-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
είχε 120 όριο φαντάζομαι εκεί γιατί αλλιώς θα είχες και τρια ποντάκια στο ΣΕΣΟ
Μη ΧΕΣΩ
Βέβαια, 120 όριο. Την γλύτωσα πολύ φθηνά (και το ΕΛΤΑ είναι μεγάλη ευκολία ). Μου την έδωσε όμως γιατί θα μπορούσα, ισως να τον είχα αποφύγει.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οι καμερες απο πισω και τα ρανταρ χειρος απο μπροσταΤσ Τς ερασιτεχνης εισαι Μανο
Δεν είμαι ερασιτέχνης! Είμαι παρθένος από πίσω!
-
Τον Οκτώβρη στην Περιμετρική της Πάτρας εκει που έχει όριο 80 με χτύπησε φορητό ρανταρ με 156! Αφαιρεση αδειας, διπλώματος και πινακίδων! ΟΚ είχε κάποιο δίκιο αλλα το θέμα είναι πως παρουσίαζα διπλωματική και του είπα να κάνει ότι έχει να κάνει σχετικά γρήγορα και έκανε μισή ώρα για μια κλήση!
Τις πινακίδες γιατί τις πήρε απο την στιγμή που το αμάξι δεν είναι στο όνομα μου? Επειδή εγώ είμαι μ@λακας και τρέχω θα μείνει ο ιδιοκτήτης χωρίς αμάξι για ένα μήνα????
Επίσης πολύ κλασικό ρανταρ παίζει στο τέλος της Περιφεριακής Υμητού που πάει για Ραφήνα! Την στήνουν πίσω από το πλαστικό προστατευτικό με όριο 80, σε δρόμο τριών λωρίδων και ορατότητας μερικών χιλιομέτρων...........
-
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
Επίσης πολύ κλασικό ρανταρ παίζει στο τέλος της Περιφεριακής Υμητού που πάει για Ραφήνα! Την στήνουν πίσω από το πλαστικό προστατευτικό με όριο 80, σε δρόμο τριών λωρίδων και ορατότητας μερικών χιλιομέτρων...........
Tην έχω πατήσει μια φορά, πήγαινα με 120 και το όριο εκεί ήταν 80 (:lol:).
Με έγραψαν για 115 και έδωσα 33Ε και 3 πόντοι στο δίπλωμα.Σε εκείνη την τεράστια ευθεία με 3 λωρίδες και διαχωριστικό με 80...και στην ΕΟ (?) Κορίνθου - Πατρών έχει 90 όριο σε πολλά σημεία.
Εχω περάσει αρκετές φορές και πλέον είμαι υποψιασμένος. Στις 3 από τις 4 φορές που παιρνώ είναι εκεί. Οπως τα λες και είναι ένα Nissan Primera.
Δεν λες καλά γιατί δεν το ήξερα το σημείο και τις περισσότερες φορές που πέρναγα από εκεί είχα 160-170 χαλαρά.
-
Διαβασα σε εφημεριδα οτι εχει κηρυχθει 'πολεμος' στη Γαλλια μεταξυ της τροχαιας και ενος site στο οποιο οποιος θελει μπαινει για να δει ακριβως σε ποια σημεια της χωρας υπαρχουν καμερες.
-
Αναφέρθηκε νέα κάμερα μετά το Σείριο, σε επικίνδυνο (για να σε γράψουν ) σημείο, στο τέλος ατελείωτης ευθείας...
'Ενημέρωση: Τοποθετήθηκε στις 15/2 νέα μόνιμη κάμερα στο πάρκινγκ μετά το 'Σείριος',στο ρεύμα για Λαμία. ' - bloka.com
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Αναφέρθηκε νέα κάμερα μετά το Σείριο, σε επικίνδυνο (για να σε γράψουν ) σημείο, στο τέλος ατελείωτης ευθείας...'Ενημέρωση: Τοποθετήθηκε στις 15/2 νέα μόνιμη κάμερα στο πάρκινγκ μετά το 'Σείριος',στο ρεύμα για Λαμία. ' - bloka.com
Μακάρι τουλάχιστον να πιαστεί κανένας κόπανος (πολλές φορές με λεωφορείο ή νταλίκα) που πάει με 'χίλια' στη Λ.Ε.Α., ενώ κάποιοι εκείνη την ώρα βγαίνουν από το 'Σείριο', αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι στη Μπανανία δεν γίνονται τέτοιες παραβάσεις, παρά μόνον αυτές της 'υπερβολικής ταχύτητας' ...
-
Οι πληροφορίες λένε ότι η κάμερα είναι τοποθετημένη στο τέλος της μεγάλης ευθείας στο ρεύμα προς Λαμία, πριν τη δεξιά παρατεταμένη. Προσοχή γιατί εκεί τα χλμ είναι πολλά, το ίδιο και τα points ...
-
Θα βγάλω την πινακίδα πίσω ...
-
Ή θα πηγαίνεις με το πλάι όλη την ευθεία, οπότε δε θα μπορούν να δουν την πινακίδα σου !
