-
leonp:
tks a lot. Το πιασακάβουρας:
θα βάλω titanium από την μέση και πίσω.
Θέλω,
-να μην τσακίζεται το μωρό στον ήλιο
-να γλυτώσω ζέστη και χρήση air-condition,
-να μην φαίνεται εύκολα, το πορτ μπαγκαζ καθώς πλέον μπορεί το κάλλυμα να μένει ανοικτό
-να μην έχω θέματα με την ΚΟΚ και το ΚΤΕΟ
-να βλεπω καλά το βράδυ.
Στα οδηγού/συνοδηγού δεν θα βάλω γιατί νομίζω δεν χρειάζεται και δεν θέλω. Το κόστος στα 190€ μου φαίνεται ΟΚ και αν δω ότι δεν μου κάνουν κλικ......... λέει βγαίνουν πανέυκολα -
Θα ηθελα να ρωτησω εαν ξερει κανεις την διαδικασια που πρεπει να ακολουθησω με το υπουργειο συγκοινωνιων για να αλλαξω την αδεια του αμαξιου οταν βαλω 'φιμε' μεμβρανη στα τζαμια (οχι ομως στο παρμπριζ).
Ξερω οτι πρεπει να παω σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο απο το οποιο θα παρω ενα χαρτι και μετα πρεπει να αλλαξω την αδεια.
Η ερωτηση μου ειναι: πρεπει να παω στον Χολαργο ή μπορω να το κανω και σε Κ.Ε.Π. οπως γινονται οι μεταβιβασεις?
Τυχαινει επισης να ξερει κανεις αν πληρωνω κατι για να αλλαξω την αδεια, και αν ναι, τι? Παραβολο που πρεπει να προμηθευτω απο την τραπεζα (ξερω οτι τα ΚΕΠ δεν παιρνουν μετρητα).Ευχαριστω!!
-
Παράβολα δίνουν οι εφορίες. Δεν ξέρω αν δίνουν και οι τράπεζες (λογικά οι κρατικές ...).
Απ' ότι ξέρω τα ΚΕΠ 'αλλαγές' σε άδεια κυκλοφορίας κάνουν μόνο για αλλαγή χρώματος ή κινητήρα. -
Ευχαριστω φιλε
Οχι σιγουρα δινουν και οι τραπεζες γιατι το παραβολο μεταβιβασης περισυ το ειχα αγορασει απο την Eurobank -
Δε χρειάζεται να αλλάξεις τίποτε στην άδεια του αυτοκινήτου σου. Θα πας σε ένα κατάστημα που περνάει μεμβράνες, θα περάσεις στα παράθυρα του οδηγού και του συνοδηγού τις εγκεκριμένες από το Υπουργείο, στα πίσω παράθυρα και στο πίσω παρμπρίζ όσο σκούρες θέλεις, θα πάρεις ένα χαρτί από τον εγκαταστάτη με την πιστοποίηση των μεμβρανών και αυτό ήταν.
Υπάρχει θέμα στην παρούσα ενότητα για φυμέ τζάμια, θα σε βοηθήσει να κοιτάξεις τι έχει αναφερθεί εκεί.
-
Σ' ευχαριστω για την απαντηση, ομως δυο συναδελφοι του αντρα μου που εβαλαν τον προηγουμενο μηνα την μεμβρανη, πηγαν στο υπουργειο για την αλλαγη ή τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο αντρας μου ομως δεν ηξερε λεπτομερειες... γιαυτο προσπαθω τωρα να το διασταυρωσω καθοτι την ολη 'δουλεια' εγω θα την κανω (εγω θα βρω το συνεργειο, εγω θα παω το αμαξι κτλ κτλ)
-
Ο χρήστης Chocoholix έγραψε:
Σ' ευχαριστω για την απαντηση, ομως δυο συναδελφοι του αντρα μου που εβαλαν τον προηγουμενο μηνα την μεμβρανη, πηγαν στο υπουργειο για την αλλαγη ή τουλαχιστον ετσι μου ειπε ο αντρας μου ομως δεν ηξερε λεπτομερειες... γιαυτο προσπαθω τωρα να το διασταυρωσω καθοτι την ολη 'δουλεια' εγω θα την κανω (εγω θα βρω το συνεργειο, εγω θα παω το αμαξι κτλ κτλ)Στην Ελλάδα αυτο?
(tuv γίναμε... )
-
Ναι βρε
Ειναι η καινουρια μοδα φαινεται στο Πολ. Ναυτικο... εβαλε ο ενας και μετα ο αλλος και τωρα του καρφωθηκε και του δικου μου η ιδεα -
Δεν διαβασα ολο το τοπικ, πολλες σελιδες βρε παιδια μονο τις τελευταιες 10...
Πολυ χρησιμο το ΦΕΚ που εβαλε ο φιλος, ευχαριστω...Ερωτηση τωρα: Μπορει καποιος να μου πει ή μου στειλει ΠΜ αν θελει, τα στοιχεια καποιου στην περιοχη Αθηνων που να βαζει μεμβρανες (φυσικα εξουσιοδοτημενος) και να κανει καλη, καλη δουλεια?
Ευχαριστω!! -
Δεν χρειάζεται επίσκεψη στο υπουργείο, όπως τα είπα ο kotetsi γίνονται.
-
Ο χρήστης Chocoholix έγραψε:
Δεν διαβασα ολο το τοπικ, πολλες σελιδες βρε παιδια μονο τις τελευταιες 10...
