-
Renault Clio 1.2 16V Expression mod. 1/2002 (το τελευταίο) 23.500 χλμ
άνεση
ακριβές τιμόνι
καλή ορατότητα
πλήρης εξοπλισμός
πολύ δυνατά φώτα
δυνατά φρένα με καλή ευαισθησία ABS
κινητήρας με ικανοποιητική δύναμη
πολύ καλή αξιοπιστία (1 βλάβη από ελλατωματικό ηλεκτρονικό εξάρτημα κάτω από το τιμόνι που το ακινητοποίησε)
ΠΟΛΥ καλό κράτημα (ελκτική και πλευρική πρόσφυση αν και δεν βοηθιέται από τα λάστιχα continental)
όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά (αλλά αυτό είναι υποκειμενικό)
καλή ηχομόνωση και πολύ αξιοπρεπές εργοστασιακό ηχοσύστημαροπή πολύ κακή κάτω από τις 2000 στροφές (οκ, είναι 1.2 αλλά στην πόλη είναι εκνευριστικό μερικές φορές)
air condition που κοστίζει τουλάχιστον το 30% των ίππων και αύξηση κατανάλωσης που κάποιος την παρακολουθεί δια γυμνού οφθαλμού στον πίνακα οργάνων
τριγμοί από τα πλευρικά πλαστικά
χτυπήματα από την μπροστινή ανάρτηση στις εγκάρσιες ανωμαλίες
(τα 2 παραπάνω ίσως να είναι πιο έντονα στο δικό μου αυτοκίνητο λόγω χρήσης του σε καθημερινή βάση σαν αυτοκίνητο διανομών για 2 ώρες στην Αθήνα καθημερινά. Ίσως να φταίει ότι είναι 5-πορτο. Δεν ξέρω. Περίμενα περισσότερα.)
πολύ μικροί χώροι στο πίσω κάθισμα (έχω μπει σε punto 1ης γενιάς και εντυπωσιάστηκα)
θα ήθελα πιο σκληρή ανάρτηση
θα έπρεπε να πάρω το 1.4(αγόρασα το δικό μου σε τιμή που τώρα δίνουν το 1.4 με λίγο χαμηλότερο επίπεδο εξοπλισμού) -
Ξεκινάω και με τα δυο αυτοκίνητα της οικογένειας:
Renault Clio 1.2 16v Dynamique, ταξινομήθηκε Νοέμβριο 2002. Χιλιόμετρα: 19.758
Άνεση
Ακριβές τιμόνι, με καλή επαναφορά και αρκετά καλή εν γένει αίσθηση
Υπερπλήρης εξοπλισμός
Εξαιρετικά φώτα
Αποτελεσματικά, ανθεκτικά φρένα
Σωστά ρυθμισμένο ABS
Ικανοποιητικές επιδόσεις για τα κυβικά του
Αξιοπιστία (μηδέν βλάβες ως τώρα)
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κράτημα. Χαρακτηριστικά θα πω ότι σε κόντρα ξεκίνησε με το στροφόμετρο στον κόφτη χωρίς να σπινάρει καθόλου
Προοδευτική, σπορτίφ οδική συμπεριφορά
Πολύ καλή ηχομόνωση
Καλή απόδοση ηχοσυστήματος
Οικονομία καυσίμων
Αίσθηση κιβωτίου ταχυτήτων
Σχεδιασμός με προσωπικότητα
Όμορφο και γενικά καλοφτιαγμένο εσωτερικό, που παραπέμπει σε μεγαλύτερο αυτοκίνητο
Πλαίσιο-γρανίτης
Πολύ καλή παθητική ασφάλεια
Ρεζέρβα κανονικών διαστάσεων
Εξαιρετικά εύχρηστο χειριστήριο στερεοφωνικού κοντά στο τιμόνι.
