-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δυναμικο μπασιμο δηλαδη ο Κοκκαλης στο wrc...
Λετε να χορηγει κανεναν μικρο οδηγο ο Σωκρατης και να μην το πηραμε χαμπαρι???
(Για την επαρχια καντε κατι!!!)Ξερεις κάτι που δεν ξέρουμε;;;;
-
Καλα ξεκινάνε
Για την Πέμπτη προγραματίστηκε στο Hilton συνέντευξη τύπου από το Μάτζικ για την τηλεοπτική κάλυψη του WRC!
Πληροφορίες αναφάρουν πως την ευθύνη της κάλυψης δημοσιογραφικά θα έχουν οι Νικόλας Ζαλμάς και Θωμάς Ευθυμίου, ενώ είναι πιθανόν να εργαστεί μαζί τους και η Πόπη Παπαμιχαήλ!Την Πέμπτη το rally gr θα δημοσιεύσει λεπτομέρειες από τη συνέντευξη Τύπου...
Στρατης
-
Απλα να προσθεσω οτι το πρωταθλημα ηδη διαφημιζεται στο καναλι και μαλιστα εντονα
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δυναμικο μπασιμο δηλαδη ο Κοκκαλης στο wrc...
Λετε να χορηγει κανεναν μικρο οδηγο ο Σωκρατης και να μην το πηραμε χαμπαρι???
(Για την επαρχια καντε κατι!!!)καλα ρε παιδια λετε να πηρε ο ιδιος ο κοκκαλης την αποφαση να δειξει wrc το magic?
αααα δεν παμε καλα σε αυτη τη χωρα.... -
Αγαπητέ FABIAMANIAC,
Εγώ μακάρι να διαψευστώ για τις προβλέψεις μου σε ό,τι αφορά την κάλυψη του wrc από το tv-magic, οι μέχρι τώρα όμως δραστηριότητες του καναλιού δεν το καθιστούν σοβαρό στα μάτια μου, όπως ποτέ δεν θεώρησα αξιόλογο ένα μεγάλο μέρος των ηλεκτρονικών μ.μ.ε. στην Ελλάδα αφού τους απασχολεί ΜΟΝΟ το εύκολο κέρδος εις βάρος οτιδήποτε άλλου(θεατής, ποιότητα, δεοντολογία, κτλ).
Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να φοβάμαι ότι η εκτός Αθήνας Ελλάδα θα μείνει με το internet.
Και το αν τα έβαλα με το magic σημαίνει προφανώς ότι πρώτα τα έχω βάλει με το star και τους υπόλοιπους.
Κλείνοντας , επέτρεψε μου να θεωρώ γραφική την εικόνα του sainz να ζωγραφίζει και στο καπάκι να βγαίνει ο τσουκαλάς!!!
Όσο για τον 'Θείο' που εξυμνούν κάποιοι μέσα στο forum, δικαίωμα τους φυσικά είναι να ψάχνουν ποιμένα ν'ακολουθούν (και όχι μόνο) και να τον έχουν στο απυρόβλητο όπως στο ποδόσφαιρο ή στη δημόσια ζωή!Πάντα Φιλικά
Γιάννης
-
Καλημέρα,
Ρε παιδιά ας μην έχουμε τόσο άγχος για την μετάδοση απο το TV Magic χειρότερα απο το Γ@@@STAR δεν γίνεται.
Πιστεύω ότι σίγουρα φέτος θα δούμε κατι καλύτερο.
αντε αντε λίγες μέρες έμειναν!
-
Στο Μαρκόπουλο δεν πιάνουμε καλά το Magic...
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Αγαπητέ FABIAMANIAC,
Εγώ μακάρι να διαψευστώ για τις προβλέψεις μου σε ό,τι αφορά την κάλυψη του wrc από το tv-magic, οι μέχρι τώρα όμως δραστηριότητες του καναλιού δεν το καθιστούν σοβαρό στα μάτια μου, όπως ποτέ δεν θεώρησα αξιόλογο ένα μεγάλο μέρος των ηλεκτρονικών μ.μ.ε. στην Ελλάδα αφού τους απασχολεί ΜΟΝΟ το εύκολο κέρδος εις βάρος οτιδήποτε άλλου(θεατής, ποιότητα, δεοντολογία, κτλ).
Από εκεί και πέρα εξακολουθώ να φοβάμαι ότι η εκτός Αθήνας Ελλάδα θα μείνει με το internet.
Και το αν τα έβαλα με το magic σημαίνει προφανώς ότι πρώτα τα έχω βάλει με το star και τους υπόλοιπους.
Κλείνοντας , επέτρεψε μου να θεωρώ γραφική την εικόνα του sainz να ζωγραφίζει και στο καπάκι να βγαίνει ο τσουκαλάς!!!
Όσο για τον 'Θείο' που εξυμνούν κάποιοι μέσα στο forum, δικαίωμα τους φυσικά είναι να ψάχνουν ποιμένα ν'ακολουθούν (και όχι μόνο) και να τον έχουν στο απυρόβλητο όπως στο ποδόσφαιρο ή στη δημόσια ζωή!Πάντα Φιλικά
Γιάννης
Καλημέρα,Γιάννη.....(ipan)
Απ'οτι φαίνεται σε μερικά συμφωνούμε και σε μερικά άλλα όχι....
