-
Το v-power diesel της shell που νομίζω οτι εισάγεται,έχει κι αυτό βιοντίζελ;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Το v-power diesel της shell που νομίζω οτι εισάγεται,έχει κι αυτό βιοντίζελ;Για την βενζινη λενε οτι εισαγεται ,παντου υπαρχει βιοντιζελ.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το v-power diesel της shell που νομίζω οτι εισάγεται,έχει κι αυτό βιοντίζελ;
Για την βενζινη λενε οτι εισαγεται ,παντου υπαρχει βιοντιζελ.
ειχα στειλει παλαιοτερα ενα mail στη shell.
Εδω ειναι μερος της απαντησης τους...
θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το V-Power Diesel περιέχει biodiesel σε ποσοστό 6%.
... -
Αν και το V-power Diesel στην αρχη ξεκινησε χωρις προσθηκη βιοντιζελ, τελικα το κρατος αναγκασε την Shell να το προσθεσει καταστρεφοντας ετσι ενα εξαιρετικης ποιοτητας καυσιμο... Οχι πως τωρα δεν ειναι καλυτερο απο το απλο πετρελαιο, αλλα αν δεν ειχε και το βιοντιζελ μεσα του θα ηταν πραγματικα πολυ μπροστα!
-
ουρα 30 αυτοκινητων στο βενζιναδικο σημερα. προσπερναω τους παντες και πανω που αρχιζω να τρωω καντηλια, φωναζω με ειρωνικο βλεμα 'πετρελαιο παιρνει'
αυτο ειναι ενα ακομα θετικο, ποτε δεν προκειτε να τελειωσει το πετρελαιο στα βενζιναδικα και ακομα και εαν κανουν τοσο πολυ καιρο απεργιες εχουμε μεγαλυτερη αυτονομια
-
Σήμερα έμαθα ότι οι επιχειρήσεις για θέρμανση θα καίνε φέτος πετρέλαιο κίνησης......είδα και την εγκύκλιο σε πρατήριο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Σήμερα έμαθα ότι οι επιχειρήσεις για θέρμανση θα καίνε φέτος πετρέλαιο κίνησης......είδα και την εγκύκλιο σε πρατήριο.απλα πραγματα. δεν τα κοβουν στο αφμ της εταιρειας και μπαινει και παλι κανονικα θερμανσης.
-
Γνωστο απο περσυ ειναι αυτο...
Το θεμα ειναι τι πετρελαιο θα καιει ενα... φαρμακειο ας πουμε που βρισκεται στο εισογειο μιας οικοδομης η μια εταιρεια που στεγαζεται σε καποιον οροφο μιας πολυκατοικιας στην οποια διαμενει κοσμος.
Αστειες αποφασεις, αστειων πολιτικων μιας αστειας χωρας! -
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Σήμερα έμαθα ότι οι επιχειρήσεις για θέρμανση θα καίνε φέτος πετρέλαιο κίνησης......είδα και την εγκύκλιο σε πρατήριο.
απλα πραγματα. δεν τα κοβουν στο αφμ της εταιρειας και μπαινει και παλι κανονικα θερμανσης.
Και τι αριθμο λογαρισμου ΔΕΗ θα δηλωσει το βυτιο στον ΗΦΑΙΣΤΟ για να παρει τα χρηματα του απο το κρατος?
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα... -
Εστω ότι πήρα κίνησης......έχω στην δεξαμενή 2 τόνους θέρμανσης από πέρσυ.Αν μου κάνουν έλεγχο θα που ότι είναι νοθευμένο με θέρμανσης ?
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
απλα πραγματα. δεν τα κοβουν στο αφμ της εταιρειας και μπαινει και παλι κανονικα θερμανσης.
Και τι αριθμο λογαρισμου ΔΕΗ θα δηλωσει το βυτιο στον ΗΦΑΙΣΤΟ για να παρει τα χρηματα του απο το κρατος?
