-
alfista-Εχεις πετυχει καμια gt στο δρομο και αν ναι σε τι χρωμα?
-
Έχς πετύχει 2-3 φορές την κόκκινη που έχει για test-drive η ΕΜΙΚΟ. Δυστυχώς πάντα ήταν λερωμένη, αλλά και πάλι ψάρωσα. Πάντως το rosso alfa είναι πραγματικά άπαιχτο όταν το αμάξι είναι πλυμμένο.
Πέτυχα και μια μπλε σκούρο αν θυμάμαι καλά. Οκ, κυρίλα. -
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Πέτυχα και μια μπλε σκούρο αν θυμάμαι καλά. Οκ, κυρίλα.
Και εμένα μπλε σκούρο ήταν αυτή που πέτυχα. Αλλά το κόκκινο πρέπει όντως να είνα φοβερό.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Πέτυχα και μια μπλε σκούρο αν θυμάμαι καλά. Οκ, κυρίλα.
Και εμένα μπλε σκούρο ήταν αυτή που πέτυχα. Αλλά το κόκκινο πρέπει όντως να είνα φοβερό.
Παιδία εγώ την έχω δει κ σε κόκκινο κ σε μπλέ σκούρο κ μου άρεσε πιο πολύ το μπλέ. Ίσως γιατί κόκκινες θα δείς κ 147 κ 156, ενώ το μπλέ είναι περισσότερο μοναδικό! Το αυτοκίνητο δεν χάνει τίποτα από το σπόρ στοιχείο του, δείχνει πιο κυριλέ, κ σε καμία περίπτωση δεν το χαλάει. Βέβαια κ το κόκκινο είναι υπέροχο (κ σίγουρα πιο σπόρ), αλλά επειδή τα είδα δίπλα-δίπλα επιτρέψτε μου να προτημίσω το μπλέ. Έχει άλλη αρχοντιά! Κ μόνο η γυαλάδα του αρκεί!
-
Aπορώ γιατί στις περισσότερες αντιπροσωπείες στη Θεσσαλονίκη, απ' ότι έχω δεί, έχουν την GT σε ένα χαζό χρώμα, γαλάζιο μάλλον, δεν μπορώ να το προσδιορίσω....
Χάθηκε το ΚΟΚΚΙΝΟ ;
-
Αν εννοεις αυτο το χρωμα ειναι το azzuro le castelet δηλαδη το γκριζογαλαζιο.Γιατι δεν σου αρεσει.Ειναι φοβερο.Σημερα ειδα και το νεο καινουριο χρωμα το gri stromboli.EΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ.Ειναι η δευτερη μου επιλογη μετα το κοκκινο.
http://www.automobilismo.it/edisport/au ... ile/15.jpg
-
Aυτό που είναι στη φωτό είναι πολύ όμορφο.
Ένα άλλο είδα ρε γμτ, σαν ξεθωριασμένο μπλέ μάλλον
(πολλές αντιπροσωπείες αυτό έχουν πάντως και μου έκανε εντύπωση που 'παρέβλεψαν' το κόκκινο) -
Θα ηθελα να παραθεσω τα αποτελεσματα ενος γκαλοπ που εκανα.Εχω μιλησει με ολους τους αντιπροσωπους της αλφα σε ολη την ελαδα και τους ζητησα να μου πουν την υποκειμενικη τους γνωμη για το πιο χρωμα της ταιριαζει καλυτερα.Το αποτελεσμα του γκαλοπ με εξεπληξε ευχαριστα.Λοιπον εχουμε και λεμε συνοπτικα.
12 προτιμουν το κοκκινο
9 προτιμουν το καινουριο χρωμα gri stromboli.(μολυβι)
3 προτιμουν το μαυρο
2 χρυσαφι
2 μπορντω
1 azzuro nuvola(ιριδιζων)
Και φυσικα ολοι εκτος απο δυο προτιμουν τη νεα ακτινωτη 17αρα ζαντα.
Το αστειο της υποθεσης ξερετε πιο ειναι??????????ΟΤΙ σε κανεναν αντιπροσωπο της αθηνας εκτος του πειραια δεν τους αρεσε το κοκκινο και ομοφωνα μου λεγανε το gri stromboli.