Ο κινητήρας τεμπελιάζει κάτω από τις 2.000 στροφές ανά λεπτό
Επιβάρυνση επιδόσεων και κατανάλωσης από το κλιματιστικό
Κακή σχεδίαση της στήριξης του ντουλαπιού του συνοδηγού στο σημείο κοντά στην κονσόλα: τελικά, το συγκεκριμένο μέρος κρεμάει και καταλήγουμε να μη σβήνει το φωτάκι στο ντουλάπι
Θέση οδήγησης
Μικρός σε ύψος εσωτερικός καθρέπτης πίσω θέας, ο οποίος έτσι με δυσκολία καλύπτει όλο το ύψος του πίσω παρμπρίζ. Συν τοις άλλοις, είναι και δύσκολος στη ρύθμισή του, ενώ επίσης παραμορφώνει (συμπιέζει) το είδωλο
Ελαφρώς τεχνητή αίσθηση κατά την επαναφορά του τιμονιού
Πολύ μεγάλες τυφλές γωνίες πίσω και στο πλάι
Μικρός χώρος για τους πίσω επιβάτες
Θα ήθελα μεγαλύτερο πλάτος στο χώρο αποσκευών
Πανάκριβα εξαρτήματα παθητικής ασφάλειας (αερόσακοι, προεντατήρες, ζώνες κλπ)
Μεγάλος για το μέγεθος του αυτοκινήτου κύκλος στροφής, ο οποίος δυσκολεύει το παρκάρισμα.
Citroen Xantia 1.8, 1999. Περίπου 85.000 χλμ.
Κομψή σχεδίαση
Εξαιρετική εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων
Ικανοποιητικός αριθμός χώρων αποθήκευσης/τακτοποίησης στο εσωτερικό
Έξυπνες, πρακτικές λεπτομέρειες (π.χ. κλιπ στο παρμπρίζ για το ασφαλιστήριο)
Καλό επίπεδο εξοπλισμού
Ροπάτο μοτέρ, που κινεί το βαρύ όχημα αρκετά εύκολα
Εξαιρετικό κράτημα
Παθητική τετραδιεύθυνση
Εξαιρετική άνεση
Πρακτικότητα χάρη στο ρυθμιζόμενο ύψος της υδροπνευματικής
Όσο κι αν το φορτώσεις, δεν 'κάθεται' πίσω, άρα έχεις όφελος σε οικονομία καυσίμου και ασφάλεια
Πολύ καλή συναρμολόγηση
Αξιοπιστία μηχανικών και ηλεκτρολογικών μερών
Όταν την πιέσεις, ο 16βάλβιδος 1800άρης ακούγεται υπέροχα
Πολύ καλά φρένα, σωστά ρυθμισμένο ABS
Σωστή θέση οδήγησης, απουσία εργονομικών 'φάουλ'
Άνετα καθίσματα, επαρκής πλευρική στήριξη
Καλός εξοπλισμός παθητικής ασφάλειας (4 αερόσακοι, μπάρες στις πόρτες, προεντατήρες στις ζώνες)
Έχει πάρα πολύ πλάκα να σου κουνιούνται στην εθνική διάφοροι 'γρήγοροι' με BMW 3άρες και στις στροφές (π.χ. στην Πελασγία)
όπου εσύ δεν κόβεις καθόλου, αυτοί έχουν μαζευτείΘα ήθελε άλλα 20 άλογα και 2 κιλά ροπή
Συντηρητική, αλλά κοινής αποδοχής σχεδίαση ταμπλώ
Η παθητική τετραδιεύθυνση τελικά δεν καταφέρνει να αποτρέψει την εκδήλωση υποστροφής στο όριο
Χειρόφρενο που πιάνει τους μπροστινούς τροχούς
Κακή ορατότητα προς τα πίσω
Αίσθηση τιμονιού (πολύ ελαφρύ στις μικρές και μέτριες ταχύτητες)
Κατώτερη στρεπτική ακαμψία σε σχέση με το Clio
Επιεικώς μέτριο ηχοσύστημα
Μάλλον άβολα χειριστήρια ηχοσυστήματος στο τιμόνι
Απαράδεκτα μικρό ντουλαπάκι συνοδηγού
Michelin Energy: Βρακολάστιχα που αδικούν το αυτοκίνητο
-
Peugeot 206 xs 1,6 2003
ÈåôéêÜ
Êïõâáäáêé = åýêïëï ðáñêÜñéóìá
ÏäéêÞ óõìðåñéöïñÜ ãéá óåìéíÜñéï ,ðáò áÝñá êáé äåí êïðáíÜò
ÁëëáãÝò ðïñåßáò Üìåóåò
ÌáêñéÝò ó÷Ýóåéò ðïõ âïëÝïõí üôáí ãëõóôñÜåé/âñÝ÷åé êáé óôá ðéï óöé÷ôÜ óôñïöéëßêéá äåí ÷ñåßáæåôáé íá áãáðÞóåéò ôïí åðéëïãÝá.
