-
Αν προσέξεις καλύτερα το βίντεο day-light είναι τα λευκά για εμπρός και fog-light τα κόκκινα για πίσω.
Τυχαίο? Δε νομίζω! -
Ο χρήστης bmwz4 έγραψε:
Αν προσέξεις καλύτερα το βίντεο day-light είναι τα λευκά για εμπρός και fog-light τα κόκκινα για πίσω.
Τυχαίο? Δε νομίζω!Αυτό είναι ευχάριστο. Δεν το είχα προσέξει. Νόμιζα ότι τα έλεγαν fog μπρος και απλά κόκκινα για πίσω, πράγμα που θα ήταν τραγικό για Ελλάδα (φίλος έχει πάρει 3 κλήσεις για ομίχλης τα τελευταία 3 χρόνια, οπότε γενικά δεν τα θεωρώ καλή λύση). Τα πίσω πάντως, είναι λίγο πρόβλημα, αν και δε νομίζω να δώσει κανείς σημασία στα διπλά πίσω φώτα εκτός και αν είναι πολύ έντονα, σαν ομίχλης. Ευχαριστώ για τη διόρθωση πάντως.
Για τα υπόλοιπα τι έχεις να πεις; Ένα σχόλιο; Επειδή θα φύγω τώρα και δεν ξέρω αν θα γυρίσω νωρίς (μάλλον όχι γιατί έχω ένα γάμο+τραπέζι), μπορείς να σχολιάσεις σε pm για να μην υπάρχουν προβλήματα με διαγραφές post κτλ.
**Δεν έχει να πει τίποτα και μη δοκιμάζετε την αντοχή μας. Η ανούσια κόντρα σας και το ποιός την έχει μεγαλύτερη ας μείνουν εκτός 4T-Forum. Την επόμενη φορά που θα υπάρξει τέτοιας μορφής δημοσίευση, έχει κατευθείαν ban. Ελπίζω να συννενοηθήκαμε
Ευχαριστώ [Mod]**
Ευχαριστώ.
-
Μηπως γνωριζει καποιος να μου πει στην διαδρομη της Αττικης οδου ( περιφεριακη υμηττου ) απο τα διοδια της κατεχακη μεχρι το τελος των τουνελ ( με κατευθηνση προς Μαρκοπουλο ) εκτος απο μια καμερα στο τελευταιο τουνελ, υπαρχουν και αλλες?
Και αν ναι ποσες?
-
Ρίξε μια ματιά στο http://index.pois.gr/google.asp?SubCatID=98
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Σήμερα είχε στον Αντ1 τον διευθυντη Αγ. Παρασκευής και έλεγε οτι οι κάμερες θα γράφουν ακόμα και αυτους που ειναι 5 χλμ πάνω απο το όριο . Δεν ξέρω αν ισχύει αλλα καλό ειναι να προσέχουμε....Του απαντησε κανεις οτι λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ή του χαριστηκαν?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Σήμερα είχε στον Αντ1 τον διευθυντη Αγ. Παρασκευής και έλεγε οτι οι κάμερες θα γράφουν ακόμα και αυτους που ειναι 5 χλμ πάνω απο το όριο . Δεν ξέρω αν ισχύει αλλα καλό ειναι να προσέχουμε....
Του απαντησε κανεις οτι λεει ΜΑΛΑΚΙΕΣ, ή του χαριστηκαν?
αν ισχύει όμως τον ήπιαμε...θα γράφει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ! Μιλάμε για γελοία όρια.
Αλλά μάλλον για ψάρωμα το είπε...ελπίζω.
-
Απ΄όσο γνωρίζω, οι ψευδαισθήσεις μεγαλείου και τα σύνδρομα καταδίωξης εμπίπτουν στη σφαίρα της ψυχιατρικής. Διεγράφη off-topic δημοσίευση. Κατά τα λοιπά, μπορείς να πράξεις όπως νομίζεις. Δε με απασχολεί. Ευχαριστώ [Mod]
**Υποδείξεις σε παρακαλώ αλλού. Αν δεν σ΄αρέσει το moderation και οι κανόνες αυτού του forum που σε φιλοξενεί, είσαι ελεύθερος να φύγεις ή και να ανοίξεις δικό σου.
