Θα ηθελα να παραθεσω τα αποτελεσματα ενος γκαλοπ που εκανα.Εχω μιλησει με ολους τους αντιπροσωπους της αλφα σε ολη την ελαδα και τους ζητησα να μου πουν την υποκειμενικη τους γνωμη για το πιο χρωμα της ταιριαζει καλυτερα.Το αποτελεσμα του γκαλοπ με εξεπληξε ευχαριστα.Λοιπον εχουμε και λεμε συνοπτικα.
12 προτιμουν το κοκκινο
9 προτιμουν το καινουριο χρωμα gri stromboli.(μολυβι)
3 προτιμουν το μαυρο
2 χρυσαφι
2 μπορντω
1 azzuro nuvola(ιριδιζων)
Και φυσικα ολοι εκτος απο δυο προτιμουν τη νεα ακτινωτη 17αρα ζαντα.
Το αστειο της υποθεσης ξερετε πιο ειναι??????????ΟΤΙ σε κανεναν αντιπροσωπο της αθηνας εκτος του πειραια δεν τους αρεσε το κοκκινο και ομοφωνα μου λεγανε το gri stromboli.
Kαι εγω με το φτωχο μου μυαλουδακι συμπεραινω οτι εσεις οι αθηναιοι εχετε βαρεθει να βλεπετε κοκκινες αλφα.Ολοι μου λεγανε οτι ειναι κοινοτυπο και too much(δεν το καταλαβα).Οι επαρχιωτες αντιπροσωποι απο την αλλη μου προτειναν το κοκκινο δαγκωτο αλλα απο τον τροπο που μου μιλαγαν εδειχναν πολλοι πορωμενοι και λιγοτερο αντικειμενικοι στην αποψη τους.Εδω τουλαχιστον στη πατρα οι περισσοτερες αλφα ειναι γκρι και μαυρες.ΕΛΕΟΣ.
Εγω που εχω δει και τα δυο επικρατεστερα χρωματα εχω να πω οτι το γκρι stromboli ειναι το καλυτερο χρωμα οσον αφορα το γεγονος οτι αναδυκνυει και την παραμικρη καμπυλη του αμαξωματος αλλα μολις ειδα χτες το κοκκινο(γυαλιστερο και πεντακαθαρο) το ερωτευτηκα.Νομιζεις οτι αντικρυζεις γυναικια αιθερια υπαρξη και οχι αυτοκινητο.Ειναι τοσο γλυκο και προστυχο πανω της που σου ρχεται να την φιλησεις.