Δε λέω.....και εγω έχω τις επιφυλάξεις μου για το κατα ποσο θα μπορέσουν να σηκώσουν ενα τέτοιο βάρος σε ένα 'σχετικά' νέο κανάλι....!!!Ελπίζω να τα καταφέρουν...!!!Εξάλλου δεν χρειάζεται να κάνουν μοντάζ και τέτοια...που θα δυσκόλευε αρκετά.....!!!Το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι μετάδοση σε πολιτισμένες ώρες....με κάποιες επαναλήψεις για κάποιους 'άτυχους'....!!!!!
Τώρα.....οσων αφορά τα περι 'Τσουκαλά'.......δε λέω.....έχεις κάποιο δικιο.......αλλά σκέψου....πόσα 'ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ' βλέπουμε σε άλλα κανάλια.....ισως όχι στα κρατικά αλλά.......δεν νομίζω κανένας μας να ήθελε κάποιο κρατικό κανάλι να πάρει τα δικαιώματα του wrc......!!!Ο λόγος...???Πολύ απλά....'Ολυμπιακοί Αγώνες'......!!!Σιγά μην έδινε την ελάχιστη σημασία στο wrc οταν θα έχει 'ΤΟ' άγχος με τη μετάδοση των αγώνων (πρίν και μετά)...!!!Αυτά τα λίγα με τις καλύτερες ευχές μου για μια 'καλύτερη' μετάδοση του WRC σχετικά με τα προηγούμενα χρόνια....!!!
(Υ.Γ. Δυστηχώς θα αναγκαστώ και εγω να χάσω τους πρώτους αγώνες λόγω μιας 4μηνης μετακόμισης μου στην 'μακρινή Κόνιτσα'!!!Δε πιστεύω να πιάνω ουτε κρατικό κανάλι εκει πάνω..... )
-
Ξερει κανείς να μας διαφωτίσει αν θα βγάζει το προγραμμα στο δορυφόρο ή θα το κωδικοποιεί όπως τους αγώνες του ακατανόμαστου;;
-
Ανακοινώθηκε από το TV Magic το πρόγραμμα μετάδοσης του Ράλι Μόντε Κάρλο
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5063 -
Τελικα με εμας στην επαρχια θα γινει τιποτα,ή για ακομα μια φορα θα ειμαστε ατυχοι?
-
Ξέρει μήπως κανένας την ώρα που θα μεταδοθούν οι εκπομπές στις 18 και 25 Ιανουαρίου?
Κοιτάζω μέσα στο http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=tv-program όμως από ότι φαίνεται εδώ και αρκετό καιρό, για το rally.gr, μόνο το eurosport έχει εκπομπές σχετικές με το αυτοκίνητο...
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Τελικα με εμας στην επαρχια θα γινει τιποτα,ή για ακομα μια φορα θα ειμαστε ατυχοι?ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΤΥΧΟΙ?
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ...
ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΛΠΑ, ISC Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ...
ΓΙΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΤΟ WRC ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
ΑΙΣΧΟΣ! -
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΤΟ WRC ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
NAI !!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Greg έγραψε:
ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ή ΤΟ WRC ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ?
NAI !!!!!!!!!
Γεια σας παλικάρια!
Έστειλα ένα email στο σταθμό που κάνει αναμετάδοση τους αγώνες του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη (Europe1), να τους ρωτήσω για το αν εχουν προγραμματίσει κάτι για το WRC, αλλά ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
Υπομονή... έχουμε ακόμη μέρες
-
Ο χρήστης mm55 έγραψε:
Ανακοινώθηκε από το TV Magic το πρόγραμμα μετάδοσης του Ράλι Μόντε Κάρλο
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=5063Παρασκευή-Σάββατο 5λεπτη ενημέρωση σε 'prime time' (9 το βράδυ). Κυριακή μιάμιση ώρα (αλλά τι ώρα ? Είναι δυνατόν να έχει ματς ο Ολυμπιακός (σε διάφορα σπορ...) και να δείχνει WRC ? Ούτε με σφαίρες ). Βέβαια για το 'SHOW' δεν ξέρω, ίσως να μας τα δείχνουν και τα 3 ημερήσια μαζεμένα... Πάντως ο Ζαλμάς και ο ΘΚΕ είναι εγγύηση.
Οπότε είναι μεν καλύτερα από το STAR του 2003 (τι θα μπορούσε να είναι χειρότερα άλλωστε ? Ακόμα και να μην το έδειχναν καθόλου καλύτερο θα ήταν ) αλλά, ΙΜΗΟ και ας κρατήσουμε μια πισινή, χειρότερο από το STAR του 2002 (11:30 το βράδυ και τις 3 ημέρες με υπότιτλους).
-
H ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ WRC ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ H FIA ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ.
ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ. -
To Aβαταρ σου ειναι πολυ ευστοχο!!!!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
H ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ WRC ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΚΑΙ H FIA ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ, ΑΦΟΥ Η ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΑΝΑ.
ΜΟΝΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΛΕΟΝ Η ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΜΕΡΕΣ.Ευχαριστώ harriswrc!
-
λιγο ασχετο αλλα απο σεπτεμβρη δεν δειχνει πια Φωτηνελη το τοπικο καναλι στην κοζανη ,που εδειχνε 2 χρονια τωρα καθε κυριακη το auto sprint της τεταρτης!ξερεις τιποτα γι αυτο glf γιατι εχω ξενερωσει πολυ και βλεπω μονο traction και επι τροχων αλλα δεν δειχνουν πολλους αγωνες!οποτε δυσκολο το βλεπω να δουμε wrc εδω αν και το ιδιο καναλι δειχνει αγωνες ποδοσφαιρου του ολυμπιακου!
Το WRC στο TV Magic !