-
Λοιπον ακουω, μερες που μπορειτε για καφεδακι και μερη που προτεινετε.
Καθε μερα μετα τις 19.00 αυτην την εβδομαδα εγω μπορω. Με το μερος δεν εχω εχω προβλημα.
-
Μη τολμήσετε να οργανώσετε συνάντηση χωρίς εμένα…
Είμαι Κρήτη (με κατακλυσμό… Ο Γκαντέμης ) και γυρίζω το απόγευμα της Παρασκευής.
Ραντεβού λοιπόν Παρασκευή απόγευμα ή το Σ.Κ.? -
Καλημέρα σε όλους,
Για Παρασκευή απόγευμα, δεν το βλέπω. Για ΣΚ και ιδιαίτερα για Σάββατο απόγευμα το συζητάμε για να γνωριστούμε από κοντά.
-
Παρασκευη max Σαββατο, πρεπει να φυγω για το εξοχικο
για Παρασκευη κατι μπορουμε να κανουμε παντως -
δεν μου λετε, η κινηση diesel στην Αθήνα τιμωρήται??? θα κατεβω αθήνα αυτο το π/σ/κ για την comdex στην Ανθούσα και θελω να δω τι παίζει απο πρωτο χερι..
-
θα πρεπει να σε σταματησουν...
δεν ειναι οτι ελεγχουν τις εισοδους της αθηνας για επιβατικα με πετρελαιο -
Ο χρήστης giorgosm έγραψε:
δεν μου λετε, η κινηση diesel στην Αθήνα τιμωρήται??? θα κατεβω αθήνα αυτο το π/σ/κ για την comdex στην Ανθούσα και θελω να δω τι παίζει απο πρωτο χερι..Πρακτικά δεν σου κάνουν τίποτα και δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση που να έχουν βάλει πρόστιμο για κάτι τέτοιο
Θεωρητικά όμως επιτρέπεται και στην Αττική οδό (και αεροδρόμιο) ή όποια είναι εκτός της απαγορευσής. Όποτε είσαι μόνο παράνομος για τα 200-300 μέτρα από την έξοδο της Ανθούσας μέχρι το parking του εκθεσιακού χώρου
(υ.γ ελπίζω η Comdex να μήν ειναι σούπα όπως περισυ)
-
Έχει γεμίσει ο τόπος με αγρότες ντίζελ , το παντάκι θα κυνηγήσουν ?
Va tranquillo...
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Παρασκευη max Σαββατο, πρεπει να φυγω για το εξοχικο
για Παρασκευη κατι μπορουμε να κανουμε παντωςO reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA O reddragon PIRE PANDA
Ax re G tha xriasei keros (h kanena pitsiriki) gia na exileothis.......
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
(υ.γ ελπίζω η Comdex να μήν ειναι σούπα όπως περισυ)
και πρόπερσυ
άμα δεν είσαι εκθέτης δεν αξίζει να πας. -
Καλημέρα σε όλους
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει πρόταση βελτίωσης του κινητήρα του Panda 4x4 climbing από κάποιο συνεργείο ?? Κάτι που να προτείνουν οι αντιπροσωπείες ????
Στόχος η βελτίωση των ρεπρίζ για ασφαλή προσπεράσματα.,
χωρίς αύξηση του θορύβου από κινητήρα-εξάτμιση κ.τ.λ. και με λογική αύξηση της κατανάλωσης και γενικά χωρίς υπερβολές που μπορεί να βλάψουν και το αυτοκίνητο (αλλιώς θα το είχε ήδη κάνει η FIAT απ' ότι καταλαβαίνω). -
Το πρόβλημα είναι πως κάθε αύξηση της ροπής μπορεί να κάνει ζημιές στο σύστημα της μετάδοσης. Πρέπει να μάθεις αν υπάρχουν διαφορές σε σχέση με το πιο δυνατό diesel πχ συμπλέκτης. Αν δεν υπάρχουν, μπορείς να σκεφτείς ένα light turbo που με μεταχειρισμένα ανταλλακτικά θα πάει από 1500 έως 2000
-
Καλησπερα και καλως ηλθες στην παρεα, μας.
Εκανα το πρωτο μου ταξιδι εκτος Αθηνων αυτό το ΣΚ και αν και σε γενικες γραμμες
δεν με προβληματισε η ελειψη δυναμης, ηταν φορες που εβγαινα να προσπερασω
και ελεγα που πας ρε Καραμητροοο
Αν μπορουσαμε να βελτιωσουμε την καμπυλη ροπης εκει 3.500-4.500 θα ηταν ονειρο..Οσο δεν με προβληματισε στο βουνο που οι προσπερασεις ηταν από τα 50 να φτασω τα 90 στην εθνικη αν ηθελα να προσπερασω και ηταν και λιγο ανηφοριτσα και 120 αρχιζα το ζαπινγκ στο mp3..
