-
Ποια η γνώμη σας για την Alfa Romeo GT? Προσωπικά τη βρίσκω
πανέμορφη αλλά σχετικά ακριβή. Αν δε κάνω λάθος θα κυκλοφορήσει
Φεβρουάριο. Από πλευράς αξιοπιστίας όμως θα την εμπιστευόσασταν? -
Πραγματικά κλέβει καρδιές αυτό τό κουπέ.Θά τό ήθελα νά τό έχω,άν δέν υπήρχε εκείνη η GTV!!!
Αξιοπιστία τώρα,τί νά πείς!Οταν αγοράζεις Αλφα,ξέρεις τί παίρνεις! -
Αν και μου αρεσει φοβερα η νεα GT... ας μου επιτραπει να διατηρησω τις επιφυλαξεις μου και να πω ΟΧΙ στην Alfa.
Δεν ξερω, πρεπει να το δω στην πραξη το αμαξι και φυσικα να περασει απο ενα μακροχρονιο τεστ drive για να αποφανθω. Για μενα προσωπικα η ΑΛΦΑ εχει καποια σημαδια αδυναμιας τα οποια ακομα δεν εχουν εξαλειφτει.
Σε γενικες γραμμες, εχω καποιες αμφιβολιες για τα επιπεδα ολοκληρωσης του αμαξιου... δηλαδη σημασια στην λεπτομερια και στα 'τυφλα' σημεια, επιπεδα ηχομονωσης σε σχεση με τον ανταγωνισμο, ανεση αναρτησης?, κοψιμο τιμονιου??? (ακομα 11+ μετρα κυκλο στροφης?), τριγμοι?, ακαμψια + παθητικη ασφαλεια?
Αυτα ειναι μερικα σημεια στα οποια θα ηθελα να εχω μια σαφη απαντηση για να μπορεσω να πω το ΜΠΟΡΕΙ η το ΝΑΙ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αν και μου αρεσει φοβερα η νεα GT... ας μου επιτραπει να διατηρησω τις επιφυλαξεις μου και να πω ΟΧΙ στην Alfa.Δεν ξερω, πρεπει να το δω στην πραξη το αμαξι και φυσικα να περασει απο ενα μακροχρονιο τεστ drive για να αποφανθω.
ποσο συμφωνω με αυτα που λες
Μονο μετα απο λιγο καιρο (2-3 χρονια και αρκετα χλμ) δειχνει ενα αυτοκινητο τι ειναι.... -
Πανέμορφη, όπως άλλωστε και η GTV.
H Αlfa Romeo λέει ''Beauty is not enough''.
To πράττει τελικά ; -
Οπως εχω διαβασει,τα οδικα χαρακτηριστικα της ειναι τουλαχιστον ιδια με αυτα της 147,την οποια ειχα για εναν χρονο στην κατοχη μου και ημουν αρκετα ικανοποιημενος.Το εσωτερικο της ειναι πανομοιοτυπο.Εξωτερικα ειναι αρκετα ομορφη.
Ομως,ειμαι αρνητικος επειδη ενα coupe δεν πρεπει να στηριζεται σε ενα hatchback με 2 πορτες.Το πραγματικο coupe πρεπει να ειναι κατι παραπανω.Το ιδιο ισχυει και για το coupe της σειρας 3 της BMW,οπως και με την CLK.Επειδη ειμαστε σε περιοδο 'Αριστειων' στους 4Τ,μπορουμε να παρατηρησουμε οτι στην κατηγορια coupe παντα επαιζε ρολο ο χαρακτηρας.
Παντως,πρεπει να ειναι πολυ καλο αυτοκινητο και ειμαι σιγουρος οτι δεν θα υπαρξει κανιβαλισμος,σε σχεση με την GTV.
-
Το γεγονός οτι βασίζεται στο πλαίσιο της 156 και στο εσωτερικό της
147 δε σημαίνει ότι είναι δικιμασμένο και ότι δε θα έχει τα προβλήματα
βρεφικής ηλικίας άλλων εντελώς νέων μοντέλων? -
Την είδα από κοντά στην έκθεση στο ελληνικό. Είναι κούκλα . Στο δρόμο έχω διαβάσει μόνο σε διάφορα sites ότι είναι απλά alfa romeo!!. Στους 4Τ έγραφε σε γνωριμία τα ίδια. Επίσης οι πίσω επιβάτες δεν θα είναι και πολύ ευχαριστιμένοι λόγω ύψους.
-
gramacar:
Exeis dei kaveva autokivnto xwris brefika problnmata?Akoma kai Germavika kai Giapwvezika!Afou oi kataskeuastes agorazouv apo tous 2-3 idious ypokataskeuastes!
