-
Να προσθέσω την δική μου εμπειρία:
Όντως, πολλές φορές γυναίκες ευθύνονται για χάος μέσα στην πόλη. Συνήθως όμως, είναι επειδή δυσκολεύτηκαν. Για αυτό και είναι και λίγο φοβισμένες. Απολύτως δικαιολογημένη συμπεριφορά γιατί δεν ασχολήθηκαν ποτέ όπως οι άνδρες της ηλικίας της με το αυτοκίνητο.Περισσότερες όμως φορές, βλέπω χάος να έχει δημιουργηθεί από άντρες. Άνδρες που ξέρουν να οδηγούν, που μπορεί να ασχολούνται όλη μέρα με το αυτοκίνητο, επαγγελματίες που οι συνθήκες της δουλειάς τους είναι χάλια (αλλά και μερικοί από αυτούς δεν βοηθάνε την κατάσταση)...ως επί το πλείστον αδιάφοροι για το τι συμβαίνει (ενώ οι ίδιοι το προκάλεσαν) και πολύ συχνά απίστευτα αγενείς...
Αγένεια συναντάται και στις γυναίκες, βέβαια...απλά πιστεύω σε λίγο χαμηλότερο βαθμό. Άποψή μου: μπορεί να μην βλέπουμε γυναίκες Σουμάχερ. Αν μπορούν να οδηγούν χωρίς να προκαλούν χάος και να μην κινδυνεύει κανείς, είμαι μαζί τους. Δεν πιστεύω στα βιολογικά πρότυπα, αλλά στο θέμα παιδεία. Μπορεί οι καλοί οδηγοί να είναι άνδρες, δεν είναι όμως όλοι οι άνδρες καλοί οδηγοί, ακόμα και αν το πιστεύουν.
-
Οι γυναικες δεν εχουν τεστοστερονη;
Χμμ...Μπορει να μην εχουν τεστοστερονη οπως οι αντρες αλλα τεστοστερονη εχουν.
http://www.testosterone.uk.net/testosterone-level-woman.htm
Βεβαια και πολλοι αντρες τους τρεχει και απο τα μπατζακια... (η τουλαχιστον νομιζουν οτι τους τρεχει απο τα μπατζακια )
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Οι γυναικες δεν εχουν τεστοστερονη;Χμμ...Μπορει να μην εχουν τεστοστερονη οπως οι αντρες αλλα τεστοστερονη εχουν.
http://www.testosterone.uk.net/testosterone-level-woman.htm
Βεβαια και πολλοι αντρες τους τρεχει και απο τα μπατζακια... (η τουλαχιστον νομιζουν οτι τους τρεχει απο τα μπατζακια )
Νικος
Nίκο, αντίστοιχα και οι άντρες έχουν (μικρά ποσοστά συνήθως) οιστρογόνων. Εκτός από την περίπτωση με τα βυζάκια (βλ. παραπάνω).
Και κάτι ενδιαφέρον: κάτι ψιλο-υστερικές συμπεριφορές, τύπου 'ξέρεις ποιος είμαι εγώ?', 'ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις?', κλπ, **δεν οφείλονται **στην τεστοστερόνη. Οφείλονται σε υπερβολική αρωματοποίηση σε οιστρογόνα.
Πράγμα που εξηγεί πολλά. Αλλά βαριέμαι τώρα να φέρνω παραδείγματα. Ρίξε μια ματιά στις προηγούμενες σελίδες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάτι μού λέει ότι όλοι θά ηρεμήσουνε Σπύρο,μόλις τά κορίτσια μας αντιληφθούνε τό θέμα!!!Mπα...εκεί είναι που θα γίνει χαμός!
έτσι και το αντιληφθούν θα μας πάρει και θα μας σηκώσει χεχεχεχεχεχε
Το έχουμε ... αντιληφθεί από την πρώτη μέρα και σας ... τσεκάρουμε από μακρυά!!!
Μια χαρά τα λέτε παιδιά, είσαστε κύριοι!!!!
(μεχρι στιγμής τουλαχιστον! Τώρα για αργότερα δεν ξέρω... μπορεί να πέσει και καμια χατζάρα!!! )
-
Ακούω ήχο από ακόνισμα;;;
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Κάτι μού λέει ότι όλοι θά ηρεμήσουνε Σπύρο,μόλις τά κορίτσια μας αντιληφθούνε τό θέμα!!!
Mπα...εκεί είναι που θα γίνει χαμός!
έτσι και το αντιληφθούν θα μας πάρει και θα μας σηκώσει χεχεχεχεχεχε
Το έχουμε ... αντιληφθεί από την πρώτη μέρα και σας ... τσεκάρουμε από μακρυά!!!
