-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Kόκκινη, ακτινωτή ζάντα!!!Σύμφωνος
-
Συνφωνώ για το χρώμα αλλά οι ακτινωτές ζάντες εμένα δε μου αρέσουν. Όμως δεν ξέρω τι άλλες επιλογές υπάρχουν.
-
Εγω την εχω δει σε μαυρη με την ζαντα με τους κυκλους.Ηταν κουκλα.
Εσεις που προτιματε την κοκκινη την εχετε δει live? -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Εσεις που προτιματε την κοκκινη την εχετε δει live?Φυσικά!!! Η τελευταία φορά ήταν στα Μέγαρα, την προηγούμενη Κυριακή, στην εκδήλωση των 4Τ για το Gti της χρονιάς.
-
Moνο ιδεες ριχνουμε ετσι?
Αν δε φοβασε το κραυγαλεο κοκκινο για ε3ωτερικο χρωμα, 8α σου προτεινα να το βαλεις στο εσωτερικο... κ να την παρεις μαυρη! Οι ακτινωτες ζαντες μου αρεσουν αλλα δεν εχω δει κι αυτες με τους κυκλους για να συγκρινω(ειναι αυτες που φοραει η GTV? με 3 η 5 κυκλους?)...Οτι κι αν αποφασισεις τελικα, καλοριζικο κ να το χαιρεσαι! Ειναι εκπληκτικο αυτοκινητο..
-
Το διλλημα ειναι τεραστιο.Αν την παρω σε κοκκινη θα βαλω κλασσικα μαυρο δερμα.Αν την παρω σε μαυρη κλασσικα θα εβαζα κοκκινο δερμα(οχι μπεζ) αλλα προσφατα την ειδα και με λευκο δερμα και επαθα την πλακα μου.Φοβαμαι μηπως λερωνει αλλα με πορωνει που ειναι πιο ευχαριστο και πιο φωτεινο το εσωτερικο.Βαρεθηκα τα σκουρα γκρι και μαυρα εσωτερικα.
Οσο για την ζαντα θελω να σας ρωτησω αν η ακτινωτη δενει ωραια με το αυτοκινητο γιατι αυτη με τους κυκλους δενει καλα αλλα δεν δειχνει για 17αρα αλλλα για κατι ενδιαμεσο 16αρας με 17αρα.Δηλαδη η ακτινωτη που ειναι πιο επιθετικη παει καλυτερη στην μαυρη η στην κοκκινη gt?
Οπως μου ειπε και ενας φιλος μου αντιπροσωπος προτιμαει την μαυρη σε σχεση με την κοκκινη και οτι ολα ειναι θεμα γουστων.Θα ηθελα καποιος που την εχει δει και στα δυο χρωματα να μου πει πιο χρωμα την αναδυκνυει περισσοτερο.Εγω θεωρω το κοκκινο αλλα πιστευω οτι δεν κανει την απαραιτητη αντιθεση στο πισω μερος.Κοκκινο χρωμα κοκκινα φωτα.Τελικα πιο χρωμα της παει καλυτερα.Το κλασσικο κοκκινο η το σοβαρο-αγριο μαυρο.Παντως το αυτοκινητο που εχω αυτη τη στιγμη κοκκινο ειναι.
-
Νομίζω πως οι καμπύλες της θα φαίνονται καλύτερα με το κόκκινο χρώμα, όσω αφορά τα πίσω φώτα, θα έχεις και την επιλογή Aftermarket φαναριών, αλλά νομίζω πως ακόμη και κόκκινα θα είναι πάρα πολύ όμορφα...
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
... κοκκινο και το μαυρο..... αποψεις σας για το ποιο χρωμα της παει καλυτερα απο τα δυο..... ποια ζαντα τις παει περισσοτερο.Η 17ΑΡΑ ακτινωτη η η νεα 17αρα με τους κυκλους?Είναι λίγο μεγάλο αυτοκίνητο για να το πάρεις κόκκινο! Στην 147 εντάξει αλλά σε πιο μεγάλο αυτοκίνητο όχι. Και καθώς είμαι γενικά οπαδός του μαύρου.....μαύρο!
