-
Σίγουρα σε μερικά πράγματα η άντρες είναι καλύτεροι και η γυναίκες όχι, όπως και το αντίθετο εάν υποθέσουμε ότι υπήρχε ένα forum για το μεγάλωμα ενός μωρού θα γινόταν μια τέτοια συζήτηση και θα γέλαγαν μαζί μας (πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις και στης δυο περιπτώσεις ) το ότι μια γυναίκα δεν ξέρει να οδηγάει καλά (λάθος για μένα) και από την άλλη πρέπει να πάει στη δουλεία για να προσφέρει για το σπίτι ( η οποίον άλλο λόγο θέλετε )και φυσικά χρειάζεται ένα μεταφορικό μέσο θα πάρει αυτοκίνητο τώρα το πόσο ακριβό η φτηνό μαγκιά της οποίος τα έχει καλό είναι να τα ξοδεύει (μια ζωή την έχουμε) πλέον το αυτοκίνητο είναι αναπόσπαστο κομμάτι και όχι απλός ένα μεταφορικό μέσο(πολύ και διάφορη λόγοι που σηκώνουν πόλη κουβέντα )δεν πιστεύω πως ένας επαγγελματίας οδηγός έχει προτεραιότητα πανό από τους άλλους (εκτός φυσικά εάν οδηγάει ασθενοφόρο κτλ) και ούτε το δίπλωμα που λέει πάνω επαγγελματίας είναι το καλύτερο πειστήριο καλού οδηγού
Σόρρυ για το εκτός θέματος, αλλά πρέπει να το πω: Παλιότερα που είχα ασχοληθεί με ελεύθερη κατάδυση και είχα περί τα 3 λεπτά στατική άπνοια ίσως το διάβαζα όλο το παραπάνω δυνατά με μία μόνο αναπνοή!!
(αν δεν κάνουμε και λίγο χιούμορ...)
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Ίσως είναι και πιο επικριτικές από εμάς σε κάποιες περιπτώσεις (αυτό το τελευταίο είναι κάτι γυναικείο που δεν προσποιούμαι ότι το καταλαβαίνω! )Όντως, οι γυναίκες είναι πολύ ανταγωνιστικές μεταξύ τους αλλά θα περίμενε κανείς στο θέμα της οδήγησης να είχαν 'γυναικεία αλληλεγγύη'.
Τι να πεις, άβυσσος...!
-
Μετά λύπης μου ανακοινώνω ότι χθες μου κλειδώσανε topic για πρώτη φορά!!! (λογικό, αφού προϋπήρχε πλούσια θεματολογία)
Κάνω copy-paste την εναρκτήρια δημοσίευσή μου από το πρώην-topic 'Γυνάικα και αυτοκίνητο'...
*Αφορμή γι' αυτό μου το topic είναι το ρεπορτάζ που δίνει σαν link ο Αντρέας στο 'Καμμένο πιστόνι' (η γνωστή, πονεμένη ιστορία ).
Σε εκείνο το topic επομένως παρουσιάζεται ένα video με τις γυναίκες του motorwomen να στρίβουν μέσα στην πίστα των Σερρών. Όλα καλά!
Αυτό που μου κάνει άσχημη εντύπωση όμως είναι ότι η όλη κατάσταση προβάλλεται σαν 'επανάσταση' και 'χειραφέτηση' των γυναικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνη η μαγκιόρα (με το Rayban γυαλί), που έλεγε 'δεν είμαι μόνο για να πλένω πιάτα, όπως και ο κύριος δεν έιναι μόνο για να φτιάχνει αυτοκίνητα'...
Όλη αυτή η ατμόσφαιρα προσδίδει μια γραφικότητα στη πρωτοβουλία και εν τέλει εξυπηρετεί τον φαλλοκρατισμό.
Όταν το είδα εγώ, ασυναίσθητα έσκασε ένα γελάκι στα χείλη μου, με διακατείχε μια συγκαταβατικότητα, αντιδράσεις τις οποίες υποκινούσε ο (έμφυτος) σεξισμός και φαλλοκρατισμός μου (δεν είμαι φαλλοκράτης, ούτε σεξιστής).Πιστεύω ότι αυτή η νοοτροπία και αυτή η αντιμετώπιση κάθε άλλο παρά στην ανεξαρτητοποίηση και χειραφέτηση των γυναικών συμβάλλει.*
-
μεταφέρω και ένα post απο alfisti.gr απο μια γυναίκα μέλος που πιστεύω ότι είναι πάρα πολύ σωστό και με εκφράζει αναφορικά με το εν λόγω site (motorwomen.gr)...
