.mg-rover.gr/news/index.html -
Πραγματικά δεν αξίζει το αμάξι. Μόνο ο κινητήρας είναι το μεγάλο του ατού
-
και γω θα λεγα να τη ψαξεις προς αλλη μερια!
-
Εγω θα σου ελεγα να δεις κατι τιποτα αλλο απο Morris Garages
-
Εγώ παιδία το έχω οδηγίσει αυτό το αυτοκίνητο.
Πουθενά δεν κατάλαβένεις οτι είναι 160 άλογα.
Ίσως να φτέει που το ίδιο το αυτοκίνητο δεν σε αφίνει να τα βρείς.
Φρένα... άστα να πάνε.
Αναρτήσεις... σχετικά βάρκα.
Μπάμ... ούτε μπούμ.Τίποτα, δεν αξίζει να δώσει κάποιος τόσα χρήματα για να το πάρει, όσο και να του αρέσει αυτή η ετερεία.
Δεν έχω κάτι με την Rover, μπορώ να πώ οτι μου αρέσουν κιόλας, αλλά έχω οδηγίσει ή συνοδηγίσει πολλά άλλα αυτοκίνητα αυτού του ίδους και αυτό σύγουρα πέρνει την τελευτέα θέση στην κατηγορία του.
Φιλικά Θανάσης.
-
Προσωπικά έχω ενα rover 214Si,με εξαίρεση τα φρένα είμαι υπερ-ευχαριστημένος,το αυτοκίνητο δεν βγάζει ούτε ζημιές ούτε τίποτα,και τα 103 άλογα του το κινούν πολύ καλά.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Προσωπικά έχω ενα rover 214Si,με εξαίρεση τα φρένα είμαι υπερ-ευχαριστημένος,το αυτοκίνητο δεν βγάζει ούτε ζημιές ούτε τίποτα,και τα 103 άλογα του το κινούν πολύ καλά.Το πιο τίμιο Rover. Από εκεί και μετά, άστα...
-
Το αυτοκίνητο είναι επιεικώς απαράδεκτο. Όαο για το μοτέρ που λέτε ότι αξίζει, σε καμία περίπτωση δε δείχνει να έχει τόση δύναμη. Το τιμόνι έχει απαράδεκτη αίσθηση. Από στρίψιμο δεν ξέρω γιατί δεν είχα την ευχέρεια να το πιέσω αλλά έχοντας οδηγήσει λίγο παραπάνω το ZR 105 δε θα το συνιστούσα με τίποτα. Άσε για ποιότητα και χώρους. Αλλά βέβαια, κανείς δε μπορεί να σου πει τι θα κάνεις με τα δικά σου χρήματα.
-
Φίλε μου επειδή κάνω παρέα με ένα παληκάρι που δουλεύει στο Longbridge μου λέει να μην αφήσω κανέναν να πάρει αυτό το αυτοκίνητο.
Χίλιες φορές το παλίο 200Vi παρά αυτό που παρεπιπτώντος ποτέ δεν έβγαλε τόσα άλογα όσα ισχυρίζονται!Κατ'εμέ δεν υπάρχει προς το παρόν τίποτα καλύτερο απο ενα 206 2.0 GTI που μπορεί εύκολα να γίνει 160 πραγματικά άλογα
-
βασικά εγώ αυτο που ψάχνω σε ενα αυτοκίνητο ειναι να έχει ρεπρίζ καλά φρένα και κρατήματα... η τελική δεν με ενδιαφέρει... τι θα προτείνατε μέχρι 23000 ευρώ;;;;
-
Με λίγα παραπάνω παίρνεις Civic Type - R.
-
Ή με λιγότερα παραπάνω (24.620 ευρώ σύμφωνα με το site της Peugeot) 206 RC. Από χώρους σε βολεύει;
MG ZR 160