-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
εδω στο ιλιον πως τα ειδες γειτωνα ? ψιλοπραγματα ε ?μακαρι το βραδυ που θα πεσει η θερμοκρασια ,να ριξει και να το στρωσει
Το πρωί που έφυγα στις 6.30' είχε χιόνι μόνο πάνω στα αυτοκίνητα.
Τώρα φεύγω να πάω για έλεγχο στο σπίτι. -
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
εδω στο ιλιον πως τα ειδες γειτωνα ? ψιλοπραγματα ε ?
μακαρι το βραδυ που θα πεσει η θερμοκρασια ,να ριξει και να το στρωσει
Τώρα φεύγω να πάω για έλεγχο στο σπίτι.εχουν λιωσει τα παντα... πριν λιγο ειχε βγαλει και λιγο ιλιο...
τωρα το βραδυ κατι θα γινει με μας τους δυτικους συμφωνα με το meteo.gr
-
Εδώ Βόλος. Άρχισε να χιονίζει απο χθές το μεσημέρι και συνεχίζει να χιονίζει ακατάπαυστα μεχρι τώρα. Το ύψος του χιονιού είναι περίπου 30 πόντους Έκανα μια βόλτα με το αυτοκίνητο αλλά θέλει αλυσίδες γιατί γλυστράει
-
Εγω παιδια ειμαι ιταλια και δεν εχει καθολου χιονι!
Οι δικοι μου απο Κυμη ευβοιας μου εστειλαν φωτο σημερα το πρωι και εχω λυσαξει
Αναμενονται και αλλες φωτο! -
Koykaki 16.25 kai xionizei. Den to stronei omos.
-
Στα Χανιά ρίχνει χιονόνερο.
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
εδω στο ιλιον πως τα ειδες γειτωνα ? ψιλοπραγματα ε ?
μακαρι το βραδυ που θα πεσει η θερμοκρασια ,να ριξει και να το στρωσει
Τώρα φεύγω να πάω για έλεγχο στο σπίτι.εχουν λιωσει τα παντα... πριν λιγο ειχε βγαλει και λιγο ιλιο...
τωρα το βραδυ κατι θα γινει με μας τους δυτικους συμφωνα με το meteo.gr
περίμενες να βγάλει κάτι διαφορετικό στο 'Ιλιον;
-
Ολο το πρωί από Ραφήνα μέχρι και Γέρακα έριχνε παπάδες. Πολύ κρύο και αέρα.
Από την δουλειά δεν λουφάραμε...είμεθα εργατικοί! -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
O dimsabas πληρώνει τη χθεσινή του βόλτα τώρα! Δεν έχει ρεύμα λέει όλη η Κεφαλλονιά!!!
Άντε, γιατί χθες σκατοζήλεψα...
και τι κατάλαβες;;; δεν έχει ρεύμα, δεν έχει πι σι, νετ, τι βι, δουλειά, θέρμανση, άρα ξαναγέμισε βενζίνη (για να χει ζέστη στο μι χι και καλά) κι αύριο θα 'χει 100άδες φώτο
-
Ρε παιδια σημερα ειδα ενα fabia με αλυσιδες και πισω!!! Πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!!
-
Ο ανταποκριτής από το μέτωπο αναφέρει .
Δεν έχω ρεύμα, φως, θέρμανση (μπρρρρρρρρρρρ), νερό, τηλέφωνο, ίντερνετ, βενζίνη στο ΜΧ , γκαζάκια, προμήθειες νερού και φαγητού, μπαταρία στο laptop και το κινητό, και φυσικά δεν έχω ούτε σχολείο .
Όλο το πρωί δεν είχα τηλέφωνο, τώρα κατάφερα να μπω με απλή κι όχι ISDN γραμμή και να σπαταλήσω το τελευταίο μισάωρο μπαταρίας του laptop. Ίσως αυτά είναι τα τελευταία μου λόγια που θα δείτε εδώ μέσα. Κρυώνω πάρα πολύ, σχεδόν χοροπηδώντας σας γράφω, μπας και ζεσταθώ . Σιγά-σιγά, χάνεται και το φως, άτιμη νύχτα, τι μας περιμένει...