=================================================
*Δεν μου κάνει εντύπωση το οτι δεν δέχονται άντρες στο Club.
Άλλωστε, είναι καθημερινό φαινόμενο για τις γυναίκες σήμερα να αποκλείουν απο τις συνηθειές τους τους άντρες ή πχ καταλήγουν να μιλάνε σαν νταλικιέρηδες (μην με παρεξηγήσουν οι νταλικιέρηδες μια χαρά άνθρωποι είναι)στην προσπάθεια τους να αποδείξουν οτι είναι δυναμικές,αυτόνομες .
Μόνο που αυτό είναι μια τελείως λάθος αντιμετώπιση, γιατί μια πραγματικά δυναμική και χειραφετημένη γυναίκα δεν πάσχει απο τέτοιους κομπλεξισμούς.
Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες αντίστοιχα. Ισοροπία χρειάζεται παντού παιδιά.
Άλλωστε, είμαι σίγουρη οτι θα μπαίνουν σε άλλα clubs (ανδρών) για να ενημερωθούν ολοκληρωμένα για τα τεκταινόμενα.... lol2 γιατί κακά τα ψέματα χωρίς να θέλω να προσβάλλω το φύλλο μου πάνω στα μηχανικά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα ίδια*
==============================================
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Σε εκείνο το topic επομένως παρουσιάζεται ένα video με τις γυναίκες του motorwomen να στρίβουν μέσα στην πίστα των Σερρών. Όλα καλά!
Να τα μας... Κάπως έτσι αρχίζουν όλα και μετά σου βγαίνει και τ'όνομα, κατάλαβες φίλε μου;
-
Για να είμαστε σωστοί όμως πρέπει να παραθέσουμε και την εξήγηση της administrator του motorwomen για το λόγο που δεν δέχονται άνδρες:
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Καλησπέρα και ευχαριστώ εκ των προτέρων για την φιλοξενία.Ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του MotorWomen Club θα ήθελα να δώσω ορισμένες διευκρινίσεις ούτως ώστε να μην υπάρχει κανενός είδους παρεξήγηση.
O λόγος δημιουργίας του club μας είναι η δημιουργία μιας γυναικείας παρέας με κοινή αγάπη για το αυτοκίνητο στην οποία θα μπορεί ελεύθερα κάθε μέλος να εκφράσει τις απόψεις, τις απορίες και τους προβληματισμούς του χωρίς τον φόβο να αντιμετωπιστεί υποτιμητικά ή απαξιωτικά. Η παρέα μας αποτελείται από όλες εκείνες τις γυναίκες που ασχολούνται και γνωρίζουν ή θέλουν να ασχοληθούν και να γνωρίσουν περισσότερα πράγματα για την αυτοκίνηση και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Το γεγονός ότι η παρέα μας αποτελείται μόνο από γυναίκες δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι περιθωριοποιούμε τους άντρες, ούτε ότι προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα φεμινιστικό κίνημα αλλά φυσικά ούτε και ότι προσπαθούμε να αποδείξουμε ότι είμαστε καλύτερες από τους άντρες ή κάτι τέτοιο.
Όπως επανειλημμένως έχω τονίσει η συμβολή των ανδρών είναι όχι απλά ευπρόσδεκτη αλλά και απαραίτητη και υπάρχουν ήδη πολλοί άνθρωποι οι οποίοι στηρίζουν έμπρακτα αυτή την προσπάθειά μας, χωρίς όμως να είναι μέλη. Προσωπικά δεν βρίσκω τίποτε μεμπτό στο ότι θέλουμε η παρέα μας να παραμείνει γυναικεία. Αυτό ήταν το όραμά μας και εάν επιτρέπαμε σε άντρες να κάνουν εγγραφή η παρέα μας θα έχανε αυτόν τον ξεχωριστό χαρακτήρα που έχει αυτή την στιγμή και θα ήταν σαν να δημιουργούμε ένα αυτοκινητιστικό club σαν όλα τα άλλα (και συγχωρέστε με αλλά δεν το λέω με άσχημο τρόπο). Δεν καταλαβαίνω λοιπόν τι το τόσο κακό βρίσκετε σε αυτή την προσπάθεια...