ÊáëÞ ñïðÞ ìåôÜ ôéò 2000
Áèüñõâïò êéíçôÞñáò +Ìáêñéåò ó÷Ýóåéò =ìðïëéêá ÷ëì ÷ùñßò ðáñÜðïíá áðï óõíåðéâáßíïíôåòÁñíçôéêÜ
×ùñïé ãéá åñãÝíç.....
ï÷é êáé ç êáëýôåñç ðïéüôçôá õëéêùí êáé óõíáñìïãÞ(áëëÜ ðïéüò íïßáæåôáé)
áí êÜíåéò ëÜèïò óå óôñïöÞ ,ôçí Åêáíåò
ÆÏÕÁÍ
ÅðéëïãÝáò ðñïò áðïöõãÞÁõôááá
-
Suzuki Jimny JLX Sport 1.3
40000 χιλ, Δεκ 2000.
Υπερ-->Αξιοπιστο μηχανολογικα και ηλεκτρο-λογικα/νικα.
-->Ψηλη θεση οδηγησης.
-->Στιβαρο αμαξωμα.
-->Καταπληκτικη τετρακινηση.
-->Μικρες διαστασεις για τα στενα της πολης!
-->Μεχρι τις 3300 στροφες, σχετικα αθορυβο για τον τυπο του αυτοκινητου.
-->Γρηγορο τιμονι.
-->Καλα φρενα.
-->Καλο επιπεδο εξοπλισμου.
-->Αν ριξεις τα πισω καθισματα, λογω υψους, μεταφερεις πολλα πραγματα.
-->Μεχρι στιγμης μου φαινεται οτι η συναρμολογηση του εσωτερικου ειναι καλη. Εχω ακουσει και το αντιθετο βεβαια. Προσωπικη γνωμη οτι θα μπορουσαν να προσεξουν καποια χαζοπραγματα παραπανω αλλα σε γενικες γραμμες ειναι καλη.Κατα
-->Σχετικα υψηλη καταναλωση (λογικο...αεροδυναμικη ντουλαπας!)
-->Υψηλο κοστος ανταλλακτικων/αξεσουαρ.
-->Μικροι χωροι.
-->Κοπαναει στο δρομο (λογικο βεβαια... η ρυθμιση των αναρτησεων ειναι για εκτος δρομου). Μπαινεις ατσαλακωτος, βγαινεις με δισκοπαθεια, γκαπ γκουπ, που ειναι το κοντινοτερο ορθοπεδικο ιατρειο?!
-->Χαλια λαστιχα (μαμισια, ακομα να τ' αλλαξω!!!).
-->Λιγο ευαισθητος δισκος συμπλεκτη σε off-road καταστασεις (οχι τιποτα σκληρο offroading)... ευτυχως υπαρχει η χαμηλη...
-->Για να ξυπνησει ο κλιματισμος και να βγαλει ικανοποιητικα κρυο αερα..... εχω φτασει ηδη στον προορισμο μου!
-->Βαλτε ρε μια μονιμη τετρακινηση...Αδικειται το αυτοκινητο. Αυτη η suzuki...Ουδετερα
-->Ο πισινος του... ακομη ενα τζιπ... τιποτα το ιδιαιτερο. Αν δεν υπηρχε το λογοτυπο θα το μπερδευα με feroza!
-->Τα μπροστινα φωτιστικα...τιποτα το ιδιαιτερο σχεδιαστικα... αξιοπιστα ομως ειδικα εκει που ειναι ΠΙΣΣΑ σκοταδι!
