-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Καλα εκανε και χτυπαγε τα ΖΩΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΝ ΣΤΗ ΛΕΑΠραγματικά το καλύτερο νέο που διάβασα εδώ και και καιρό. Μπράβο στην Α.Ο., με το καλό να ακολουθήσουν και άλλοι...
-
Στα πόσα χλμ + χτυπάνε τα ραντάρ της ΑΟ ; +30 ; Γιατί βλέπω ούτε στο +30 χτυπάνε. Σε κανα δυο τούνελ που είναι σκοτάδι και φαίνεται το φλας με πέρασαν κάποιοι εγώ με 90 αυτοί 110+ σίγουρα με όριο το 70 και δεν άστραψε τίποτα.
-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Δέν ξέρω εαν έχει ξαναγραφτεί,η κάμερα που έχει τοποθετηθεί στην Α.Ο μετά το μεγάλο τούνελ
ανάμεσα στην έξοδο 11 και 10(Λ.Πεντέλης νομίζω) με κατεύθυνση πρός Ελευσίνα ''χτυπάει'' τους παραβάτες της ΛΕΑ.Την Παρασκευή το μεσημέρι λόγω κίνησης και οι τρείς λωρίδες κινούνταν με 30~40χλμ/ώρα, η κάμερα
όσο μπορούσα να χαζεύω απο τον μεσαίο καθρέπτη δούλευε υπερωρίες.Δεν τους χάλασε καθόλου!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα πόσα χλμ + χτυπάνε τα ραντάρ της ΑΟ ; +30 ; Γιατί βλέπω ούτε στο +30 χτυπάνε. Σε κανα δυο τούνελ που είναι σκοτάδι και φαίνεται το φλας με πέρασαν κάποιοι εγώ με 90 αυτοί 110+ σίγουρα με όριο το 70 και δεν άστραψε τίποτα.Φιλε μου αν στο οριο 70, ειδικα στην ΑΟ, χτυπαγαν τα φωτορανταρ στα 110, τοτε θα επεφτε το συστημα.
-
Κατάλαβα ...!
-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Δέν ξέρω εαν έχει ξαναγραφτεί,η κάμερα που έχει τοποθετηθεί στην Α.Ο μετά το μεγάλο τούνελ
ανάμεσα στην έξοδο 11 και 10(Λ.Πεντέλης νομίζω) με κατεύθυνση πρός Ελευσίνα ''χτυπάει'' τους παραβάτες της ΛΕΑ.Την Παρασκευή το μεσημέρι λόγω κίνησης και οι τρείς λωρίδες κινούνταν με 30~40χλμ/ώρα, η κάμερα
όσο μπορούσα να χαζεύω απο τον μεσαίο καθρέπτη δούλευε υπερωρίες.Εννοείς πως χτυπάει μόνο αυτούς; Γιατί Σάββατο βράδυ νομίζω πως πέρασα από'κει τελικιασμένος, χωρίς όμως να δω κανένα φλας.
-
Τελικιασμένος με τι; 2CV;
-
Δες avatar του κ βαλε 'Volvo S60' πριν απο αυτο...
-
-
Ο χρήστης nasos έγραψε:
όσο μπορούσα να χαζεύω απο τον μεσαίο καθρέπτη δούλευε υπερωρίες.Εννοείς πως χτυπάει μόνο αυτούς; Γιατί Σάββατο βράδυ νομίζω πως πέρασα από'κει τελικιασμένος, χωρίς όμως να δω κανένα φλας.
**
Την Κυριακή που πέρασα στο αντίθετο ρέυμα την είδα να αστράφτει.** -
Κατά 99% ναι,χτυπάει μόνο την Λ.Ε.Α.
Αν και φροντίζω πλέον να μην περνάω με 130+ απο το σημείοΤο παράξενο είναι οτι έχει δυο φλάς,το δικό της και ενα 5~10 μέτρα παρακάτω
όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.Κάποια πρωίνα την βλέπω και εγω να ''χτυπάει'', απο το αντίθετο ρεύμα όμως.
-
έχουμε καμια εικόνα τί γίνεται με τις κλίσεις απ τα φωτοραντάρ?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχουμε καμια εικόνα τί γίνεται με τις κλίσεις απ τα φωτοραντάρ?Γέρνουν τα φωτορανταρ ;
-
-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Αν και φροντίζω πλέον να μην περνάω με 130+ απο το σημείοΝα'σαι καλά... Πέρασα με απαγορευτική τελείως ταχύτητα απο'κει (είχα κάποια θέματα τελευταία με το αυτοκίνητο, και ήθελα να δω αν είναι σε καλή κατάσταση πάλι) και μ'έλουσε κρύος ιδρώτας όταν είδα το post σου!
-
Ο χρήστης dk14 έγραψε:
Αν και φροντίζω πλέον να μην περνάω με 130+ απο το σημείοΤο παράξενο είναι οτι έχει δυο φλάς,το δικό της και ενα 5~10 μέτρα παρακάτω
όπως φαίνεται και στην φωτογραφία.Κάποια πρωίνα την βλέπω και εγω να ''χτυπάει'', απο το αντίθετο ρεύμα όμως.
Δε νομίζω να έχει 2 φλας. Μέσα στο κουτί είναι κάμερα και ραντάρ ή μόνο κάμερα αν χρησιμοποιούν λωρίδες και μπροστά βρίσκεται το φλας. Το προτιμούν έτσι για να φωτίζει από πιο κοντά τα ΙΧ κυρίως όταν χρησιμοποιείται ραντάρ.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
έχουμε καμια εικόνα τί γίνεται με τις κλίσεις απ τα φωτοραντάρ?Οταν μεγαλωσουν πολυ οι κλισεις, πεφτουν τα φωτορανταρ.
EDIT
Με προλαβε αλλος αστειατορας... -
υπαρχουν και καμερες για καταγραφη παραβασεων σε λεα?
-
Bάσει λογικής όταν και οι τρείς λωρίδες κινούνται με 30 ~40 χλμ/ώρα
και τα φλάς ''χτύπανε'' ότι περάσει απο την ΛΕΑ ,μάλλον είναι μόνο για αυτήν.Πήρα τηλέφωνο την Α.Ο για να ρωτήσω...με σύνδεσαν με τροχαία οι οποιοί μου είπαν οτι υπάρχει κάμερα αλλα δεν μπορεί να μου πει σε ποιό χιλιόμετρο.
Μακάρι την Παρασκευή να έχει πάλι κίνηση για να το ξανατσεκάρω.
-
Ξερετε αν εχει καμερες στη Βαρης-Κορωπιου?? Σε εναν φιλο φιλου μου του σταλθηκε ενα προστιμο με φωτο και η παραβαση ειχε γινει τον Απριλη....
Radar και πού βρίσκονται.