Κάθε άνθρωπος έχει την άποψή του και φυσικά δεν είναι εφικτό να συμφωνούν όλοι ή να εγκρίνουν όλοι αυτή την κίνηση. Πριν όμως κατακρίνουμε κάτι καλό θα είναι να το γνωρίσουμε πρώτα και έτσι να μπορούμε να εκφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.Ο λόγος που το forum είναι και θα παραμείνει ανοιχτό και προσβάσιμο από όλους είναι γιατί δεν θεωρούμε σκόπιμο να αποκλείσουμε κανέναν από το να διαβάζει τις συζητήσεις μας... Επίσης δημιουργήσαμε ένα ειδικά διαμορφωμένο shoutbox στο τέλος κάθε σελίδας, μέσω του οποίου μέχρι πρότινος είχαν και οι επισκέπτες την δυνατότητα να δημοσιεύσουν μηνύματα και να συμμετέχουν εκφράζοντας την γνώμη τους. Δυστυχώς όμως όπως αποδείχτηκε ακόμα και εκεί βρέθηκαν οι 'κακοθελητές' οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν αυτή την ελευθερία χρησιμοποιώντας το shoutbox με τρόπο προσβλητικό και υποτιμητικό προς τα μέλη και τους ιδρυτές του Club μη-σεβόμενοι την προσπάθεια την οποία κάνουμε. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν πήραμε ένα μήνυμα ακόμα όσων αφορά την αντιμετώπιση των κακεντρεχών του χώρου. Και όχι σε καμία περίπτωση δεν βάζουμε όλους τους άντρες στην ίδια μοίρα.
Ελπίζω να καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι το να διασφαλίσουμε ότι τα μέλη μας είναι γυναίκες και όχι ανώριμοι άνδρες με ψευδή στοιχεία. Εάν είναι δύσκολο να κάνουμε επιβεβαίωση στοιχείων για κάτι απλό όπως είναι το φύλο πώς θα καταφέρναμε να διασφαλίσουμε ότι κάποιος άντρας είναι 'κακός' ή όχι και με τι βάση τι;Και πάλι τονίζω πως δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους άντρες, αλλά η ιδέα και το όραμα που είχαμε όταν ξεκινήσαμε ήταν να δημιουργήσουμε μια γυναικεία παρέα όπου όλες θα μπορούμε να αισθανόμαστε άνετα να ρωτήσουμε και να απαντήσουμε, να μοιραστούμε γνώσεις και εμπειρίες και να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την κοινή μας αυτή αγάπη για τα αυτοκίνητα.
Όπως ανέφερα και νωρίτερα οι αντιδράσεις στην δημιουργία αυτού του club ποικίλουν και αυτό είναι αναμενόμενο. Κάποιοι συμφωνούν κάποιοι όχι. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε σύμφωνες με την φιλοσοφία και τον χαρακτήρα που είχαμε εξ'αρχής στο μυαλό μας, να κοιτάμε την δουλειά μας χωρίς να ενοχλούμε κανέναν, να μην προκαλούμε κανέναν και να μην δίνουμε αφορμές όσο αυτό είναι δυνατόν για κακόβουλα σχόλια και γενικότερα να προσπαθούμε να πάμε μπροστά...
Το club μας λειτουργεί επίσημα από τις 16 Μαρτίου του 2005 και αυτή τη στιγμή αριθμεί πάνω από 250 μέλη. Προσωπικά δεν περίμενα ότι θα υπάρχει τόσο μεγάλη ανταπόκριση, αν και όπως αποδεικνύεται όντως υπάρχει θέληση, όρεξη και ενδιαφέρον για μάθηση. Δεν θα θέλατε να υπήρχε ένας τρόπος τουλάχιστον να ενημερωθούν και να αποκτήσουν περισσότερη οδηγική παιδεία και σωστότερη οδική συμπεριφορά και οι γυναίκες οδηγοί? Σε αυτό το σκεπτικό βασίζεται η προσπάθειά μας...
Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση είμαι στην διάθεσή σας.
Ελπίζω να σας βρούμε υποστηρικτές σε αυτή την προσπάθεια και από την πλευρά μας υποσχόμαστε ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.Ευχαριστώ για την φιλοξενία και συγνώμη για το μέγεθος του ποστ.