-->Μοχλος ταχυτητων... Καλο κουμπωμα αλλα δυσκολο ειδικα αν δεν εχεις φαει το πρωι... ουτε καλος, ουτε κακος... απλα ουδετερος!
-->Θα μπρορουσαν αν μικραιναν τη μουρη να βγαζαν μια μικρη πορτουλα για τους πισω... αλλα ισως να εχανε τον χαρακτηρα του. Ουτε καλο λοιπον ουτε κακο... απλα ουδετερο!Hyundai Matrix GL 1.6
5000 χιλ, Σεπ 2003.
Υπερ-->Ανετο στο δρομο και στους χωρους (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΧΩΡΟΙ!!!). Μπορεις να τους διαμορφωσεις ΟΠΩΣ θες... ΑΡΙΜΠΑ! Γυναικα, παιδι, πεθερος(1.85-120 κιλα), πεθερα και ΣΚΥΛΟΣ!!! Ολοι καθονται χωρις ζουληγμα!!! α καλο!
-->Λογικα επιπεδα καταναλωσης.
-->Υψηλο επιπεδο εξοπλισμου σε σχεση τιμης.
-->Πολυ καλο ABS.
-->Πολυ καλα φρενα... μαλλον συμβαλλει στο μεγιστο το EBD?
-->Μετριο-καλο TCS.
-->Καλη ροπη.
-->Ντουλαπακια, τραπεζακια, μικροχωροι κτλ.
-->Καλο τιμονι σε αισθηση αλλα λιγο αργο, βαρυ και σταθερο στις υψηλες ταχυτητες.
-->Ψηλη θεση οδηγησης.
-->Κλιματισμος για μεταφορα κρεατων, γαλακτοκομικων κτλ
-->Ομορφος εσωτερικος σχεδιασμος. Η ποιοτητα συναρμολογησης καπως χωλαινει (με επιφυλαξη βεβαια)... αλλα μην τα θελουμε ολα δικα μας! Ειπαμε, για την τιμη του.. ειναι τιμιο!
-->Μπαινεις ατσαλακωτος, βγαινεις ατσαλακωτος...
-->Για μαμισια λαστιχα... καλα μου φαινονται... θα δειξει...Κατα
-->Στο παρκαρισμα δεν βλεπεις καθολου πισω... και ο Θεος βοηθος, οποτε βαζεις ενα συστημα παρκαρισματος. 220 ευρω βεβαια ετσουξαν!
-->Ο μοχλος ταχυτητων ειναι καπως ασαφης αλλα οι ρυθμισεις των σχεσεων ικανοποιουν (εμενα τουλαχιστον).
-->Για 1.6 οι επιδοσεις του δεν συναρπαζουν, αλλα βεβαια, ο χαρακτηρας του αυτοκινητου δεν ειναι για τετοια! Στις προσπερασεις παντως ειναι ασφαλες απο οτι ειδα μεχρι τωρα, ξεμπερδευεις γρηγορα. Απο οτι εχω ακουσει παντως εχει πολυ αξιοπιστο κινητηρα και ηλεκτρο-λογικα/νικα.
-->Χαλια ηχοσυστημα (σε σχεση με το sony που εχω στο jimny)... Βεβαια στο πακετο του αυτοκινητου ειναι... οποτε...οσο παει.
-->4 μετρα ειναι λιγο δυσκολο στα στενα της πολης... (σε συγκριση με το jimny) Για να πλασαριστω και να το στριψω πρεπει να συνταξω εκθεση γεωμετριας!!! Που να επαιρνα και μεγαλυτερο!!! Ας μην τα θελω ολα δικα μου ομως ετσι? Οι χωροι μεσα οπως εγραψα και παραπανω ειναι αριστοι.
-->Αστειο αυτο που θα πω... αλλα βοηθαει το βραδυ... Οι διακοπτες απο τα παραθυρα δεν φωτιζονται παρα μονο ενας του οδηγου! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ! Τι παραπονιεμαι ομως? Στο jimny δεν φωτιζονται ΚΑΘΟΛΟΥ!