Πολυ χρησιμο το ΦΕΚ που εβαλε ο φιλος, ευχαριστω...Ερωτηση τωρα: Μπορει καποιος να μου πει ή μου στειλει ΠΜ αν θελει, τα στοιχεια καποιου στην περιοχη Αθηνων που να βαζει μεμβρανες (φυσικα εξουσιοδοτημενος) και να κανει καλη, καλη δουλεια?
Ευχαριστω!!Όλοι αυτοί είναι εξουσιοδοτημένοι κα στα site τους μπορείς να δεις το δίκτυο καταστημάτων με διευθύνσεις και στοιχεία επικοινωνίας...
http://www.llumar.gr
http://www.3m-ssl.gr
http://www.nikitas.gr -
Ναι διαβασα το αλλο θεμα και ειπα στον αντρα μου τι λεει το ΦΕΚ και μου απαντα 'Α!! Ναι δικιο εχεις! Απλα το χαρτι εχεις παντα μαζι σου!'...
Γκρρρρρ.... ευχαριστω παιδια!! -
Παιδιά θα μπορούσε να σκανάρει και να ανεβάσει κάποιος την διευκρινιστική εγκύκλιο του ΥΜΕ με αριθμό 48030/3348 (3/9/08) για την τοποθέτηση μεμβρανών;
-
Καλησπέρα,
Τοποθέτησα επιτέλους κι εγώ μεμβράνες GLOBAL (USA) στο δικό μου, μόνο στα πίσω παράθυρα και στο πίσω παρμπρίζ καθόσον απαγορεύεται στα εμπρός να βάλω (στη Γερμανία)....
Η σκουρότητα είναι μεσαία και έδειξε ωραίο......να δω εάν κάνει και δουλειά όμως.....
-
Έχω την εντύπωση ότι χαράχθηκε η μεμβράνη του οδηγού , θα το διαπιστώσω στο επόμενο πλύσιμο .
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
Καλησπέρα,Τοποθέτησα επιτέλους κι εγώ μεμβράνες GLOBAL (USA) στο δικό μου, μόνο στα πίσω παράθυρα και στο πίσω παρμπρίζ καθόσον απαγορεύεται στα εμπρός να βάλω (στη Γερμανία)....
Η σκουρότητα είναι μεσαία και έδειξε ωραίο......να δω εάν κάνει και δουλειά όμως.....
Καλημέρα,
Μερικές φωτό από τις νέες φιμέ μεμβράνες στα πίσω τζάμια....
-
Αποφάσισα να βάλω τις UV 99 της LLumar. Ξέρουμε κανέναν πραγματικά καλό μάστορα στη Θεσσαλονίκη για αυτές;
-
Εγώ σήμερα παρέλαβα την 166 μου. Μπροστά UV99 πίσω UV visual, ώστε να έχω τη μικρότερη δυνατή οπτική διαφορά. Το αποτέλεσμα: για εμένα εξαιρετικό! Το αμάξι ομόρφυνε, δεν μαύρισε (που εμένα ΔΕΝ μου αρέσει) και κόβει αρκετά, μέσα στα νόμιμα πλαίσια.
Μια χαρά. Και ο εγκαταστάτης (Παναγιώτης) με άφησε πολύ ευχαριστημένο (ο γνωστός στην αρχή Λ.Πεντέλης) και βάλαμε και στου αδελφού μου μαζί, στην GT (ο οποίος έβαλε titanium γύρω γύρω). Αν πάει κανείς από εκεί, πείτε ότι είναι συστημένος από τον Κώστα με την μπλέ σκούρη Άλφα 166 που πήγε μαζί με τον αδελφό του με την κόκκινη GT. Δύο αυτοκίνητα του πήγαμε, πιστεύω ότι αν πάει και άλλος έτσι, όλο και κάτι θα κόψει.
(σημ)To έγραψα και αλλού, αλλά σπανίως (σχεδόν ποτέ) βρίσκω τόσο επαγγελματική αντιμετώπιση. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ σήμερα παρέλαβα την 166 μου. Μπροστά UV99 πίσω UV visual, ώστε να έχω τη μικρότερη δυνατή οπτική διαφορά. Το αποτέλεσμα: για εμένα εξαιρετικό! Το αμάξι ομόρφυνε, δεν μαύρισε (που εμένα ΔΕΝ μου αρέσει) και κόβει αρκετά, μέσα στα νόμιμα πλαίσια.Μια χαρά. Και ο εγκαταστάτης (Παναγιώτης) με άφησε πολύ ευχαριστημένο (ο γνωστός στην αρχή Λ.Πεντέλης) και βάλαμε και στου αδελφού μου μαζί, στην GT (ο οποίος έβαλε titanium γύρω γύρω). Αν πάει κανείς από εκεί, πείτε ότι είναι συστημένος από τον Κώστα με την μπλέ σκούρη Άλφα 166 που πήγε μαζί με τον αδελφό του με την κόκκινη GT. Δύο αυτοκίνητα του πήγαμε, πιστεύω ότι αν πάει και άλλος έτσι, όλο και κάτι θα κόψει.
(σημ)To έγραψα και αλλού, αλλά σπανίως (σχεδόν ποτέ) βρίσκω τόσο επαγγελματική αντιμετώπιση.μπράβο φίλε τους σωστούς επαγγελαματίες πρεπει να τους επιβραβεύουμε κάνοντας διαφήμηση...να σου πω οι UV visual ποιές είναι δεν τις έχει στο site της Luumar, βεβαίως ούτε τις UV99 τις έχει αλλά στομα με στομα μαθεύτηκαν...
-
Γεια σε ολους!Θελω να βαλω φιμε στο αμαξακι μου και θελω να μου πειτε αν ξερετε καποιον στη Θεσσαλονικη που να κανει καλη δουλεια και τι τιμες παιζουν...Ευχαριστω...
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