Μια χαρά τα λέτε παιδιά, είσαστε κύριοι!!!!
(μεχρι στιγμής τουλαχιστον! Τώρα για αργότερα δεν ξέρω... μπορεί να πέσει και καμια χατζάρα!!! )
Ώπα!! Δεν το περίμενα!!!
-
ΚΛΩΩΩΣΣΣΑΑΑΑΑΑΑ!!!
Παραβιάζεις στοπ και μουντζώνεις κιόλα,
Τώρα θα ακούσεις καμιά χοντρή παρόλα
Μου θες να χειριστείς του κάρου την κονσόλα
Τράβα στο κουζινικό να πλύνεις κατσαρόλα!(Αυτό ήταν από Ημισκούμπρια)
-
Ήλπιζα ότι αυτό το θέμα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μια σοβαρή συζήτηση. Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι πάει να γίνει κάτι σαν το 'Γυναίκες και Ακριβά Αυτοκίνητα'
-
..με τον αργό ρυθμό ανανέωσης στους συμμετέχοντες/γράφοντες στις διάφορες δημοσιεύσεις βρίσκω λογικό να υπάρχει αυτή η εξέλιξη της ανακύκλωσης των απόψεων?
εγώ το βρίσκω χαριτωμένο..μπορείτε όμως να βάλετε και μια ένδειξη αν δεν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα 'Σοβαροί Συζητητές Μόνο' 'Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 30' κλπ
καλή καρδιά
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Οι γυναικες δεν εχουν τεστοστερονη;
Χμμ...Μπορει να μην εχουν τεστοστερονη οπως οι αντρες αλλα τεστοστερονη εχουν.Οι γυναίκες έχουν τεστοστερόνη και μάλιστα πολλαπλάσια από τους άνδρες.... Μόνο που έχουν πολύ περισσότερα οιστρογόνα οπότε η συνολική κατάσταση ισορροπεί υπέρ των οιστρογόνων.
Η ποσότητα των διαφόρων ορμονών και άλλων ουσιών (αδρεναλίνη κλπ) και γενικά το φύλο αλλά ακόμα και η ηλικία και πολλά άλλα ουδόλως δικαιολογούν την συμπεριφορά μερικών ανδρών και γυναικών στο τιμόνι. Είναι θέμα παιδείας.... και εδώ. -
Ο χρήστης theios έγραψε:
εγώ το βρίσκω χαριτωμένο..μπορείτε όμως να βάλετε και μια ένδειξη αν δεν σας ικανοποιεί το αποτέλεσμα 'Σοβαροί Συζητητές Μόνο' 'Απαγορεύεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 30' κλπΤο θέμα ξεκίνησε ως σοβαρό και εφ'όσον υπάρχει τουλάχιστον ένας (Vasilios) που ενοχλείται από τη διακωμώδησή του και άλλοι (onyx !) που συνεχίζουν τη σοβαρή συζήτηση νομίζω πως πρέπει να παραμείνει σε γενικές γραμμές σοβαρό, πέρα από την περιστασιακή και με αυτοσυγκράτηση πλάκα, και να μην εξελιχθεί σε 'Γυναίκες και Ακριβά Αυτοκίνητα Νο 4' (να θυμίσω την τύχη που είχε το Νο 3; ).
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Οι γυναίκες έχουν τεστοστερόνη και μάλιστα πολλαπλάσια από τους άνδρες.... Μόνο που έχουν πολύ περισσότερα οιστρογόνα οπότε η συνολική κατάσταση ισορροπεί υπέρ των οιστρογόνων.Λυπάμαι αλλά κάνεις λάθος. Οι γυναίκες έχουν το 1/10 - 1/8 της ποσότητας που έχουν οι άντρες, της 'ελεύθερης' τεστοστερόνης στον ορό του αίματος και πολύ λιγώτερη 'δεσμευμένη' σε υποδοχείς ανδρογόνων, γιατί, απλά, έχουν λιγώτερους υποδοχείς ανδρογόνων.
Η ποσότητα των διαφόρων ορμονών και άλλων ουσιών (αδρεναλίνη κλπ) και γενικά το φύλο αλλά ακόμα και η ηλικία και πολλά άλλα ουδόλως δικαιολογούν την συμπεριφορά μερικών ανδρών και γυναικών στο τιμόνι. Είναι θέμα παιδείας.... και εδώ.
Είχαν γίνει παλιότερα τρομερές συζητήσεις μεταξύ επιστημόνων σχετικά με το πόσο επηρεάζει το ορμονικό περιβάλλον την συμπεριφορά και δη πόσο προκαλεί την εγκληματική συμπεριφορά.
