Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Μεγαλη απωλεια απο καποιον που εχει βρισει γονεις. Στενοχωρηθηκα
Δεν ξέρω τι είχε κάνει και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα, γιατί είμαστε φόρουμ για αυτοκίνητα, αλλά είναι απώλεια γιατί ο Αντώνης έχει πολλές γνώσεις και έδινε πάντα χρήσιμε συμβουλές ή τουλάχιστον είχε τεκμηριωμένες απόψεις.
Αυτο δε σημαινει τιποτα. Ο real εχει γνωσεις γι απαραδειγμα αλλα τετοια συμπεριφορα δεν εχει. Εσυ για παραδειγμα βοηθας κοσμο αλλα δικαιωματα δεν εχεις δωσει.
Δεν εχει σημασια οπως καταλαβες αν ειμαστε για αυτοκινητα η διαστημοπλοια αλλα να ειμαστε ανθρωποι.
Κανεις δεν ειναι αναντικαταστατος Φανη
Μπήκα μόνο και μόνο γιατί μου μετέφεραν ότι συνεχίζεις να επιδεικνύεις το κόμπλεξ σου, συνεχίζοντας να λες ασύστολα ψέματα, συκοφαντώντας και προσβάλλοντας ευθέως άλλους ανθρώπους, ενώ ήδη σου είχα κάνει συστάσεις να μαζευτείς.
Η πρώτη, τελευταία και μοναδική φορά που αναφέρθηκα στους γονείς σου, αφού εσύ τους έφερες στη συζήτηση, ήταν αυτή:
Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω τι περνάνε οι γονείς σου, καλά να είναι οι άνθρωποι....
Αυτή λοιπόν ήταν η 'βρισιά μου' προς τους γονείς σου, να είναι δηλαδή καλά οι άνθρωποι
Τα παντελόνια άστα για αυτούς που είναι άντρες, δεν σου πάνε εσένα.
Φυσικά δεν περιμένω από την διαχείριση του παρόντος forum να επιληφθεί τέτοιων θεμάτων, έχουν ξεκαθαρίσει προ πολλού ποια είναι η θέση τους, ανάλογα φυσικά με το ποιο μέλος κάνει ποια παράβαση.
Όποιος θέλει, μπορεί να μου στείλει ΠΜ, ή να με βρει στα γνωστά εταιρικά forums.