-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Ετσι ειναι... αμα ειναι πολλα τα αλογατα, αντε να τα συγκρατησεις!
With great (horse)power, comes great responsibilityΕ, βέβαια, όταν μιλάμε για νοικιάρικο 206+ 1.1 , τα άλογα είναι πολλά και ασυγκράτητα!
Στο τελευταίο ταξίδι από Αντίρριο - Γιάννενα, βρήκα για πρώτη φορά ραντάρ στην κατεύθυνση προς Αντίρριο, μετά την Αμφιλοχία, αμέσως μετά την λίμνη Αμβρακία στο πρώτο πάρκινγκ.
Εγώ ήμουν από την άλλη πλευρά, αλλά σταματούσαν πολύ κόσμο.
πριν το ρίβιο??
εκεί που είναι το εργοστάσιο με τα κουφώματα λες?Ναι , ακριβώς απέναντι από το εργοστάσιο (με γυψοσανίδες και όχι κουφώματα... ) της Knauff.
-
όσο χρόνια τον κάνω ποτέ δεν τους έχω δει εκεί
φαντάζομαι γράφαν για διπλή...
-
Μην ανησυχείς, δεν εμπίπτεις εσύ στην αρμοδιότητα τους. Μόνο το Λιμενικό να προσέχεις...
-
Είναι γνωστό το σημείο στην περιοχή, αλλά το υπενθυμίζω γιατί εντείνονται οι έλεγχοι. Ραντάρ και μπλόκο στο 6ο χλμ Ε.Ο. Λαρίσης Τρικάλων, και από τα δύο ρεύματα ταυτόχρονα, κυρίως πρωινές ώρες
-
Οι κάμερες μέσα στη σήραγγα Αρτεμισίου στην Τρίπολη επέστρεψαν και στα δυο ρεύματα κατέυθυνσης.
-
Με σημάδεψαν στην ευθεία της Θήβας πριν τα εκεί διόδια χωρίς συνέπειες -εγώ με 150+ στο κοντέρ
-
Tελικά στην λ. Μαραθώνος η ανακοίνωση πριν 2 χρόνια περι τοποθέτησης 15 καμερών ήταν ψάρωμα χαλαρά.
Βάλανε 3 γιατί δεν είχαν φράγκα (?) και σου λέει ψάρωσε τους με παραπάνω να γίνει η δουλειά μας. -
στην αττική οδό προς ελευσίνα μετά την έξοδο για πεντέλης (νομίζω) σήμερα το πρωι βαράγαν φλας από την σταθερή κάμερα που εχουν βάλει κ από λίγο πιο πέρα. βάλαν εξτρά φλας? πέρασα από το αντίθετο ρεύμα, το ρεύμα που είχε την κάμερα ήταν μποτιλιαρισμένο, αλλά τα φλας αναβόσβηναν ανά δευτερόλεπτο
κάνα τίποτα δοκιμές?! -
μπας και ήταν για την ΛΕΑ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
μπας και ήταν για την ΛΕΑ?λες να κάναν τέτοια μαγκιά?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
μπας και ήταν για την ΛΕΑ?
λες να κάναν τέτοια μαγκιά?
Μακάρι, μπας και βάλουν μυαλό κάποιοι
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
στην αττική οδό προς ελευσίνα μετά την έξοδο για πεντέλης (νομίζω) σήμερα το πρωι βαράγαν φλας από την σταθερή κάμερα που εχουν βάλει κ από λίγο πιο πέρα. βάλαν εξτρά φλας? πέρασα από το αντίθετο ρεύμα, το ρεύμα που είχε την κάμερα ήταν μποτιλιαρισμένο, αλλά τα φλας αναβόσβηναν ανά δευτερόλεπτο
κάνα τίποτα δοκιμές?!Δέν ξέρω εαν λέμε την ίδια...
viewtopic.php?f=5&t=6404&p=2004191#p2004191 -
Τους τελευταιους μηνες βλεπω οτι η τροχαια χρησιμοποιει για μετρηση ταχυτητας κυριως ενα πιστολι με ασημι (ή γκρι ?) χρωμα και μια μπλε γραμμη. Ξερει κανεις ποιο μοντελο ειναι ???
-
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
Οσοι νομίζουν οτι το μόνο μέρος που μπορούσες να δείς την τελική ταχύτητα του οχηματός σου στην ατελείωτη ευθεία της Τρίπολης θα πρέπει να το ξεχάσουν.
Το κορυφαίο ραντάρ χειρός στον κόσμο Traffipatrol XR με δυνατότητα μέτρησης της ταχύτητας σε αποστάσεις ανω των 2 χιλιομέτρων είναι ηδη εκεί για τον έλεγχο των γρήγορων οδηγών στον αυτοκινητόδρομο.Eπισης εδω και αρκετο καιρο δεν μπορουμε να μετραμε την τελικη ταχυτητα στην ευθεια της Κινετας (προς Αθηνα).
-
Και η τροχαία Κορίνθου εχει πλέον το Traffipatrol XR για την μέτρηση της ταχύτητας.
-
Ρε παιδιά μια απορία
Όταν πχ εγώ κινούμε με 160 με όριο 90 κι έχει κάμερα και δουλεύει αυτό το φλας αν με βγάλει η κάμερα το βλέπω έτσι ώστε να ετοιμαστώ ψυχολογικά ότι θα μου έρθει κλίση ή δεν το παίρνω χαμπάρι?
Ρωτάω γιατι τον τελευταίο καιρό το έχω γ*&$^#ι λίγο στην ΑΟ και την Περιφερειακή Υμηττού -
Αν είναι μέρα δεν ανάβει φλας. Τα ραντάρ στην ΑΟ είναι ενεργά να ξέρεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν είναι μέρα δεν ανάβει φλας. Τα ραντάρ στην ΑΟ είναι ενεργά να ξέρεις...Πάντα βράδυ είναι
-
Στο Δρόμο για Ναύπλιο απο Αθήνα , που τη στηνουν συνήθως;
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Στο Δρόμο για Ναύπλιο απο Αθήνα , που τη στηνουν συνήθως;Εξοδος απο κομβο Στερνας;Εγω παω by the book. Μεγαλη πιθανοτητα στο χωριο Πανοραμα που ειναι μετα την Στερνα,μετα κοντα στην πυροσβεστικη κοντα στο Αργος και σε ολο το δρομο Αργος -Ναυπλιο.Ειδικα μπροστα στις φυλακες που εχει 30; μην πας με παραπανω με τιποτα.
Radar και πού βρίσκονται.