Kαι εγω με το φτωχο μου μυαλουδακι συμπεραινω οτι εσεις οι αθηναιοι εχετε βαρεθει να βλεπετε κοκκινες αλφα.Ολοι μου λεγανε οτι ειναι κοινοτυπο και too much(δεν το καταλαβα).Οι επαρχιωτες αντιπροσωποι απο την αλλη μου προτειναν το κοκκινο δαγκωτο αλλα απο τον τροπο που μου μιλαγαν εδειχναν πολλοι πορωμενοι και λιγοτερο αντικειμενικοι στην αποψη τους.Εδω τουλαχιστον στη πατρα οι περισσοτερες αλφα ειναι γκρι και μαυρες.ΕΛΕΟΣ.Εγω που εχω δει και τα δυο επικρατεστερα χρωματα εχω να πω οτι το γκρι stromboli ειναι το καλυτερο χρωμα οσον αφορα το γεγονος οτι αναδυκνυει και την παραμικρη καμπυλη του αμαξωματος αλλα μολις ειδα χτες το κοκκινο(γυαλιστερο και πεντακαθαρο) το ερωτευτηκα.Νομιζεις οτι αντικρυζεις γυναικια αιθερια υπαρξη και οχι αυτοκινητο.Ειναι τοσο γλυκο και προστυχο πανω της που σου ρχεται να την φιλησεις.
-
Λοιπόν , δεν ξέρω τί λένε στην Αθήνα, αλλά εγώ προτιμώ τα εξής χρώματα :
- κόκκινο
- μπορντώ
- μολυβί
- μαύρο
-
Eχεις δει το μπορντω η απο φωτογραφιες μονο?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Eχεις δει το μπορντω η απο φωτογραφιες μονο?Mόνο από φωτό, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα είναι και το αγαπημένο μου.
Ξέρεις, το σκούρο μπορντώ
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Aπορώ γιατί στις περισσότερες αντιπροσωπείες στη Θεσσαλονίκη, απ' ότι έχω δεί, έχουν την GT σε ένα χαζό χρώμα, γαλάζιο μάλλον, δεν μπορώ να το προσδιορίσω....Χάθηκε το ΚΟΚΚΙΝΟ ;
Ρε η ΕΜΙΚΟ στην Εθνικής Αντιστάσεως έχει όπως είπα και παραπάνω κόκκινη GT για test-drive. Μου κάνει εντύπωση που δεν την έχεις πετύχει πουθενά.
-
Συνηθως,το χρωμα που ταιριαζει καλυτερα σε ενα μοντελο,ειναι αυτο με το οποιο παρουσιαζεται στις εκθεσεις και στις παρουσιασεις.
Αλλα,σαφως και ειναι υποκειμενικο το ζητημα.Τι σημασια εχει τι αρεσει στους περισσοτερους και πολυ περισσοτερο σε επαγγελματιες πωλητες; -
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Συνηθως,το χρωμα που ταιριαζει καλυτερα σε ενα μοντελο,ειναι αυτο με το οποιο παρουσιαζεται στις εκθεσεις και στις παρουσιασεις.Δεν συμφωνώ απόλυτα. Μερικές φορές παρουσιάζουν ένα χρώμα που ξέρουν ότι θα πουλήσει (για την Ευρώπη, γκρι μεταλλικό ).
Από την άλλη πολλές φορές παρουσιάζουν χρώματα που δεν τα παίρνει κανένας τελικά. Πόσες 156 σε Bianco Nuvola έχετε δει; Έτσι παρουσιάστηκε η 156ti στην Αθήνα.
-
Εγώ πάντως μπήκα σε μια μπλέ με κρεμ (έτσι νομίζω το λένε,σαν σκούρο κίτρινο ήταν) δερμάτινο σαλόνι.Δεν ήθελα να βγω από εκεί μέσα,αλλά το έκανα γιατί μάλλον δεν θα με άφηναν οι άνθρωποι της αντιπροσωπίας να διανυκτερεύσω εκεί...
Πάντως το μπλέ δεν μου άρεσε καθόλου.Συμπαθητικό είναι ένα σαμπανιζέ test drive που βλέπω να κυκλοφορεί,αλλά το κόκκινο είναι φωτιά (χωρίς να το 'χω δει live) με όλη τη σημασία της λέξης. -
exei kanei kanenas test drive????i 3.2 exei erthei???tin timi tis ti vriskw arketa kali....(se sxesi me bmw pou eimai psilokollimenos)
kai fisika oi alfa einai panemorfes mesa-exw...(ta pio omorfa aytokinita gia mena) -
sakiss συγγνωμη που εξαφανιστηκα αυτον τον καιρο αλλα υπηρχε σημαντηκοτατος λογος...