-->Μετα τις 3500 στροφες, ο θορυβος αυξανεται...οχι ιδιαιτερα ενοχλητικος, αλλα η υποσχεση για αθορυβο αυτοκινητο μαλλον ειναι ουτοπικη.Ουδετερα
-->Καποιοι αυτοματισμοι στο εσωτερικο οπως... μολις βαζω ξεθαμπωμα παρμπριζ και ανοιγω εξαερισμο ανοιγει και το κλιματιστικο...ρε δεν το θελω αυτο!!! Κλεινω τη μηχανη ενω εχω κεντρικο κλειδωμα... ανοιγουν ολες οι ασφαλειες... ρε δεν το θελω αυτο!!! Δεν ειναι στα κατα βεβαια... εχουν καποιο νοημα, αλλα για μενα ειναι εντελως ουδετερες λειτουργιες... δεν θα μου καιγοταν καρφακι αν δεν υπηρχαν.
-->Εξωτερικη σχεδιαση... ουδετερα ομορφη (για μενα τουλαχιστον). Εχει καποιο τυπο το αυτοκινητο αλλα καπως ουδετερο. Παντως δεν το αγορασα για αυτο!αυτα, να ειστε καλα.
-
opel caddet 1.3S (1987)
+ δεν χαλά (1 φορά στα 17 χρόνια από δική μου αμέλεια)
+ είναι κόκκινο
+ ευρύχωρο
+ εργονομικό (μάλλον εγώ το έχω παρασυνηθίσει... )- είναι 17 χρονών (και opel), με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα επιδόσεων, εξοπλισμού, οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας
-
Ο χρήστης kida έγραψε:
opel caddet 1.3S (1987)+ δεν χαλά (1 φορά στα 17 χρόνια από δική μου αμέλεια)
+ είναι κόκκινο
+ ευρύχωρο
+ εργονομικό (μάλλον εγώ το έχω παρασυνηθίσει... )- είναι 17 χρονών (και opel), με ότι αυτό συνεπάγεται σε θέματα επιδόσεων, εξοπλισμού, οδικής συμπεριφοράς και ασφάλειας
ΤΑΚΙΜΙ ΜΟΥ!!!
Χρόνια ολόκληρα ψάχνω να σέ βρώ!!! -
AuStIn MiNi 850cc
Συν:
**100% BMW Free**
-
A4 TQ 190ps sedan 8000 km
+
Αριστα υλικά
Καταπληκτική θέση οδήγησης
Θετικό - Ακριβες τιμόνι
Οδική συμπεριφορά πολύ πάνω απο τις ικανότητές μου
Σπόρ ανάρτηση που δεν σου κάνει λιθοτριψία (με στάνταρ ζάντες 16'')
Επιταχύνσεις όσο να ανοιγοκλείσεις τα βλέφαρα σου
ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Το πρωτο αυτοκίνητο που είναι στη κατοχή μετά απο 5 και 500000 χλμ. που μπαίνω μέσα για να πάω γρήγορη βόλτα και μόνο γιαυτόΚρύβει χιλόμετρα, το καταλαβαίνεις απο τη στιγμή που παρατηρήσεις με ποια ταχύτητα πλησιάζεις τον μπροστινό που κινείται στην Εθνική με 140-150
Τερματίζει κοντερ (260) ενώ συνεχείζεις να μιλάς με το συνοδηγό που νομίζει ότι πας με 200
Η ανάρτηση αρχιζει να μαλακώνει μετά τα 230 (κοντέρ)
Δεν μπορώ να βρώ τα όρια του αυτοκινήτου σε δρόμο με στροφές
(Διόνυσος-Ν. Μάκρη ή Υλίκη) φοβάμαι ότι όταν θα γίνει αυτό θα είναι αργά λόγω χιλιομέτρων
Η γυναίκα μου όταν το οδήγησε τρελάθηκε και το θέλει συνέχεια. Ευτυχώς μου δίνει το Yaris 1000cc στο οποίο κάποιος έχει κόψει το σύρμα του γκαζιού και όταν πατάς δε γίνεται τίποτα.