Οι ακτινωτές ζάντες είναι μπελάς στο καθάρισμα. Αυτή με τους κύκλους είναι και πιο όμορφη και πιο πρακτική και πιο Alfa και φαίνονται καλύτερα και τα δισκόφρενα!
Εσωτερικό σε μαύρο αυτοκίνητο είναι μόνο ένα, το μπέζ, για μένα κορυφαίος συνδυασμός (νομίζω ότι δείχνει καλό γούστο και class, το μαύρο είναι πιο 'κακό', το άσπρο είναι για νταβατζήδες, το δίχρωμο πιο σπόρ αλλά ενοχλητικό στο μάτι). -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
το μαύρο είναι πιο 'κακό', το άσπρο είναι για νταβατζήδες, το δίχρωμο πιο σπόρ αλλά ενοχλητικό στο μάτι.Και το κόκκινο τι είναι;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
το μαύρο είναι πιο 'κακό', το άσπρο είναι για νταβατζήδες, το δίχρωμο πιο σπόρ αλλά ενοχλητικό στο μάτι.
Και το κόκκινο τι είναι;
ΓΙΑ ΠΟΡΩΜΕΝΟΥΣ!!!!!!!!
αντε με γεια και καλα πολλα γρηγορα και απροβληματιστα χιλιομετρα!
-
Και τα δύο χρώματα είναι υπέροχα στην Αlfa.
Δίνω προβάδισμα στο κόκκινο,(παρόλο που εγώ συνήθως προτιμώ το μαύρο), γιατί είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα ειδικότερα για μια Alfa.
Το αρνητικό είναι ότι το κόκκινο χάνει τη γυαλάδα και τη ζωντάνια με την πάροδο του χρόνου και το κλίμα(με τον ήλιο κτλ...).
Στο κόκκινο χρώμα, βλέπεις και γενικά δύο χρώματα στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, μιας και τα φώτα εμπρός...ασημίζουν, ασημί χειρολαβές, κόκκινα πίσω φώτα.
Διχρωμία ! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το αρνητικό είναι ότι το κόκκινο χάνει τη γυαλάδα και τη ζωντάνια με την πάροδο του χρόνου και το κλίμα(με τον ήλιο κτλ...).Πάντως στην 147 το Alfa Romeo Rosso δεν έχει αλλάξει καθόλου απόχρωση άπό τη μέρα που πήρα το αυτοκίνητο (3 χρόνια πριν). Βέβαια το προσέχω, δεν το αφήνω στον ήλιο για ώρες ακάλυπτο και μια φορά το χρόνο το πάω για γυάλισμα/κέρωμα.
Στο κόκκινο χρώμα, βλέπεις και γενικά δύο χρώματα στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, μιας και τα φώτα εμπρός...ασημίζουν, ασημί χειρολαβές, κόκκινα πίσω φώτα.
Διχρωμία !Ακριβώς!
-
To μονο που ειχα καταληξει ηταν να βαλω την ακτινωτη ζαντα αλλα μου λεει ο αλλος οτι ειναι δυσκολη στο καθαρισμα και με προβληματισε με αυτο που ειπε οτι η αυτη με τους κυκλους δειχνει πιο αλφα.Το θεμα ειναι πια απο τις δυο ζαντες δενει καλυτερα με το αυτοκινητο.Θελω την γνωμη σας αφου εχετε δει το αυτοκινητο ζωντανα και οχι απο φωτογραφιες.
Το διχρωμο εσωτερικο με λευκοδερμα το εχεις δει?Ειναι σκετη τρελα εστω και για νταβατζη.Το μπεζ μου φενεται καπως γεροντιστικο αν και δεν το εχω δει.
Τελικα μαλλον σε μαυρο μεταλλικο θα την παρω αν και δεν την εχω δει σε κοκκινο.Εξαλλου εχω ενα fiat stilo κοκκινο αλλα αν και ρομαντικος θεωρω οτι το κοκκινο ειναι καπως παιδικο.Μακαρι να την δω σε κοκκινη και να αλλαξω γνωμη.