Σήμερα γίνεται δεκτό από τους πάντες πως η υπερ-έκκριση μιας ορμόνης δεν μπορεί να αιτιολογήσει την ανήθικη ή παράνομη συμπεριφορά (π.χ. 'ήμουν πολύ άντρας γι'αυτό έγινα Δράκος κύριε πρόεδρε', μη γελάτε, χρησιμοποιήθηκε στην υπεράσπιση του Παπαχρόνη). Ωστόσο λαμβάνεται υπόψη σε κάποιες περιπτώσεις, όπου μια έλλειψη ορμόνης μπορεί να προκαλέσει για παράδειγμα συναισθηματική κατάπτωση, κλπ. Ο koutsan ή κάποιος άλλος νομικός μας θα μπορούσε να μας διαφωτήσει περί των δικονομικών λεπτομερειών.
-
Είχα δει ένα τρομερό ντοκιμαντέρ για μία αμερικανίδα που ήθελε να γίνει άντρας
Αλλά όχι απλά να γίνει άντρας λόγω ντυσίματος!Είχε αρχίσει θεραπεία με ενέσεις τεστοστερόνης
Τα αποτελέσματα τρομερά!
Μετά από μήνες, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ έκανε καλύτερο χρόνο στο τρέξιμο, αυξημένη τριχοφυία, καλύτερα αποτελέσματα σε κάποια τεστ που θεωρείται ότι οι άντρες τα πάνε καλύτερα κλπ κλπ...
-
Για εμένα το 98% των γυναικών ΔΕΝ θα έπρεπε να οδηγεί ούτε πατίνι!!!
Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω κοντέψει να τρακάρω με γυναίκα! Για παράδειγμα σήμερα 3 ( !!! ) πήγαν να πέσουν επάνω μου αλλάζοντας πορεία χωρίς να κοιτάξουν πρώτα και φυσικά χωρίς φλας!
Δεν παίζει ρόλο αν οδηγούν ακριβό αμάξι ή οχι. Η ράτσα είναι η ίδια. Για παράδειγμα η αδελφή μου! Οταν οδηγεί η αδελφή μου δεν στέλνω μαζί της ούτε γράμμα!! Είναι κίνδυνος θάνατος. Αλλά την μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει είναι οτι το πήρε το δίπλωμα χωρίς να λαδώσει!
Πολύ θα ήθελα να ήξερα τον άνθρωπο που της έδωσε δίπλωμα.
Τέλος πάντων, παίδες προσοχή στις γυναίκες!!! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Οταν οδηγεί η αδελφή μου δεν στέλνω μαζί της ούτε γράμμα!! Είναι κίνδυνος θάνατος. Αλλά την μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει είναι οτι το πήρε το δίπλωμα χωρίς να λαδώσει!
Πολύ θα ήθελα να ήξερα τον άνθρωπο που της έδωσε δίπλωμα.Από περιέργεια: προσπάθησες ποτέ να της μάθεις να οδηγεί σωστά;
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Για εμένα το 98% των γυναικών **ΔΕΝ θα έπρεπε να οδηγεί ούτε πατίνι!!!**Δεν υπάρχει μέρα που να μην έχω κοντέψει να τρακάρω με γυναίκα! Για παράδειγμα σήμερα 3 ( !!! ) πήγαν να πέσουν επάνω μου αλλάζοντας πορεία χωρίς να κοιτάξουν πρώτα και φυσικά χωρίς φλας!
Δεν παίζει ρόλο αν οδηγούν ακριβό αμάξι ή οχι. Η ράτσα είναι η ίδια. Για παράδειγμα η αδελφή μου! Οταν οδηγεί η αδελφή μου δεν στέλνω μαζί της ούτε γράμμα!! Είναι κίνδυνος θάνατος. Αλλά την μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει είναι οτι το πήρε το δίπλωμα χωρίς να λαδώσει!
Πολύ θα ήθελα να ήξερα τον άνθρωπο που της έδωσε δίπλωμα.
Τέλος πάντων, παίδες προσοχή στις γυναίκες!!!(βαθύς αναστεναγμός)
Επειδή μερικοί φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνουν με τίποτα, ούτε μπορούν να δουν πέρα από τις προκαταλήψεις τους, ορίστε ξανά τα links που έδωσα δυο σελίδες πριν, και τα οποία μάλλον 'παράπεσαν'. Αν θέλετε έχω καμιά 30αριά ακόμα. Ρίξτε μια ματιά και τα λέμε πάλι.
