-
Έγινε το εξής 'κουφό'.
Πήρα την Carglass, μπήκα σε αναμονή και έκλεισα το τηλέφωνο, επειδή ταυτόχρονα με κάλεσε κάποιος άλλος.
Πέρασαν 10 λεπτά και με πήραν τηλέφωνο από την Carglass επειδή είδαν την αναπάντητη κλήση μου ...
Απίστευτο.Τέλος πάντων. Μίλησα με το κατάστημα.
135euro και για το Fabia και θα μου βάλουν μπροστά και μία φάσα για να κόβει τον ήλιο από το πρόσωπο.
Υπάρχει και δειγματολόγιο μεμβρανών.
Πράγματι δεν βγάζουν πλαστικά και η εργασία είναι 3 ώρες περίπου. Βολεύει πολύ επειδή είναι δίπλα στην εργασία μου.
Θα περάσω από το κατάστημα να δω τι παίζει και μάλλον θα το κανονίσω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Έγινε το εξής 'κουφό'.
Πήρα την Carglass, μπήκα σε αναμονή και έκλεισα το τηλέφωνο, επειδή ταυτόχρονα με κάλεσε κάποιος άλλος.
Πέρασαν 10 λεπτά και με πήραν τηλέφωνο από την Carglass επειδή είδαν την αναπάντητη κλήση μου ...
Απίστευτο.Τέλος πάντων. Μίλησα με το κατάστημα.
135euro και για το Fabia και θα μου βάλουν μπροστά και μία φάσα για να κόβει τον ήλιο από το πρόσωπο.
Υπάρχει και δειγματολόγιο μεμβρανών.
Πράγματι δεν βγάζουν πλαστικά και η εργασία είναι 3 ώρες περίπου. Βολεύει πολύ επειδή είναι δίπλα στην εργασία μου.
Θα περάσω από το κατάστημα να δω τι παίζει και μάλλον θα το κανονίσω.Με γεια.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Κάτσε να πάω από εκεί πρώτα, να δούμε περιβάλλον και μετά βλέπουμε.
-
Από όσο ξέρω η Carglass βάζει Wincos 70 σε μπροστά παρμπρίζ και στα τζάμια οδηγού-συνοδηγού και Desert 20/30 ή Onyx 55 σε πόρτες επιβάτών και πίσω παρμπρίζ.
Πριν λίγες μέρες ανέφερε ένας φίλος οτί αντί για Wincos τελευταία βάζουν και Black Pearl 75 IR Nanoceramic... -
Στα 135euro είναι χωρίς μεμβράνη μπροστά.
-
Παιδιά έχω περιγράψει ακριβώς τι παρέχει η Carglass, έχω βάλει 3-4 φορές εκεί, ίδιο προϊόν και τις τελευταίες 2 φορές με την ίδια προσφορά
-
@the_ace (δεν βρίσκω το κουμπί της απάντησης-παράθεσης)
Ισχύει κάτι διαφορετικό από αυτό που έγρψα; -
Ο χρήστης nick-sport έγραψε:
@the_ace (δεν βρίσκω το κουμπί της απάντησης-παράθεσης)
Ισχύει κάτι διαφορετικό από αυτό που έγρψα;Η παράθεση θα σου εμφανιστεί μετά από 30 (ή 50 ?) posts. H τιμή που αναφέρεις (135 για μικρό), αλλά και τα 159 για μεσαίο/μεγάλο, είναι χωρίς το parebrise. Ως μικρό 'δώρο' μπορεί να βάλουν την 10ποντη λωρίδα στο πάνω μέρος του parebrise. Αλλιώς αν βάλουμε π.χ. WinCos90, είναι περίπου άλλο ένα 100αρικο.
-
Εγώ θέλω να δω από κοντά ποιες βάζουν στα πλαϊνά και ποιες πίσω.
Κάτι διαβάζω για Desert, κάτι για Onyx.