Βρε μην ψαρώνετε. Μια χαρά περνάω. Το πρωί πήγα πάλι για παντιλίκια παρέα με τον 'γρήγορο' του Ληξουρίου (Βασίλης STi, μπαίνει και στο φόρουμ καμιά φορά), μετά σε ταβέρνα προικισμένη με γεννήτρια για μάσα και τώρα ετοιμάζομαι να πάω σε φιλικό σπίτι για Trivial. Άντε να μαζευτούμε μπόλικοι μπας και ζεσταθούμε.
Μου τέλειωσε κι η μπενζίνα στο ΜΧ, αλλά δεν πειράζει, έχω και δεύτερο όχημα εδώ, ένα Daihatsu Rocky προπολεμικό (του Κόλπου ντε ) του πατέρα μου...
Πάρτε και το τι βλέπω από το μπαλκόνι μου
Funkyreverend, κι έλεγα να σου έδινα το ΜΧ σε βρεγμένα Μέγαρα μια βόλτα... Κρίμα... -
Απίστευτη χιονοθύελλα/θεομηνία, έχει πάνω απο 320 μέρες να κάνει αντίστοιχη κακοκαιρία, πρωτοφανές.
Φωτογραφία που έβγαλα νωρίτερα απο το ground zero:
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απίστευτη χιονοθύελλα/θεομηνία, έχει πάνω απο 320 μέρες να κάνει αντίστοιχη κακοκαιρία, πρωτοφανές.Φωτογραφία που έβγαλα νωρίτερα απο το ground zero:
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Απίστευτη χιονοθύελλα/θεομηνία, έχει πάνω απο 320 μέρες να κάνει αντίστοιχη κακοκαιρία, πρωτοφανές.Φωτογραφία που έβγαλα νωρίτερα απο το ground zero:
Εφυγε για τα funniest
-
Τυχεροί εμέις εδώ στο Μανστεστέρ μόνο το κρύο έχουμε, γαμώ την Αγγλία μου γαμώ. Όλη η Ευρώπη χιόνα έμεις λιακάδα μεν αλλά κρυο -3° έως -5° C
.Σαν να μην έφτανα όλα αυτά έχουμε και την εξεταστική..
-
Clio κατάφερα και έκανα μπάντα διαρκείας με καμιά 20 χιλιόμετρα στο γνωστό τούνελ της περιφερειακής - οδήγησα στο όριο εκεί μέσα...
Dimsaba, γιατί; Κάποιος κακοήθης πήρε το ID μου και έγραψε αυτά τα ανυπόστατα σχόλια! Εγώ δεν φταίω!
Ορίστε, και εγώ σήμερα έβλεπα τα μούτρα του popol@rou!!! Γ@@@ την καταδίκη μου!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Clio κατάφερα και έκανα μπάντα διαρκείας με καμιά 20 χιλιόμετρα στο γνωστό τούνελ της περιφερειακής - οδήγησα στο όριο εκεί μέσα...Dimsaba, γιατί; Κάποιος κακοήθης πήρε το ID μου και έγραψε αυτά τα ανυπόστατα σχόλια! Εγώ δεν φταίω!
Ορίστε, και εγώ σήμερα έβλεπα τα μούτρα του popol@rou!!! Γ@@@ την καταδίκη μου!
ε βεβαι με κατηγορεις επειδη δεν σου καθησα....... σε μυριστηκα , σιγανοπαπαδια.......
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ρε παιδια σημερα ειδα ενα fabia με αλυσιδες και πισω!!! Πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!!Σίγουρα ο οδηγός του στο παντελόνι θα είχε ζώνη και τιράντες μαζί!
-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Ρε παιδια σημερα ειδα ενα fabia με αλυσιδες και πισω!!! Πρωτη φορα το βλεπω αυτο!!!
Σίγουρα ο οδηγός του στο παντελόνι θα είχε ζώνη και τιράντες μαζί!
έχει μείνει στα target
Πρόπερσι είχα δει Lexus με αλυσίδες μπροστα, το είπα στον 'οδηγό' ευγενικά και μ'εβρισε
-
Ψηλωμενο Jimny σε μονο βρεγμενη Κηφισσιας στο υψος του ΚΑΤ με αλυσιδες κ στις 4 ροδες...
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...