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...απλη απαντηση. την δεη απο καποιο σπιτι, υπαλληλου ή αφεντικου. λυση υπαρχει
-
Δεν θα εκπεσει ομως ο ΦΠΑ για την επιχειρηση που ειναι 23% οπως επισης δεν θα εμφανισεις ενα σεβαστο ποσο σαν εξοδα της επιχειρησης σου. Και εκτος αυτου δεν ειναι σιγουρο οτι θα δεχτει να κανει κατι τετοιο και ο πρατηριουχος διοτι ελλοχευει κινδυνους και για αυτον...
Τελος κινδυνευεις να ελεχθεις απο τον αρμοδιο φορεα!sv2 αυτο ειναι μια ακομα 'τρυπα' στην 'λαμπρη' αποφαση που πηρε το υπουργειο οικονομικων!
-
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...τα πρατηρια που δινουν μπετονια με κόκκινο τι λογαριασμο δηλωνουν;
πρεπει να εχουν βρει καποιο τροπο γιατι μιλαμε για πολλα μπετονια.
Μονο εγω πηρα περυσι γυρω στα 700 λιτρα. -
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
ουρα 30 αυτοκινητων στο βενζιναδικο σημερα. προσπερναω τους παντες και πανω που αρχιζω να τρωω καντηλια, φωναζω με ειρωνικο βλεμα 'πετρελαιο παιρνει'αυτο ειναι ενα ακομα θετικο, ποτε δεν προκειτε να τελειωσει το πετρελαιο στα βενζιναδικα και ακομα και εαν κανουν τοσο πολυ καιρο απεργιες εχουμε μεγαλυτερη αυτονομια
Μην το λες.Αν δινει και σε φορτηγα μπορει να αδειασει πολλα κυβικα σε ελαχιστη ωρα.Με ρεζερβουαρ των 500λιτρων και ανω (τα διεθνη με ψυγειο παιρνουν πανω απο 1300λιτρα) καταλαβαίνεις ποσο γρηγορα αδειαζει .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ουρα 30 αυτοκινητων στο βενζιναδικο σημερα. προσπερναω τους παντες και πανω που αρχιζω να τρωω καντηλια, φωναζω με ειρωνικο βλεμα 'πετρελαιο παιρνει'
αυτο ειναι ενα ακομα θετικο, ποτε δεν προκειτε να τελειωσει το πετρελαιο στα βενζιναδικα και ακομα και εαν κανουν τοσο πολυ καιρο απεργιες εχουμε μεγαλυτερη αυτονομια
Μην το λες.Αν δινει και σε φορτηγα μπορει να αδειασει πολλα κυβικα σε ελαχιστη ωρα.Με ρεζερβουαρ των 500λιτρων και ανω (τα διεθνη με ψυγειο παιρνουν πανω απο 1300λιτρα) καταλαβαίνεις ποσο γρηγορα αδειαζει .
σε βενζιναδες που εχω ρωτησει παλαιοτερα μου εχουν πει οτι σπανια ξεμενουν απο πετρελαιο
-
Να ρωτησω κατι. Οταν λεμε οτι το πετρελαιο καποιους ρυπους τους εχει ανεβασμενους σε σχεση με την βενζινη, τι συγκρινουμε?
την καυση μιας ιδιας ποσοτητας καυσιμου απο το καθε καυσιμο ?
-
Το σωστό είναι να πάρεις δύο αυτοκίνητα παραπλήσιων επιδόσεων, το ένα πετρέλαιο και το άλλο βενζίνη, και να δεις τι βγάζει η εξάτμισή τους.
Π.χ. βάλε δύο Αβένσις δίπλα δίπλα -
οκ βρηκα αυτο που εψαχνα - ευχαριστω!
-
Ο σημαντικότερος ρύπος όμως των diesel είναι τα σωματίδια αιθάλης και ακόμα και ένα polo bluemotion diesel βγάζει περισσότερα από μία Veyron.
-
Προς Νέα αναβολή . . .
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname=Article&cat_id=3&art_id=13561
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;