http://www.youclaim.co.uk/Personal-Injury-033.htm
http://www.parliament.vic.gov.au/rsc/DE ... merit2.htm
-
Τό μόνο πού θυμάμαι από ένα ντοκυμαντέρ πού είχα δεί παλαιώτερα(τό οποίο ανέλυε τίς διαφορές στόν εγκέφαλο μεταξύ ανδρών καί γυναικών) είναι ότι ο γυναικείος εγκέφαλος δέν έχει τήν ικανότητα νά κατανοεί τόν 'περιβάλωντα χώρο' όσο ο εγκέφαλος τών ανδρών.Αυτό είναι συνέπεια τών διαφορετικών συνθηκών κάτω από τίς οποίες εξελίχθηκαν αυτοί οι δύο.Δηλαδή η γυναίκα,αφού ήταν υποχρεωμένη από τή φύση της,νά μένει μαζί μέ τά παιδιά της γιά νά τά μεγαλώσει(αυτή είναι η συμπεριφορά όλων τών θυληκών θηλαστικών ειδών στόν πλανήτη),δέν απέκτησε αυτήν τήν ικανότητα σέ τέτοιο βαθμό μέ τόν άντρα,ο οποίος όλη τη μέρα 'έψαχνε' τήν τροφή του(καί τής γυναίκας του) στό 'ύπαιθρο'.
Ισως αυτή η έλλειψη τής κατανόησης τού χώρου γύρω τους,νά δημιουργεί καί κάποια δυσκολία στήν κίνησή τους μέ αυτοκίνητο.
Λέω,ίσως. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Οταν οδηγεί η αδελφή μου δεν στέλνω μαζί της ούτε γράμμα!! Είναι κίνδυνος θάνατος. Αλλά την μεγαλύτερη εντύπωση μου κάνει είναι οτι το πήρε το δίπλωμα χωρίς να λαδώσει!
Πολύ θα ήθελα να ήξερα τον άνθρωπο που της έδωσε δίπλωμα.Από περιέργεια: προσπάθησες ποτέ να της μάθεις να οδηγεί σωστά;
Μία προσπάθεια πού έκανα εγώ καί δέν τά κατάφερα(σέ κάποια φάση,απλά τά παράτησα)ίσως οφείλεται στήν ιδιοσυγκρασία μου.Τσατίστηκα καί...άντε γειά!!!
Αλλά,τό ίδιο έγινε καί όταν προσπάθησα νά μάθω οδήγηση σέ άλλους τρείς φίλους μου!!!
Μάλλον δέν κάνω γιά δάσκαλος!!! -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τό μόνο πού θυμάμαι από ένα ντοκυμαντέρ πού είχα δεί παλαιώτερα(τό οποίο ανέλυε τίς διαφορές στόν εγκέφαλο μεταξύ ανδρών καί γυναικών) είναι ότι ο γυναικείος εγκέφαλος δέν έχει τήν ικανότητα νά κατανοεί τόν 'περιβάλωντα χώρο' όσο ο εγκέφαλος τών ανδρών.Αυτό είναι συνέπεια τών διαφορετικών συνθηκών κάτω από τίς οποίες εξελίχθηκαν αυτοί οι δύο.Δηλαδή η γυναίκα,αφού ήταν υποχρεωμένη από τή φύση της,νά μένει μαζί μέ τά παιδιά της γιά νά τά μεγαλώσει(αυτή είναι η συμπεριφορά όλων τών θυληκών θηλαστικών ειδών στόν πλανήτη),δέν απέκτησε αυτήν τήν ικανότητα σέ τέτοιο βαθμό μέ τόν άντρα,ο οποίος όλη τη μέρα 'έψαχνε' τήν τροφή του(καί τής γυναίκας του) στό 'ύπαιθρο'.
Ισως αυτή η έλλειψη τής κατανόησης τού χώρου γύρω τους,νά δημιουργεί καί κάποια δυσκολία στήν κίνησή τους μέ αυτοκίνητο.
Λέω,ίσως.ΣΩΣΤΟ, ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ...είναι εγκεφαλικό το θέμα. Είναι σίγουρο αυτό!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λέω,ίσως.Αυτό που λες είναι απολύτως σωστό! Και μάλιστα συνδιάζεται και με αυτά που γράφονται παραπάνω περί ορμονικού περιβάλλοντος.
Όμως
Μην πέσουμε στην ίδια παγίδα με τον δικηγόρο του... Παπαχρόνη.
Οι γυναίκες είναι σαφώς χειρότερα εφοδιασμένες στο να μάθουν την **τέχνη **της οδήγησης. Αυτό δεν τις κάνεις ανίκανες να γίνουν καλές οδηγοί. Προσόντα όπως η προσοχή, η υπομονή και ακόμα και η συντηρητική τους φύση βοηθούν ώστε να κινούνται δυνητικά με μεγαλύτερη ασφάλεια. Ή τουλάχιστον έτσι δείχνουν οι έρευνες.
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