Γεννη8ηκε ο Αχιλεας! 3,5κιλα 52 εκατοστα! Παιδαρος! Η μαμα και ο γιος ειναι μια χαρα και γυρισαμε πλεον σπτι ευτηχεις (και ηδη νυσταγμενοι αλλα δεν πειραζει )
http://www.eyemedia.it/achille/Achille.jpg
και βεβαια απο μικρος πρεπει να μα8αινει κανεις τα βασικα...
http://www.eyemedia.it/achille/dapiccoli.jpgΤελος παντων, συγγνωμη για το ΟΤ αλλα ξερετε τωρα... ειμαι πλεον χαζομπαμπας!
Λοιπον την δοκιμασες την ντηζελ ε? ειδες ροπη? ακουσες τουρμπινα? καλο ε? και που να δεις καταναλωση να μεινεις με ανοιχτο το στομα χεχεχε
Αντε καλες αγορες -
Να σου ζήσει!!
Και φαίνεται το παιδί ότι θα γίνει σωστός Αlfistα από μικρός -
Να σου ζησει Αριστοτελη!(εχεις το ονομα του πατερα μου!)
Ωραιο ονομα εχει ο γιος σου!
Μεγαλη ευθυνη τωρα..........
Χαιρετησματα
Σπυρος -
Ελα ρε αριστοτελη και μου ελειψες.Να σου ζησει ο junior alfisti .Oπως θα ειδες ημουν αρκετα τυχερος που πετυχα τον ιταλο με την πετρελαιοκινητη gt και μου την εδωσε να τη βολταρω αφου φυσικα ειδε τι πορωμενο ημουν με τις απειρες ερωτησεις που του εκανa.Ξερεις τι μου ειπε?Οτι οι ιταλοι δεν προλαβαινουν να φτιαχνουν gt.Eχει τεραστια ζητηση και προτιμουν να εξυπηρετουν τους alfisti εκτος ιταλιας και σαν συνεπεια ειναι απο τους λιγους στην ιταλια που εχουν gt.
Oσο για τον κινητηρα με αυτα που μου ειπε τελικα θα παρω αυτον με την βενζινη(jts η 3.2).Εχεις δικιο το κολλημα με πρωτη δευτερα και τριτη ειναι απαιχτο αλλα μου ειπε οτι ο jts που τον εχει οδηγησει ειναι περιπου τα ιδια σε επιδοσεις απλως ολοι οι πετρελαιοκινητηρες κολλανε χαμηλα.Μαλιστα ο jts του φανηκε πιο γρηγορος ψηλα.Ο λογος που πηρε πετρελαιο ειναι λογω ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ kai τιποτε αλλο γιατι κανει πολλα χιλιομετρα σε ολη την ιταλια.Ασε που για να παρω πετρελαιο πρεπει να δωσω επιπλεον 1,500,000δρχ νταβαντζιλικη στο κρατος λογω χαμηλης καταναλωσης.ΑΡΑ γιατι να μην βαλω τρια εκατομμυρια και να παρω τον 3.2?Δεν μου εξηγησε αλλα μου ειπε οτι το πετρελαιο εχει πιο ακριβη συντηρηση.Δηλαδη?Τι να το κανω το πετρελαιο με μολις 20.000 χιλιομετρα που κανω τον χρονο.
Και τωρα η πιο κρισιμη χιλιοειπωμενη ερωτηση.Οπως σου ειπα την ειχε σε κοκκινη και πορωθηκα αλλα με 16αρα ζαντα που δεν εδενε ωραια.Την επομενη μερα την πετυχαινω στο αλλο χρωμα που με ενδιαφερει το γρι-μολυβι.Καινουριο χρωμα.Εμεινα με το στομα ανοιχτο.Παρολο που σιχαινομαι τα γκρι χρωματα το συγκεκριμενο τονιζει την παραμικρη καμπυλη του αμαξωματος,την αναδυκνυει και να σου παλι τα διλληματα.Κοκκινο η μολυβι?Μαλλον θα τη βαξω και με τα δυο χρωματα να ησυχασω.
Alfa Romeo GT