Φιλικά,
Εύα
MotorWomen Club admin -
Αυτό που μου κάνει άσχημη εντύπωση όμως είναι ότι η όλη κατάσταση προβάλλεται σαν 'επανάσταση' και 'χειραφέτηση' των γυναικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνη η μαγκιόρα (με το Rayban γυαλί), που έλεγε 'δεν είμαι μόνο για να πλένω πιάτα, όπως και ο κύριος δεν έιναι μόνο για να φτιάχνει αυτοκίνητα'...το ειδα το βιντεακι
η κοπελα με το Rayban οντως ηταν καπωςθα ειναι ασχημο αυτη η προσπαθεια να περασει (μεσω των καναλιων) σαν κατακτηση των γυναικων εναντι των ανδρων (ή κατι τετοιο)
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αυτό που μου κάνει άσχημη εντύπωση όμως είναι ότι η όλη κατάσταση προβάλλεται σαν 'επανάσταση' και 'χειραφέτηση' των γυναικών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι εκείνη η μαγκιόρα (με το Rayban γυαλί), που έλεγε 'δεν είμαι μόνο για να πλένω πιάτα, όπως και ο κύριος δεν έιναι μόνο για να φτιάχνει αυτοκίνητα'...
το ειδα το βιντεακι
η κοπελα με το Rayban οντως ηταν καπωςθα ειναι ασχημο αυτη η προσπαθεια να περασει (μεσω των καναλιων) σαν κατακτηση των γυναικων εναντι των ανδρων (ή κατι τετοιο)
μα το κακό (κατ΄εμέ) είναι ότι τα κανάλια αυτό προσπαθούν να περάσουν ενώ όλοι διαβάσαμε απο το ποστ της ευας ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο..
τουλάχιστον αυτο κατάλαβα εγώ απο το αυτο το βιντεάκι...
-
Eντάξει, μην είμαστε τόσο καχύποπτοι. Το θέμα αυτό περιελήφθη στο 'χαλαρό' μέρος του δελτίου με τα λαϊφστάιλ θέματα. Αν κάποιοι το εξέλαβαν σαν φεμινιστική έξαρση κρίμα, ελπίζω οι περισσότεροι (και κυρίως οι περισσότερΕΣ) να το είδαν σαν μια αφορμή ξεψαρώματος, ότι δηλαδή το αμάξι δεν είναι μόνο για δουλειά και ψώνια αλλά πως πολύ εύκολα σήμερα κάποιος ή κάποια μπορεί να μπει σε μια πίστα - πόσοι νομίζετε ξέρουν πως η Ελλάδα έχει πίστες στα Μέγαρα και τις Σέρρες; - να μάθει καλύτερα το αυτοκίνητό του και να διασκεδάσει.
-
Αν υπάρχουν γυναίκες που οδηγούν καλύτερα από μένα; Σίγουρα.
Αλλά, γιατί ποτέ δεν έχει τύχει να με περάσει ή να με προκαλέσει με την καλή έννοια κάποια στην εθνική ή στην πόλη;
Ποτέ δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο, ούτε καν ως ξεχωριστό και μεμονωμένο περιστατικό. Αντιθέτως, με άνδρες συμβαίνουν συχνά διάφορα περιστατικά . Και δεν αναφέρομαι σε κόντρες, απλά στο να σε παρασύρει κάποιος σε πιο γρήγορο ρυθμό.Απάντηση, κατά τη γνώμη μου πάντα, αποτελεί το γεγονός πως είναι πολύ λίγες οι γυναικές που αγαπούν την οδήγηση... όχι το αυτοκίνητο, καθώς πολλές το λατρεύουν με τον Α ή Β τρόπο, αλλά την οδήγηση ως αναζήτηση ορίων και συγκινήσεων.
Και πάλι, φυσικά δεν ισχυρίζομαι πως a priori ισχύει κάτι τέτοιο, απλά πιστεύω πως είναι λίγες οι γυναίκες που ασχολούνται με το ζήτημα της οδήγησης όπως το περιγράφω πιο πάνω.
Τώρα, για το αν έχω δει στο κέντρο της Αθήνας αδιανόητα σκηνικά με πρωταγωνιστές στο τουλάχιστον 80% των περιπτώσεων γυναίκες... ό, τι και να πω θα κατηγορηθώ ως εμπαθής...
Ας σημειωθεί όμως πως τα πρωτεία τα κατέχουν ηλικίες 40+, πιθανόν οι νέες οδηγοί να μην υστερούν σε τίποτα σε σχέση με τους άνδρες- αυτό, δε μπορώ να το ξέρω! -
Συμφωνώ με την Eva, όπως και στο ότι τα κανάλια, με την μονίμως διαστρεβλωτική ματιά τους, πέρασαν κάτι τέτοιο.