Προς λοιπούς: ο pipinos1976 στη δημοσίευσή του ανέφερε ότι παύει να συνεισφέρει στο θέμα αυτό με δωρεάν αναφορές θέσεων μπλόκων στα Γιάννενα ή αλλού. [Mod]**
-
-
Απ΄όσο γνωρίζω, οι ψευδαισθήσεις μεγαλείου και τα σύνδρομα καταδίωξης εμπίπτουν στη σφαίρα της ψυχιατρικής. Διεγράφη off-topic δημοσίευση. Κατά τα λοιπά, μπορείς να πράξεις όπως νομίζεις. Δε με απασχολεί. Ευχαριστώ [Mod]
-
Διεγράφη off-topic δημοσίευση. [Mod]
-
Προς λοιπούς: ο pipinos1976 στη δημοσίευσή του ανέφερε ότι παύει να συνεισφέρει στο θέμα αυτό με δωρεάν αναφορές θέσεων μπλόκων στα Γιάννενα ή αλλού. [Mod]
Ανακριβές. Είπα ότι δεν αναφέρω πλέον μπλόκα ΚΑΙ δεν κάνω δωρεάν διορθώσεις σε χάρτες. Το δωρεάν πήγαινε στις εταιρείες που ΠΟΥΛΑΝΕ τους χάρτες και τα προγράμματα. Τα μπλόκα είναι δωρεάν έτσι κι αλλιώς, λόγω των χρηστών που τα ανεβάζουν.
Εξηγώ καλύτερα: τα μπλόκα δεν τα ανεβάζω πλέον αφού ως ψυχασθενής, οι ενέργειές μου προκαλούν κακό. Αφήστε να κάνω κακό μόνο στον εαυτό μου και οι υπόλοιποι ας πληρώσουν κλήσεις μιας και αυτό είναι το σωστό για την πατρίδα μας.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Εξηγώ καλύτερα: τα μπλόκα δεν τα ανεβάζω πλέον αφού ως ψυχασθενής, οι ενέργειές μου προκαλούν κακό. Αφήστε να κάνω κακό μόνο στον εαυτό μου και οι υπόλοιποι ας πληρώσουν κλήσεις μιας και αυτό είναι το σωστό για την πατρίδα μας...Εμένα λίγο με νοιάζει αν είσαι ψυχασθενής, μου αρκεί που βοηθάς και πληροφορείς.
Τόσο όμως με την έκθεση της ψυχικής σου κατάστασης όσο και με τα άλλα είσαι εκτός θέματος. -
Τι γινεται εδω βρε παιδια..?
-
Ισχύει οτι στη Κινέτα τα στρούμφ μένουν μέχρι τις 10:00 το πρωί κ μετά την κάνουν ? Αυτό έχω διαπιστώσει.
-
Γενικά, αυτό που παίζει βασικό ρόλο είναι ο ήλιος. Αν έχει ήλιο που τους χτυπάει, δε θα κάτσουν και καλά θα κάνουν. Άνθρωποι είναι, δεν είναι υποχρεωμένοι να κάθονται με τον ήλιο στο κεφάλι τους για να κάνουν κάτι τόσο γελοίο, όπως το να κόβουν κλήσεις. Εκεί βολεύει το επαγγελματικό του σώματος και ο συνδικαλισμός γιατί στον ΕΣ έχουμε κάτσει και 12 ώρες κάνοντας διαχείριση κυκλοφορίας με 40+ βαθμούς την ώρα της μεγάλης ζέστης μήπως πέσει κανένα Styer στο πεδίο βολής (έγινε ΚΑΙ αυτό και ρίχναμε με MG3, 0,50'' και 23mm αντιαεροπορικά - πώς γράφεται το Ζου; - πάνω από τις φάλαγγες που περνούσαν*).