Kai kati 3ava:
To GT eivai 'allo' autokivnto stnv symperifora, oi kaivourgies ry8miseis, allages stnv avartnsn/sassi to kavouv va eivai eva teleiws diaforetiko autokivnto stnv symperifora!
To Germaviko AMS dev eixa kaveva arvntiko snmeio!!!!Mnpws leei kati stous Germavofilous filous mas auto?
Spiros -
Για τις 'παιδικές ασθένειες' της 147: Εγώ τα μόνα που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσω ήταν ένα χαλασμένο airflow meter (κοινό πρόβλημα σε πολλά αυτοκίνητα) και τώρα τελευταία η ιστορία με το variator. Και η 147 μου είναι από τις πρώτες που κυκλοφόρησαν, κατασκευής τέλους 2001 - αρχής 2002. Δεν τα θεωρώ και ιδιαίτερα σοβαρά, εσείς τι λέτε;
Για την GT νομίζω πως το άρθρο στους 4Τ τα λέει όλα. Τα καλύτερα νέα πάντως κατά τη γνώμη μου είναι ο σωστός επαναπρογραμματισμός του JTS και η βελτίωση της ταχύτητας αλλαγών του Selespeed.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Για την GT νομίζω πως το άρθρο στους 4Τ τα λέει όλα. Τα καλύτερα νέα πάντως κατά τη γνώμη μου είναι ο σωστός επαναπρογραμματισμός του JTS και η βελτίωση της ταχύτητας αλλαγών του Selespeed.
γεια σου Κωσταντινε και χρονια πολλα! Καιρο εχουμε να τα πουμε!
αν και Μαφιοζος παντα αντικειμενικα σωστος!
-
Από ότι γνωρίζω η διάθεση της GT θα ξεκινήσει με τον 2.0 JTS και
κατά την άνοιξη προβλέπεται και ο 1.8 TS. Για τον 1.8 γνωρίζω ότι
αναβαθμίζεται αρκετά. Μήπως γνωρίζετε τί γίνεται με τον 2.0 JTS στο
θέμα του tuning? Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης? -
Ο χρήστης gramacar έγραψε:
. Μήπως γνωρίζετε τί γίνεται με τον 2.0 JTS στο
θέμα του tuning? Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης?υπαρχει: να αποδωσει στη πραγματικοτητα τα ονομαστικη του ιπποδυναμη
(κακία) -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
υπαρχει: να αποδωσει στη πραγματικοτητα τα ονομαστικη του ιπποδυναμη
(κακία)Πότε θα μεγαλώσεις εσύ???
Η αλήθεια είναι πάντως, και έχει ξαναγραφεί στο φόρουμ, ότι ούτε ο αντίστοιχος της Audi απέδωσε τα αναμενόμενα, ενώ αυτός της Alfa αυτή τη στιγμή μετριέται με επαναληψιμότητα στα 160 περίπου άλογα. Not bad, αν σκεφτεί κανείς ότι οι μετρούμενοι κινητήρες είναι σχετικά 'σφικτοί' και δεν έχουν αποδώσει ακόμα το 100%.
Είμαι σίγουρος ότι και η Audi θα τα καταφέρει να ρυθμίσει τον κινητήρα της σωστά (για να επιστρέψω την κακία)
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
. Μήπως γνωρίζετε τί γίνεται με τον 2.0 JTS στο
θέμα του tuning? Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης?υπαρχει: να αποδωσει στη πραγματικοτητα τα ονομαστικη του ιπποδυναμη
(κακία)xo, xo, xo...
-
καταρχας κανω πλακα
ΑΛΛΑ: βασιστηκα σε μια πραγματικοτητα οπως τη διαβασα στους 4Τ οταν δοκιμασαν τον jts, οπου παρουσιασε επιδοσεις λιγο χειροτερες απο το μοτερ που αντικατεστησε. Οποτε περα απο την ηλικια μου, μαλλον δικιο εχω στο σχολιο μου.
Για το μοτερ της VAG το 2.0 fsi δεν εχω ακουσει τιποτα
ο 1.6 fsi παντως βγαζει τα αλογα του οπως τα λεει -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Για το μοτερ της VAG το 2.0 fsi δεν εχω ακουσει τιποταKατά τον Μάιο θα έρθει στην Ελλάδα
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Για το μοτερ της VAG το 2.0 fsi δεν εχω ακουσει τιποτα
Kατά τον Μάιο θα έρθει στην Ελλάδα
Φιλος μου εχει το Α3 2.0Fsi απο τον Σεμπτεμβριο.
Μηπως κανεις καποιο λαθος??
Alfa Romeo GT