-
Ναι.
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
Δε νομίζω να υπάρχει θέμα για το RS3, οπότε το πιο κοντινό είναι αυτό. Έφαγε μεγαλοπρεπές θάψιμο από το Autocar...
http://www.autocar.co.uk/CarReviews/Fir ... -(UK-drive)/257814/
να διαβάσεις του αγγλικού CAR το συγκρητικό με την Μ1 και μετά μιλάμε πάλι...
Ωπα, ωπα... Το evo προχθες το ειδες τι εγραφε...
Καλυτερη η 1Μ απο την Μ3 Ε92. Καλυτερη overall η 1Μ και απο την Cayman R, και αυτα τα ελεγε ο Meaden, γνωστος
Porschακιας.@qsis
Τα PS2 που εχεις τι προελευσης ειναι?
Εγω παντως εβαλα δευτερη φορα τα pilot exalto II και ειμαι υπερευχαριστημενος. (made in Germany)
Τωρα για τις λακουβες κλπ, δεν ξερω το στυλ σου, αλλα οταν σε ειδα με το C2, πως του συμπεριφεροσουν, καταλαβα
μετα γιατι (αδικα σε ενα βαθμο) το λες shitroen.
Mηπως στα Old Holborn βαζεις και τιποτα αλλο μεσα, και δεν θυμασαι αν περναγες λακουβες ή κρατηρες?
Γενικως ειναι γνωστο οτι τα Michelin θελουν προσοχη. Προσωπικα αποφευγω ΠΑΝΤΑ να ανεβαινω σε πεζοδρομια, η συμπεριφορα τους ομως και σε λακουβες -περα απο την εξαιρετικη συμπεριφορα σε στεγνο, ακομα καλυτερη σε βρεγμενο, και αρκετα μεγαλη διαρκεια ζωης- ειναι επισης πολυ καλη. Δεν ειναι λιγες φορες που εχει τερματισει η μπροστινη αναρτηση, εχω κατεβει κατω (αφου εχω ριξει ΤΑ καντηλια για τους κ@λοδρμους ) να δω αν η ζαντα εχει την ιδια σχεδιαση οπως πριν, και το λαστιχο δεν εχει παθει το παραμικρο.
Συμφωνω γενικα με vell στα θεματα των ελαστικων, και τα Michelin δεν ειναι τοσο χαλια πια οπως τα λες.
Μπορει να ησουν ατυχος, μπορει να ειχαν λαθος πιεση οταν χυπησες, μπορει η λακουβα να ηταν χειροτερη απ' οτι νομιζες, και απλα το λαστιχο να αποροφησε τον θορυβο, αλλα οχι τις εντονες γωνιες ενδεχομενως της λακουβας.
Παντως οπωσδηποτε αλλαξε 2 λαστιχα, κρατα το ενα παλιο που ειναι οκ, και τσεκαρε στο camskill.co.uk τιμες, πριν ψωνισεις απο εδω. -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Δε νομίζω να υπάρχει θέμα για το RS3, οπότε το πιο κοντινό είναι αυτό. Έφαγε μεγαλοπρεπές θάψιμο από το Autocar...
Ωπα, ωπα... Το evo προχθες το ειδες τι εγραφε...
Καλυτερη η 1Μ απο την Μ3 Ε92. Καλυτερη overall η 1Μ και απο την Cayman R, και αυτα τα ελεγε ο Meaden, γνωστος
Porschακιας.@qsis
Τα PS2 που εχεις τι προελευσης ειναι?
Εγω παντως εβαλα δευτερη φορα τα pilot exalto II και ειμαι υπερευχαριστημενος. (made in Germany)
Τωρα για τις λακουβες κλπ, δεν ξερω το στυλ σου, αλλα οταν σε ειδα με το C2, πως του συμπεριφεροσουν, καταλαβα
μετα γιατι (αδικα σε ενα βαθμο) το λες shitroen.
Mηπως στα Old Holborn βαζεις και τιποτα αλλο μεσα, και δεν θυμασαι αν περναγες λακουβες ή κρατηρες?
