-
Προσωπικά από τις κάμερες της Λ. Μαραθώνος περνάω με ταχύτητες έως 90-95 χλμ/ώρα, συνήθως κοντά στα 80-85, και ευτυχώς δε μου έχει έρθει καμία κλήση ακόμα
Πριν και μετά τις κάμερες ταχύτητες των 110-120 χλμ/ώρα είναι συνηθισμένες όταν ο δρόμος είναι άδειος.
'Λόγω επικράτησης του ενστίκτου αυτοσυντήρησης επί της αδρεναλίνης' και εγώ όμως έχω πρακτικά εκμηδενίσει τις όποιες εξάρσεις του παρελθόντος στις κλειστές/ανοιχτές καμπές του δρόμου... -
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Από του Βουτζά με καμιά 80άρα το πολύ. Από τις υπόλοιπες με 100χαώ. Στον υπόλοιπο δρόμο πάω και πιο πάνω. Είπαμε, όχι και σε slow motion σα μερικούς-μερικούςκι εγώ μέχρι 100 πάω πλέον και στις κάμερες περνάω με 80.
oh really?
θα μάθουμε σε κανα 6μηνο.
αλήθεια στην δεξιά λωρίδα που έχει 50 όριο με πόσα πάτε?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αλήθεια στην δεξιά λωρίδα που έχει 50 όριο με πόσα πάτε?Όσο και στην αριστερή...
-
Γειτόνοι πέραν αυτών των 3 έχετε υπόψιν σας άλλες ;
Κάτι κουτιά στα σχολεία στην Παλλήνη τι είναι ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γειτόνοι πέραν αυτών των 3 έχετε υπόψιν σας άλλες ;Κάτι κουτιά στα σχολεία στην Παλλήνη τι είναι ;
γραμματοκιβωτια
σε εχει πιασει πανικος και βλεπεις παντου καμερες ρε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γειτόνοι πέραν αυτών των 3 έχετε υπόψιν σας άλλες ;
Κάτι κουτιά στα σχολεία στην Παλλήνη τι είναι ;
γραμματοκιβωτια
σε εχει πιασει πανικος και βλεπεις παντου καμερες ρε?
ακριβώς σαν την κάτω είναι :
-
Μετά από αρκετό καιρό ξαναείδα κινητό ραντάρ σε ένα κλασικό σηημείο: στην ΕΟ κατεύθυνση Τεμπη μετά τη Λάρισα, στο τελευταίο παρκινγκ πριν τα διόδια Μακρυχωρίου
-
elteo αυτες στα σχολεια ειαι απο οσο ξερω ψευτικες
η αλλη ομως λιγο μετα το αλεξπακ ( κατευθυνση προς Ραφηνα ) σκοτωνει.... κι ασκημα..
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
Μετά από αρκετό καιρό ξαναείδα κινητό ραντάρ σε ένα κλασικό σηημείο: στην ΕΟ κατεύθυνση Τεμπη μετά τη Λάρισα, στο τελευταίο παρκινγκ πριν τα διόδια ΜακρυχωρίουΆνοιξε ο καιρός και άρχισαν να βγαίνουν από τις τρύπες τους, όπως τα σαλιγκάρια με τη βροχή. Τώρα, θα τους δεις να είναι Παραλιακή στο Φλοίσβο (μέχρι τέλος Ιουνίου), στο Ελληνικό, στα μαγαζιά στη Βούλα κτλ. Όλα αυτά το καλοκαίρι εξαφανίζονται, εκτός από το Ελληνικό δηλαδή που φροντίζουν να υπάρχει κάποια πρωινά που δεν τους πιάνει ο ήλιος, αλλά σε άλλη θέση, ακριβώς μετά τη στροφή για την ευθείατου Ελληνικού, κάτω από τα δεντράκια (UL).
Ευχαριστώ.