-
Παντως περα απο το bloka.com πολύ καλο και ενημερωμενο ειναι το http://www.anti-camera.com το οποιο και σε κραταει updated με mails για τα νεα σημεια που προστιθενται στο χαρτη.
-
Προ 10ημερου στην Αθηνων - Κορινθου πρωινο καθημερινης,βγαινοντας απο το τριτο τουνελ το οργανο με το 'σεσουαρ'αφου με καλημερισε μου δηλωσε οτι με συμαδεψε στα 144 χλμ,εγραψε 118,με συνεπεια να επιβαρυνθω με 33Ε προστιμο και 2 ποντους..
Το γαμωτο ηταν οτι μετα απο μενα εφυγαν. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Προ 10ημερου στην Αθηνων - Κορινθου πρωινο καθημερινης,βγαινοντας απο το τριτο τουνελ το οργανο με το 'σεσουαρ'αφου με καλημερισε μου δηλωσε οτι με συμαδεψε στα 144 χλμ,εγραψε 118,με συνεπεια να επιβαρυνθω με 33Ε προστιμο και 2 ποντους..
Το γαμωτο ηταν οτι μετα απο μενα εφυγαν.Προφανώς με εσένα έβγαλαν το μεροκάματο...
Τι παραπονιέσαι; 33
-
33 ευρουλάκια στην βόρεια είσοδο των Τεμπών. Όριο 80, πέρασα με 102.
Όπως έμαθα αργότερα, έχει μπλόκο για ζώνη στη διασταύρωση Λιτοχώρου (όπου επιλέγεις αν θα πας Θεσσαλονίκη ή Λάρισα) πάνω από τον αυτοκινητόδρομο.
Επίσης, μπλόκο με Octavia στην νότια είσοδο στο τούνελ της Κατερίνης, και κάμερα μέσα, που στέλνει πολύ κόσμο στα ταχυδρομεία. Γι'αυτό εκεί 80 με ανοχή μέχρι 99.
Γενικώς, όπως έμαθα από το όργανο που με έγραψε, τα ραντάρ σε όρια 80 ρυθμίζονται στα 99. Για τα 120, ξέρει κανείς;
-
Της Ξάνθης τα Γκατσουλάκια είναι 2. Ένα που έρχεσαι από Καβάλα (που λειτουργεί κάπως σπάνια) και ένα φεύγοντας για Πόρτο Λάγος, Παλιά εθνική Ξάνθης Κομοτηνής το οποίο λειτουργεί μια χαρά, αλλά όποτε το θελήσουν. Το βάλαν να λειτουργήσει τώρα τα Χριστούγεννα και έγινε σφαγή. Επίσης στην Αλεξανδρούπολη υπάρχει Γκάτσο μέσα στη Ν. Χήλη.
50 χμ/ω τα όρια...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
33 ευρουλάκια στην βόρεια είσοδο των Τεμπών. Όριο 80, πέρασα με 102.Για γίνε λίγο πιο λεπτομερής. Σε ποιο σημείο;
-
Είμαστε στο σημείο αυτοκινητόδρομου (3 λωρίδες κλπ.) ανάμεσα σε Πλαταμώνα και Τέμπη και ετοιμαζόμαστε να μπούμε στα Τέμπη. Στενεύει ο δρόμος σε 2 λωρίδες και αρχίζουν οι πινακίδες από 120 -->100-->80. Το ρανταράκι είναι σίγουρα σε εκείνο το σημείο με τις απανωτές 80αρες πινακίδες, και σε σταματούν (αν είσαι μόνος σου στο δρόμο από ό,τι κατάλαβα) στην ευθεία με τα δέντρα πριν αρχίσουν οι απανωτές στροφές των 60.
Ήμουν σαφής ή να διευκρινίσω κάτι;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είμαστε στο σημείο αυτοκινητόδρομου (3 λωρίδες κλπ.) ανάμεσα σε Πλαταμώνα και Τέμπη και ετοιμαζόμαστε να μπούμε στα Τέμπη. Στενεύει ο δρόμος σε 2 λωρίδες και αρχίζουν οι πινακίδες από 120 -->100-->80. Το ρανταράκι είναι σίγουρα σε εκείνο το σημείο με τις απανωτές 80αρες πινακίδες, και σε σταματούν (αν είσαι μόνος σου στο δρόμο από ό,τι κατάλαβα) στην ευθεία με τα δέντρα πριν αρχίσουν οι απανωτές στροφές των 60.Ήμουν σαφής ή να διευκρινίσω κάτι;
Είχα ψιλιαστεί το σημείο που θα σε σταματούσαν οπότε αναρωτιόμουν αν σε σημάδευαν κι από το ίδιο σημείο.
-
Υπάρχει πουθενά σταθερή Camera Gatso στην Αθηνών-Πατρών ή μόνο μπλόκα ?
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Υπάρχει πουθενά σταθερή Camera Gatso στην Αθηνών-Πατρών ή μόνο μπλόκα ?Σταθερές κάμερες δεν υπάρχουν(ακόμα). Μόνο μπλόκα στα γνωστά σημεία...
Radar και πού βρίσκονται.