Η λυση μας πρεπει να είναι εκκεντροφορος και εππαναπρογραματισμος.. Θελω να ρωτησω τον Μαγο και μαλλον θα το προγραματισω για το καλοκαιρι.. Το turbo δεν αρμοζει στο χαρακτηρα του αυτοκινητου και θα καταπονει αρκετα την μεταδοση και λογω βηματος του σαζμαν.. Αν βαλουμε παντως σαν οριο την ροπη του diesel και υποθεσουμε ότι ο συμπλεκτης είναι ο ιδιος σε διαστασεις πανω απ όλα, τοτε υπαρχουν περιθώρια.Τα λαστιχα εχει σκεφτει κανεις να τα αλλαξει;;; Μπηκα σε κατι λασπο μονοπατια και αν και δεν αντιμετώπισα κανενα μα κανενα προβλημα το πελμα ειχε χαθει από την λασπη.. Ισως να είναι ψυχολογικο γιατι ειμαι ασχετος από εκτος δρομου αλλα σε τετοιες συνθηκες και σε κατι παραποταμακια ξεραμενα με κροκαλες φυτεμενες πετρες και νεροφαγωματα είναι είναι λιγο εκτος τοπου, στο στεγνο και στο βρεγμενο παντος είναι μαγικα….
Μερα με την μερα παντος το εκτιμω και το ερωτευομαι περισσοτερο.
Είναι καταπληκτικό το νταλικακι..
ΑΑΑΑΑ η ποδια κανει δουλεια η να aρχισω να ψαχνω για τα Χριστουγεννα.. -
Καλημέρα σε όλους,
Το Climbing φτάνει αισίως τα 2000 χλμ. και προχθές πρώτη φορά, γυρίζοντας από Χαλκίδα, άφησα το ταχύμετρο να δείξει μέχρι 140 χλμ/ώρα. Σε κανονικούς ρυθμούς ταξιδιού, με 2 άτομα και περίπου 20 κιλά αποσκευές, η μέση κατανάλωση κυμαίνεται από 7,4 έως 7,6 λίτρα στα 100 χλμ. Σε ότι αφορά τα λάστιχα (PIRELLI 190 Snowcontrol), από όσα έχω διαβάσει είναι πολύ καλά στο βρεγμένο και εξαιρετικά στο χιόνι, αλλά υστερουν λίγο σε λασπωμένα εδάφη. Σχετικά με την βελτίωση της απόδοσης του κινητήρα, πέρα από την 100άρα βενζίνη που του βάζω εξαρχής, σύντομα θα αλλάξω και το φίλτρο αέρα με άλλο της K&N. Ελπίζω να δώ μία ελάχιστη βελτίωση τουλάχιστον στις ρεπρίζ. Από εκεί και πέρα θα δούμε.
Εκκρεμεί η συνάντησή μας. Προτείνετε μέρα, ώρα και μέρος.
-
Φθάνοντας αισίως τα 4000χλμ το απλό Panda Multijet έχει δείξει τα εξής:
Μέση κατανάλωση από 4,2λίτρα μέχρι 4,8λίτρα στα 100χλμ.
Πρόβλημα με το στιγμιαίο οικονομόμετρο(;).Εξακολουθεί να δείχνει ό,τι θέλει ώρες ώρες.
Ανεβαίνεις μια ανηφόρα και ενώ μπορεί να δείχνει 8 ή 10 στα 100, όταν κατεβαίνεις συνήθως χωρίς να πατάς γκάζι και με ταχύτητα εξακολουθεί να δείχνει όσο ανέβαινες. ΑΚόμη και όταν σβήνεις τη μηχανή δείχνει 9!!! Άλλες φορές είναι άμεσο όπως πρέπει... Τα δικά σας τι κάνουν; Δείχνουν και εκείνα ό,τι να 'ναι;Το αμαξάκι δυσκολεύεται να πάει με ταχύτητες 110 και 120(στις ανηφορίτσες ρίχνει τα χλμ με σταθερό γκάζι, πρέπει να πατήσεις παραπάνω) στην εθνική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μόνο 70 αλογάκια και είναι ένα μικρό αμαξάκι, βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κανένα βενζινοκίνητο ακόμα σε εθνική να δω και εκείνα πώς πάνε. Είμαι σίγουρος, πάντως, πως αν το έβγαζαν με την τουρμπίνα μεταβλητής και 75 ή 90 άλογα όπως στο grande θα ήταν τέλειο. Με τέρμα γκάζι πάντως είναι πολύ καλή η επιτάχυνσή του.