Γενικως ειναι γνωστο οτι τα Michelin θελουν προσοχη. Προσωπικα αποφευγω ΠΑΝΤΑ να ανεβαινω σε πεζοδρομια, η συμπεριφορα τους ομως και σε λακουβες -περα απο την εξαιρετικη συμπεριφορα σε στεγνο, ακομα καλυτερη σε βρεγμενο, και αρκετα μεγαλη διαρκεια ζωης- ειναι επισης πολυ καλη. Δεν ειναι λιγες φορες που εχει τερματισει η μπροστινη αναρτηση, εχω κατεβει κατω (αφου εχω ριξει ΤΑ καντηλια για τους κ@λοδρμους ) να δω αν η ζαντα εχει την ιδια σχεδιαση οπως πριν, και το λαστιχο δεν εχει παθει το παραμικρο.
Συμφωνω γενικα με vell στα θεματα των ελαστικων, και τα Michelin δεν ειναι τοσο χαλια πια οπως τα λες.
Μπορει να ησουν ατυχος, μπορει να ειχαν λαθος πιεση οταν χυπησες, μπορει η λακουβα να ηταν χειροτερη απ' οτι νομιζες, και απλα το λαστιχο να αποροφησε τον θορυβο, αλλα οχι τις εντονες γωνιες ενδεχομενως της λακουβας.
Παντως οπωσδηποτε αλλαξε 2 λαστιχα, κρατα το ενα παλιο που ειναι οκ, και τσεκαρε στο camskill.co.uk τιμες, πριν ψωνισεις απο εδω.ό,τι πεις... μόνο το ένα περιοδικό ξέρει, οι άλλοι δεν ξέρουν που πανε... όλα καλά...
-
@γρηγορης
Απο την αλλη εχεις δει πώς συμπεριφερομαι στο audi , καμια σχεση και πεζοδρομια δεν ανεβαινω ΠΟΤΕ και με κανενα αυτοκινητο!Με τα exalto δεν ειχα ποτε κανενα θεμα (και με το c2 δεν κοβω ουτε σε σαμαρακια ) , απλα επεσα μαλλον σε προβληματικο λαστιχο , δεν δικαιολογειται αυτο το πραγμα, παρα πονο σε λαστιχα της πλακας
Οσο για το holborn, δε τα παω καλα με τα 'αλλα' πραγματα μεσα στα τσιγαρα μου, νικοτινη και αλκοολ ειναι τα μονα που χρειαζομαι
Και οσο για το c2, δεν του κανα και τιποτα εκεινη τη μερα , δεν παθαινει κατι κανενα αυτοκινητο αν φτασεις 4-5000 σαλ την οπισθεν και φυσικα δεν ακουμπησα πεζοδρομιο , κανονικοτατο παρκαρισμα εκανα.
Αν ειχα χτυπησει με τοσα χλμ πεζοδρομιο θα επρεπε μετα να με κουβαλησει οδικη.
Επισης η γλυφαδα ειναι το 'χωριο' μου και παντα θα οδηγω καφρικα εκει περα
Ειναι καθαρα θεμα τυπικης ελληνικης νοοτροπιας του ντοπιου
Στα αλλα μερη ειμαι ησυχος οπως ξερεις..Αλλα στο σπιτι μου που ξερω ολες τις λακουβες σε καθε στενο (κυριολεκτω ) και ολους του πιθανους κινδυνους δεν σκεφτομαι καν τι κανω, παω στον αυτοματο πιλοτο
Sent from my LG-P500
-
Τοπικός ήρωας Κιούσης Βι Τι Ες!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τοπικός ήρωας Κιούσης Βι Τι Ες!Μαλλον οι γειτονες μου με σιχαινονται και με θεωρουν πρεζονι.. κι εμενα και τους φιλους μου
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι.δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο μιας μαρκας μονο;
ενταξει.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τοπικός ήρωας Κιούσης Βι Τι Ες!
Μαλλον οι γειτονες μου με σιχαινονται και με θεωρουν πρεζονι.. κι εμενα και τους φιλους μου
Sent from my LG-P500
-
ό,τι πεις... μόνο το ένα περιοδικό ξέρει, οι άλλοι δεν ξέρουν που πανε... όλα καλά...
Δεν ειναι οτι πω εγω. Το Αγγλικο evo την εβγαλε 5αστερη, το ιδιο και το Autoexpress.
Kαταπληκτικη, και πιο γρηγορη απο την Μ3, την βρηκε και ο ιδιοτροπος Clarckson, επισης εξαιρετικη αναφερει οτι ειναι και ο Needel στο Fifth Gear, ενω 4 αστερια εδωσε και το Autocar.