Στο Pajero είχα Onyx (αν θυμάμαι καλά, Onyx 5 πίσω, Onyx 35 στα πλαϊνά και Onyx 55 μπροστά παρμπρίζ).
Τότε βάζαμε και μπροστά ότι θέλαμε... -
Η Onyx είναι καλύτερη σειρά, αλλά η Desert (που υποτίθεται ότι έχει καταργηθεί) είχε βγει αρχικά για τις δικές μας συνθήκες (δηλαδή νότια Ευρώπη και προς Ισημερινό).
-
Αν βάζει Onyx 35 σε όλα τα τζάμια (πλαϊνά και πίσω) και την φάσα μπροστά με τα 135 ευρόπουλα είμαστε μια χαρά.
-
-
Μόνο WinCos70 μπροστά αριστερά-δεξιά, και Onyx55 (ή και πιο σκούρα) για όλα τα πίσω. Parebrise ομοίως WinCos70, είχα ρωτήσει για 90αρα και μου είπαν ότι δεν έχουν. Δίνουν βεβαίωση (με τη WinCos) για όλα τα τζάμια.
-
Σε εμένα πέρσι μου είπαν Onyx 55 στα πίσω ή για πιο σκούρο (που έβαλα πιο σκούρο από 55) την Desert.
Επειδή δεν την έβρισκα πουθενά στο site της Madico, επικοινώνησα με την εταιρεία και έλαβα αναλυτικότατη απάντηση:
Desert Smoke is a classic Madico automotive film that is made to order for our Greek distributor, Beta Ltd. Beta Ltd. then places our products with dealers throughout Greece. Previously, Desert Smoke was offered worldwide until 2012. Due to the popularity of this product range in Greece, our distributor continues to order and import complete production runs of the product enabling Madico to keep the product current within Greece.
-
Με βλέπω στην LLUMAR πάλι, αν ισχύουν αυτά που διαβάζω
Την Onyx 55 εγώ την είχα στο παρμπρίζ στο Pajero και ούτε που φαινόταν ότι υπήρχε αντιηλιακή μεμβράνη. Σκουρότητα μηδέν.
Κάποια στιγμή πρέπει να βάλω φωτογραφίες του Pinin.
Εμφανώς μόνο η Onyx 5 σκοτινιάζει το τζάμι.
Η Onyx 35 είναι μία μέση κατάσταση, μάλλον συμβιβασμός. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την Onyx 55 εγώ την είχα στο παρμπρίζ στο Pajero και ούτε που φαινόταν ότι υπήρχε αντιηλιακή μεμβράνη. Σκουρότητα μηδέν...Με 50% VLT δεν δυσκολεύεσαι να βλέπεις έξω, ειδικά τα βράδια ?
....εκτός και αν είσαι ο Lo Pan
-
Γιατι το λες αυτο Νίκο;
Αφου με τις Madico θα εχεις και κακυτερες μεμβρανες, και σουπερ τοποθετηση και καλυτερη τιμη! Ποια η λογική να πας σε λουμαρ;
-
Πίσω Onyx 5, είναι φανερό ότι μαυρίζει το τζάμι.
Πλαϊνά Onyx 35, μία μέση κατάσταση.
Μπροστά Onyx 55, σκουρότης μηδέν...Ούτε που φαίνεται ότι έχει αντιηλιακή μπροστά. Τι να την κάνω λοιπόν την Onyx 55;
Εγώ θέλω να σκουρίνω τα τζάμια για συγκεκριμένους λόγους.
-
Εεεε ωραία, και εγώ σκούρα τα ήθελα και εβαλα madico desert οι οποιες εαν οχι καλυτερες ειναι εφαμιλλες της λουμαρ. Εκτος εαν εννοεις οτι θες και στα εμπρος παραθυρα πολυ σκούρες.
-
Με 5% η ορατοτητα τη νυχτα σε δρομους χωρις επαρκη φωτισμο,πως φαινεται?
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