Απο εσωτερικο σε τι χρωματα την εχετε την εχετε δει live?
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Μακαρι να την δω σε κοκκινη και να αλλαξω γνωμη.Νομίζω θα αλλάξεις γνώμη
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
To μονο που ειχα καταληξει ηταν να βαλω την ακτινωτη ζαντα αλλα μου λεει ο αλλος οτι ειναι δυσκολη στο καθαρισμα και με προβληματισεΧαίρομαι που σε προβλημάτισα αυτό είναι ο στόχος της συλλογής απόψεων και όχι φυσικά το να σου αποκλείσουμε κάτι.
Βέβαια το θέμα είναι υποκειμενικό και αυτό που εγώ θεωρώ πιο Άλφα εσύ μπορεί να το θεωρείς καγκουριά! (η λέξη αυτή με εντυπωσίασε και είναι η πρώτη φορά που την χρησιμοποιώ!) Κάτι που εγώ το θεωρώ τραγικό εσύ μπορεί να το λατρεύεις....
Άκουσε λοιπόν όλους εμάς αλλά χωρίς να καταπιέσεις τα προσωπικά σου ένστικτα. Αν σου αρέσει εσένα ρόζ με πράσινα πουά και ζεβρέ καθίσματα καλορίζικο!Σαν απάντηση σε ερώτηση πιο πάνω τα μπορντώ καθίσματα είναι για μένα γενικά βλαχοαμερικανιά....είναι όμως αποδεκτή εναλλακτική λύση αλλά μόνο σε μαύρο αυτοκίνητο (τα σκέτα κόκκινα είναι σαν παιδική χαρά ή σε παιδικό αυτοκινητάκι....αν είναι με μαύρα τζάμια μιλάμε για οίκο ανοχής....!)
Τα γκρί εσωτερικά μπορεί να είναι βολικά και να μη λερώνουν αλλά είναι πολύ κρύα και αφιλόξενα. Συνηθίζονται σε μπλέ σκούρο ή πράσινο σκούρο αυτοκίνητο αλλά το θεωρώ ατυχή επιλογή για τους λόγους που είπα. -
Tα ισοπεδωσες ολα...
-
Toυλαχιστον συμφωνειται μαζι μου πως αν την παρω σε κοκκινη να βαλω μαυρο δερμα.Για την ζαντα θα ξερω οταν δω και την ακτινωτη.
Τελικα με επεισες για το κοκκινο δερμα.Ταιριαζει δεν ταιριαζει ειναι ενα ρισκο για σαλονι.Αρα για μαυρη gt καταληγω σε λευκο η μπεζ σαλονι.
Αντε να ερθει και στην πολη μου σε κοκκινη να καταληξω και σε χρωμα.
Forza ferrari!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΒΑΣΙΛΗΣ:Exeis και γαμω τα αυτοκινητα.Μεσα σε μια delta 1.4 μεγαλωσα.
Forza italia!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Τελικα με επεισες για το κοκκινο δερμα.Ταιριαζει δεν ταιριαζει ειναι ενα ρισκο για σαλονι.Αρα για μαυρη gt καταληγω σε λευκο η μπεζ σαλονι.Ρισκο γιατι? δεν το καταλαβαινω...
Το αυτοκινητο πρωτα απο ολα το παιρνεις για να το ευχαριστη8εις εσυ, οχι οι γυρω σου! Οπως συμβαινει κ με απειρα αλλα πραγματα... Το τελευταιο πραγμα που με νοιαζει εμενα ειναι τι λενε οι αλλοι για τα αυτοκολλητα στο τζιπακι μου κ κ κ!! Τεσπα, η αποφαση δικη σου ειναι κ αρκει εσυ να εισαι ευχαριστημενος. Εμεις ιδεες ριχνουμε οπως ειπα κ πριν.. -
sakiss θα σου πρότεινα να την πάρεις σε μαύρο με μπεζ καθίσματα και να κάνεις πολλά-πολλά-πολλά χιλιόμετρα.Τον υπόλοιπο καιρό είσαι ελεύθερος να την καμαρώνεις!!!!!!Δεν είναι κούκλα;
Alfa Romeo GT