Ακομα και το CAR την εβγαλε 4αστερη, με το review ενος -μη γνωστου συντακτη- Georg Kacher.
Απο το RS3 ειναι καλυτερη παντως, ειδικα σε αισθηση, αλλα και σε χρονους, αυτο δεν αλλαζει... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@γρηγορης
Απο την αλλη εχεις δει πώς συμπεριφερομαι στο audi , καμια σχεση και πεζοδρομια δεν ανεβαινω ΠΟΤΕ και με κανενα αυτοκινητο!Με τα exalto δεν ειχα ποτε κανενα θεμα (και με το c2 δεν κοβω ουτε σε σαμαρακια ) , απλα επεσα μαλλον σε προβληματικο λαστιχο , δεν δικαιολογειται αυτο το πραγμα, παρα πονο σε λαστιχα της πλακας
Οσο για το holborn, δε τα παω καλα με τα 'αλλα' πραγματα μεσα στα τσιγαρα μου, νικοτινη και αλκοολ ειναι τα μονα που χρειαζομαι
Και οσο για το c2, δεν του κανα και τιποτα εκεινη τη μερα , δεν παθαινει κατι κανενα αυτοκινητο αν φτασεις 4-5000 σαλ την οπισθεν και φυσικα δεν ακουμπησα πεζοδρομιο , κανονικοτατο παρκαρισμα εκανα.
Αν ειχα χτυπησει με τοσα χλμ πεζοδρομιο θα επρεπε μετα να με κουβαλησει οδικη.
Επισης η γλυφαδα ειναι το 'χωριο' μου και παντα θα οδηγω καφρικα εκει περα
Ειναι καθαρα θεμα τυπικης ελληνικης νοοτροπιας του ντοπιου
Στα αλλα μερη ειμαι ησυχος οπως ξερεις..Αλλα στο σπιτι μου που ξερω ολες τις λακουβες σε καθε στενο (κυριολεκτω ) και ολους του πιθανους κινδυνους δεν σκεφτομαι καν τι κανω, παω στον αυτοματο πιλοτο
Sent from my LG-P500
, πλακα κανω βρε, μαλλον ηταν ατυχη η στιγμη με το λαστιχο...
Για το C2 ενταξει, αμμα σε βλεπει καποιος να το εχεις μεσα στην σκονη, με χτυπημα στον προφυλακτηρα, και να τραβας μια οπισθεν στις 4-5κ ε, δεν σκεφτεσαι και τα καλυτερα για την μεταχειριση του...
Το ιδιο πλακα εκανα και και με τα old holborn, εξαλλου, στις συναντησεις που καπνιζες, δεν μυριζα λιβανι... -
Ναι μωρε με εχεις εμενα για ατομο που παρεξηγιεμαι ? Αλλωστε με ξερεις κι απο κοντα, δεν ειναι να πεις οτι παρεξηγηθηκαμε πισω απο την οθονη
Sent from my LG-P500
-
ό,τι πεις... μόνο το ένα περιοδικό ξέρει, οι άλλοι δεν ξέρουν που πανε... όλα καλά...
Δεν ειναι οτι πω εγω. Το Αγγλικο evo την εβγαλε 5αστερη, το ιδιο και το Autoexpress.
Kαταπληκτικη, και πιο γρηγορη απο την Μ3, την βρηκε και ο ιδιοτροπος Clarckson, επισης εξαιρετικη αναφερει οτι ειναι και ο Needel στο Fifth Gear, ενω 4 αστερια εδωσε και το Autocar.
Ακομα και το CAR την εβγαλε 4αστερη, με το review ενος -μη γνωστου συντακτη- Georg Kacher.