Αλήθεια, έχει οδηγήσει κανένας το Panda με τα 100 αλογάκια;Τα λάστιχα επίσης είναι ανεπαρκή(155διάσταση). Στο βουνό με λίγο γλίτσα κάτω ξεσκίζεται να σπινάρει στις ανηφόρες... Στο βρεγμένο γλυστράει στις στροφές. Θα τα αλλάξω με πιο φαρδιά TOYO σε λίγους μήνες...
Για συνάντηση...
Δεν μπορούμε να κανονίσουμε καμιά συνάντηση σε κάποιο ενδιάμεσο μέρος όπως ο Βόλος ας πούμε; Καμιά Κυριακή; -
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Το αμαξάκι δυσκολεύεται να πάει με ταχύτητες 110 και 120(στις ανηφορίτσες ρίχνει τα χλμ με σταθερό γκάζι, πρέπει να πατήσεις παραπάνω) στην εθνική. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μόνο 70 αλογάκια και είναι ένα μικρό αμαξάκι, βέβαια. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει τύχει να δοκιμάσω κανένα βενζινοκίνητο ακόμα σε εθνική να δω και εκείνα πώς πάνε.
To βενζινοκίνητο κινείται ανετότατα μέχρι τα 140. Σε περίπτωση που βρεις ανωφέρεια όμως, χρειάζεται επιμονή στο γκάζι για να διατηρήσεις τα χιλιόμετρά σου. Έχω δει 175 στο κοντέρ, κι έχω την αίσθηση ότι αν το πίεζα λίγο παραπάνω, τα 180 τα είχα. Τα 110 και 120 που έγραψες πάντως, τα έχει ψωμοτύρι.
Τα λάστιχα επίσης είναι ανεπαρκή(155διάσταση). Στο βουνό με λίγο γλίτσα κάτω ξεσκίζεται να σπινάρει στις ανηφόρες... Στο βρεγμένο γλυστράει στις στροφές. Θα τα αλλάξω με πιο φαρδιά TOYO σε λίγους μήνες...
Και με 165 πλάτος και 14άρα ζάντα σπινάρει αρκετά, ειδικά στις εκκινήσεις και στις εξόδους κλειστών στροφών.
-
Αν είναι να πατάς συνέχεια πολύ το γκάζι όμως δεν κάνεις τίποτα παρά να καις πολύ καύσιμο.
Δεν λέω ότι δεν τραβάει. Το δικό μου αν το πατήσω τέρμα για ρεπριζ 80-140 πχ αφήνει πίσω πολλά βενζινοκίνητα και από περισσότερα κυβικά. Όταν όμως πας σε εθνική οδό αυτό που θες είναι να κρατάει χιλιόμετρα χωρίς να το πιέζεις.Αυτό είναι άλλωστε και το παραπάνω που θες για να μπορείς να πας οικονομικά. Αν είναι για την παραμικρή ανωφέρεια να το πατάς τέρμα μπορεί να φτάνεις να καις όσο και ένα μεγαλύτερο αυτοκίνητο στο τέλος της διαδρομής.Με αυτή την έννοια λέω ότι το αμαξάκι είναι μικρό, ΑΚΟΜΑ και με τον πετρελαιοκινητήρα. Θα μπορούσαν να βάλουν το μεταβλητής γεωμετρίας τούρμπο που θα εξάλειπτε την υστέρηση αλλά και τις 2000στροφές που χρειάζεται για να δουλέψει. Κοινώς για μία ακόμη φορά οι Ιταλοί είχαν την τέλεια συνταγή για ένα αμαξάκι που θα συνέτριβε τον ανταγωνισμό και ρίξαν πολύ αλάτι....Για το σπινάρισμα στην βρεγμένη ανηφόρα εννοώ εν κινήση και μάλιστα με πολλά χλμ για σπινάρισμα(50χλμ/ώρα) με δεύτερη ή ακόμη και τρίτη ταχύτητα.Όχι ακίνητο.
-
panda sport pou χρειαζεστε
περισσπτερα αυριο
παντως δεν μου περασε ουτε λεπτο να δοσω το δικο μου...
NEO FIAT PANDA 4X4