-
Αν και περνάω από την περιοχή πολύ καιρό, χθες είδα πρώτη φορά μπλόκο στην ευθεία της Κινέτας κατά της 11:00 (προς Αθήνα). Δυστυχώς είχα επαναπαυθεί πως δεν είχε μπλόκα (νωρίς, αραιή κίνηση, ρεύμα προς Αθήνα, κλπ) και πρόσεχα λιγότερο απ'ότι συνήθως, οπότε όταν το είδα ήταν αργά...
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αν και περνάω από την περιοχή πολύ καιρό, χθες είδα πρώτη φορά μπλόκο στην ευθεία της Κινέτας κατά της 11:00 (προς Αθήνα). Δυστυχώς είχα επαναπαυθεί πως δεν είχε μπλόκα (νωρίς, αραιή κίνηση, ρεύμα προς Αθήνα, κλπ) και πρόσεχα λιγότερο απ'ότι συνήθως, οπότε όταν το είδα ήταν αργά...Πόσο πήγε;
-
2 μήνες δίπλωμα.
Το κουστούμι είναι ό,τι πάρεις 350 (175 σε 10 μέρες) για υπέρβαση ορίου πάνω από 20χλμ (είτε +20, είτε +220 δηλαδή).
-
2 μήνες ε; και προς Αθήνα; Άλλαξαν μεριά ε;
-
δλδ, αν είναι να την κάνεις την μαλακία, τουλάχιστον πάτα το να το ευχαριστηθείς
Τόσο ανένδοτοι ήταν?
με πόσα πήγαινες? -
Ο χρήστης nasos έγραψε:
2 μήνες δίπλωμα.Το κουστούμι είναι ό,τι πάρεις 350 (175 σε 10 μέρες) για υπέρβαση ορίου πάνω από 20χλμ (είτε +20, είτε +220 δηλαδή).
30+ km/h είναι το σωστό.
elteo αυτες στα σχολεια ειαι απο οσο ξερω ψευτικες
η αλλη ομως λιγο μετα το αλεξπακ ( κατευθυνση προς Ραφηνα ) σκοτωνει.... κι ασκημα..
Ναι τις άλλες τις ξέρω, περνάω με 80 από εκεί. Στην Παλλήνη τώρα το πρωί με τον ήλιο που χτυπά μέσα φαίνονται ότι είναι άδεια κουτιά.
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
Αν και περνάω από την περιοχή πολύ καιρό, χθες είδα πρώτη φορά μπλόκο στην ευθεία της Κινέτας κατά της 11:00 (προς Αθήνα). Δυστυχώς είχα επαναπαυθεί πως δεν είχε μπλόκα (νωρίς, αραιή κίνηση, ρεύμα προς Αθήνα, κλπ) και πρόσεχα λιγότερο απ'ότι συνήθως, οπότε όταν το είδα ήταν αργά...Ενα γνωστό μου στο ίδιο σημείο του τι χάρισαν και τον έγραψαν μόνο για δίπλωμα.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
με πόσα πήγαινες?197χλμ...
30+ km/h είναι το σωστό.
Σωστά, ξεχάστηκα.
Ενα γνωστό μου στο ίδιο σημείο του τι χάρισαν και τον έγραψαν μόνο για δίπλωμα.
Τυχερός ήταν. Εγώ όσο και να τους παρακάλεσα, δεν πτοήθηκαν, παρόλο που παραδέχθηκα αμέσως τι έκανα και δεν πούλησα πνεύμα. Με πόσα ήταν ο φίλος σου;
Το πρόβλημα είναι δυστυχώς πως χρειάζομαι το δίπλωμα λόγω δουλειάς για τη μοτοσυκλέτα, αλλιώς όσον αφορά το αυτοκίνητο δεν με πειράζει. Το καλό είναι πως έχω ένα παλιό δίπλωμα για 50άρι, οπότε στην ανάγκη θα βολευτώ μ'αυτό μάλλον (αφού βρω βέβαια κανένα 50άρι να κυκλοφορώ).
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
με πόσα πήγαινες?
197χλμ...
Όχι και αργά. Δε θα τη γλύτωνες έτσι εύκολα.
Ενα γνωστό μου στο ίδιο σημείο του τι χάρισαν και τον έγραψαν μόνο για δίπλωμα.