Είναι μπλέ και λερώνει
Σε νορμάλ οδήγηση (έως 140 - 150 στην Εθνική) καιει περίπου όσο και το peugeot 406 1.8 που είχα άν το πατήσεις όμως, πρέπει να σέρνεις και το βυτίο μαζί σου
Κοπανάει στα σκαψήματα των δρόμων
Μικρότερη καμπίνα απο το peugeot 406
Θέλει service o κλιματισμός γιατί μου ξεραίνει το λαιμό -
..
-
Το 'κρύψιμο' χιλιομέτρων το έχω παρατηρήσει κι εγώ με τα πιο πρόσφατα αυτοκίνητα (απ'το '90 και μετά). Τα αμαξώματα, από πλευράς ακαμψίας, δεν έχουν καμία σχέση με τα παλιά, οι αναρτήσεις έχουν πολύ σωστότερη γεωμετρία, οι ηχομονώσεις είναι πολύ ανώτερες, τα λάστιχα είναι σε άλλο επίπεδο... Μου έχει τύχει επιβάτες μου και στην ξανθούλα και στο Clio να νομίζουν ότι πάω με 100-120 και το κοντέρ να γράφει 170.
-
Μου φαίνεται ότι πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα..Τόσο ευχαριστημένοι είστε όλοι; Δε χαλάνε ποτέ τα αμάξια σας; Έχουνε τόσο ταιριαστά φτιαχτεί για εσάς που τα οδηγείτε;
Αν αναφέρεσαι σε αυτά που εγώ γράφω έχω να παρατηρήσω τά εξής:
- Γνωρίζεις το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή ακόμα καλύτερα μήπως το έχεις οδηγήσει?
- Αν ναι θα ήθελα να πεις τις εντυπώσεις σου
- Τι αυτοκίνητο οδηγείς ?
- Τι πιθανότητες πιστεύεις πως έχει ένα αυτοκίητο των 45000 Ευρώ να παρουσιάσει σοβαρά προβλήματα στα 8000 χλμ?
- μάλλον θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις τα δικά μου -
- Πιστεύω ότι όταν δεν έχεις το πρόβλημα του να κάνεις συμβιβασμούς στην αγορά αυτοκινήτου και έχεις συνηδειτοποιήσει τι θέλεις και για ποιά χρήση το αγοράζεις, το μόνο που αφήνεις ανοιχτό είναι η πιθανότητα να πέσεις σε κάποιο κατασκευαστικό λάθος του εργοστασίου
-
Μου φαίνεται ότι πέφτει πολύ δούλεμα εδώ μέσα..Τόσο ευχαριστημένοι είστε όλοι; Δε χαλάνε ποτέ τα αμάξια σας; Έχουνε τόσο ταιριαστά φτιαχτεί για εσάς που τα οδηγείτε;
Εσύ πάλι μάλλον δεν είσαι ε? Για πές μας λοιπόν για το δικό σου αμάξι να μάθουμε να μην το προτιμήσουμε. Περιμένω...
Σε περίπτωση που θες να ρωτήσεις γιατί δεν έγραψα ακόμα για το δικό μου έχω και απάντηση: δεν προλαβαίνω! -
Ο χρήστης geronimo έγραψε:
Ìïõ öáßíåôáé üôé ðÝöôåé ðïëý äïýëåìá åäþ ìÝóá..Ôüóï åõ÷áñéóôçìÝíïé åßóôå üëïé; Äå ÷áëÜíå ðïôÝ ôá áìÜîéá óáò; ¸÷ïõíå ôüóï ôáéñéáóôÜ öôéá÷ôåß ãéá åóÜò ðïõ ôá ïäçãåßôå;AíáöÝñïíôáé êáé áñíçôéêÜ óå ðåñßðôùóç ðïõ äåí ôï ðñüóåîåò
-
Mazda 6 2.0
Συν (+)
-- Ποιότητα κατασκευής
-- ΦΡΕΝΑ
-- Πολύ καλή οδική συμπεριφορά & άνεση
-- Εμφάνιση
-- Χώροι (επιβατών & αποσκευών)
-- Eξοπλισμός πληρέστατος
-- Κατανάλωση μέση 9.1 lt/100 km με κινηση 80% στην πόλη.