Απο το RS3 ειναι καλυτερη παντως, ειδικα σε αισθηση, αλλα και σε χρονους, αυτο δεν αλλαζει...Μάλλον δεν διάβασες το άρθρο του CAR σε αντίθεση με μένα που διάβασα αμέσως την δική σου αναφορά του EVO αφού στο είχα προτείνει οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση... Είτε θα σέβεσαι όλες τις αξιόλογες πηγές είτε μόνο αυτές που υποστηρίζουν το δικό σου(που δεν είναι και δικό σου συμπέρασμα)... κι άλλα 20 περιοδικά να βρείς υπέρ των λεγόμενων του EVO εσύ δεν σχημάτισες άποψη αλλά αναπαράγεις μια που σου κάθεται καλύτερα... Άσε που διάβασα μερικά και δεν λένε τα ίδια ακριβώς οπότε δεν μπορεί μερικά αλλά και το CAR, με το όχι τυχαίο Kacher, να λέει ότι είναι παντού και πάντοτε πιο εύκολα πιο γρήγορο σε πολιτικούς δρόμους και να πέφτουν τόσο έξω... και οι άλλοι όλοι να έχουν πιεί κρασί υπέρ της BMW... στην πίστα? ποίος νιάζεται για πίστα με ένα αυτοκίνητο που δεν είναι και για πίστα απλά αντέχει ένα δυο άντε τρεις γύρους...
[ γιατί οι Γερμανοί κρασί κερνάνε τώρα κι όχι μπύρα στις παρουσιάσεις... κάτι ξέρω κι έγω ]
δεν θέλω να συζητήσω άλλο όμως αναφορές αλλά δικές σου εκτιμήσεις και δικές μου, αν έχεις βέβαια εκτιμήσει κάτι από μόνος σου, δηλαδή από αυτά που έχεις οδηγήσει στο παρελθόν και σε συσχέτιση με αυτά που μπορείς να ξεδιαλύνεις από ΟΛΑ τα περιοδικά...
τότε και μόνο τότε θα έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση ιδεών γιατί δεν είναι και τίποτε άλλο εκ των πραγμάτων αφού δεν πρόκειται να τα έχουμε και τα δύο στον δρόμο δικά μας και να ανταλλάσουμε συνεχώς τις θέσεις οδηγού ώστε να καταλήξουμε σε ένα λογικό και αποδεκτό συμπέρασμα συγχρόνως...
κάτι που θα ήταν το πρώτο που θα επιθυμούσαν δυο φίλοι κι όχι να αντιπαραθέτουν στοιχεία ενός και άλλου περιοδικού...
προς το παρόν, έχω οδηγήσει αρκέτες φορές Μ3 ανοικτή και μερικές κλειστή και είχα το S3 στην κατοχή μου χρόνια... οπότε κάτι ξέρω κι εγώ ο έρμαιος ο άσχετος ο πολυλογάς...
μιλάμε...
-
Απο το RS3 ειναι καλυτερη παντως, ειδικα σε αισθηση, αλλα και σε χρονους, αυτο δεν αλλαζει...Μάλλον δεν διάβασες το άρθρο του CAR σε αντίθεση με μένα που διάβασα αμέσως την δική σου αναφορά του EVO αφού στο είχα προτείνει οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση... Είτε θα σέβεσαι όλες τις αξιόλογες πηγές είτε μόνο αυτές που υποστηρίζουν το δικό σου(που δεν είναι και δικό σου συμπέρασμα)... κι άλλα 20 περιοδικά να βρείς υπέρ των λεγόμενων του EVO εσύ δεν σχημάτισες άποψη αλλά αναπαράγεις μια που σου κάθεται καλύτερα... Άσε που διάβασα μερικά και δεν λένε τα ίδια ακριβώς οπότε δεν μπορεί μερικά αλλά και το CAR, με το όχι τυχαίο Kacher, να λέει ότι είναι παντού και πάντοτε πιο εύκολα πιο γρήγορο σε πολιτικούς δρόμους και να πέφτουν τόσο έξω... και οι άλλοι όλοι να έχουν πιεί κρασί υπέρ της BMW... στην πίστα? ποίος νιάζεται για πίστα με ένα αυτοκίνητο που δεν είναι και για πίστα απλά αντέχει ένα δυο άντε τρεις γύρους...
Δεν διαβασα το συγκρτικο τεστ της 1Μ, στην ιστοσελιδα του CAR, το τεστ της 1Μ το διαβασα...
Σαφως και δεν λενε τα ιδια τα περιοδικα, αλλα το τελικο συμπερασμα ειναι κοινο.
Η 1Μ καταφερε αυτο που δεν ειχε καταφερει ουτε η Μ3 Ε92. Να ειναι εξισου αποτελεσματικη-γρηγορη, αλλα πιο Fun to drive, καθοτι μικροτερη σε διαστασεις, και ελαφρυτερη απο την 'αρκουδιτσα' πλεον Μ3.
Επιπλεον ειναι θεμα φιλοσοφιας-νοοτροπιας του καθενος. Το γρηγοροτερο σε πολιτικο δρομο απο το σημειο Α, στο σημειο Β, ειναι το ενα θεμα, υπαρχει και το αλλο ομως, αυτο που συνδυαζει σχεδον εξισου γρηγορη μετακινηση απο σημειο Α σε Β, ΑΛΛΑ με fun factor που χτυπαει κοκκινα, και δεν κανει τον οδηγο να , απο την clinical αισθηση.
Εκει ειναι το ζουμι για τους περισσοτερους τουλαχιστον τυπους οδηγων, που τους αρεσει, να στριβουν οι ιδιοι, και οχι να τους στριβουν τα αυτοκινητα που οδηγουν.
Σαφεστατα, η 1Μ δεν ειναι το ευκολο παιχνιδακι για τον καθενα, και για να παει απο 8/10 και πανω θελει γνωσεις-εμπειρια
πισωκινητου στα ορια και πανω απο αυτα. Αντιθετως στο RS3, και μια 'θειτσα' μπορει να το παει εστω 4-5/10, το οποιο θα ειναι σε απολυτα νουμερα, σχεδον εξωφρενικα γρηγορη μετακινηση συγκριτικα με οτι κινειται στο δρομο.
Ομως στους petrolheads το σημαντικο ειναι να σε βαζει στο παιχνιδι στο επακρο μια κατασκευη, να σε προκαλει να την τιθασευσεις, να κοπιασεις για να βρεις τα ορια της, και οταν και αν τα βρεις, να εχεις και την αντιστοιχη χαρα της ανταποδωσης. Ολα αυτα το RS3 συμφωνα με τους περισσοτερους ξενους δοκιμαστες, ΔΕΝ τα προσφερει, ειδικα σε σχεση μετην 1Μ, ουτε καν σε αισθηση, αλλα και σε αριθμους, οπου χρησιμοποιηθηκε χρονομετρο, ΔΕΝ ειναι μπροστα απο την 1Μ.
Αυτα ειναι γεγονος, ειτε ειναι αρεστα, ειτε οχι, και δεν τα αναπαραγω, τα αναφερω.
Μεχρι καποιος να εχει προσωπικη αποψη για τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αυτοκινητα, οι πιο κοντινες αναφορες ειναι αυτες καποιων εγκριτων, ξενων περιοδικων. Κατα τα αλλα, το τι εκανε το S3 στα δικα σου χερια, με μια Μ3 Ε46 σε χερια καποιου...αλλου, ειναι πολυ περισσοτερο στο...περιπου, απ' οτι οι αναφορες 5-6 ξενων περιοδικων, αλλα και διαφορετικα αυτοκινητα, σε επιπεδο εξελιξης-τεχνολογιας απο αυτα που αναφερουμε τωρα, οσο και κοινη να ειναι η φιλοσοφια που διατηρειται στον καθε κατασκευαστη.
Τελος σε οτι αφορα αντοχη σε πιστα, τουλαχιστον για την 1Μ δεν εχει ανφερθει κατι αρνητικο, τουλαχιστον απο τις πηγες που προανεφερα.δεν θέλω να συζητήσω άλλο όμως αναφορές αλλά δικές σου εκτιμήσεις και δικές μου, αν έχεις βέβαια εκτιμήσει κάτι από μόνος σου, δηλαδή από αυτά που έχεις οδηγήσει στο παρελθόν και σε συσχέτιση με αυτά που μπορείς να ξεδιαλύνεις από ΟΛΑ τα περιοδικά...
Τοτε μην λες τιποτα, πηγαινε οδηγησε τα και τα δυο (RS3 Και 1Μ) και μετα κανε τοποθετηση.
Μην αναφερεσαι ομως, σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, βγαζοντας ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.τότε και μόνο τότε θα έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση ιδεών γιατί δεν είναι και τίποτε άλλο εκ των πραγμάτων αφού δεν πρόκειται να τα έχουμε και τα δύο στον δρόμο δικά μας και να ανταλλάσουμε συνεχώς τις θέσεις οδηγού ώστε να καταλήξουμε σε ένα λογικό και αποδεκτό συμπέρασμα συγχρόνως...
Στην ουσια ναι, αλλα τοτε γιατι υπεραμυνθηκες τις εντυπωσεις ΕΝΟΣ περιοδικου, προσπερνωντας τις τοποθετησεις
αλλων ΤΕΣΣΑΡΩΝ-ΠΕΝΤΕ εξισου εγκυρων ΠΗΓΩΝ?προς το παρόν, έχω οδηγήσει αρκέτες φορές Μ3 ανοικτή και μερικές κλειστή και είχα το S3 στην κατοχή μου χρόνια... οπότε κάτι ξέρω κι εγώ ο έρμαιος ο άσχετος ο πολυλογάς...
Δεν εχει καμμια βαση, περαν της παρομοιας γενικοτερης φιλοσοφιας ως προς την μεταδοση κινησης, η συγκριση M3 E46 με S3 MKII στην ιδια λογικη με αυτη ενος RS3 vs 1M. Ειναι ΑΛΛΑ αυτοκινητα.
-
...
...
Μάλλον δεν διάβασες το άρθρο του CAR σε αντίθεση με μένα που διάβασα αμέσως την δική σου αναφορά του EVO αφού στο είχα προτείνει οπότε δεν έχει νόημα η συζήτηση... Είτε θα σέβεσαι όλες τις αξιόλογες πηγές είτε μόνο αυτές που υποστηρίζουν το δικό σου(που δεν είναι και δικό σου συμπέρασμα)... κι άλλα 20 περιοδικά να βρείς υπέρ των λεγόμενων του EVO εσύ δεν σχημάτισες άποψη αλλά αναπαράγεις μια που σου κάθεται καλύτερα... Άσε που διάβασα μερικά και δεν λένε τα ίδια ακριβώς οπότε δεν μπορεί μερικά αλλά και το CAR, με το όχι τυχαίο Kacher, να λέει ότι είναι παντού και πάντοτε πιο εύκολα πιο γρήγορο σε πολιτικούς δρόμους και να πέφτουν τόσο έξω... και οι άλλοι όλοι να έχουν πιεί κρασί υπέρ της BMW... στην πίστα? ποίος νιάζεται για πίστα με ένα αυτοκίνητο που δεν είναι και για πίστα απλά αντέχει ένα δυο άντε τρεις γύρους...
Δεν διαβασα το συγκρτικο τεστ της 1Μ, στην ιστοσελιδα του CAR, το τεστ της 1Μ το διαβασα...
διάβασε το λοιπόν και μετά μιλάμε...
Σαφως και δεν λενε τα ιδια τα περιοδικα, αλλα το τελικο συμπερασμα ειναι κοινο.
ΔΕΝ είναι κοινό το συμπέρασμα, κάθε περιοδικό τα περιγράφει διαφορετικά....
Η 1Μ καταφερε αυτο που δεν ειχε καταφερει ουτε η Μ3 Ε92. Να ειναι εξισου αποτελεσματικη-γρηγορη, αλλα πιο Fun to drive, καθοτι μικροτερη σε διαστασεις, και ελαφρυτερη απο την 'αρκουδιτσα' πλεον Μ3.
Επιπλεον ειναι θεμα φιλοσοφιας-νοοτροπιας του καθενος. Το γρηγοροτερο σε πολιτικο δρομο απο το σημειο Α, στο σημειο Β, ειναι το ενα θεμα, υπαρχει και το αλλο ομως,το ένα θέμα έχει περισσότερη ή λιγότερη σημασία για τον καθένα αλλά κανένα από τα δυο δεν μειώνεται...
αυτο που συνδυαζει σχεδον εξισου γρηγορη μετακινηση απο σημειο Α σε Β, ΑΛΛΑ με fun factor που χτυπαει κοκκινα, και δεν κανει τον οδηγο να , απο την clinical αισθηση.
εδώ συμφωνώ αλλά και πάλι δεν είχα φέρει αντίρηση σε αυτό... όπως δεν διάβασες το άρθρο του CAR ΔΕΝ διάβασες και αυτά που έγραψα προσεκτικά μάλλον...
Εκει ειναι το ζουμι για τους περισσοτερους τουλαχιστον τυπους οδηγων, που τους αρεσει, να στριβουν οι ιδιοι, και οχι να τους στριβουν τα αυτοκινητα που οδηγουν. ποιοι είναι αυτοί και σε έχουν ψηφίσει εκπρόσωπο και τους ονομάζεις τόσο εύκολα? κόψε κάτι....
Σαφεστατα, η 1Μ δεν ειναι το ευκολο παιχνιδακι για τον καθενα, και για να παει απο 8/10 και πανω θελει γνωσεις-εμπειρια
πισωκινητου στα ορια και πανω απο αυτα. Αντιθετως στο RS3, και μια 'θειτσα' σε γελείους χαρακτηρισμούς δεν απαντάω μόνο τους καταδυκνείω... λυπάμαι για τους υπόλοιπους εμάς που δεν είμαστε ούτε και συγκαταλεγόμαστε στην οδηγική σου αυθεντία...μπορει να το παει εστω 4-5/10, στα περισσότερα αυτοκίνητα μέχρι και τα 8/10 είναι εφικτά για το πλείστον των οδηγών, μήπως, για άλλη μια φορά, μόνο και μόνο για να βγείς από πάνω στην συζήτηση, ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙΣ???το οποιο θα ειναι σε απολυτα νουμερα, σχεδον εξωφρενικα γρηγορη μετακινηση συγκριτικα με οτι κινειται στο δρομο.δεν θέλω να συζητήσω άλλο όμως αναφορές αλλά δικές σου εκτιμήσεις και δικές μου, αν έχεις βέβαια εκτιμήσει κάτι από μόνος σου, δηλαδή από αυτά που έχεις οδηγήσει στο παρελθόν και σε συσχέτιση με αυτά που μπορείς να ξεδιαλύνεις από ΟΛΑ τα περιοδικά...
Τοτε μην λες τιποτα, πηγαινε οδηγησε τα και τα δυο (RS3 Και 1Μ) και μετα κανε τοποθετηση.
Μην αναφερεσαι ομως, σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ, βγαζοντας ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ...
τότε και μόνο τότε θα έχει νόημα αυτή η αντιπαράθεση ιδεών γιατί δεν είναι και τίποτε άλλο εκ των πραγμάτων αφού δεν πρόκειται να τα έχουμε και τα δύο στον δρόμο δικά μας και να ανταλλάσουμε συνεχώς τις θέσεις οδηγού ώστε να καταλήξουμε σε ένα λογικό και αποδεκτό συμπέρασμα συγχρόνως...
Στην ουσια ναι, αλλα τοτε γιατι υπεραμυνθηκες τις εντυπωσεις ΕΝΟΣ περιοδικου, προσπερνωντας τις τοποθετησεις
αλλων ΤΕΣΣΑΡΩΝ-ΠΕΝΤΕ εξισου εγκυρων ΠΗΓΩΝ?ΔΕΝ διάβασες προσεκτικά αυτά που έγραψα, πάλι τα ίδια... είσαι πολύ απρόσεκτος, δεν είπα κάτι τέτοιο αλλά έγραψα ότι δεν καταλήγουν ΟΛΑ στο δικό σου συμπέρασμα - αντιγραφή από το EVO... περιγράφουν διαφορετικά τι εισπράτουν από τα αυτοκίνητα...
προς το παρόν, έχω οδηγήσει αρκέτες φορές Μ3 ανοικτή και μερικές κλειστή και είχα το S3 στην κατοχή μου χρόνια... οπότε κάτι ξέρω κι εγώ ο έρμαιος ο άσχετος ο πολυλογάς...
Δεν εχει καμμια βαση, περαν της παρομοιας γενικοτερης φιλοσοφιας ως προς την μεταδοση κινησης, η συγκριση M3 E46 με S3 MKII στην ιδια λογικη με αυτη ενος RS3 vs 1M. Ειναι ΑΛΛΑ αυτοκινητατότε γιατί συζητάμε? τσάμπα?.
καλή τύχη με το επόμενο... δεν θα το διαβάσω, και δεν πρόκειται, όπως και με τον άλλον τον νικολάκη να ασχοληθώ περαιτέρω με τα σχόλια σου... είναι κουραστικά, μακρύγορα, εγωιστικά και ανώφελα για μένα...
καλή τύχη...
-
παρακαλώ τον ή τους moderator που παρακολουθούν αυτή την συζήτηση να μεταφέρουν τα τελευταία μας γράμματα στο αντίστοιχο θέμα, με τίτλο AUDI RS3 και να σβήσουν αυτή την θερμή παράκληση...
ευχαριστώ και συγγνώμη για το
Η επιθυμία σου προσταγή ιδίως μάλιστα αφού είχες την ευγενή καλωσύνη να την επισημάνεις κάνοντας report δική σου δημοσίευση [Mod]
...καλοσύνη.... -
Ακομα και το CAR την εβγαλε 4αστερη, με το review ενος** -μη γνωστου συντακτη- **Georg Kacher.
-
ΔΕΝ είναι κοινό το συμπέρασμα, κάθε περιοδικό τα περιγράφει διαφορετικά....
Οταν τα περισσοτερα δινουν 4 αλλα και 5 αστερια, το τελικο ΓΕΝΙΚΟ συμπερασμα τι ειναι?
...Η 1Μ καταφερε αυτο που δεν ειχε καταφερει ουτε η Μ3 Ε92. Να ειναι εξισου αποτελεσματικη-γρηγορη, αλλα πιο Fun to drive, καθοτι μικροτερη σε διαστασεις, και ελαφρυτερη απο την 'αρκουδιτσα' πλεον Μ3.
Επιπλεον ειναι θεμα φιλοσοφιας-νοοτροπιας του καθενος. Το γρηγοροτερο σε πολιτικο δρομο απο το σημειο Α, στο σημειο Β, ειναι το ενα θεμα, υπαρχει και το αλλο ομως,το ένα θέμα έχει περισσότερη ή λιγότερη σημασία για τον καθένα αλλά κανένα από τα δυο δεν μειώνεται...
Οταν στην μια περιπτωση (RS3) το fun factor λειπει, ενω στην αλλη, οι χρονοι παιζονται στα δεκατα, αντικειμενικα
υστερει σε συνολικο βαθμο....Εκει ειναι το ζουμι για τους περισσοτερους τουλαχιστον τυπους οδηγων, που τους αρεσει, να στριβουν οι ιδιοι, και οχι να τους στριβουν τα αυτοκινητα που οδηγουν. ποιοι είναι αυτοί και σε έχουν ψηφίσει εκπρόσωπο και τους ονομάζεις τόσο εύκολα? κόψε κάτι....
Δεν χρειαζεται να ειναι καποιος αλλος, και να με ορισει, ειμαι και εγω, μεταξυ αλλων, μ' αρεσει να στριβω, και οχι να με στριβει το αυτοκινητο, και τα περισσοτερα γρηγορα Audi χωρις να σημαινει οτι δεν ειναι εξαιρετικα αποτελεσματικα αυτοκινητα, εχουν αυτο το feeling, σε αντιθεση με τις αντιστοιχες Bmw.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ, ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΕΝΑ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΜΟΝΟ ΕΣΥ...
Αυτο ομως τι υποννοει?
...Δεν εχει καμμια βαση, περαν της παρομοιας γενικοτερης φιλοσοφιας ως προς την μεταδοση κινησης, η συγκριση M3 E46 με S3 MKII στην ιδια λογικη με αυτη ενος RS3 vs 1M. Ειναι ΑΛΛΑ αυτοκινητατότε γιατί συζητάμε? τσάμπα?.[/quote]
Εσυ ειπες οτι εχεις εμπειρια μεσα απο S3 με Μ3 Ε46, μπλα, μπλα, και οτι το S3 μπλα μπλα....
Σου απαντησα πανω σε αυτο. Εδω τιθεται ανωτεροτητα 1Μ vs RS3, τα οποια ειναι εντελως διαφορετικα
αυτοκινητα.καλή τύχη με το επόμενο... δεν θα το διαβάσω, και δεν πρόκειται, όπως και με τον άλλον τον νικολάκη να ασχοληθώ περαιτέρω με τα σχόλια σου... είναι κουραστικά, μακρύγορα, εγωιστικά και ανώφελα για μένα...
καλή τύχη...
Επισης
-
-
οκ, τα μηνύματα μεταφερθηκαν, το αυτοκινητο θα μεταφερθει ποτε στα κανονικα μοντελα;
τιμη υπαρχει, εχει οδηγηθει, γρηγορο ειναι, η μεταφορα ομως...
-
τελικα δεν εχω καταλαβει, ποιο ειναι καλυτερο?
το 1Μ σε εκδοση 116i θα κανει παταγο Ελλαδα
AUDI RS3...