Τυχερός ήταν. Εγώ όσο και να τους παρακάλεσα, δεν πτοήθηκαν, παρόλο που παραδέχθηκα αμέσως τι έκανα και δεν πούλησα πνεύμα. Με πόσα ήταν ο φίλος σου;
Καθαρά θέμα τύχης είναι. Αν σε πιάσουν για μικρή παράβαση (πχ 152), θα στη χαρίσουν πολύ πιθανόν. Αλλά είναι και θέμα φάτσας. Εμένα δε μου έχουν χαριστεί παρά μόνο μία φορά που είχαν και άδικο (μετρούσαν άλλον και σταμάτησαν εμένα), οπότε, αν την έτρωγα θα ήταν εξαιρετικά προκλητικό. Είναι και θέμα ηλικίας, θέμα ντυσίματος, οχήματος κτλ. Με ΜΒ και κοστούμι δε σε σταματάνε. Με Hyundai και αθλητικά, θα σου πάρουν τα πάντα. Είναι γνωστό το περιστατικό στον Φλοίσβο που πήγαινα στο ΕΚΠΑ και με έγραψαν για τον μισό ΚΟΚ γιατί 'πήγαινα για καφέ στις 9:15'.
Το πρόβλημα είναι δυστυχώς πως χρειάζομαι το δίπλωμα λόγω δουλειάς για τη μοτοσυκλέτα, αλλιώς όσον αφορά το αυτοκίνητο δεν με πειράζει. Το καλό είναι πως έχω ένα παλιό δίπλωμα για 50άρι, οπότε στην ανάγκη θα βολευτώ μ'αυτό μάλλον (αφού βρω βέβαια κανένα 50άρι να κυκλοφορώ).
Δυστυχώς, δε γίνεται να τη γλυτώσεις αν σε γράψουν. Με τις κάμερες εντάξει, αλλά με τα χειρός δεν έχεις δυνατότητα να γλυτώσεις αν είναι αποφασισμένοι να σε γράψουν.
Ευχαριστώ.
-
Δεν υποτίθεται ότι πρέπει το ραντάρ να είναι σε τρίποδο? Επίσης, αν δεν λέει την πινακίδα μου επάνω, που ξέρω ότι ήμουν εγώ αυτός που ισχυρίζονται? Αφού μπορεί κάλλιστα να έχει κρατημένη ταχύτητα από κάποιον άλλο.
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Δεν υποτίθεται ότι πρέπει το ραντάρ να είναι σε τρίποδο?Όχι απαραίτητα. Το τρίποδο τους βολεύει στο σημάδεμα, αλλά και με το χέρι, αν είσαι στοιχειωδώς σταθερός σκοπευτής, μπορείς να μετρήσεις με άνεση. Θεωρητικά, αν κουνηθεί το χέρι το πιστόλι ή αν μετρήσει διαφορετικές επιφάνειες του οχήματος θα δώσει σφάλμα το πιστόλι, οπότε, δεν ενοχλεί η χρήση μόνο χεριού στη σκόπευση. Σκέψου ότι με τρίποδο θα πάρει μέτρηση σε 0,5 s και με τρεμάμενο χέρι σε 1-2 s. Μικρό το πρόβλημα και, άντε και σε 1/10 μετρήσεις να έχει πρόβλημα. Σιγά το πράγμα. Πελάτες υπάρχουν πολλοί.
Επίσης, αν δεν λέει την πινακίδα μου επάνω, που ξέρω ότι ήμουν εγώ αυτός που ισχυρίζονται? Αφού μπορεί κάλλιστα να έχει κρατημένη ταχύτητα από κάποιον άλλο.
Αυτό είναι ένα θέμα. Είναι ο λόγος του αστυνομικούς ενάντια στο λόγο του οδηγού. Ο αστυνομικός υπερισχύει πάντα. Τώρα, αν γίνεται συχνά να γράψουν ψέματα; όχι, παρά μόνο αν είναι για πιο κάτω, αν λυπηθούν κανέναν.
Ευχαριστώ.
Radar και πού βρίσκονται.