-- Πολύ καλό και ροπάτο μοτέρΠλήν (-)
-- Θα ήθελα ενα κλικ σφιχτότερες αναρτήσεις
-- Θα ήθελα ενα κλικ πιο ήσυχο τον κινητήρα στις υψηλές στροφές
-- Κοστος συντήρησης (οχι τόσο τραγικό οσο περίμενα πάντως..)
-- Αντιπροσωπεία που χρειάζεται επειγόντως μαθήματα στο After Sales Support (μαλλον από την Toyota). Ευτυχώς ύπάρχουν 1-2 εξουσιοδοτημένα που διαφοροποιούνται θετικά.Αυτά μεχρι στιγμής
-
..
-
Ο χρήστης geronimo έγραψε:
Γενικά μιλάω.Όχι για ένα-δύο άτομα.Σε συνέχεια άλλων πολεμικών άρθρων, εμφανίζονται εδώ άρθρα του στυλ 'φανταστικό-τέλειο' ,'τρώνε όλοι τη λάσπη μου' ,'δε χαλάει,δε μασάει' ,'δεν έχει κανένα μειονέκτημα ρε γαμώτο!'.Πέρα από αυτά που έχουν γραφτεί για πλάκα,αρκετά έχουν εσκεμμένα ψευδή στοιχεία.
Δεν έχω αμαξάκι,πειράζει;Το φαινόμενο δεν είναι ούτε παράλογο, ούτε καν κακό. Πέρα από τις προσωπικές προτιμήσεις σε εταιρείες και 'σχολές' (ειδικά από ανθρώπους που ασχολούνται πολύ με το αυτοκίνητο), ο καθένας, όταν έχει δώσει μερικά ζεστά εκατομμυριάκια για να αποκτήσει '4 ρόδες', δύσκολα θα αποδεχτεί ότι το... προϊόν δεν άξιζε τα λεφτά του. Γενικά τείνουμε να 'λειαίνουμε' τα μειονεκτήματα (και πολλοί να διογκώνουν τα πλεονεκτήματα). Τέλος, υπάρχει και η πιθανότητα, κάποιοι από αυτούς που γράφουν μόνο καλά σχόλια για το αυτοκίνητό τους να έχουν οδηγήσει ελάχιστα άλλα (ή ακόμη και κανένα) ανταγωνιστικά μοντέλα.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Το φαινόμενο δεν είναι ούτε παράλογο, ούτε καν κακό. Πέρα από τις προσωπικές προτιμήσεις σε εταιρείες και 'σχολές' (ειδικά από ανθρώπους που ασχολούνται πολύ με το αυτοκίνητο), ο καθένας, όταν έχει δώσει μερικά ζεστά εκατομμυριάκια για να αποκτήσει '4 ρόδες', δύσκολα θα αποδεχτεί ότι το... προϊόν δεν άξιζε τα λεφτά του. Γενικά τείνουμε να 'λειαίνουμε' τα μειονεκτήματα (και πολλοί να διογκώνουν τα πλεονεκτήματα). Τέλος, υπάρχει και η πιθανότητα, κάποιοι από αυτούς που γράφουν μόνο καλά σχόλια για το αυτοκίνητό τους να έχουν οδηγήσει ελάχιστα άλλα (ή ακόμη και κανένα) ανταγωνιστικά μοντέλα.
Πιστευω οτι αν ολοι εδω ανταλαξουμε αυτοκινητα για 1 εβδομαδα θα δειτε οτι τα περισσοτερα σχολια θα ειναι αρνητικα! ! Γιατι ο καθενας θα λεει 'τα πλαστικα δεν ειναι σαν του χ δικου μου' ή 'σερνεται σε σχεση με το χ δικο μου' κλπ κλπ!
-
εσκεμμενα ψευδη στοιχεια?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εσκεμμενα ψευδη στοιχεια?Ναι φίλε μου Άδη. Φαίνεται ότι κάποιοι από μας είμαστε αντιπρόσωποι αυτοκινήτων και χρησιμοποιούμε το φόρουμ για να κάνουμε μαύρη διαφήμιση. Άλλη μια επείδιξη σαβουάρ βιβρ από τον geronimo.
-
τοτε ας μεινουμε στο θεμα του θρεντ...
+ KAI - ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΜΕ!