-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
ΑΛΛΑ: βασιστηκα σε μια πραγματικοτητα οπως τη διαβασα στους 4Τ οταν δοκιμασαν τον jts, οπου παρουσιασε επιδοσεις λιγο χειροτερες απο το μοτερ που αντικατεστησε.Ανδρέα, στη γνωριμία της Alfa GT ο συγγραφέας λέει ότι είχε την εντύπωση ότι ο δίλιτρος JTS απέδιδε τα 165 άλογα που ισχυρίζεται η Άλφα Ρομέο, οπότε μάλλον δεν έχεις (πια) δίκιο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΑΛΛΑ: βασιστηκα σε μια πραγματικοτητα οπως τη διαβασα στους 4Τ οταν δοκιμασαν τον jts, οπου παρουσιασε επιδοσεις λιγο χειροτερες απο το μοτερ που αντικατεστησε.
Ανδρέα, στη γνωριμία της Alfa GT ο συγγραφέας λέει ότι είχε την εντύπωση ότι ο δίλιτρος JTS απέδιδε τα 165 άλογα που ισχυρίζεται η Άλφα Ρομέο, οπότε μάλλον δεν έχεις (πια) δίκιο.
τεσπα δεν εχει και τοση σημασια αν εχω δικιο ή οχι αφου το ειπα περισσοτερο στη πλακα. ΑΛΛΑ απο οτι θυμαμαι (θα ψαξω το απογευμα να το βρω το αρθρο) σε συνθηκες ζεστης η αποδοση του jts επεφτε αισθητα. Αν κανω λαθος διορθωστε με
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Για το μοτερ της VAG το 2.0 fsi δεν εχω ακουσει τιποτα
Kατά τον Μάιο θα έρθει στην Ελλάδα
Φιλος μου εχει το Α3 2.0Fsi απο τον Σεμπτεμβριο.
Μηπως κανεις καποιο λαθος??Λέμε για τον FSI turbo των 200 ίππων, όχι αυτών των 150.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μηπως κανεις καποιο λαθος??Λέμε για τον FSI turbo των 200 ίππων, όχι αυτών των 150.
Sorry...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Sorry...
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Μηπως κανεις καποιο λαθος??άσχετο, μήπως ο φίλος σου μένει Διόνυσο;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ανδρέα, στη γνωριμία της Alfa GT ο συγγραφέας λέει ότι είχε την εντύπωση ότι ο δίλιτρος JTS απέδιδε τα 165 άλογα που ισχυρίζεται η Άλφα Ρομέο, οπότε μάλλον δεν έχεις (πια) δίκιο. -
Ο χρήστης gmak έγραψε:
Οχι φιλε μου μενει στα Νοτια προαστια!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Ανδρέα, στη γνωριμία της Alfa GT ο συγγραφέας λέει ότι είχε την εντύπωση ότι ο δίλιτρος JTS απέδιδε τα 165 άλογα που ισχυρίζεται η Άλφα Ρομέο, οπότε μάλλον δεν έχεις (πια) δίκιο.
Τις κάνεις πιο λιανά αυτές τις φατσούλες σε παρακαλώ γιατί απ'ό,τι φαίνεται δεν είμαι τόσο έξυπνος όσο εσύ;
-
μην τα παιρνεις!! πλακα εκανα...
υπαρχει πολλη ενταση εδω μεσα!!!!
μου φανηκε αστεια η χρηση της λε3ης συγγραφεας αντι δημοσιογραφου, αρ8ρογραφου κτλ...take it easy
-
Το πρόβλημα απόδοσης του 2.0 JTS κινητήρα είναι γνωστό αλλά σύμφωνα με πληροφορίες λύθηκε από τους μηχανικούς της εταιρίας.
Πάντως μέσα στις γιορτές ήδη έμαθα για παραγγελίες GT για 2-3 γνωστούς και μάλιστα η μία ήταν για κόκκινη 3,2. Το κλάμα πότε να το ρίξω;
Θα έρθει και εμάς η ώρα μας. -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Οχι φιλε μου μενει στα Νοτια προαστια!
είπα μήπως ήταν κάποιος που είχα πίσω μου σε μια διαδρομή όταν είχε κυκλοφορήσει το αυτοκίνητο. Είχα εντυπωσιαστεί από την ικανότητά του να επιταχύνει σε ρυθμούς κίνησης 170 km/h. Πολύ καλό το 2λιτρο fsi...
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει κανιβαλισμος,σε σχεση με την GTV.Sorry,αλλά τι εννοείς?Πως θεωρείς ότι έχει κανιβαλιστεί η GTV?
-
Ο χρήστης Vagvog έγραψε:
ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει κανιβαλισμος,σε σχεση με την GTV.
Sorry,αλλά τι εννοείς?Πως θεωρείς ότι έχει κανιβαλιστεί η GTV?
'Κανιβαλισμο' στο marketing εχουμε οταν ενα προιον 'τρωει' απο τις πωλησεις ενος αλλου προιοντος της ιδιας εταιριας.
Στην προκειμενη περιπτωση,πιστευω οτι ευτυχως το target-group ειναι καπως διαφορετικο για τα δυο αυτοκινητα και επομενως δεν νομιζω να επηρεαστουν οι πωλησεις.
-
Μπράβο στους Ιταλούς...έκαναν καταπληκτική δουλεια!!!!!!