Στη συγκεκριμένη περίπτωση που αναφέρεις, εκεί που τη στήνουν (ακριβώς στην έξοδο για Κινέτα) έχει 2-3 δέντρα δεξιά, γι' αυτό κάθονται εκεί. Λογικά, η ώρα αλλαγής μεταβάλλεται με τη θέση του ήλιου και την εποχή του χρόνου, δηλαδή πόσο γρήγορα θα τους πιάσει ο ήλιος. Άλλη φορά μπορεί να είναι 10:00 και άλλη 12:00. Το καλοκαίρι μπορεί να μην κάτσουν και καθόλου φυσικά. Οπότε, ερχόμενος, πρέπει να κοιτάς το πού είναι ο ήλιος και να υπολογίζεις αν θα υπάρχει σκιά από τα δέντρα ή όχι. Τότε, 90% θα ξέρεις αν βρίσκονται εκεί ή όχι.
Ευχαριστώ.
- Για να περάσουν οι φάλαγγες, έπρεπε να εξουδετερωθούν τα άσκαστα βλήματα όλμων που υπήρχαν εκεί. Αφού πυροτεχνουργούς το Τάγμα δεν είχε, να φωνάξουμε μηχανικό ήταν αδύνατο λόγω χρονικών περιορισμών και αφού τη δουλειά την είχε αναλάβει ο 3ος Λόχος, δηλαδή εγώ, που ήμουν ο μόνος πολυβολητής, με τη βοήθεια 2-3 άλλων και ενός Αρχιλοχία από τον Διοικήσεως να κοιτάει, αφού δεν ήξερε από πολυβόλα (καλό παιδί, Χιώτης, που τον πέτυχα και στους Ο.Α. στο Μικρολίμανο με πολύ καλό δίμετρο μωρό δίπλα του), βρήκαμε τη γρηγορότερη λύση. Πάει ο μόνος σίγουρος ότι δε θα κάνει μήνυση μετά (εγώ και πάλι μιας και είμαι βλακωδώς τίμιος), βρίσκει 5-10 άσκαστα που βρίσκονται κοντά στο δρόμο, τα κάνει ντάνα και μετά πηγαίνει με το 0,50 από τα 400 m για ασφάλεια και τα ανατινάζει. Όλα πήγαν καλά μιας και γράφω αυτή τη στιγμή.
-
Δε σβήνουμε και τα στρατοκ@υλικά off-topic τώρα;
(Πώς έκανε το συνειρμό με όλα αυτά, αρχίζοντας από το 'είχε ήλιο'... )
-
Θυμήθηκα ότι έκανα τον τροχονόμο με 45 deg σε μία βολή που είχαμε κάνει και πόσο εκνευριστικό ήταν.
Edit .Υπαρχουν και τα πμ .[mod] -
-
Από μία άποψη σχετικό είναι αφου και ο στρατός radar χρησιμοποιεί αν και σε αλλη εφαρμογη.....
Εδω μιλαμε για ρανταρ που χρησιμοποιει η τροχαια ομως [mod] -
Μέσα στο ναύσταθμο, πάντως, έχουν πιστόλια για ταχύτητα από ότι μου είπε ένας γνωστός μου Υπαξ. Μόνο που δεν πρέπει να τα πολυχρησιμοποιούν. Το ίδιο και η Στρατονομία για τα οχήματα που κυκλοφορούν στους δρόμους. Θα μπορούσα να βάλω και 2-3 γνωστά μπλόκα στα Γιάννενα και αρκετά στον Έβρο, αλλά δε νομίζω να χρειάζεται. Τα ξέρουν όλοι όσοι οδηγούν αφενός, και αφετέρου μόνο με τις αυτόματες τις καναδέζες πηγαίνεις με σοβαρές ταχύτητες (έχω δει 140+++ σε διαδρομή Ορεστιάδα - Πλάτη).
Ευχαριστώ.
Radar και πού βρίσκονται.