Αλλά τα κανάλια πρέπει να βρουν μια λαβή για κάτι τέτοιο. Η λαβή στην προκειμένη περίπτωση ήταν το κορίτσι με τα Rayban (κυρίως αυτή). Φυσικά η κοπέλα μίλησε αυθόρμητα και ούτε που της πέρασε από το μυαλό ότι θα εκληφθεί η δήλωσή της ως 'παντιέρα'... -
Συμφωνώ με την Eva, όπως και στο ότι τα κανάλια, με την μονίμως διαστρεβλωτική ματιά τους, πέρασαν κάτι τέτοιο.
Αλλά τα κανάλια πρέπει να βρουν μια λαβή για κάτι τέτοιο. Η λαβή στην προκειμένη περίπτωση ήταν το κορίτσι με τα Rayban (κυρίως αυτή). Φυσικά η κοπέλα μίλησε αυθόρμητα και ούτε που της πέρασε από το μυαλό ότι θα εκληφθεί η δήλωσή της ως 'παντιέρα'...Ρε παιδιά εδώ το άλλο το ΒΟΥΡΛΟ φώναζε στη δημόσια τηλεόραση ότι κάνει κόντρες στα φανάρια κι εσάς σας πείραξε επειδή κάποια άλλη είπε 'δεν είμαι μόνο για να πλένω πιάτα'; Έτσι και είχαν ειπωθεί τέτοια πράματα για κόντρες σε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχαμε συλλήψεις!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρε παιδιά εδώ το άλλο το ΒΟΥΡΛΟ φώναζε στη δημόσια τηλεόραση ότι κάνει κόντρες στα φανάρια κι εσάς σας πείραξε επειδή κάποια άλλη είπε 'δεν είμαι μόνο για να πλένω πιάτα'; Έτσι και είχαν ειπωθεί τέτοια πράματα για κόντρες σε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχαμε συλλήψεις!Της αρέσει και πάρα πολύ κιόλας!!!
Άμα θες να το κάνεις, κάν' το αλλά τουλάχιστον μην το διατυμπανίζεις!!!
-
'Έχω μόνο 75 άλογα'. Πρόσθεσε και 25 το IQ σου, να πάει 100. Μπάζο.
-
Πιστεύω ότι μερικές φορές δέν θα έπρεπε να δίνουμε βάση σε αυτό πού θα δούμε στήν οθόνη,καί ο λόγος είναι ότι οι δημοσιογράφοι έχουν καί τό πεπόνι καί τό μαχαίρι.
Εάν έχει κοπεί ένα σημαντικό μέρος τής συνέντευξης τής κοπέλας μέ τα ρέιμπαν (πάρα πολύ πιθανό νά έχει γίνει κιόλας) καί τό μόνο πού είδαμε είναι η συγκεκριμένη στάση/δήλωση,τό θεωρείτε απίθανο να μπερδευτούμε;
Αυτοί πού κάνουνε τα ρεπορτάζ στα κανάλια,έχουν μάθει (πιστεύω τουλάχιστον) όλα τα 'κόλπα' πού απαιτούνται γιά να δείξουν αυτό πού οι ίδιοι θέλουν.
Παράδειγμα σέ αυτό,είναι τό μοντάζ τού συγκεκριμένου θέματος,πού ενώ οδηγώ εγώ στήν πίστα,οι εικόνες χρεώνονται στά κορίτσια.
Νομίζετε ότι κατάλαβε κανενας τηλεθεατής ότι τό καντέτ πού μέχρι εκείνη τή στιγμή οδηγούσε η Εύα,τό έτρεχε άλλος;Παραμύθι είναι οι ειδήσεις.
-
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Οντως οι περισσοτερες γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν,γιατι πολυ απλα ειναι ετσι διαμορφωμενη η κοινωνια μας ,ωστε η γυναικα απο μικρη να ασχολειται με τις barbie και τον tzon-tzon και ο αντρας με τα αυτοκινητακια . Δεν ειναι απολυτως φυσιολογικο ο αντρας να χειριζεται με μεγαλυτερη ''ανεση'' το αυτοκινητο του οταν απο μικρος ασχολειται με αυτο και το εχει αγαπησει?