-
Kαι οι 2 πάντως είναι κούκλες
-
quote]Στην προκειμενη περιπτωση,πιστευω οτι ευτυχως το target-group ειναι καπως διαφορετικο για τα δυο αυτοκινητα και επομενως δεν νομιζω να επηρεαστουν οι πωλησεις.[/quote]Thanks για την επεξήγηση.
Τώρα όσον αφορά αυτό θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω γιατί η GT είναι εξίσου όμορφη,εξίσου(προφανώς,δεν την έχω οδηγήσει κιόλας) δυναμική,πιο πρακτική και σαφώς πιο άνετη(γι΄αυτό δεν χρειάζεται να κρατάω πισινή,είμαι σίγουρος ότι θα είναι) οπότε ο υποψήφιος αγοραστής θα το σκεφτεί λίγο παραπάνω.Αν η GTV ήταν πισωκίνητη τότε δεν θα είχαν το ίδιο target-group.Από την άλλη και τι έγινε άμα της κλέψει πωλήσεις?Στην ίδια κατηγορία τιμής είναι και προφανώς-πάνω κάτω-θα αφήνει τα ίδια περιθώρια κέρδους στο εργοστάσιο.Αυτός που είναι να αγοράσει Alfa θα αγοράσει Alfa,πάει και τελείωσε,είτε το ένα είτε το άλλο...Δεν γνωρίζω βέβαια από τεχνικές marketing και ίσως ο συλλογισμός να φαίνεται λίγο αστείος αλλά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.Πάντως,αν είχε βγει πριν 5 χρόνια στάνταρ θα είχαμε πάρει την GT έναντι της GTV -
Ο χρήστης Vagvog έγραψε:
quote]Στην προκειμενη περιπτωση,πιστευω οτι ευτυχως το target-group ειναι καπως διαφορετικο για τα δυο αυτοκινητα και επομενως δεν νομιζω να επηρεαστουν οι πωλησεις.Thanks για την επεξήγηση.
Τώρα όσον αφορά αυτό θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω γιατί η GT είναι εξίσου όμορφη,εξίσου(προφανώς,δεν την έχω οδηγήσει κιόλας) δυναμική,πιο πρακτική και σαφώς πιο άνετη(γι΄αυτό δεν χρειάζεται να κρατάω πισινή,είμαι σίγουρος ότι θα είναι) οπότε ο υποψήφιος αγοραστής θα το σκεφτεί λίγο παραπάνω.Αν η GTV ήταν πισωκίνητη τότε δεν θα είχαν το ίδιο target-group.Από την άλλη και τι έγινε άμα της κλέψει πωλήσεις?Στην ίδια κατηγορία τιμής είναι και προφανώς-πάνω κάτω-θα αφήνει τα ίδια περιθώρια κέρδους στο εργοστάσιο.Αυτός που είναι να αγοράσει Alfa θα αγοράσει Alfa,πάει και τελείωσε,είτε το ένα είτε το άλλο...Δεν γνωρίζω βέβαια από τεχνικές marketing και ίσως ο συλλογισμός να φαίνεται λίγο αστείος αλλά δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα.Πάντως,αν είχε βγει πριν 5 χρόνια στάνταρ θα είχαμε πάρει την GT έναντι της GTV [/quote]Πιστευω οτι ειναι μεν ομορφη η GT,αλλα μοιαζει να προερχεται απο την 147,οσον αφορα την εμφανιση.Δεν ειναι τοσο καθαροαιμο κουπε,οσο η GTV,κατα την γνωμη μου.
Η GTV(ή η Spider) δεν ειχε καμμια σχεση με αλλο μοντελο της Alfa ενω αντιθετα η 147 απο μπροστα δεν ξεχωριζει ευκολα απο τα hatchback της Alfa.
Επισης,δεν ειναι ακριβως το ιδιο για την εταιρια να πουλα GT αντι GTV.Δεν ειναι μονο θεμα περιθωριου κερδους αλλα και οικονομιας κλιμακας.Ειναι ζημια η μικρη παραγωγη ενος μοντελου.Αν μια εταιρια πουλα 1000 αυτοκινητα τον χρονο και εχει δυο μοντελα,το ιδανικο ειναι να πουλα μεχρι ποσοστο 70-30%,αναλογα με τα περιθωρια κερδους καθε μοντελου.Ειναι καταστροφη να πουλα 90-10%.Θα ειναι μεγαλη η ζημια απο την παραγωγη και συντηρηση απλα του μοντελου που φυτοζωει.
Τελος,μια εταιρια παραγει ενα μοντελο με σκοπο να 'πιασει' ενα target-group και να αποσπασει μεριδιο απο εναν ανταγωνιστη.Ποιο το νοημα να επενδυσεις σε ενα νεο μοντελο σε μια κατηγορια που εχεις ηδη αυτοκινητο να προσφερεις; -
Eνώ είναι πολύ όμορφη, περίμενα άλλη μούρη, κάτι σαν τη νέα 157 κτλ...
Πάντως το θέμα είναι είναι ότι οι αγοραστές θα προβληματιστούν, στην περίπτωση που αναφέρατε, για το ΠΟΙΑ ALFA να αγοράσουν.
Οπότε το δίλημμα αυτό είναι ότι πρέπει για την εταιρεία ! -
Ακόμα ένα τραγικό ιταλικό κατασκεύασμα.
3.2l V6 προσθιοκίνητο!
χαχαχαχαχα το άλλο με τον τοτο το ξέρετε?
Είναι τρελοί αυτοί οι ιταλοί.
Τα ξένα περιοδικά το θάβουν και αυτό. Τα ελληνικά..ουδέν σχόλιον
Alfa Romeo GT