Παρτε παραδειγμα τους ταξιτζηδες. Οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι) ειναι αθλιοι οδηγοι και τελειως αγενεις. ΓΙΑΤΙ? Μα πολυ απλα εχει επικρατησει αυτη η νοοτροπια και περναει και στους νεους ταξιτζηδες. Εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει ουτε ενα ταξιτζη που να οδηγει σωστα. Δεν βγαζουν φλας,δεν προσεχουν,και γενικα γραφουν ολους τους αλλους στα @@ τους. Αυτο συμβαινει γιατι ειναι ''αναγκασμενοι'' να λειτουργουν ετσι.Υ.Γ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ=Ο ΧΑΡΟΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΙΟΝΙ
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Υ.Γ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙ=Ο ΧΑΡΟΣ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΠΡΙΟΝΙΕγώ πάλι σε όσες 'ταξιτζούδες' έχω μπει ήταν ΑΨΟΓΕΣ ΟΔΗΓΟΙ!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Ρε παιδια τα πραγματα ειναι απλα. Οντως οι περισσοτερες γυναικες δεν ξερουν να οδηγουν,γιατι πολυ απλα ειναι ετσι διαμορφωμενη η κοινωνια μας ,ωστε η γυναικα απο μικρη να ασχολειται με τις barbie και τον tzon-tzon και ο αντρας με τα αυτοκινητακια . Δεν ειναι απολυτως φυσιολογικο ο αντρας να χειριζεται με μεγαλυτερη ''ανεση'' το αυτοκινητο του οταν απο μικρος ασχολειται με αυτο και το εχει αγαπησει?
Παρτε παραδειγμα τους ταξιτζηδες. Οι περισσοτεροι(αν οχι ολοι) ειναι αθλιοι οδηγοι και τελειως αγενεις. ΓΙΑΤΙ? Μα πολυ απλα εχει επικρατησει αυτη η νοοτροπια και περναει και στους νεους ταξιτζηδες. Εγω προσωπικα δεν εχω συναντησει ουτε ενα ταξιτζη που να οδηγει σωστα. Δεν βγαζουν φλας,δεν προσεχουν,και γενικα γραφουν ολους τους αλλους στα @@ τους. Αυτο συμβαινει γιατι ειναι ''αναγκασμενοι'' να λειτουργουν ετσι.Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι αναγκασμένοι αλλά επειδή όλη τη ζωή τους το μόνο πράγμα που κάνουν είναι οδηγούν το έχουν σιχαθεί σε τέτοιο βαθμό που κάνουν όλες τι μαλακίες που προανέφερες. Αμα δεν γουστάρουν την δουλειά που κάνουν άς την αλλάξουν εν πάση περιπτώση.Λίγο off topic νομίζω αυτό που έγραψα. sorry
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Ρε παιδιά εδώ το άλλο το ΒΟΥΡΛΟ φώναζε στη δημόσια τηλεόραση ότι κάνει κόντρες στα φανάρια κι εσάς σας πείραξε επειδή κάποια άλλη είπε 'δεν είμαι μόνο για να πλένω πιάτα'; Έτσι και είχαν ειπωθεί τέτοια πράματα για κόντρες σε άλλη χώρα της Ευρώπης θα είχαμε συλλήψεις!Εν μερει IMHO λαθος! Ισχυει κ στην Ελλαδα αλλα με καποιες μικρες εξαιρεσεις (λεγε με 'ασθενες' φυλο). Για πηγαινε πες κ εσυ δημοσιως στην ελλ. tv 'γουσταρω να κανω κοντρες!' Τολμας; (γενικα μιλαω, οχι προσωπικα) Μαλλον οχι γιατι μπορει να μην σε συλλαβει η αστυνομια αλλα η κατακραυγη φοβαμαι πως θα ειναι καθολικη..
Μπορει βεβαια τωρα που το ξανασκεφτομαι μια τετοια δηλωση απο γυναικα να μην εχει επιπτωσεις γιατι κανεις δεν την λαμβανει σοβαρα.. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παραμύθι είναι οι ειδήσεις.
Συμφωνώ απόλυτα. Όσα θέματα γνωρίζω λόγω σπουδών ή για κάποιο άλλο λόγο και βλέπω να παρουσιάζονται στις ειδήσεις (ως αίτιό ή αποτέλεσμα κάποιου γεγονότος) είναι κατά 99% παραποιημένα. Σόου να γίνεται...
Ποιό πρόσφατο παράδειγμα οι πλημμύρες στον Μαραθώνα όπου μετά από τρεις μέρες και αφού δεν είχαν προφανώς άλλο θέμα πήγαν και έδειχναν μια μικρη περιοχή στο Σχοινιά που μαζεύει νερά με το παραμικρό και έκραζαν πως ακόμα οι κάτοικοι ζουν μέσα στα νερά και μετά σε βομβάρδιζαν από τις χιλιοπαιγμένες εικόνες της ημέρας της πλημμύρας..
Έλεος πια
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